😘

Likes

Comments

Hej, läget?
Idag är det min sista "lediga" dag & imorgon är det skola igen. Dock så är det ju fredag imorgon så sen är det ju helg och ledighet igen.
Tekniskt sätt så borde jag ju inte vara ledig för jag ska ju plugga men återigen har jag inga uppgifter och problemet är ju att jag inte ens vet vad jag ska plugga på för jag vet inte vad jag är klar med och vad jag har kvar. Så lite svårt att ta eget ansvar just nu. & idag skulle jag även till en psykolog och prata, men jag försov mig.
Hörde att någon kom in genom dörren. Sen gå mot mitt rum och säga "Ja, hon sover" och inte långt efter det ringer pappa och frågar om jag inte skulle till psykologen.
Han ringde mig alltså 11.29 och jag hade tid 11.30 så det va ju rätt så kört med det också. Heh
Menmen, jag kan ju inte göra så mycket åt det nu ju. Självklart ringde jag och berättade att jag inte kommer & jag ska istället till mamma. Det va faktiskt sjukt längesen jag träffade henne. Fast än vi pratar i telefon typ varje dag så har jag myyycket att berätta för henne.
Förresten, så va det va min bror som kom in genom dörren.

Ha det 😘

Likes

Comments

Avslutar denna kväll på bästa sätt. Men snart får jag kanske börja tänka på vad jag äter. Inte för viktens skull utan för min hälsa för det kan ju verkligen inte vara bra att äta chips och annat skit så ofta som jag gör. Dock så kan kan jag inte ha något "löfte" på att jag inte ska äta de för då kommer jag bara bryta det, de vet jag. Så får komma på något annat som motiverar mig till att äta iallafall LITE mindre skräpmat. Kanske..

Idag tänkte jag se filmen, Girl, interrupted - stulna år en gång till för jag fastnade verkligen för den filmen. Såg den för bara några veckor senn men den rekommenderar jag verkligen & Angelina Jolie är med i den 😍

Vad händer annars ikväll? 😘

Likes

Comments

💗

Likes

Comments

Usch fyfan, godmorgon. Det va verkligen inte lätt att komma upp idag. Inte konstigt då jag inte kunde somna för ens klockan va runt 2 på natten. Så idag kom jag upp klockan 7, har bara dragit på mig ett par mjukisar och en tjocktröja, tvättat ansiktet och det är allt jag tänker göra med mitt utseende idag. Det är ju trotts allt måndag och jag har varit "ledig" sedan i onsdags så det var varit en väldigt lång helg. Men jag är uppe & det är ju huvudsaken! 😉

Likes

Comments

Så sjukt svårt att veta vad man ska skriva, speciellt när det knappt har hänt något.
Jag klarade inte av att hålla mig borta från duschen, utan jag va tvungen att fräscha upp mig. Även om jag inte ens varit utanför hemmet. Men jag gör ju dock inte de för någon annan än mig själv så vad spelar det för roll om jag varit ute eller inte(?).
Jag tänkte avsluta denna kvällen med en kopp te tänkte jag och sen insåg jag att klockan bara är runt åtta så jag ska skriva till min farmor som just nu är i Polen om vad jag behöver därifrån & förbereda lite inför skolan. Och mer än så blir det nog inte.

😘

Likes

Comments

Mina planer för dagen är att bara ta det lugnt. Jag har inte riktigt kommit igång med dagen än då J är här.
J är då min bästa vän. Och eftersom hon nu är min bästa vän så bryr hon inte sig om att jag ser ut som 💩 just nu. Och sen så ska jag nog bara vara hemma idag och inte göra något vettigt så idag får jag lov att se ut såhär.
Lite ångest har man ju också idag för det är trots allt söndag och imorgon ska jag till skolan som vanligt, vilket inte är det roligaste då det är teori denna veckan men det måste ju göras det men och förhoppningsvis så får jag lov att göra uppskrivning på C men även göra klart lite annat. För även om jag tycker det är dötråkigt att bara sitta och ha teori en hel dag så får jag inte missa mer om jag vill få mina behörigheter. Vilket jag vill, såååå.
--
När Josefine ska hem blir det nog som sagt att bara ta det lugnt, jag tror jag ska ligga i sängen i princip hela dagen och titta på serie eller film. Antagligen SKAM till en början och hinner jag se klart säsong 3 så får jag hitta något annat att titta på.

Vi hörs 😘

Likes

Comments

Det känns verkligen som att det är dags för mig att sova. Ska nog bara starta någon mysig musik och somna till det.

Sov gott allesammans 😍

Likes

Comments

Jag har varit borta i några dagar men jag är hemma igen. Det känns riktigt skönt måste jag säga. Jag har funderat fram och tillbaka på om jag verkligen vill skriva detta men jag har bestämt mig för att jag ska det. Delar av det i alla fall.
Anledningen till att jag inte har skrivit eller inte ens varit hemma är för att jag blev inlagd på sluten vård.
Som man då ser i rubriken så lider jag av psykisk ohälsa och gick regelbundet till psykolog innan(och har börjat gå igen)men träffar även läkare då och då på grund av att jag även tar mediciner mot depression samt annat vid behov.
& igår var det en sån dag då jag skulle träffa min läkare. Det gick ju då inte så bra eftersom hon bestämde att jag behövde sluten vård. Som tur var det bara i typ 2 dygn men det är ju inget ställe man vill vara på. Jag är fortfarande inskriven men får lov att vara hemma på permission över helgen och förhoppningsvis så blir jag utskriven på måndag.
Det är svårt att veta vad man ska och inte ska berätta men jag ville mest få ut det. För jag kan ju inte blogga "ärligt" om ni inte vet detta. För det är ju en rätt stor del av mig.
Och även om de flesta av mina dagar är rätt mörka så vill jag alltid ljusa upp de på något sätt.
Nu vet ni det, och det kändes bra att få skriva det. Och jag har ju inte berättat detaljer eller så men detta är en början.
Det tar ju emot mer vissa dagar och andra lite mindre men jag vill ju mest tackla även de svåra dagarna samt att dela med mig av det nu. Och kan jag så kan vem som helst för jag är rätt klen så det är inte så lätt att bara tackla något sådär 😘

Likes

Comments

 Godmorgon(?), efter mitt blogginlägg igår så la jag mig i ett varmt bad för jag frös så sjukt mycket. Jag tog på mig myskläder för jag tänkte att jag ska vara vaken ett tag men inte långt efter de så la jag mig under täcket och sen bara somnade jag. Också vaknade jag för mindre än en kvart sedan.
Kan ju inte påstå att jag är direkt utvilad men usch, jag ska iallafall inte sova mer nu. Ska snart ta och fixa till mig istället för sminket tvättade jag ju heller inte bort så mascaran är ju inte bara på ögonfransarna.

Ha det 😘

Likes

Comments