På måndagen var jag med min kusin och tränade på Sunsport i St:Karins, riktigt bra gym! Jag visade några övningar för min kusin och tränade axlar men slutet gick inte som planerat. När jag kom in i "crossfit" salen såg jag den medelhöga pallen så jag hoppade upp på den några gånger, sedan blev jag sugen på att hoppa upp på den högsta. Min kusin sade att jag inte kommer klara det så då måste jag ju självklart visa att jag gör det. Det svåraste var att få psyket med men första försöket gick bra och jag kom upp, adrenalinet forssade i hela kroppen. Sen ville jag prova en till gång och då slår jag smalbenet i kanten. Så i flera dagar hag jag haft ont i benet, hur som helst var jag på spinning måndakväll men annars har jag inte haft en så bra träningsvecka. Igår tog jag lite ben och var på ett rollerpass och även idag tar jag vilodag. Hela veckan har jag varit jättetrött, på tisdagen sov jag på dagen och igår var jag också så trött. Har börjat äta D-vitamin nu för det måste ju vara det, eller? Ute har det blivit mörkare och mörkare och jag känner av "höstdepressionen" första gången någonsin. Hoppas inte ni gör det haha. Ha det bra!

Suunnittele blogisi - valitse Nouwin monista malleista tai tee omasi, "osoita ja napsauta" - napsauta tästä!

Likes

Comments

Igår var det 40min cardio på schemat och jag hatade varenda minut. För att lura mig själv brukar jag först sätta ett mål tex 40min och sedan när jag börjar så tänker jag att 30min räcker och när jag når till 30 så känns inte 10min mer så mycket och att jag ju måste nå mitt ursprungliga mål. Jag har mina tricks haha. Hur som helst är mitt bästa tips ändå att ha favorit musiken i öronen och bara försöka tänka på annat. Känslan efteråt är magisk så kanske det ändå är värt det! Idag är det bilskola (sista teoritimmarna), sedan måste jag göra läxor och träna. Vardagslivet rullar på!

Obs mängden brända kalorier är inte sann!!

Likes

Comments

Efter ett mysigt veckoslut är jag ganska taggad för den nya perioden i skolan. Tänk att detta är den näst sista perioden i hela gymnasiet!!! Hur kunde tiden gå såhär fort? Jag tror jag kommer sakna denna tid massor så det gäller att njuta fullt ut för snart är det över. Jag känner att den tyngsta perioden är förbi, att försöka balansera studentskrivningar, provvecka, träning och annat liv har inte varit lätt så det är så skönt att det är förbi. På fredagen var Becka över på tacokväll och senare cruisade vi med några andra vänner till sena timmar. Lördagen var också mysig, vi satt 5h med några friends i en pizzeria och bara pratade. Haha.


Senare på kvällen igår var jag till gymmet för ett rygg/bicep pass. Jag har gjort nytt träningsschema och har inte förut tränat rygg/biceps under samma pass, alltså hur hinner man? Jag brukade förut träna rygg enskiljt och försöker hålla mina pass runt 1h. Så bicepsen fick en kvart träning bara. Måste ändra om där! Annars trivs jag bra med upplägget, två gånger ben i veckan. Ena med fokus på baklår, andra framlår och självklart är rumpa och vader med i båda passen. Mycket cardio. Axlar och tricep i samma pass, det blir också tight eftersom jag förut tränade axlar enskiljt men till tricepsen tar jag bara två övningar så det går nog bra! Sedan en ny grej, bröst! Jag har inte förut tränat bröst för träningsvärken är ej kul men nu har jag någon övning i veckan bröst. Efter passet såg vi en film som inte var så bra med några vänner men det var mysigt ändå. Idag är det enbart konditionsträning på schemat och jag kan lätt säga att det inte hör till mina favoritpass men det är bara att göra det! Känslan efteråt är ju himmelsk. Idag tänker jag även beta av lite skolarbete och se på Empire. Sedan vet man ju aldrig vad man spontant hittar på. Ha det bra!

Likes

Comments

Märker att jag i varje inlägg alltid börjar skriva "gud vilken bra dag" och sedan fattar jag att inte varje inlägg kan börja så. Det betyder väl att jag är ganska lycklig men jag tror ni vet det redan haha. På måndagen hade jag först en kompis över på kaffe och sedan åkte jag iväg med en annan till Åbo. Mysigt! Vi shoppade lite, jag hittade ett par beige jeans från Zara och jag har sökt ljusa byxor sedan jag föddes typ så jag var väldigt glad för dem. Sedan tog vi en kaffe och fotade lite förrän min pappa kom och hämtade oss. Måndagen var inte vilken som helst måndag utan Miras födelsedag, yeey! Grattis! Så vi firade henne med de andra tjejerna i Kamu på kvällen och sedan blev det fest efter det.

Igår var jag bara hemma, läste på prov och såg på serier. Har börjat se på Empire och det är så bra! Sedan sov jag över hos en tjejkompis, mys. Idag gäller det att läsa på tyskaprovet och ta det lugnt, har så sjukt i nacken.

Likes

Comments

I förra inlägget skrev jag att fredagen var perfekt men vad var inte lördagen då? På dagen åkte vi iväg till Mylly, vi shoppade och åt hamburgare på Rapido. Jag hittade inte så mycket, ett par byxor och ett telefonskal men det var så nice att ha girl time. När vi kom hem vid sju-tiden så bytte jag snabbt kläder och drog iväg till gymmet för att träna rygg. Passet gick bra, jag var ensam på gymmet vilket vara ganska skönt.

Efter tränigen duschade jag snabbt och lagade mig färdig för fest. Festen var kul men mer om den får ni inte veta för det kanske inte är så bloggvänligt haha. Igår blev det mysdag deluxe efter en natt med två timmars sömn. Ha det bra!

Likes

Comments