Förra veckans pass på Madera gick väldigt bra! I skritten har hon lossnat helt nu och är jätte mjuk. Men i traven och galoppen e hon fortfarande lite lång, jag ska bara jobba på att korta upp henne lite. Men hon är inte alls van att jobba såhär och brukar gå på nybörjarkektoonerna så de är inte så enkelt. Men bäst är hon!

Sämst kvalité men de är bilden iaf

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej igen, det var ett tag sen det första inlägget men jag har helt enkelt inte haft tid.

MÅNDAG
I måndags så var jag i skolan som vanligt och hade jätte tråkiga lektioner. Måndag är den dagen som vi har tråkigast ämnen i skolan. Men när jag kom hem så åt jag mellis och sen åkte jag till stallet. Jag red Madera, det gick faktiskt jätte bra. Madera är en sån häst som så fort man tar i henne höjer hon huvet. Så i början fick jag ställa jätte mycket och tillslut släppte hon efter och då gick det så himla bra!!!!!!

TISDAG
I tisdags så hade jag NP i svenska.......
Det gick faktiskt bra tycker jag. När vi hade NP så hade vi schema bryt så vi hade bara NP. Men efter skolan så gick jag Lollo och Emma hem till nikki och va där och pratade och så.

ONSDAG
I onsdags så åkte vi skridskor med skolan och det var väll rätt kul men fick jätte ont i fötterna. Ja jag gjorde inte så mycket mer den dagen.

TORSDAG
i torsdags så var det NP svenska igen. Det är 4 delar så vi hade två i tisdags och två i torsdags. Det gick bra här också. Efter skolan så åkte jag till stallet för jag är stallvärd på tor och sön.

FREDAG
I fredags så hade vi vanlig skoldag. Efter skolan gick jag Lollo och Emma hem till nikki och pratade och hade kul. Jag skulle åka t stallet men glömde bort tiden. Sen gick jag hem från nikki och hade fredags mys hemma.

LÖRDAG
I lördags så gjorde jag inte så mycket på dam utan jag gorde en dräkt till årsmötet där temat var superhjälte. Men jag cyklade också till Coop och köpte godis. Sen kl 4 så åkte jag till stallet för det var då man skulle samlas, och sedan åkte vi till lokalen årsmötet skulle vara i. Det var typ den roligaste kvällen någonsin "höjdpunkten på året" Ahahahahahahahah.

SÖNDAG
Ja idag äre söndag och jag kan inte skriva om vad jag har gjort utan om vad jag kommer göra. Idag är det alla ❤️- dag, så glad alla ❤️-dag!!!!
Idag så ska jag iaf till stallet för jag är stallvärd. Ska kanske träffa mina kompisar för att fira eller vad man säger. Aja detta blev en liten uppdatering men ha en bra dag💗💗

Lite bilder från årsmötet❤️

Likes

Comments

Hejsan detta blir mitt första inlägg! Idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra än, men ska nog t stan med mina kompisar. DET BÖRJAR BLI VÅÅÅÅÅR!!! Jag är så glad för nu är snön borta och man kan börja använda "vårskor" och t-shirt typ ahhahaha. Jag gillar snön och vinter men det behöver inte va de så länge. Jag letar iallafall medryttarhäst just nu, jag har kontaktat en som jag kanske ska provrida vi får se. Men dehär va ett litet kaosigt inlägg men Aaa. Ha de bäst❤️❤️

VÅRSKOOOR

Likes

Comments