Var ute och fotade lite i det fina vädret för någon dag sen. Här är några av fotona.
Likes

CommentsGodmorgon! Var uppe med tuppen imorse för att hinna packa och äta lite frukost innan jag var klar för att åka tillbaks till Stockholm. Sitter på bussen nu och lyssnar på musik. Känns lite tråkigt att åka men man kan ju bara vara på en plats åt gången. Jag har iallafall haft en jätte trevlig helg hemma i orsa, och jag ser redan fram emot nästa besök. Nu ska jag försöka sova lite, hörs sen 😚

Likes

CommentsHej! Det har vart ganska tomt här på bloggen den senaste tiden, har inte haft någon lust för att varken blogga eller göra något annat. Men nu börjar viljan komma tillbaka lite sakta men säkert. Mycket har hänt sedan jag senast uppdaterade, den största förändringen är att jag packat mina saker och flyttat ner till min mamma som bor strax utanför Stockholm. Just nu är jag dock hemma i orsa igen, men jag åker tillbaka till Stockholm igen om någon dag.
Jag har mycket inlägg jag vill skriva, har såå mycket produkter jag vill visa er och tipsa om, allt jag behöver göra är bara ta tummen ur röven och sätta lite fart. Så det är bara att hålla tummarna för att jag gör det. Nu tänkte jag iallafall åka ut och fota lite, var vet jag inte än! Vi hörs xxx

Likes

Comments

            

Hej! Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade men det har inte hänt så mycket mer än att jag har jobbat. Eller jo jag har ju tagit körkortet också, och shoppat en hel del. En haul video kanske kommer. Nu ska jag göra mig i ordning och sedan har jag några ärenden att uträtta innan jobbet. Hörs!

Likes

Comments

JAG KLARADE UPPSKRIVNINGEN!!!! Jag blev riktigt förvånad och glad. Det kändes verkligen som jag inte kunde någon av frågorna så jag var helt inställd på att kugga, men jag hade tydligen fel. Vem kunde tro att man fick ett sånt här lyckorus av att klara ett prov? Inte jag iallafall. Jag firade med en frappe på Waynes och satt och läste lite i väntan på min buss. Nu ska jag dra ner på yran, pappa bjuder på mat. Kanske blir nån öl också för att fira lite ytligare, för det tycker jag att jag förtjänar!

Likes

Comments

Idag borde jag egentligen suttit hemma och plugga till körkortet eftersom jag har uppskrivning imorgon men solen sken och jag var för första gången på länge både ledig och frisk så jag kunde inte motstå att åka ner till stranden. Hade egentligen tänkt att det skulle bli en snabb vända men timmarna gick och jag kände att jag verkligen behövde koppla av, så jag gjorde det. Det blev även årets första dopp, vattnet var hyffsat kallt och jag har alltid varit en badkruka så det vart en snabb vända i vattnet men jag tycker ändå att det räknas. Nu ska jag ta tag i pluggningen så får ni önska mig lycka till imorgon! Kram

Likes

Comments

Meningen var att jag skulle lägga upp denna video förra veckan men eftersom min datorladdare beslöt sig för att sluta fungera så fick det vänta tills min nya laddare kommit. Det är första videon jag någonsin spelat in så ni får ha överseende med hur jag pratar och så. Det kändes väldigt skumt att sitta och prata framför en kamera helt själv, men förhoppningsvis blir nästa( om et nu blir någon mer?) video någolunda bättre. 


Likes

Comments

 Fall feelings

Jag är inte den som brukar se fram emot hösten, men när jag fick syn på denna underbara ullkappa från Acne kunde jag inte låta bli att längta efter en lite kallare årstid. Inte för att jag har kapital för att köpa den men man kan ju alltid drömma. Stickade tröjor, halsdukar, sitta på varma caféer och snacka skit-hösten är rätt mysig ändå, för att inte tala om vacker. 

Likes

Comments