Header

Amanda - Det är aldrig fel att gilla sig själv, brukar snarare vara en stor fördel.

Bada - Det är underbart, inte om det är i badkar men pool, hav och sådant är gör gött.

Café - Älskar att sitta på små mysiga caféer och fika, tyvärr så uppskattar inte min plånbok det lika mycket.

Ditt Aunsikt - Inte menat att vara en glädjedödare, ditt ansikte är säkert jättefint, för jag menar nämligen podcasten som görs av syskonen Emma och Simon Lussetti.

Ekonomi - Känns nästan tvunget att ha med med tanke på att jag läser Ekonomiprogrammet på Högskolan.

Familjen - För jag har haft så himla tur och hamnat i en fantastisk sådan.

Godis - Älskar i stort sätt allt godis förutom lakrits, och godissug har jag nog alltid.

Hundar - Givetvis familjens två nallebjörnar Teo och Tuffy, men även djuret generellt.

Ishockey - hade ni sagt att jag skulle kolla på det för tre år sedan hade jag skrattat er rakt i ansiktet, nu mera är det en del av vardagen (jag nöjer mig med att sitta på läktaren, då jag är Bambi på hal is).

Just Dance - Är inte tillräckligt insatt för att veta mer än att jag tycker det är ett kul spel som vi har till vårt Playstation.

Kramar - Underförstått att man får kramen av någon man tycker om, för av främlingar kan det bli en aning obehagligt.

Lov - Även om sommarlovet är det enda lov jag har kvar så tycker jag fortfarande om lov väldigt mycket.

Melodifestivalen - Är uppvuxen med programmet och tycker fortfarande om det, sätt på en riktig schlagerdänga och jag kommer garanterat att sjunga med.

Naturen - Kanske inte är människan med grönaste fingrarna eller med största friluftsintresset men jag uppskattar fortfarande vackra naturområden.

O'boy - Helst varm med ett par marshmallows i, perfekt dryck för kalla vinterdagar.

Pontus - Hade ju varit ett oerhört osunt förhållande om jag inte tyckte om min pojkvän.

Queen of England - Elizabeth II, vet inte varför men jag diggar henne, skitcool kanske inte är rätt beskrivning men den får duga.

Raggmunkar (även utan ragg) - Var typ det enda jag åt till lunch under tisdagarna i två år, ångrar inget och gillar det minst lika mycket fortfarande.

Shoppa - Även om jag är duktig på att handla onödiga saker så tycker jag ändå att det är oerhört roligt att shoppa.

Tuffy & Teo - Mina, eller ja familjens, hundar, helt fantastiska individer.

Utgångar - Med ett par härliga människor någon gång då och då är aldrig fel.

Vintern - För att nämna några saker: min födelsedag, snö, skidåkning, varm choklad, såklart även julen med julmat, julgodis och julmusik.

World Wide Web - Finns nog få som inte tycker om internet.

XX - Som är kromosombeteckningen för kvinnor, hihi fyndigt där.

Yoghurt - Även om jag älskar mina rostbröd så har jag kommit fram till att yoghurt med müsli är en betydligt stadigare frukost.

Zoomobjektiv - Till kameran, perfekt om man är lat och inte orkar gå långt eller om man vill fota något som är högt upp i luften.

Åka bil - Även om jag tycker att det är skitkul att köra själv så gillar jag även att bara åka med, under förutsättningen att bilen inte är en rullande skrothög.

Ägg - För med ägg kan man göra PANNKAKOR som är något som jag älskar.

Ögon, Öron - kinden klappen får, huvud axlar knä och tå, knä och tå. Finns många kroppsdelar som är bra, med bland annat två som börjar på ö.

Likes

Comments

Det har sina fördelar att ha vänner som utbildar sig till nagelterapeut. Igår behövde Hana en modell och jag "offrade" mig. Jag må vara helt ointresserad av smink, men snygga naglar uppskattar jag däremot enormt.

Likes

Comments

Har valt att låta alla bilder vara oredigerade, alltså utan mina älskade filter som jag vanligtvis använder på alla mina bilder för att det ska vara lättare att se någon eventuell skillnad.

2013

15 år gammal, men skulle fylla 16 senare under året. Spelade en hel del badminton, slutade nian och började gymnasiet samt spenderade en månad i England på språkresa. Fick även min tandställning i slutet av året.  


2014

Började andra året på gymnasiet och fick för mig att byta till en annan gymnasieskola. Sen minns jag helt ärligt inte så mycket mer, senil vid 19(!!).


2015

Kan erkänna att jag gillar den vänstra bilden väldigt mycket än idag haha, tycker jag ser så söt ut. Här var det dags för mig att fylla 18, även om jag ser ut som en liten plutt på båda bilderna. Började även tredje året på gymnasiet och tog ut min tandställning.


2016

Har varit så arg senaste tiden för att mitt hår ALDRIG växer. Men jämfört med alla tidigare år så ser det ju ändå ut som att det blivit en del längre både som lockigt och rakt. Älskar även min bucket hat, borde börja använda den mer! Såhär såg jag ut när jag lyckades få min pojkvän på fall ;))


2017

Visserligen har det bara gått en månad, men tänkte att det kunde vara kul att ha med ändå. Än så länge ser jag ut exakt som 2016 haha, men vi får se hur det ser ut när detta året är slut.


Likes

Comments

Kvällen inleddes hemma hos Matilda tillsammans med Annie och Johan gånger två. Himla mysig förfest, skönt att träffa alla då det var ett bra tag sedan man sågs sist. Sedan promenerade vi in till stan och tog en drink på Majo innan vi begav oss vidare till klubben. En go fredagkväll helt enkelt!

Likes

Comments

Tumblr är verkligen en av mina favorithemsidor, finns så oerhört många fantastiska bilder att scrolla igenom. Antingen för att man behöver inspiration eller ett lättsamt tidsfördriv. Har haft mitt konto där januari 2013, så det finns ett stort arkiv haha. Om ni vill spana in mitt lilla häng på tumblr så kan ni klicka här.

Likes

Comments