Header
View tracker

Kommer aldrig mera få kyssa dina mjuka läppar.

Kommer aldrig mera få ligga med huvudet på ditt varma nakna bröst.

Kommer aldrig mera ligga vaken bredvid bara för att jag vill njuta av hur fin du är när du sover.

Kommer aldrig mera få hålla din hand.

Kommer aldrig mera få skratta tillsammans

Kommer aldrig mera få höra dig säga: jag älskar dig.

Kommer aldrig mera få sitta bredvid och pilla dig i ditt mörka långa ruffsiga hår.

Kommer aldrig mer få vakna upp bredvid dig.

Kommer aldrig mera säga till dig att sluta bita på naglarna.

Kommer aldrig mera prata om vår framtid.

Kommer aldrig mera få visa världen att du är min för det är du inte längre.

Kommer aldrig mera få spendera tid med dig.

Något jag kommer får göra är att gråta , gråta så mycket tills jag blir uttorkad. Få gå runt med en smärta som är så enorm att jag inte vet vad jag ska ta mig till.

Något jag kommer få göra är att sakna dig. Och så jag kommer sakna dig.


Likes

Comments

Ligger vaken i mörkret. Tänker på dig.

Tänker på hur skönt du tycker det är när jag kliar dig i håret.

Tänker på hur varm och len din hud är.

Tänker på vilken magisk känsla det är att få vara i din famn.

Tänker på hur fin du är och hur jag älskar att se dig le.

Tänker på första gången vi sågs.

Att vara utan dig är som att vandra utan karta, totalt lost


Likes

Comments

Jag sitter i min soffa med fötterna på soffbordet och halvtittar på Star Wars, mina tankar och min fokus är någon annanstans. Tänker på all träningshets, alla bilder på bloggar, instagram och andra sociala medier där olika individer lägger upp träningsbilder, matbilder och före/efter bilder. Det är inspirerande att se att folk tar hand om sig själva och orkar ha en sådan fokus på mat och träning. Jag önska jag själv orka.

Att jag inte orkar träna handlar inte om min lathet, det handlar om att jag mår så dåligt över min kropp att det drar ner mig så hårt att jag inte orkar träna. Jag önska jag orka för att träna mår man bättre utav, det är inte bara bra att träna för det fysiska men för det psykiska, men sitter man som jag och mår dåligt över sin kropp så är det inte lika lätt att ta tag i det, i saker överhuvetaget.

Men jag hoppas att med hjälp av träningskompisar och ljusare tider att motivationen ska komma och vara så stark att jag orkar trots att mitt psyke säger annat.

Likes

Comments

Morgonföreläsning, ganska så svårt att ta sig upp ur sängen när det är mörkt och ruskigt ute. Detta är verkligen en fördel med att plugga via distans, du kan gå upp fem minuter innan det börjar för du behöver inte göra dig iordning!


Likes

Comments

I torsdags och fredags förra veckan var min gud i Sverige, Justin Bieber !🎶❤Likes

Comments

I lördags åkte jag och min älskade till Västervik för en dejt night. Promenader vid havet, middag på Harrys och bio. En perfekt kväll!Likes

Comments

Ungefär två månad har nu gått sedan jag öppnad min mailbox och fick se ett besked som gjorde att jag sken upp utav lycka! Ett antagningsbesked där det stod JA, du har kommit in på utbildningen apotekstekniker på distans/sundsvall.

Nu har utbildningen pågått i ca 5 veckor och jag trivs som fisken i vattnet. Kunde inte ha valt mer rätt. Jag har hamnat i ett underbart gäng, alla med olika erfarenheter och kunskap. I början utav utbildning spenderade jag fyra dagar i Sundsvall med klassen och lärarna, helskutte vad underbart kul, mysigt och lärorikt.

Att vara 21 och veta exakt vad jag vill göra resten utav mitt liv känns så lättsamt och kul. Apoteksbranchen är något som aldrig slutar utvecklas och man lär sig mer och mer för varje dag och variationen på jobbuppgifter samt ansvars områden är brett. Jag tror det är det som gör att jag känner att jag hittat rätt.

Jag kan faktiskt rekommendera andra i alla åldrar och kön att testa på yrket, eller göra en praktik om möjligheten finns. Jag svävar iallafall på moln och det var ett tag sedan.Likes

Comments

För två år sedan trodde jag aldrig att jag skulle bli kär igen, inte trodde jag heller att jag skulle kunna må bra. Då, för två år sedan när min värld,mitt hjärta och min själ gick i tu.

Nu, nu här idag två år senare kan jag konstatera att en viss kille har pusslat ihop mig och alla mina fallna brustna bitar. Tack Charlie!

Kär upp över öronen i min pojk som gör mig hel! Gör mina dagar en aning ljusare, gör mig gladare och får mig enkelt att le. Att få vara din är det bästa! Att vi är ett är ännu bättre! My man!❤


Likes

Comments