Jag blev nominerad av @emiliafranzen till att svara på 11 frågor. Tack för nomineringen, den första och förhoppningsvis inte den sista!

1. Vem skulle du ta med på en sista minuten?
Oj har super svårt att bara välja en, eftersom vi oftast umgås i ett stort kompisgäng, hade velat ta med allihop!

2. Vad motiverar dig?
Just nu inte super mycket faktiskt

3. Vilka länder har du besökt? Vilken av dessa länder föredrar du?
Jag har besökt Spanien, Finland och Grekland. Om inte Sverige räknas då förstås! En del länder har jag varit i flera gånger.

4. Vilken är din holy grail sminkprodukt?
Samma med denna fråga är det svårt att bara välja en produkt. För så fort jag köper en produkt är det svårt att dra sig ifrån den och använda sig utav en ny.

5. Vad är anledningen till att du började blogga?
Anledningen till varför jag började blogga var för att jag älskar att skriva och nå ut till människor. Vill ni ha än lite bättre förklaring har jag redan skrivit ett inlägg om "varför jag började blogga" på bloggen.

6. Vad gör du när du är stressad?

7. Bästa låten just nu?
Den bästa läten just nu tycker jag är My house av Florida

8. Har du någon favoritblogg? Vilken?
Tycker Linn Ahlborgs blogg är super bra och inspirerande!

9. Favoritfilm of all times?
Johan Falk helt klart! Annars är de väl the Falt in our stars, The last song m.m.

10. Vad gör du helst en lördagskväll?
Är helt klart med vänner och bara myser

11. Har du några planer inför sommaren?
Fyller 16 år i sommar och ska väl därmed börja övningsköra. Ska även en vecka till Öland, sommarjobba och bara hitta på massa skoj men framförallt njuta av att vara ledig ifrån skolan!

Likes

Comments

Idag fyller min syster tio år. Känns helt sjukt att hon faktiskt blivit så stor, känns som hon var två typ igår. Slutade tidigt idag, redan vid halv två. Direkt när jag kom hem började jag med en oreo cheesecake. Som var super enkel att göra. Därefter ställde jag den i frysen där den skulle stå tills vi ätit middag, vilket blev att den stod i 6 timmar ungefär. Efter det somnade jag och vaknade inte förrän vi skulle iväg till taco bar för att äta middag. Min syster fick välja middag och valde det. Eftersom det är nyöppnat här där vi bor. Tacos är min absoluta favoriträtt, tacos i olika former, det är tredje dagen i rad jag äter det, tröttnar aldrig! Efter det åkte vi hem och åt den supergoda cheesecaken, testa att göra den själva! Nu ligger jag i sängen och kollar på sista delen av Maria Wern som går på fyran.

Likes

Comments

Likes

Comments

Imorse när jag vaknade hade jag en stor klump i magen, jag kände mig så orolig. Undrar varför, men de berodde nog mest på att jag trodde att jag aldrig skulle hitta en balklänning. Men i den första butiken vi gick in på hittade jag den, så himla nöjd! De tog så lång tid att prova, att man hann bli hur hungrig som helst. Så vi tog bara en lunch på donken, ha-ha standard! Ikväll kommer en kompis över och ska prova klänningen jag beställde på Nelly, annars ska jag skicka tillbaka den!

Likes

Comments

Förra veckan beställde jag hem en klänning som jag hoppades på verkligen skulle bli min balklänning. Men nej! Klänningen satt absolut inte som jag ville och jag tyckte den visade för mycket hud för min smak. Hur surt? Anyways antingen får en kompis låna den till balen eller så skickar jag tillbaka den. Ur det negativa så är jag nu på väg till stan för att kolla på balklänning. Vill verkligen vara ute i god tid med klänning. Så jag inte är ute sista veckan och bara köper en klänning jag egentligen inte vill ha!

Likes

Comments

​Äta bör man annars dör man. Idag har jag i alla fall spenderat dagen i stan tillsammans med några tjejkompisar. Lite spontant provade vi balklänningar för att vi gick förbi en butik som sålde de. Åt även en lunch på fridays. Även på denna restaurang har jag aldrig ätit förut, haha mycket nytt och mycket mat! Himla god mat, provade något jag verkligen var säker på att jag skulle gilla. 

Likes

Comments

Sådär lite spontant drog jag och Malin till MOS. Lite förvånade var vi över hur mycket folk det var. Men vi tänkte att det nog berodde på lov, samtidigt som de var väldigt konstigt att man såg så många som sålde Sverige saker. Vi åt middag på bar burger cafe en restaurang som varken någon av oss testat på. Super goda pommes frittes men köttet i hamburgaren var lite för rött för min smak men himla gott var det. Därefter började vi tänka ännu mer på varför det var så mycket folk där. Och insåg att det var match i friends. Alltså gissa, bara vad vi gjorde då(?). Vi gick till friends och köpte biljetter till matchen, hur spontant! Matchen slutade 1-1 och därefter drog vi hem till Malin en stund. Kollade säsongsavslutningen på Parneviks och bara pratade.

Likes

Comments

Jackan; ​HÄR // skorna; HÄR

Alltså hörni hur otur har inte jag? För några dagar sedan så var jag helt redo att gå till skolan. Jag skulle bara ta på mig ytterkläder och sedan bege mig emot skolan. När jag inser att mina skor som länge varit slitna har fått ett hål i sig. Dessutom så kan jag inte stänga jackan, för att dragkedjan gått sönder. Alltså bra start på dagen eller inte! Var helt enkelt tvungen att köpa nytt. Jag skulle köpt nytt ändå men nu vart det lite tidigare en planerat. En bomberjacka från gina och air max från Nike!

Bomberjackan är en svart enkel men fin från gina tricot. Den är finare på, än på bild. Den har både dragkedja och två knappar men även fickor på vardera sida. 

Likes

Comments