Tjena!
Sitter just nu i soffan och ska snart käka kvällsmål. Dagen har mestadels spenderats på gymmet, först tog jag de lugnt innan i personalrummet.

Sedan blev de ett benpass som inte gick särskilt bra. Både svag och dåligt med kontakt, ja imorgon blir de vilodag, får skylla mig själv ännu en gång som inte tog vilodag idag heller.

Så efter passet stanna jag kvar några timmar till, råkade bli så Hahaha! Imorgon ska jag upp tidigt för att gå och köra fransar (FINALLY) innan jobb 13-21.15

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tjena!
Sitter just nu i soffan och ska snart käka kvällsmål. Dagen har mestadels spenderats på gymmet, först tog jag de lugnt innan i personalrummet.

Sedan blev de ett benpass som inte gick särskilt bra. Både svag och dåligt med kontakt, ja imorgon blir de vilodag, får skylla mig själv ännu en gång som inte tog vilodag idag heller.

Så efter passet stanna jag kvar några timmar till, råkade bli så Hahaha! Imorgon ska jag upp tidigt för att gå och köra fransar (FINALLY) innan jobb 13-21.15

Likes

Comments

Såg igår klart första säsongen av serien 13 reasons why. En riktigt bra serie, till en början tyckte jag den va lite konstig men efter några avsnitt var jag fast, denna serie har ett väldigt bra budskap!

Likes

Comments

Tjena!
Har precis avklarat ett sent ryggpass, hade tänkt ta vilodag idag för jag inte haft de på typ 6 dagar och brukar förlägga mina vilodagar efter 6 pass men kände mig sugen och åkte ner ändå (med magkatarr...) nej de gick inte bra och ja jag får skylla mig själv.

Nämligen andra gången jag är på gymmet idag, åkte först dit på fm men insåg att brallorna jag hade var helt genomskinliga  (asså man såg verkligen rumpan) så ja jag åkte då istället till stan för att leta efter nya men hitta inga.

Så blev hem och byta sedan och nu är jag här och ångrar att jag tränade med min magkatarr... Aja nu blir de hem och ta de lugnt och sedan imorgon ska jag ta bort stygnen på min tumme 😅

Dagens pass:

t-bar rodd: 7x8-10 25-35 kg + stången

enarms hantel rodd: 4x10 per arm 22.5 kg

latsdrag i maskin: 5x10 45 kg

latsdrag: 7x6-12 40-45kg

sittande alternerande biceps curls: 5x12-20 8-9 kg hantlar

hammercurls: 5x20 12.5kg hantlar

bamsecurls: 3x10

15 min crosstrainern

Likes

Comments

Igår i de fina vädret fick de ju självklart bli grillat, en av de bästa sakerna med sommaren tycker jag!

middagen blev ört rubbad grillad fläskfilé, airfry pommes och grönsallad med bl.a vattenmelon. Gott enkelt och nyttigt!

Likes

Comments

Tjena!
Inte vart särskilt aktiv på några dagar för jag min hjärna går pretty much gått i högvarv. Som sagt blev ju inte direkt som jag trodde. Fick reda på att de inte gick att ta sig ifrån internatet på helgerna och de skulle inte funka.

ja jag har försökt tänka på hur jag ska lösa de. Internatet är inte ett alternativ pga att de skulle bli för dyrt att åka hem varje helg. Så snacka med mam och pap och vi ska försöka hitta en lägenhet där uppe då till hösten.

De jag skulle göra nu var att känna på hur skolan kändes. Dock denna vecka som kmr åker jag ej upp för då skulle de bli bara mån-ons för de är två lediga dagar. Så får se om de blir veckan efter för att verkligen känna på.

Så ja är grymt stressad över detta och de har resulterat i magkatarr och biverkningar pga att jag glömt ta min medicin. Men dagens pass gick riktigt bra idag, trodde verkligen inte de.

Blev bröst och mage idag och lyckades köra 5 reps på 40 kg i bänk och kände mig stark genom hela passet, så ngt positivt.💃

Dagens pass:

Bänkpress: 1x15 30 kg 1x10 35kg 1x5 40 kg 3x4 40kg 2x10 35kg

Hantelpress på lutande bänk: 6x6-15 12.5-15kg hantlar

cableflyes: 5x8-20

Cable crunchesbosu boll: 5x10-15

omvänd crunches med vikt bosuboll: 5x15

russian twist superset vikt åt sidan i cable: 3x20

v-ups på Pilates boll: 5x till failure

15 min crosstrainern

Likes

Comments

Tjena!
Har precis avslutat ett rygg och bröst pass och ska nu käka och sedan dra tbx till vacksta. Blir förmodligen att jag åker hem idag pga att jag fick reda att på helgerna finns ingen möjlighet att åka hem.

De kommer inte funka, kan inte vara fast på helgen, i alla fallär jag som person. Har fått prova på i alla fall, så nu blir de hem och fundera över alternativen.

Känns riktigt jobbigt med skola och allt, jag har ingen skolmotivation alls länge, och jag kan inte gå kvar på plusgymnasiet de är en sak säker.

Dagens pass:

Bänkpress: 1x15 30kg 1x10 35kg 2x3 40 kg 4x10 35 kg

Flyes i maskin: 6x5-10

lutande bröstpress: 4x10 25kg

sittande rodd i maskin: 6x10-12 42kg

latsdrag i maskin: 6x8-10 52kg

stående rodd i Smith: 5x10 40kg

lat pushdown: 4x10

Cable Flyes underifrån: 3x10

15 min pw hög lutning

Likes

Comments

Morgon!
Klockan ringde 5 imorse och var väl lagom pigg, men när jag väl kom till gymmet så vakna kroppen till liv.

Så ett axel, biceps och magpass avklarat innan 7.00. Nu ska jag duscha och sedan ta mig bort till skolan.

Dagens pass:

Sittande militärpress i smith: 1x20 20kg 3x8-12 25kg 1x12 20kg

Sittande lateral raises i maskin: 5x12 5kg

front raises i Cable superset front raises med hantlar: 5x15-20

lateral raises superset front raises med vikt platta: 5x10

facepulls: 4x20 18kg

bicepscurls med rep: 5x12 23kg

Lutande bicepscurls med hantlar: 5x15 12 kg

abdominal crunch superset hängande ben lyft: 3x12-15

russian twist på bosu boll: 3xtill failure 5 kg

15 min trappa

Likes

Comments

Tjena!
Är nu i Södertälje, dock inte på skolan än blev lite brist på kommunikation. Så sover hos Vira och Richard ikväll och åker till skolan imorgon bitti.

När jag kom fram blev de ett benpass stark. Var låg på energi och styrka men fick ändå bra kontakt och var helt död efter (eller ja de kan jag bero på att jag var otroligt trött)

Nu ska jag snart käka sista målet och sedan inte långt efter de ska jag försöka sova.

Dagens pass:

sumomark: 8x15 60 kg

Hipthrusters i Smith  (80kg) superset ground base squat  (40kg): 5x15-20

Sittande benpress med fria vikter (150kg) superset raka mark med hantlar (40kg): 5x20

Sittande legcurl: 6x15

Omvänd hacksquat: 5x20

Raka mark med hantlar: 5x15-20 40kg

Liggande legcurl: 4x20 + 1 dropset x 10 reps

Likes

Comments

Tjena!

Sitter just nu på tåget påväg till Södertälje för att faktiskt bo där, denna gång ska jag inte bara hälsa på, utan faktiskt bo där, ta hand om mig själv, va utan mamma och pappa. Oh herregud när jag skriver detta känns de så konstigt, detta trodde jag ALDRIG för några år sedan, tror inte så många trodde de heller, i alla fall en period.

Som sagt väldigt blandade känslor och de är ju så de ska va, annars hade de vart något fel på mig! Känns självklart jobbigt att lämna familj och vänner men också spännande med ett nytt äventyr. Jag har så länge vart beroende av mina föräldrar, särskilt min mamma, inte kunnat vara borta från henne en sekund och nu ska jag va borta en längre tid, fy fan vad läskigt och spännande.

Nu kommer jag allt få visa att de är jag som bestämmer, sjukdomen kanske gjorde de för några år sedan men sjukdomen är inte den som styr mig längre, jag har en egen vilja. Jag kan ta hand om mig själv nu, jag vill leva, jag älskar livet och jag är så jäkla stolt över de jag klarat och också stolt att jag kan säga de till mig själv.

Så nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv, hur de blir? De vet jag inte! Men jag tror på de bästa och jag vet ju att så länge jag vill klarar jag allt, fy fan vad bra jag är! Jag kan stå på egna ben nu, utan att få stöd av mamma och pappa.

Likes

Comments