Header

Kom på ett "nytt" efternamn ihop med en kollega / Olika filmtips som jag fått av folk i min närhet, har väl hunnit se Hitta Doris enbart haha.

En lista från en smått irriterad Amanda som är missnöjd med mycket ätbart? / Två citat från en bok som jag läste, minns ej vilken tyvärr.

Tror detta är min längsta anteckning, fylld med hundraser jag tycker om följt av bild / Denna listan är också lång och hoppas jag kan beta av några inom en snar framtid.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

APRIL - Jobbade för fullt på Orio, spelade en del golf med vänner (mest med Hana). Åkte till Bohus Malmön i mitten av månaden, pysslade lite med bilder och citat, hann även åka till Skåne med några kompisar. Avslutade månaden ihop med bland annat Felicia och Sanna.

MAJ - Kände mig viktig på möten i Göteborg, spelade lite mer golf, hängde med kompisar. Firade månadsdagen med Pontus på Vann Spa, hade picknick och familjen blev med sommarstuga precis vid Vänern.

JUNI - Fantastiska Hana tog studenten, åt mina älskade churros. Bjöds på god middag hos min farbror med familj, jordgubbsfrossa på jobbet. Gjorde ett dödsryck och hoppade hopprep = slog halvt ihjäl mig. Fixade mig även en instagram-vägg så jag inte bara har det på mobilen.

Likes

Comments

Mina största "bragder" inom mat och dryck är att jag avskyr ost och kaffe - i alla varianter de förekommer i.

Är nämligen väldigt kräsen (så länge det inte handlar om efterrätter) och kaffe och ost är det som folk är mest förvånade över att jag inte äter.


Är en otrolig tidsoptimist.

Även om jag vet att det tar en kvart att gå till bussen så går jag långt innan, så jag har marginalerna på min sida. Detta kan ibland leda till att jag till och med hinner med bussen som går en kvart tidigare än den jag egentligen skulle med.


Går i stort sätt alltid klädd i svart.

Vilket till störst del beror på att jag älskar svarta klädesplagg och alltid dras mot dem i klädaffärer. Hade dock önskat att jag kunde vara lite färggladare någon gång ibland i alla fall.


Har som rutin att alltid göra två inbakade flätor innan jag går och lägger mig.

Detta började jag med för att jag insåg att mina naturliga lockar blev fula efter att de gnuggats mot en kudde under en hel natt. Nu är jag så van vid att sova med två flätor att jag har svårare att somna om jag sover med utsläppt hår.

Likes

Comments

Jag lever ju mer eller mindre i den fantastiska appen Instagram, har väl gjort det sedan appen kom ut mer eller mindre. Tänkte därför att det kunde vara passande att titt som tätt tipsa om konton som är värda att följa! Första inlägget där jag tipsar om mina vänner och bekanta hittar ni HÄR . Nu är det dags för att tipsa om sju andra fantastiska personer som jag följer. Hoppas ni hittar någon ny person att börja följa! Ni får gärna kommentera era instagramnamn i kommentarerna så jag kan få kika in på era konton!

Amélie Almén

Hon bloggar också här på nouw och är otroligt duktig på att baka, utöver att ta otroligt fina bilder förstås!

Oscar Hagberg

Det är inte konstigt att Oscar har fått ihop en del följare, för hans bilder är verkligen fantastiskt fina! Är otroligt duktig på att fota natur, men även vardagsbilder.

Clara & Zandra

Två glada Malmö-brudar som alltid har många bollar i luften. Förutom att driva ett instagramkonto fyllt med otroligt fina bilder så driver de även en podcast som definitivt är något ni borde lyssna på!

Amanda Wilgothson

Utöver att Amanda har bästa förnamnet så är hon otroligt duktig på vad som gäller för att få ett stilrent och snyggt flöde på Instagram. Otroligt bra på bland annat inredning och mode!

Tobias Johansson

Tobias är inget undantag när det gäller att ha ett fint flöde. Han delar med sig av sin vardag genom väldigt vackra bilder.

Emma Waleij

Det märks att Emma har ett öga för design och hur man bygger upp ett fantastiskt instagramkonto. Allt ser verkligen så magiskt fint ut på hennes instagram!

Clara Åberg

Sist men inte minst har vi Clara och hon är givetvis inget undantag vad gäller att lägga upp fantastiska bilder på sin Instagram.

Likes

Comments

Igår var det inte vilken tisdag som helst, utan tisdagen då min fina fina pojkvän Pontus lämnade tonåren. Han fyllde med andra ord 20 år. Min present till honom är att jag ska ta med honom till ett spa, där vi även ska sova en natt på hotellet och äta massor av god mat!


Likes

Comments

Före                                      Efter

Ställde upp ännu en gång som modell för Hana som utbildar sig till nagelterapeut. Hade lyckats behålla mina hon gjorde förra gången i en månad, så utväxten var ganska rejäl. Skolan har ganska begränsat med nagellack och är ingen person som klarar att ha skrikrosa naglar - så det fick bli samma färger haha. Men varför ändra ett vinnande koncept allt för mycket?

Likes

Comments

 • sju fina instagramkonton II

  " Jag lever ju mer eller mindre i den fantastiska appen Instagram, har väl gjort det sedan appen kom…"

 • nya naglar

  " Det har sina fördelar att ha vänner som utbildar sig till nagelterapeut. Igår behövde Hana en mode…"

 • Pontus födelsedag

  " Igår var det inte vilken tisdag som helst, utan tisdagen då min fina fina pojkvän Pontus lämnade t…"

 • nya klor, igen

  " Före                                      Efter Ställde upp ännu en gång som modell för Hana som u…"

 • Vemdalsskalet

  " Ett sent litet hej från en liten resa som gjordes vecka sju. Åkte upp till Vemdalsskalet i Vemdale…"

 • feminism är inte manshat

  "Hat föder hat och det är troligtvis en bakomliggande orsak till att manshat existerar. Kvinnohat oc…"