Header

Klänning och skor - Nelly.com

Ikväll ska jag på en födelsedagsfest för två vänner som fyllt 18 och 19 år. Jag bestämde mig för att köra på en väldigt enkel outfit till kvällen med en beige klänning och ett par höga klackskor i samma nyans. Jag har köpt båda på Nelly.com men har inte fått chansen förrän nu att använda klänningen. Detta inlägg innebär också att jag bestämt mig för att ta upp bloggandet igen och jag ser fram emot det!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej! Nu var det ett tag sedan som jag uppdaterade på bloggen, men sanningen är att jag inte gjort något som är värt att skriva här på bloggen. Jag har tränat, umgåtts med lite vänner, sovit, solat och kollat på serier. Men jag har lite saker på gång i mitt liv som kan vara värt att skriva på bloggen senare. Något annat som jag lyckats gjort under lovet är att färga mitt hår blont, som ni kan se lite på dessa bilder. Jag fick hjälp av Emma och Felicia, jag är hur nöjd som helst med resultatet. Jag känner att jag lämnat den bruna färgen bakom mig nu, jag passar bäst i blond. Men nog om mitt hår nu. Idag har jag ätit lunch med pappa och min syster innan jag träffade upp Felicia för att göra henne sällskap en stund. Nu är jag hemma och ska inte göra så mycket mer än att träna, lyssna på musik och äta. 

Likes

Comments

Jag lekte runt lite med mina kläder i min garderob och försökte sätta ihop lite potentiella outfits till midsommar. Min personliga favorit är nog nummer 3, då den passar bäst till midsommar men tycker resten också är väldigt fina. Jag försökte mixa lite med både ljusa och mörka färger, då jag älskar både och. Om ni vill veta vart något plagg är ifrån så är det bara att fråga. 

Likes

Comments

Jag har nu äntligen fått sommarlov och det innebär också att jag är klar med tvåan på gymnasiet. Det känns helt sjukt att detta blir mitt sista sommarlov och att nästa år är det min tur att ta studenten. Denna vecka har varit väldigt rolig men stressig eftersom man satt dagen innan betygen skulle sättas med 5 oklara uppgifter. Men allt löste sig till slut. Igår var det sista lektionen för tvåan och sedan var det bara att åka hem för att fixa sig inför kvällen. Den började hos Emma där vi firade både Sanna och Emma som båda fyllt 18 med middag och förfest. Sedan åkte vi ner till en fotbollsmatch som var mellan skidgym och BK Bärs. Kvällen fortsatte med mycket skratt, bus och roligheter. Om det inte hade varit för kallt senare på kvällen så hade den slutat ännu bättre. Idag hade jag skolavslutning och sedan dess har jag bara sovit men nu ikväll så ska jag ut med några vänner igen. 

Likes

Comments

​Igår var sista skoldagen för mig tills på tisdag då jag endast har två lektioner och sedan slutar jag på torsdag, det ska bli så skönt med sommarlov och slippa all stress i några veckor. När jag kom hem så bytte jag om till bikini och sedan åkte jag ner till stranden med Amanda för att ta mitt första dopp och sola. När jag kom hem så bytte jag bara om igen och sedan kom Maria och hämtade upp mig och Felicia. Vi åkte på Maxi för att äta middag och sedan hämtade vi Emma innan vi åkte till först Helvetesfallet och sedan Storstupet. Det var en riktigt mysig kväll med bra människor och utsikten var helt fantastisk. Jag och Felicia valde att se på film när vi kom hem innan vi skiljdes åt för att sova. Idag ska jag bara plugga, vandra och träna. 

Likes

Comments

Idag har solen äntligen tagit sig fram och det firade jag med lite shopping. Ett av plaggen ser ni på dessa bilder, nämligen shortsen. Men innan shoppingen så var jag på min första arbetsintervju och jag kände att det gick bra, så nu är det bara att vänta och se. Just nu ligger jag ute och njuter av solen med Felicia.

Likes

Comments

​Förra veckan på torsdagen så åkte jag på klassresa till huvudstaden med min klass och andra samhällsklassen. Det var en stressig resa men jag lyckades ändå ha det väldigt roligt och jag känner att jag kommit närmare min klass men också andra samhällsklassen. Vi kom till Stockholm ungefär klockan tio på morgonen och då började det fullspäckade schemat, vi besökte Riksdagen och museum för levande historia. Och senare på kvällen så gick vi till Dramaten för att se Rampfeber, en föreställning som på flera ställen fick mig att skratta. På fredagen så fortsatte vi vår klassresa med statsvandring, ett till museum och sedan fredens hus i Uppsala. I helgen har jag bara varit med några vänner i Falun och trots allt så hade jag riktigt roligt då också. 

Likes

Comments

Igår var jag på Rättviksmarknad med mamma, min bror och Felicia. Jag och Felicia gick runt och kollade innan vi köpte langos och gick ut på långbryggan för att äta dem. Vi gjorde inte så mycket mer efter det utan åkte hem och bytte om till träningskläder, sedan blev det ett effektivt 30 minuters pass på gymet. När jag kom hem var det bara att byta om igen innan Maria kom och hämtade upp mig och Felicia. Det blev en mysig och roliga grillkväll nere på Harbacken med många trevliga människor. Så roligt som jag hade hela dagen igår har jag inte haft på länge. Vi får tacka Baymax, eller hur Felicia? 

Likes

Comments