View tracker

Efter skolan på fredag körde jag snabbt hem och gissa vem som väntade där? Janna! Vi gick i samma högstadie och hängde inte i samma grupp riktigt men tränade ibland tillsammans eller åt middag! Hon är så härlig och jag känner verkligen att vi klickar superbra så det var så kiva att hon kunde komma! Vi åkte och handlade och lagade kycklingpasta före festen drog igång.

Lördagen var så mysig, vi började med att äta kebab och sedan gå en promenad för att känna oss lite fräscha. På kvällen åkte vi till Åbo för att äta middag, vi åt på American Diner som nyss öppnat. Milkshaken var god men batatfranskisarna var inte att hänga i julgranen. Vi åkte hem via butiken och senare spelade vi try not to laugh challenge med vatten i munnen och såg en skräckfilm som inte alls var bra.

På morgonen åkte Janna hem. Vi hade bokat badminton banor idag 10.30-12.30 med gänget och det var såå roligt att spela! Hade inte spelat på så länge och nästan glömt hur roligt det är. Är ni sugna på att spela så är det bara att kontakta mig 😉 Jag är alltid med på det! Hur som helst var veckoslutet så kiva! På eftermiddagen har jag bara gjort skolgrejer och tänkte senare dra till gymmet.


Ha det bra och träna hårt!

Likes

Comments

Idag var en riktigt mysig dag! Träningen blev 30min cardio för jag var sugen på det (hur ofta händer det liksom? haha) och för att det inte fanns så mycket tid. Skall göra ett my weekend-inlägg på söndag så kika in det då! Veckoslutet kommer säkert bli superkul eftersom en min kompis kommer hit men mer om det i nästa inlägg.


Ha det bra och träna hårt!

Likes

Comments

Tjenaa, vad tycks om mitt morgonface? Eftersom jag var sjuk hela december är det så skönt att nu vara tillbaks på banan igen, som jag saknat spinningen och de bra gympassen. En ny grej jag börjat med (har varit 3 gånger) är yoga, det är så avslappnande och lugnt och jag känner redan framsteg. Första gången var jag otålig och såg på klockan hela tiden medan jag nu börjar hitta mitt zen (är det ett ord? inre lugn menar jag iallafall). Yogan vill jag göra till en rutin!

Annars ser mitt schema ut såhär just nu (ibland måste jag ändra men dethär är basen):
må: framlår vader rumpa
ti: axlar
ons: bicep mage
to: baklår vader rumpa
fre: tricep bröst
lö: rygg mage
sö: vila

De största ändringarna är väl att jag seriöst börjat träna bröst och att mage är insatt i schemat och inte tränat bara sporadiskt. På tisdagen är det yoga som gäller och spinningen är må, ti och fre som jag går på när det passar. Jag älskar spinning så behöver inte ha det schemalagt för att jag skall gå på det.

Ha det bra och träna hårt!

Likes

Comments

Jag vet inte om det är bara jag eller om någon annan också sett tjejer som tränar tidigt på morgonen och tänkt att sådan vill jag också vara. Flera gånger har jag sett på sociala medier tjejer som gör det och önskat att jag var sådan. Idag var jag en av de tjejerna, jag steg upp 6.20 och 6.50 var jag i bilen påväg till gymmet för att köra baklår och rumpa. När jag väl var i gymmet började jag fundera på att man är den man vill vara! Jag ville vara den tjejen som är på gymmet kl.7 och genom planering och att skippa dumma bortförklaringar så är jag den tjejen. För det är inte så att man bara föds till en morgontränare utan det är ett val, det är lika tungt för alla. Dessutom älskar jag känslan att veta att de flesta andra människor sover just då och att jag ger allting på gymmet samma tid. Jag älskar att se mig själv i spegeln och se att jag är den tjejen jag velat vara. Men alla vill vara olika människor, vissa kanske vill vara kvällstränare, vissa kanske vill få bra i kemiproven, vissa kanske vill bli djurläkare och det är precis lika bra det med men jag ville bara säga att va den ni vill vara!


Ha det bra och träna hårt!

Likes

Comments

Hej på er !

Alltså jag är så dålig på att få inlägg färdiga, får världens superidee, gör det halvt och sen skiter jag i det. Haha great blogger men tyvärr har jag inte tiden att satsa mera än detta. Hur som helst har det hänt en stor grej, JAG HAR BLIVIT 18!!! Wehoo! Så länge jag väntat och hela veckoslutet kunde inte ha varit bättre.

På fredagen kom mina bästabästa vänner från Helsingfors! Vi hade det såå mysigt och jag vill bara ha dem tibaks hit, kanske borde fråga om de vill flytta in i mitt hus? Vi åt tacos och hade det bra, på lördag hämtade vi min bil och jaa haha. Den var ett varv i diket också, men inte ens det kunde förstöra min dag fast det vid stunden var både skratt och tårar.

När mina Helsingforspinglor åkte tillbaka hem så åkte jag iväg till Kamu där jag mötte mina finaste vänner. Vi åt supergod mat och åkte sedan till mig på förfest.

Till förfesten kom även andra vänner (t.o.m. två från Helsingfors) och jag är så glad att varenda en kunde komma! Klockan 24 var vi i Åbo och festade vidare (fyllde år först på söndag). Jag kände mig så speciell hela veckoslutet så tack!! Jag kunde inte önskat ett bättre veckoslut.

Nästa dag var det bara att sminka sig pånytt och leka att man mår bra haha. Vid ett-tiden kom min Pargas släkt över för kaka och det var så trevligt det med. Senare på kvällen kom mina vänner förbi på kaffe. Jag blir helt varm i hjärtat när jag tänker på mitt veckoslut, jag har så fina människor omkring mig och desto äldre jag blir desto mer förstår jag att människorna omkring en är det viktigaste som finns! Kärlek till er alla som läser.


Puss!

Likes

Comments

View tracker