Nu är det tisdag och jag har kommit tillbaka till skolan nu efter lovet. Jag har haft ett väldigt bra lov. Jag har varit mycket i stallet och sovit över med min bästis i flera nätter. Jag åkte också snabbt till min farmor och sov där i två nätter.

Jag var och red in ridlektion igår och det gick ganska bra. Jag red en stor häst, en fux som heter Vinda ett sto. Det gick bra, vi red med tyglarna i kors vilket jag är ganska bra på, om jag får säga det själv. Vi red alltså med vänster tygel i högerhand och höger tygel i vänster hand och med minst en decimeter emellan samtidigt som vi gick på tjugo meters volt och minskade volten och så. Nu ska jag läsa så godnatt, eller när ni nu läser det här.😊

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu sitter jagoch Ida o kollar på skräckfilm. Vi ser på en som heter "The uninvated". Vi gjorde också en enkel hallon milkshake, det var bara glass, mjölk och hallon i. Här är länken till receptet:
https://www.arla.se/recept/milkshake-med-hallon/ 🍧

Jaja, nu ska jag fokusera på filmen, ville bara uppdatera lite snabbt. Kanske uppdaterar mer sen. 😋

Glöm inte att följa bästa Idas blogg:
http://trollponnyn.webblogg.se

Likes

Comments

Jag har idag tävlat i agility på ridskolan, men det gjorde jag på ponnyn jag och Ida hjälper till med och jag är jättenöjd. Vi kom på sjätte plats av cirka nio starter. Men jag är som sagt jättenöjd. Tänkte bara uppdatera lite snabbt för nu ska jag och Ida spela spel.

Följ och hjälp bästa Idas blogg: http://trollponnyn.webblogg.se 😉

Likes

Comments

Jag har länge funderat på att skaffa en blogg, som blir som en dagbok. När jag var liten så hade jag minst fem små söta dagböcker jag fått med någon tidning eller liknande. Jag har fortfarande kvar en del av det fast det var så länge sedan. Jag hade tänkt att jag skulle börja så kan även andra som kompisar som inte träffar mig så ofta eller bara någon som vill veta lite om mig eller kanske till och med få en inblick i mitt som ni ser "lilla liv". 

Rider gör jag en gång i veckan på ridskola och olika många gånger i veckan så är jag medryttare fast jag rider inte utan hjälper min kompis med en shettis och en mini liten b-ponny. Har tidigare haft en medryttarponny som jag kunde rida, flera olika stöthästar på ridskolan och gått på ridläger varje sommar sen jag började rida vilket var när jag var runt sex år. Så jag har ridit i ungefär åtta eller nio år. Jag funderar även på att gå ridgymnasium.

Ni som läser får gärna lämna kommentarer om hur mycket jag ska uppdatera. Den här veckan har jag sportlov så kommer kunna uppdatera ganska mycket men, nästa vecka drar skolan igång igen och kanske inte kan uppdatera jättemycket då men ska försöka.😉

Likes

Comments