För en vecka sedan dansade jag och bästavän loss på Blockfest, för 3 dagar sedan vinkade jag hejdå till min älskling för att flytta till Helsingfors, för 2 dagar sedan började jag skolan och efter 2 roliga dagar med nya mänskor & nya system är jag hemma i Pargas igen. Samtidigt är jag superglad ! Jag får äntligen studera det jag vill (fysioterapi), jag har lärt känna nya härliga människor & äntligen blivit återförenad med mina älsklingar (kompisar) i Helsingfors. Samtidigt känner jag mig otrygg och ledsen efter förra fredagens händelser i Åbo & idag på ljusa dagen försökte 3 personer råna min lillebror. Hur kan någon göra så mot mitt lilla hjärta och varför angriper inte vuxna som går förbi?! En anmälan har gjorts och jag hoppas de blir fasttagna! Detta veckoslut kommer spenderas med min kära & på söndagen är det dags för personalfest, roligt! Sedan åker jag tidigt på måndagmorgon till Helsingfors.

Siirrä blogisi Nouwiin - nyt voit tuoda vanhat blogisi - Napsauta tästä

Likes

Comments

Igår var en bra dag! Jag hade ett bra ryggpass på gymmet, hade nästan glömt hur bra jag mår av att träna. Dock har jag ännu lite svårt att få kontakt med ryggmusklerna om man jämför med hur bra kontakt jag får med de andra musklerna. På kvällen hämtade jag min kära från jobbet och på vägen köpte vi pizza hem och hade en mysig kväll! Han är så fin 😍 Idag har jag kastat gamla gymnasiehäften & rensat högen papper på mitt skrivbord, skönt att ha det gjort. På kvällen är planen att träffa en kompis och kanske äta middag eller något? Imorgon måste jag dock vakna redan 7.30 för skall vara barnvakt åt mitt kära gudbarn hela dagen. På kvällen åker jag och pojkvännen ut till vår stuga (mammas sida) för några mysiga dagar.

Ps! För de som läser noggrant så var planen att gå på teater med mommo idag men när jag skulle boka biljetter så var de redan slutsålda :-( som tur fick vi bokat till nästa veckas söndag istället!

Likes

Comments

Efter ett veckoslut fullt med jobb är det dags för en veckas ledighet! Det känns såå skönt! En annan grej som är skön är att jag fick en studieplats på öppna YH leden vilket betyder att jag hur som helst kommer börja på fysioterapi linjen i höst. Förstås kommer det bli ekonomiskt tyngre men det känns ändå värt det, det finns inget som är viktigare just nu än fysioterapi studierna och det pirrar i magen bara av att tänka på hösten, det kommer bli så roligt att äntligen få studera det jag påriktigt är intresserad av! Dock kan det vara att jag inte hinner ha något annat liv än studier och hoppeligen jobb men så får det isåfall vara.

Min lediga vecka kommer jag mestadels vara på stugan och bara försöka hitta lite inre lugn haha! Efter abiåret kan jag säga att jag är ganska psykiskt utmattad och det är skönt att inte mera ha något hela tiden i bakhuvudet som stressar. Så jag tänker mig att några promenader på naturstigen, häng med familjen och goda middagar kommer göra gött! Imorgon skall vi grilla hamburgare och på söndagen skall jag bjuda min kära mommo på sommarteatern <3

Likes

Comments