Har ni tänkt på en sak? Vi som rider vi sitter på ett djur som väger minst 10ggr mer än oss själva. Uppe på ryggen på dem. Och med små hjälper får dem att göra som vi vill. Djur som är så starka och har en helt egen vilja. En vilja som är så stark. Den viljan har vi som människa lyckats tygla till en viss del genom en stor tillit. Det är klart att den alltid finns där och att de alltid kan få för sog att gå åt ett helt annat håll än vad vi själva har tänkt oss. Men ändå de litar på oss. Det känns så coolt att rida och att folk tycker det inte är en sport är som att säga att fotboll inte är en sport.
Har ni nån gång upplevt känslan av att ni är ett med nån? Ett djur eller människa spelar ingen roll. Att ni två tillsammans är ett som förstår varandra utan ord? Det är den känslan vi som ryttare eftersträvar och när man når den då finns det inget som slår den. Den känslan är nästan starkare än kärlek. Helt fantastiskt och jag skulle vilja låta alla uppleva det.
Jag undrar vad jag gjort om hästarna inte hade funnits i mitt liv? Jag hade sett så annorlunda ut. Hästarna är jag, utan hästarna skulle jag inte ha träffat många av mina vänner som jag faktiskt nu idag kallar mina bästavänner. Vad hade jag gjort hade jag hängt på stan kollat killar och intresserat mig av smink mer? Jag vet inte. Det jag vet är att hästarna har satt en sån stor prägel på mitt liv att jag aldrig kommer att kunna sluta. Dem är jag.
Ta Minty tex hästen som jag var rädd för när jag började rida. Hon är nu den som jag skulle offra allt för. Den hästen räddade mig från att sluta sköta och hänga i stallet när bontje togs bort.
Har ni något ni aldrig skulle kunna släppa?

Jag tror att alla har det och om man inte tror sig ha det så har man bara inte hittat det än. Och ja jag tror på ödet. Att allt händer av en anledning. Inte att vi har ett förutbestämt liv där ödet styr allt utan mer att vi bestämmer vårt öde själv och att allt har en vettig anledning till att det händer. Vad säger ni, vad tror ni?

Dess djur är jag och accepterar du inte det då kommer inte jag acceptera dig❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Slänger in ett snabbt godmorgon från bilen som rullar mot västerås:)

Helt osminkad och trött som sjutton men det bjuder jag på;)

Likes

Comments

Hallå där! Igår blev det ju ingen bloggning då jag hade väldigt mycket att göra, ingen ursäkt men så var det iallafall.
Vi slutade ju 11 idag så efter det åkte jag mamma och axel in till Nacka formen för att hitta en klänning till mig inför skolavslutningen. Jag hittade en som var fin och satt bra men var för kort i min smak så det sög ju. Annars då? Fredag är det och imorrn ska vi ner till Västerås för att gå på kokpunkten (Nordens största actionbad) och även träffa min moster. Så imorrn då blir det riktigt bra bloggning! Iallafall från bilen och från min moster. Nya bilder tänkte jag försöka ta också.
Så är det vad händer för er är det en ganska lugn period eller hur känns det?

Likes

Comments

Hej mina vänner! Idag är det onsdag vilket innebar skola och sen stallet. Idag så red jag ju också vilket var typ efterlängtat. Och jag hade ruudi. Det var väll ett vanligt dressyrpass som gick lite sisådär. Bra ibland och dåligt ibland.

Annars då? Skolan flyter på med temavecka och imorgon har vi vernissage från 18-19:30. Innan det så är vi i skolan från 9-14 och emellan det tänkte jag hinna antingen att träna eller träffa Elin ngn stans. Det närmar sig verkligen sommarlov och det märks! Både på lärare och elever båda är mycket stressade överallt som ska hinnas med, samtidigt är vi elever extremt skoltrötta och räknar ner dagarna till skolan slutar och vi får ha lov i tio veckor! Tio veckor utan skola känns som en evighet men när ck väl är där så känns det alldeles för kort och som att man inte hann med hälften av det man ville.
Jag måste fixa lite skolavslutningsgrejer typ nu då det närmar sig och jag är väldigt långsam på att bestämma vad jag vill ha. Inte så bra men jag och mamma tänkte åka till Nacka forum på fredag när jag ändå bara går i skolan från klockan 9-11.
Det är väll så det ser ut framöver, mer uppdatering kommer under dagarna. Vi hörs!

Likes

Comments

Tisdag vanligtvis veckans segaste dag. Idag gick den fort. Mest för att vi har temavecka med bild då vi bara sitter och klipper och klistrar in bilder i personliga små lådor. Så på detta slutade vi två. Efter det så hade vi ett svenskaprov om litteratur historia som jag inte hann bli klar med. Det gick väll inte så bra i övrigt heller så jag är glad att man kommer få fortsätta på studiestödet imorgon om man inte hann klart!

Jag skulle ha åkt till stallet idag men av olika anledningar så gjorde jag inte det utan åkte och träna istället. Jag tränar på Friskis och Svettis tyresö på gymmet mestadels. Idag körde jag mycket övningar för att stärka upp mitt knä som inte mår så bra just nu. Ja jag tänkte gå ut och powerwalka efter middagen också.
Vi hörs senare!:)

Jag och min stjärna när vi hoppade jokern på fredagens lagträning:)

Likes

Comments

Hej hallå alla vänner har ni saknat mig? Jag har iaf saknat er och därför tänkte jag börja igen nu när jag hittat ny inspiration Vad har då hänt på senare tid? Jag rider fortfarande på tyresö ridskola är fortfarande med i ponnycupslaget, jag rider privat lite då och då och livet flyter på. Det ända som ligger lite kaos till just nu är att jag har svenska prov imorgon som jag inte har börjat plugga på... Då borde jag egentligen inte sitta här men det gör jag. Ha det så gott så hörs vi lite senare igen!

Juste min kamera har varit i västerås senaste månaden och jag har hunnit vara och hälsa på min mormor och morfar två ggr sen vi hördes sist.

Likes

Comments

Hej igen alla glad och ledsna också för den delen;). Och ni ledsna jag hoppas ni känner er bättre efter att ha läst detta.

Alla är lika värda ledsen sur glad mörk svart gammal och ung. Alla ni ni betyder lika mycket. Har ni inte någon som tycker om dig sådär extra mycket utan du känner dig ganska ensam. Lugn bara lugn det kommer när allt känns som tuffast så kommer det att dyka upp en person som lyser upp din vardag just på det sättet du vill och behöver. Att känna sig ensam behöver inte innebära att man är ensam utan man kan känna sig ensam i sällskap också. Du kan vara i en folkmassa och känna dig ensam.
Mår du dåligt över det så ska du veta att du alltid har din familj som älskar dig i ur och skur. Vad du än gör och det finns alltid någon som tänker på dig i de tuffaste tiderna.

Bara ett lite kort inlägg för att få igång rucklet nu på dagen<3


Likes

Comments

Japp nu är det dax att sova efter att ha överlevt ytterligare en skoldag:). Var faktiskt helt ok att komma tillbaka lite segt men så är det ju alltid för alla första dagen eller?

Tänkte bara kika in och säga godnatt lite snabbt:)

Likes

Comments

Första skoldagen idag, vart tog dethär lovet vägen då flög det förbi eller vad hände. Jag hänger inte med. Nej men helt seriöst nu idag är det skola inte taggad på just skola men det ska bli kul att träffa alla och att komma tillbaka till rutinerna igen också.
Efter skolan idag så blir det att åka till centrum träffa Elin och köpa ett gymkort åt mig. Bloggen kommer att komma igång idag också. Kul eller hur?:):)


Likes

Comments

Imorgon så kommer bloggen att komma igång igen som vanligt i samband med skolan så vi får höras då:)


Likes

Comments