Header

Morgonföreläsning, ganska så svårt att ta sig upp ur sängen när det är mörkt och ruskigt ute. Detta är verkligen en fördel med att plugga via distans, du kan gå upp fem minuter innan det börjar för du behöver inte göra dig iordning!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I torsdags och fredags förra veckan var min gud i Sverige, Justin Bieber !🎶❤Likes

Comments

I lördags åkte jag och min älskade till Västervik för en dejt night. Promenader vid havet, middag på Harrys och bio. En perfekt kväll!Likes

Comments

Ungefär två månad har nu gått sedan jag öppnad min mailbox och fick se ett besked som gjorde att jag sken upp utav lycka! Ett antagningsbesked där det stod JA, du har kommit in på utbildningen apotekstekniker på distans/sundsvall.

Nu har utbildningen pågått i ca 5 veckor och jag trivs som fisken i vattnet. Kunde inte ha valt mer rätt. Jag har hamnat i ett underbart gäng, alla med olika erfarenheter och kunskap. I början utav utbildning spenderade jag fyra dagar i Sundsvall med klassen och lärarna, helskutte vad underbart kul, mysigt och lärorikt.

Att vara 21 och veta exakt vad jag vill göra resten utav mitt liv känns så lättsamt och kul. Apoteksbranchen är något som aldrig slutar utvecklas och man lär sig mer och mer för varje dag och variationen på jobbuppgifter samt ansvars områden är brett. Jag tror det är det som gör att jag känner att jag hittat rätt.

Jag kan faktiskt rekommendera andra i alla åldrar och kön att testa på yrket, eller göra en praktik om möjligheten finns. Jag svävar iallafall på moln och det var ett tag sedan.Likes

Comments

För två år sedan trodde jag aldrig att jag skulle bli kär igen, inte trodde jag heller att jag skulle kunna må bra. Då, för två år sedan när min värld,mitt hjärta och min själ gick i tu.

Nu, nu här idag två år senare kan jag konstatera att en viss kille har pusslat ihop mig och alla mina fallna brustna bitar. Tack Charlie!

Kär upp över öronen i min pojk som gör mig hel! Gör mina dagar en aning ljusare, gör mig gladare och får mig enkelt att le. Att få vara din är det bästa! Att vi är ett är ännu bättre! My man!❤


Likes

Comments

Tänk alla människor jag träffat, som jag älskat,hatat och förlorat.

Tänk alla människor jag träffat som älskat, sårat och hatat mig. 

Tänk alla människor jag träffat som jag förlåtit och tagit tillbaka.

Tänk alla människor som förlåtit mig.

Likes

Comments

Likes

Comments

En vanlig dag klev du in förvirrad och kanske lite vilsen, mina ögon fångade upp dig direkt. Vem var du?En främling som jag inte visste något om, förutom att jag ville ha dig. 

Nyfiken men blyg höll jag mig på avstånd tills en dag då jag tog tag i mig själv. 

Kemin fanns där direkt. Första gången våra blickar möttes, vid vårt första samtal och vid vår första kyss. Omgivningen såg det och vi kände det.

Det var som att vi känt varandra i ett annat liv och äntligen hittat tillbaka till varandra i detta. Vi var varandras liv. Föll en, föll båda och vi tog oss upp tillsammans. 

Soulmates som skulle tillbringa resten av livet tillsammans. Trodde vi. 

Som med allt var det för bra för att vara sant och med åren tog den eviga kärleken slut. Men än idag sitter jag och tänker tillbaka, saknar och hoppas. Hoppas och tänker att i vårt nästa liv kommer vi tillbaka till varandra och då, då är det vår tid. 

Likes

Comments

Jag vill egentligen inte erkänna, men fy helvete vad ont det gör när saknaden efter dig hinner ikapp mig! Saknar du någonsin mig tro?

Likes

Comments