Header

Sitter på tåget påväg tillbaka till Malmö just nu och har sysselsatt mig genom att kolla på framtida motiv till tavlor i lägenheten. Älskar verkligen tavlor och vill helst fylla hela lägenheten med det, men det får bli ett betydligt senare projekt haha.

Sidan jag har kollat på heter juniqe och om ni vill kolla in deras sortiment kan ni klicka här.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Köpte en sista-minuten-biljett hem i tisdags efter förmiddagsföreläsningen och nu sitter jag på tåget tillbaka till Malmö. Så det blev en längre visit denna gången och hann ändå med en del. Om inte annat så hann jag träffa många av mina vänner, släkt och min familj (eftersom jag bodde hemma haha), vilket alltid är lika roligt!

Spelade lite golf med Hana, shoppade och hade myskväll med Sanna och Felicia, en fotopromenad med Johan ena dagen och en middag en annan. Var även hos mormor och morfar en förmiddag. Så det gick i ett mer eller mindre!

Men nu blir det att gå tillbaka till rutinerna i Malmö istället, då en ny kurs drar igång imorgon.


Likes

Comments

I fredags skrev jag på kontraktet till min alldeles egna lägenhet(!!!) på 42 kvm. Så pappa åkte ner på lördagen för att hjälpa mig flytta in. Så helgen bestod av ett flertal turer till Ikea, springandes och bärandes i trappor (lägenheten ligger på våning fyra och det finns ingen hiss). Eftersom flyttkaoset var ett faktum på lördag kväll så bestämde pappa att vi skulle ta in på hotell över natten.


Men innan det var dags att gå till sängs åt vi på Grilljanne ihop med pappas kusin + make, som jag har bott hos fram tills jag fick min lägenhet. Väldigt god mat och efterrätt, så jag var mer än nöjd!


Jag har fortsatt att fixa i lägenheten under veckan som gått. Det känns lite som ett evighetsprojekt, hehe. Har i alla fall bestämt mig för att ha sängen utdragen på heltid - så det är en dubbelsäng. Utöver det har jag även satt upp några av mina instagram-bilder på väggen! Mina beställde jag hos myfujifilm (du får 100 bilder gratis + frakt på 49 kr när du blir medlem för första gången). Tips!

Likes

Comments

Livet På Läktaren
Pillowtalk med Peg & Penny

Maja Nilsson och Sanna Dahlström är två oerhört smögna tjejer som startade sin podcast i mitten av augusti - men de poddar som proffs redan.

Syskonen Peg och Penny Parnevik har också en podd som faller mig i smaken. De är inte alltid överens vilket också gör att den känns så ärlig och naken, på ett väldigt bra sätt.

Skäringer & Mannheimer
Mathilda och Andrea

Vet inte hur många gånger jag har suttit i min ensamhet och skrattat när jag lyssnat på dessa två damer. Så naturligt störtsköna bara. Ett måste att lyssna på!

Dessa två bloggbrudar har jag lyssnat på sedan de startade sin podd för över tre år sedan. Vilket antagligen säger en hel del. De tar upp mycket saker som man själv kan relatera till och tycker är intressant.

Noel & Ludwig
Ditt Aunsikt

Två av grabbarna från gruppen HOV1. Pratar om allt möjligt och är oftast rätt roliga också må jag säga.

Syskonparet Emma och Simon Lussetti är två goa skåningar som pratar om väldigt spännande saker. Allt från kondom-mössor till fula loppisfynd. Med andra ord väldigt unika ämnen som ofta leder till skratt!

Tankar med...
Tom & Petter

Daniel Redgerts intervjupodd är faktiskt den enda podden där jag inte lyssnar på alla avsnitt - utan jag lyssnar på de som verkar mest intressanta. Han har hunnit intervjua många spännande personer och han är duktig på att ställa bra frågor, så jag tycker absolut att man ska ge det ett försök.

Humorduon Tom och Petter är helt enkelt roliga. De pratar om allt från hur det är att vara singel samt i en relation till Donald Trump-effekten. In och lyssna!

Likes

Comments

Jag har ju glömt att nämna den lilla detaljen att jag nu, och förhoppningsvis även tre år framöver, kommer bo i Malmö. En helt fantastisk stad. Anledningen är så simpel som att jag ska plugga här. Närmare bestämt media- och kommunikationsvetenskap på Malmö Högskola.

För exakt en vecka sedan kom jag ner hit med tåget och sedan dess har jag helt enkelt varit här. Har klarat av första veckan av skolan och nollningen. Letat lägenhet samt varit på lägenhetsvisningar och nu ser det faktiskt ut som att en av dem blir min(!!!). Återkommer givetvis senare vad gäller den delen.

Trivs i alla fall jättebra här och ser fram emot vad som komma skall. Kanske inte att sitta med tonvis av plugg, men allt annat.

Puss & kram

Likes

Comments