Hela mitt liv har jag haft ett enda komplex, mina tänder. Jag har haft två vita fläckar på framtänderna som (enligt mig) gjort mina tänder att se gulare ut. Oftast när jag skrattat har jag automatiskt satt handen framför munnen och på skolfotograferingar har jag aldrig öppnat munnen fast fotografen sagt att jag skall le så att tänderna syns. Jag har tänkt "när jag är vuxen skall jag sätta skal på tänderna". För någon vecka sedan fixade min tandläkare mina tänder. Det var meningen att vi skulle bleka mina tänder men han sade att det inte finns vitare färg än vad jag har. Ja blev så chockad att jag hade vita tänder? På 20min var fläckarna borttagna! Och vet ni vad? Inte en endaste en har märkt att fläckarna är borta (som inte jag sagt till). Det har bara varit i mitt eget huvud, det är bara jag som har irriterat mig på det och nu tänker jag bara att så många år har gått och jag har i onödan känt mig osäker. Självklart mår jag psykiskt bättre, jag känner mig självsäkrare och snyggare. Men poängen med detta inlägg är att vad ni än har för komplex så kan jag lova att ni förstorar grejen i era tankar.

Suunnittele blogisi - valitse Nouwin monista malleista tai tee omasi, "osoita ja napsauta" - napsauta tästä!

Likes

Comments

Just nu är mitt liv kaos, allt för mycket händer samtidigt (skola, bilskola, provvecka och några andra lite privatare grejer). I och för sig är det ju nästan bara roliga grejer men måste allt hända på samma gång?! Jag köpte också bil igår men har ej riktigt fattat det ännu så hypen över den kommer kanske senare. Hur som helst har denna vecka varit såå stressig och även nästa vecka kommer vara det men det är bara att kämpa igenom och veta att det kommer lugnare perioder! Ikväll kom lillbrorssan hit så vi skall ha en mysig kväll! Kommer säkert somna tidigt idag eftersom jag idag hade en lång dag med körlektion, mörkerkörning osv. Imorgon blir det ett benpass på gymmet och sedan provläsning hela dagen. Ha det gött!

Blir så peppad att träna av att se på gamla träningsbilder!

Likes

Comments

Mitt veckoslut har verkligen varit goals haha. På fredagen hade jag en lektion i skolan, en körlektion, kaffe med Becka och därefter var jag i Åbo med Mira. När jag kom hem vid 20 var jag helt utmattad. I Åbo köpte jag en klänning till lördagen, en present till farsdagen och en present till min syster som fyller år imorgon. På lördagen kom mina småsyskon till Pargas, städade huset och började fixa mig för kvällen. Vi hade förfest med tjejerna och sedan drog vi iväg till den sista gymnasie festen vi kommer gå på. Kul fest och kan inte annat säga än att tjejerna är underbara ❤️❤️. Ett så bra veckoslut bakom och kommande vecka kommer bli bra men stressig. Måste pussla bra för att hinna med allting gällande skola, bilskola, träning och jaa livet. Men det kommer nog gå bra ändå! Nu är det snart dags att sova, har hållit mig vaken hela dagen med kaffe haha.

Likes

Comments

Jag känner sådan lycka just nu. Förra veckan på torsdag åkte alla abin till Helsingfors för högskoledagen, jag besökte den skola jag har tänkt söka till och kan inte beskriva hur bra den skolan känns. Min magkänsla säger bara JA! Jag blev över veckoslutet i Helsingfors. Träffade vänner, var övernatt hos mommo, besökte moffas grav, åt god mat, hade en superbra bendag och jaa bara levde gött. På söndagen åkte jag hem och körde ett cardio/övrekroppspqss på gymmet och på måndagen hade jag min andra körlektion. Den gick så mycket bättre än jag förväntat, jag körde mitt i Åbo centrum alltså härregud! Jag känner mig bra i ratten och imorgon har jag en lektion till, så roligt!

På måndag kväll blev det spinning och även tisdag morgon, att cykla med träningsvärk i benen är inte att rekommendera, fy alltså! På tisdag dagen började jag känna mig sjuk och jag känner mig inte ännu 100% frisk men jag måste nog fara till skolan imorgon, blir så rastlös hemma. Idag har jag skrivit ner mål för 2016 och en plan att nå dem, bakat cheesecake, gjort teoriprovet till körkortet säkert 10 gånger och gjort alla läxor. Heldagar hemma är inte min grej.

Detta blir ett långt inlägg men hur mysigt är det inte med vinter och snö, att tända ljus, dricka kaffe, värma sig i filtar, livet blir så mycket mysigare. Ha det bra hörni!

Likes

Comments

Jag tror att nyckeln till lycka är balans, att ena dagen festa till 6 på morgonen, att andra dagen fara kl.6 på morgonen på spinning. Sådan har den senaste veckan varit haha, på lördagen hade jag halloweenfest hemma hos mig som var väldigt kul! Vi hade satsat ganska mycke på att klä ut oss så den senaste veckan åkte vi flera gånger ti åbo och på fredagen satte vi blodet på klänningarna. Även en dejt har jag hunnit med den senaste veckan haha! Veckan var inte en så bra träningsvecka, gjorde ett spinningpass, en bendag, en rygg/bicep och en tricep/axlar. Okej det låter ju som helt okej men min motivation var ganska nere så det var inte så roliga pass.

Hur som helst ny vecka, nya tag. Igår var jag på en promenad och fy vad skönt det är med en podcast i öronen och den kalla luften. På kvällen var jag på spinning och även idag på morgonen blev det spinning, det är så tungt men jag älskar det passet. Dessutom är känslan att vakna kl.5 och dra kl.6 till ett spinningpass obeskrivlig, hat-kärlek verkligen. Passet gick bra och det var en så bra start på morgonen! Nu är jag hemma efter att ha skrivit en engelska essä, bra dag idag hörni!

Likes

Comments