Header

Contains affiliate links

TØRKLÆDE / JAKKE / VANTER / UGG SKO / TASKE / HUE

Hey piger,

Nu hvor at det ENDELIG er blevet december, har jeg lavet en lille collage med de accessories jeg bruger/har brugt her i det sidste stykke tid. Den blå Jakke har jeg gået med HVER dag siden den blev købt, og jeg har været så glad for den. Det er en meget varm jakke med 50% uld, hvilket jeg virkelig har haft brug for det sidste stykke tid. De grå bamsestøvler er fra det meget "basic" mærke, nemlig UGG: Men jeg har simpelthen ønsket mig disse støvler siden sidste år, og det er så dejligt endelig at kunne proppe mine fødder ned i det lækre for. Den brune taske er fra mærket Proenza Schouler, og blev købt i sommers, så den er jo ikke helt ny... Men jeg syntes at den passer super godt til den lange blå jakke!! Så det er ret optur.

Der er links til alle tingende øverst, så jeg håber at i vil tjekke det dem ud!

Ciao 👋🏼 Til vi ses igen

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heyy tøser!

Som skrevet i overskriften så kommer "de grå dage" nok meget snart tilbage... Med det sagt så mener jeg at sommeren snart er slut. Eftersom at jeg har været på bloggen i noget tid har jeg læst mig frem til at der er mange herinde der elsker at gå i farvet tøj HELE året rundt! Men personligt elsker jeg at gå i mørke farver om vinteren/efteråret!! Jeg syntes virkelig at basic tøj også kan se super fedt ud, hvis bare det bliver stylet rigtigt. Men jeg elsker$ virkelig også at gå med en masse farver om sommeren (isser GUL!).

Ovenover har jeg sat en masse cool tøj ind, som i hvert fald er på min ønskeliste lige pt. Og btw er det første gang jeg udforsker funktionen "metapic", så let me know hvis det ikke virker som det skal...

Ciao 👋🏼 Til vi ses igen

Likes

Comments