Header

Jag har lyckats bli lite beroende av lösögonfransar, men det är ganska surt att ett par kostar ca 60:-. Jag tycker att detta är onödigt dyrt, så vad gjorde jag då? Beställer från Kina!

Jag köpte 10 par fransar för 9:- med frakt till Sverige. Ni tror mig säkert inte, men det är helt sant!

Jag har blivit väldigt svag för Wish (som jag pratat om innan), där kan man hitta det mesta. Men det bästa av allt är att ibland hoppar det in presentkort på ditt konto - helt gratis! Detta ger dig möjligheten att shoppa för hela presentkortet, det enda du betalar är frakten vilket vanligtvis är 9:- eller 17:-.

Tillexempel dessa fransar jag nu köpt, kostade i ca 40:-. Jag använde mitt presentkort som jag fått pga. att en av mina andra varor var försenad. Detta gör att jag endast betalade 9:- för 10 par fransar. Jag får ca 60 par lösögonfransar för priset av ett par i Sverige.

Kvaliteten: Jag märker faktiskt inte någon stor skillnad på kvaliteten på just dessa fransar om man jämför med ett par köpta i butik. Jag som även har långa fransar naturligt har problem med att fransar som finns att köpa här väldigt ofta är kortare än mina egna fransar, därför jag gillar dessa - dem är långa och väldigt täta!

Just nu kostar 10 par 26:- + 9:- i frakt. 

Länk: https://www.wish.com/c/540961d078260a0a6dff594c

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag beställde en klänning från Wish (www.wish.com) för ca en månad sen. Den var jättefin på bilderna (se nedan). Jag trodde jag gjorde världens kap, betalade 26:- med frakt. Vad tror ni jag fick hem? En klänning som är 20 cm för kort... Jag kan inte ens lägga upp en bild för den är så kort... Jag rekommenderar er att kolla in Wish, men läs recensionerna noga (både för produkten och säljaren) och bli inte besvikna om ni får hem någonting som inte alls stämmer överens med bilden.


Har beställt mer saker från wish, visar er det senare! 

Likes

Comments

Asså, jag vill vara aktiv här men det funkar inte i min vardag just nu.

Dock har jag lite inspiration just nu, fortsätt kolla in här. Ibland dyker det upp någonting!

Likes

Comments

Alla dessa kommer från nelly.com, jag kommer dock inte att beställa en klänning härifrån då jag tycker risken är för stor att något har en likadan när man beställer från en sån här hemsida, tyvärr!


denna hittar ni HÄR - 399:-

denna hittar ni HÄR - 449:-

denna hittar ni HÄR - 499:-

denna hittar ni HÄR - 399:-

(denna är min favorit)

Likes

Comments

Det är snart en månad sen jag bloggade senast... Men jag har haft ganska mycket annat att göra faktiskt. Har haft väldigt mycket i skolan, långa praktikdagar, osv... Plus att jag har lite inspirationsbrist just nu och inte riktigt vet vad jag ska skriva om. Men ska försöka få bloggen lite levande iallafall och det passar ju bra idag eftersom jag är ledig idag!

Ska tidsinställa lite inlägg så det finns något att läsa! 😘

Likes

Comments

Här är alltså dom sista 7 produkterna från den här listan 👇

Postade dem första 7 för några dagar sen, så ni får bläddra ner om ni vill se dem!

8. Favorit läppbalsam, Babylips

9. Favorit läppstift, H&M's egna

10. Favoritläppglans, DIOR

11. Favorit concealer, jag har faktiskt ingen favorit. Får återkomma med detta när jag hittat en bra concealer.

12. Favorit makeup remover, gunrys avsminkningsservetter - sååå enkelt!

13. Favoritparfym, VS pure seduction

14. Favorit bodylotion, VS pure seduction hand&bodylotion

Likes

Comments

Gjorde ju en "månadsfavoriter" i januari, och tänkte att det var lite tråkigt att göra en likadan i februari. Men sen hittade jag den här listan, så vi kör den istället för februari-favoriter. 

Publicerar dom första 7 nu, och resten om några dagar! 

1. Favoritmascara, Lashtastic från W7

2. Favorit ögonskugga (palett), denna från HM

3. Favorit ögonskugga (en färg), champangefärgad

4, 5, 6. Favorit rough, bronzer och highlighter, denna countoringpalett från isadora

7. Favorit ögonskuggsprodukt, anastasia brow powder. Detta äger jag inte själv utan har bara testat min systers!

Likes

Comments

Har verkligen världens otur, har legat i sängen i två dagar nu med feber. Det är två dagar kvar till det näst sista lovet i mitt liv och här ligger jag och är sjuk. Smidigt, härligt, bra jobbat, osv... Har i stort sett inte gjort någonting i två dagar nu, sovit, sett på serier, spelat mobilspel och ätit flingor. Där har ni mina senaste 36 timmar, intressant va?

Har inga andra planer för idag, ska ta en dusch senare. Det kan inte bara vara jag som automatiskt känner mig väldigt mycket friskare när man duschat och borstat tänderna? Imorgon ska jag verkligen försöka komma iväg till praktiken,vill köra lite lastbil juuuu!! 🚚

Likes

Comments

Hittade bilden på dessies blogg. 

Likes

Comments