Header

händelser

Är ju nu mera ganska van vid att sitta och frysa i ishallar och se på när min pojkvän glider runt på isen. I söndags var det ändring på det och jag klev på isen för första gången sedan vi åkte med skolan i mellanstadiet. Var väl ingen isprinsessa direkt, men lyckades allt ta mig framåt både med och utan puck - vilket ändå var över min förväntan haha. Tror även att Pontus var lite imponerad över min insats innerst inne, lyckades ju till och med att få upp pucken från isen ett flertal gånger vilket jag aldrig lyckats med tidigare när jag testat.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

listor
Fem saker

Jag alltid brukar ha i mitt kylskåp... Mjölk, morötter, färdigplättar, ägg och ketchup.

Jag brukar säga... "jag vet inte", "det spelar ingen roll", "mitt hår är fult idag", "jag har ont i ryggen" och "stanna, måste ta en bild"

Jag älskar att göra... instagramma, prata, resa, handla och umgås med folk.

Jag brukar äta... pannkakor, rostmackor, morötter, popcorn och glass.

Jag vill bli bättre på... att lyssna, träna, laga mat, spara pengar och planera.

Jag vill göra innan året tar slut... resa någonstans, bli bättre på att blogga, julshoppa, gå på bio och hitta på något spontant haha.

Jag klarar mig inte utan... min mobil​, internet, familjen, vara social och musik.

Jag drömmer om... ​att i framgången bilda en familj, skaffa en egen hund, ha ett jobb jag trivs med, bli ekonomiskt oberoende haha och bli bra på att laga mat för nu är jag bannemig en katastrof i köket.

Likes

Comments

sociala medier, händelser
Juni

Fick ju bara med en liten del av juni i min förra tre månader, så tänkte att jag fyller på det som fattas. Promenerade runt i city (husvagnen), tog några selifes - vilket händer titt som tätt, besökte mormor och morfar där vi tog med våra två vakthundar. Sen så tillbringade jag då midsommarhelgen i Tyskland, vilket ni säkert vet med tanke på mitt förra blogginlägg.

Juli

Inleddes med en roadtrip ner till Bratislava med familjen, där vi även passade på att mellanlanda i Berlin på vägen dit. Hann även med att åka en på en weekend till Stockholm med pojkvännen som fick testköra Ferrari och Lamborghini. Vi testade även en god efterrättspizza på vägen hem. Hängde även med ut och seglade, vilket jag aldrig gjort innan

Augusti

​Inleddes på spa tillsammans med Felicia och Emma. Besökte även Rönnäng för första gången där jag till exempel åt världens godaste glass på vägen dit, och den största någonsin också haha. Fick även träffa sötaste vovven Alvin. Den 19 firade jag och Pontus vår halvårsdag och i slutet av månaden spelade jag golf ihop med Hana. 

Likes

Comments

resor

Under midsommar i sommras befann jag mig i Tyskland tillsammans med min pojkvän och hans familj. Eftersom jag har varit sämst på att uppdatera bloggen så kommer det en del inlägg framöver som är mer eller mindre throwbacks, så ni är beredda på det eller något. 

Likes

Comments

kamera

​Bestämde mig för att gå runt i trädgården med kameran för några dagar sedan. Har inte rört den på ett och ett halvt år tror jag. Har inte riktigt känt något behov av att släpa med mig en stor systemkamera utan har nöjt mig med att ha mobilkameran till hands. 

Likes

Comments

sociala medier, händelser
April

Månaden inleddes med en Kruniskonsert. Fikades även en del med vänner. Blev även att hänga en del i hockeyvärlden då pojkvännen spelade cup, var även lite promenader både med och utan hundar.

Maj

Tuffy räckte ut tungan, ett litet busfrö, fick även träffa en supersöt hundvalp vilket man aldrig tackar nej till. Tog en lagom stel selfie också där jag smälter in med både tröjan och den vita väggen. Var även en del cykelturer och promenader när vädret tillät.

Juni

Juni inleddes med pojkvännens student, följt av den egna studentveckan som avslutades med min egna student vid veckans slut. Åt en del, bland annat mina egengjorda amerikanska pannkakor. Tog promenader även denna månaden och åkte även i en liten söt gummibåt.

Likes

Comments

listor

Vilket är ditt första uppladdade foto?

Vad har det för caption?

"mhm det här tycker vi om. (snöflingaemoji)" med andra ord var jag inte speciellt kreativ och jag har nog fortsatt så tyvärr.


När är det taget?

15 januari 2014, observera att jag haft det sedan början av 2012 men har tagit bort alla bilderna från den tiden och tur är väl det (iaf för min egna skull).


Minns du någon historia bakom bilden?

Skulle gå hem från skolan, tog vägen förbi älven och ansåg att det var instagramvänligt.


Vem var den senaste du började följa?

Några från skolan, bäst att passa på innan man slutar.


Vilka appar använder du för att ta och lägga upp bilder på instagram?

Använder VSCO och Instagram.

Vad står det i din profil/bio?

"gilla mina bilder plz", jag är iaf ärlig.


Vilken bild har fått mest likes?

Vill du berätta lite om den?

Det var vinter, snö på backen och jag lyckades få Teo och Tuffy att sitta ner och se söta ut. Ett vinnande koncept visade det sig.


Finns det något konto du följt länge men aldrig tröttnar på?

Oj vilken svår fråga, har följt många länge men någon som jag följt länge som inte ingår i min vänkrets är Ida, fantastisk tjej med superfina bilder!


När hänger du mest på instagram?

När jag inte har något att göra, vilket oftast sker på kvällen eller på morgonen innan jag går upp ur sängen.


Scrolla i ditt flöde och stanna helt random. Vilken bild blev det?

Vad står det under den?

"kan leva med denna utsikt ett tag till" vilket iaf är en kreativare text än min första bild.


Gör om det igen. Vilken bild blev det nu?

Vad står det under?

"vi drack iaf vatten" fikabilder är något som är ständigt återkommande på mitt konto, men vad gör väl det om hundra år.


Okej en sista gång. Vilken bild blev det nu?

Vad står det under?

"en kaffe om dagen" vilket är rätt komiskt med tanke på att jag ogillar all typ av kaffe starkt och endast tog bild på mina kompisars latte.


Har du någon gammal upplagd selfie du kan visa?

Visst har jag det, är så givmild att jag bjuder på två stycken till och med.


Slutligen, vad heter du på instagram?

kungamanda (in å följ för fa-an)


Listan är snodd av fina Ellen

Likes

Comments