Godmorgon, jag är vaken och har faktiskt varit de i ungefär en timme för sov inte hemma idag. Men jag har hunnit dricka mitt kaffe.
Igår hade jag en riktigt bra kväll konstigt nog. Blev lite ovän med pappa för han skulle ha bilen till sjöarna för att hunden skulle bada. Vi delar ju bil och jag hade andra planer så jag blev lite smått sur men följde till slut med pappa ändå. På vägen dit så handlade jag pizza och satt och åt den medans hunden simmade rundor. Hon är galen när de kommer till vatten. Bryr sig knappt om något annat när hon är i. De va ju riktigt skönt väder också.
Där stannade vi någon timme, kanske lite mer och är vi kom hem så tog jag bilen till mina ärenden & nu är jag hemma.
Måste verkligen komma igång innan jag blir för slö. Är ju egentligen riktigt trött och vill bara sova men kommer jag igång så piggnar jag till.

Ha de 🌟

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Endast hallon, mjölk och en mixer krävs för detta 👀

Likes

Comments

KAFFE- check
Nu börjar min morgon på riktigt. De jag egentligen skulle göra igår ska bli gjort idag.. Eftersom jag helt enkelt inte gjorde det igår.
Vad är er morgonrutin? Min har varit samma under minst ett år men börjar komma ur gängorna lite för just nu har jag inget att gå upp för. Kan man säga så?
Jag menar på så sätt att jag inte har några måsten längre. Inte för tillfället så de gör inget om jag inte kör på samma rutin längre.
Innan gick jag upp & de första jag gjorde va att hoppa in i duschen, duscha, sen så bara torka av mig i badrummet och efter de så va det dax för kaffe. Vi har en kaffemaskin som gör kaffe på typ bara ett knapptryck så de fixade och sen gick jag vidare till mitt rum för att sminka mig, klä på mig osv & under tiden drack jag mitt kaffe. Så va det inte idag.
Idag har jag bara hunnit klä på mig en stor t-shirt, mina tofflor och druckit mitt kaffe. Och såklart detta inlägget.

Vi får se vad denna dagen har att erbjuda. 💓

Likes

Comments

Nu är detta allvar. Jag började med detta och sen gav upp efter en dag ser det ut som men så är det inte.
Det va bara en väldigt oplanerad start och tänkte inte igenom att min kusin eller mammas kusin skulle komma på besök.
Fast nu har han och hans flickvän åkt hem så nu är jag tillbaka.
Det har inte hunnit göra så mycket. De mesta som har hänt är umgås med gästerna. Känns väldigt rude att skita i någon som man inte träffat på 12 år(ish) som bara stannar i 2 dagar.
Eller jo, jag va i Danmark idag. En liten roadtripp till flygplatsen för tåget blev inställt.

Klockan är bara efter 7 på kvällen men jag känner mig så sjukt trött och funderar på att lägga mig och bara sova. Eller lägga mig och titta på serie.
DOCK så borde jag inte göra något av de för jag måste städa på mitt rum samt tvätta lite.

Får uppdatera senare om hur de blev..💋

Likes

Comments

Hallå, jag vet inte varför folk klagar på dehär med arbetslöshet. De är ju hur nice som helst. För mig va det ju de. Iallafall denna första dagen.
Jag vaknade lagom tid, runt åtta på morgonen. Gick upp för att duscha och fick besök direkt på morgonen av pojkvännen. Vi satt och drack kaffe och bara snackade sen gjorde jag mig klar ocksåå blev det thaimat till frukost. Sen trodde man inte det kunde bli mycket bättre men joho, det blev en runda på stan också och jag blev lite fattigare men ett doftljus rikare. För mig har detta iaf varit en sjukt jäva bra morgon/förmiddag.
Men jobb ska ju skaffas.. Nån gång får man ju börja och jag har redan nappat något men ska dit och träffa chefen om någon vecka så får vi se hur de blir med det.

Nu efter allt ätande och min lilla shopping har jag tagit mig vidare till min mamma. Här ska jag snart träffa min mammas kusin (tror jag). De är iallafall en släkting som jag inte träffat på typ 11 eller 12 år så de ska bli spännande. Jag är faktiskt väldigt nervös. Men får ta och snacka lite skit med mamma innan vi ska iväg och hämta släktingen och hans flickvän.

Vad händer annars idag?🌟

Likes

Comments

Tja, jag tänkte börja med att blogga igen. Skolan är slut och nu ska jag ju ut i arbetslivet men eftersom jag inte har något jobb riktigt än så tänkte jag fördriva min tid såhär. Jag är då en tjej på 18 år som nyligen gått ut skolan. I fredags tog jag studenten. Jag GICK fordon och transports. Så jag är färdigutbildad lastbilschaufför.
Ett av mina intressen är ju då att köra lastbil, de är en sån grym känsla att bara sitta där och ja, köra.
Utöver det så älskar jag smink och mode, doftljus & mat.
Så om jag skulle beskriva mig själv så är jag allmänt trevlig, rolig & beroende av doftljus.

Mer än så kan jag nog inte säga för de får man veta under tiden. Varje nya blogginlägg avslöjar ju något nytt 😘

Likes

Comments