Jag tycker det är så dumt med söndagsångest och tanken att måndagar alltid är dåliga dagar. Varje dag går att göras till en bra dag och allting handlar om tankesätt! Det var dagens lilla visdom haha, hur som helst har denna måndag varit en bra dag. Dagen började med sovmorgon för kände att jag behövde sova ut! Sedan körde jag iväg till Åbo för ett "möte" på mitt nya jobb (JAA!!! ja fick jobbet som jag var och intervjuades till förra veckan). Där berättade de 3h vad jobbet går ut på, skrev arbetskontrakt osv. Jag börjar på onsdag! Hade planerat att fara på spinning 18.50 men jobbgrejen tog slut först 17.40 och det tog 40min att köra hem och jag hade inte ätit något på 4h så jag skippade spinningen idag. Så när jag kom hem åt jag snabbt och åkte sedan till fammo och faffa för att catch up lite.

Idag provade jag att ha en av pappas klockor på och jag gillade det faktiskt! Förut har jag ogillat klockor men nu börjar tanken smälta lite (kanske börjar bli lite vuxen haha). Så just nu söker jag en klocka att önska till studentgåva, som det ser nu så vill jag ha en Tommy Hilfiger i silver. Det känns som en bra första klocka och väldigt simpel så den passar till allt. Idag har jag även hittat världens bästa grej som gör smoothiena mycket lättare att göra så det tipset tänkte jag dela med mig av senare denna vecka!


Ha det så bra!

Likes

Comments

Denna vecka har varit så mysig! Jag har läslov men denna vecka var sportlovsvecka för många så jag tänkte också hålla lov från allt läsande. I början av veckan var jag i Helsingfors och där hängde jag mest med familj och vänner. I höghuset där vi bor finns ett gym i källaren som är SÅ bra med tanke på att det är ett husbolags gym. Men ändå tränade jag bara en gång, EN ?!! på 4 dagar!? På torsdag åkte jag med bästa Janna till Pargas och hon stannade hela veckoslutet. På fredagen var vi och shoppade och jag hittade så fina plagg och senare på kvällen blev det utgång. På lördag tog vi det mest lugnt hemma men orkade även med en promenad i det fina vädret. Jag har varit sämst på att ta bilder men kan ju skylla på att jag försökt njuta av lovet till 100%!

Idag är jag tillbaks i den vanliga kosten (det blev way too much ohälsosam mat under denna vecka) vilket är såå skönt, vill känna mig fräsch i kroppen! På dagen var jag och tränade och passet gick helt okej. Inte det bästa men inte det sämsta. Tränade rygg och lite bicep och 30min cardio (halva på crosstrainer, halva på spinningcykel för blir så uttråkad annars). Imorgon skall jag på en kort utbildning för mitt nya jobb, så roligt! Och sen börjar läsandet igen!

Likes

Comments

Denna vecka har varit en av dom roligaste under hela abiåret! Balen var så trevlig! Penkkarit var högt över förväntningarna! Glädjen var obeskrivlig! Ja skriver ett längre inlägg om allting när jag fått alla bilder. På fredagen blev det utgång igen och på lördag hade jag myskväll med en kompis. Idag hade jag alarmet på för att hinna med ett benpass före jag åkte till Helsingfors och nu tänker jag njuta fullt ut av att vara här.


Ha det bra!

Likes

Comments