Igår var en bra dag! Jag hade ett bra ryggpass på gymmet, hade nästan glömt hur bra jag mår av att träna. Dock har jag ännu lite svårt att få kontakt med ryggmusklerna om man jämför med hur bra kontakt jag får med de andra musklerna. På kvällen hämtade jag min kära från jobbet och på vägen köpte vi pizza hem och hade en mysig kväll! Han är så fin 😍 Idag har jag kastat gamla gymnasiehäften & rensat högen papper på mitt skrivbord, skönt att ha det gjort. På kvällen är planen att träffa en kompis och kanske äta middag eller något? Imorgon måste jag dock vakna redan 7.30 för skall vara barnvakt åt mitt kära gudbarn hela dagen. På kvällen åker jag och pojkvännen ut till vår stuga (mammas sida) för några mysiga dagar.

Ps! För de som läser noggrant så var planen att gå på teater med mommo idag men när jag skulle boka biljetter så var de redan slutsålda :-( som tur fick vi bokat till nästa veckas söndag istället!

Siirrä blogisi Nouwiin - nyt voit tuoda vanhat blogisi - napsauta tästä!

Likes

Comments

Efter ett veckoslut fullt med jobb är det dags för en veckas ledighet! Det känns såå skönt! En annan grej som är skön är att jag fick en studieplats på öppna YH leden vilket betyder att jag hur som helst kommer börja på fysioterapi linjen i höst. Förstås kommer det bli ekonomiskt tyngre men det känns ändå värt det, det finns inget som är viktigare just nu än fysioterapi studierna och det pirrar i magen bara av att tänka på hösten, det kommer bli så roligt att äntligen få studera det jag påriktigt är intresserad av! Dock kan det vara att jag inte hinner ha något annat liv än studier och hoppeligen jobb men så får det isåfall vara.

Min lediga vecka kommer jag mestadels vara på stugan och bara försöka hitta lite inre lugn haha! Efter abiåret kan jag säga att jag är ganska psykiskt utmattad och det är skönt att inte mera ha något hela tiden i bakhuvudet som stressar. Så jag tänker mig att några promenader på naturstigen, häng med familjen och goda middagar kommer göra gött! Imorgon skall vi grilla hamburgare och på söndagen skall jag bjuda min kära mommo på sommarteatern <3

Likes

Comments

Igår drog jag med en tjejkompis + hennes engelsk talande gäst till Åbo på en liten härlig tripp. Jag hittade en så fin väska inne på zara som jag kommer använda när jag bara behöver en mindre väska (är annars också ganska trött på Long Champen så skulle vilja ha en större vardagsväska men har inte hittat någon fin) och även ett par brallor från ginatricot. Sedan åt vi lite kinamat som var gott som alltid!

Idag hade jag jobb på förmiddagen och sedan fick jag beskedet att jag är på 8. reservplats vilket känns helt ok, hopp finns ännu men självklart är jag lite besviken att jag inte kommit rakt in. Pappa skulle spela lite golf så jag hakade på, det var helt roligt och nu funderar jag på om jag borde ta green card kursen (kan berätta att det inte är första gången vi har den diskussionen här hemma haha, det har varit aktuellt varje sommar sedan jag föddes typ). På kvällen ska jag se en annan tjejkompis och även packa för Nystad imorgon. Ett helt dygn med min älskling sitter inte fel 😍!

Likes

Comments