Header

Förra fredagen blev det en utgång tillsammans med Erica och Saga. Vi drog oss till Koi, där i alla fall jag inte varit och festat tidigare. Tyckte om de såå mycket så där kommer jag hänga en del i sommar! Emma kom en stund och när de väl var stängning drog vi vidare till Etage. Måste säga att dessa tjejkvällar och utgånget är underskattat. Tycker om att både hänge med mina tjejer och gå ut och träffa människor. Två flugor i en snäll!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Förra veckan fick jag hem dessa snygga plagg från Missyempire! Hur snygga? 😍

Likes

Comments

Hej fina!

Igår var det min tur att lämna programmet. Ett väldigt känsligt avsnitt för mig. Det var jobbigt att se hur pass ledsen jag blev och det rev upp många känslor som jag gömt undan. Jag tycker om alla dör så himla mycket, och det gör jag fortfarande.

Mest var det jobbigt att se hur mycket jag tyckte om Johannes och att jag faktiskt blev kär i honom där inne i huset. Låter kanske galet för er del, hur hinner man de på bara några dagar? Men vi kom varandra så nära inne i huset, vi umgicks dygnet runt. Jag var så uppriven när jag lämna huset. Det var jobbigt att sätta sig på ett plan hem helt själv igen. När man visste att alla var kvar. Att inte kunna kontakta någon. Att inte kunna prata med personen jag verkligen tyckte om. Jag var helt sönder när jag kom hem. Rastlös, orolig, sällskapssjuk och kände mig så ensam så fort jag inte prata med någon.

Men jag är så otroligt tacksam för att jag fick ta del av detta och uppleva denna resan. Något få personer får göra. Att jag träffade så underbara människor och skaffade vänner jag förhoppningsvis kommer ha länge! Det var både glädjetårar men även ledsna tårar jag fällde när jag såg programmet igår. Jag och Johannes träffas inte längre i dagsläget. Jag önskar att det kanske var annorlunda men tyvärr är det som de är. Johannes är verkligen en underbar människa som alltid kommer vara nära mitt hjärta oavsett.

Tack för mig & jag hoppas ni kommer fortsätta följa mig efter min medverkan. Detta har fått mig och växa som människa och gett mig så många möjligheter!

Kram, glöm aldrig hur fina ni alla är ❤️

Likes

Comments

Hej kära! Hoppas allt är fint med er!

Jag uppdaterar inte ofta och heller inte mycket om min vardag. Men tanken med min blogg att jag kommer endast lägga ut när jag vill förklara mig, snacka av mig, berätta om roliga grejor som händer eller bara lägga upp bilder jag inte lägger upp på andra sociala medier!

Under mina vardagar jobbar jag mestadels på Bik Bok. Så där spenderar jag mycket tid, och jag tycker väldigt mycket om mitt jobb. Har kämpat för att komma dit och vill komma längre! Annars umgås jag med vänner och familj på min fritid. Festar en del också då jag älskar träffa nytt folk och även dem jag redan känner, och framför allt dansa! Nu vet ni lite mer om mig, mindre ha en underbar kväll och glöm inte kolla avsnittet på kanal 5 kl 22.00! 🔞🥂

Förresten så har jag löst en grym rabattkod hos 'Glam By JP'. Uppge 'amanda15'. Mina snygga fishnet tights är därifrån 💖

Likes

Comments


Nu när jag finally har kunnat gå ut med att jag är med i 'Ex on the beach' och de första avsnitten har sänts tänkte jag berätta om varför jag valde att vara med och hur jag både kände och känner om allt.

Jag valde att söka till programmet i somras mest för skojs skull, för att kolla hur långt jag skulle gå. Även för att jag tyckte att de skulle va en otrolig upplevelse och något inte många får möjligheten att göra. När jag väl fick gå på första intervjun var jag uppspelt och när jag väl fick åka på slutcastingen insåg jag att de var på riktigt. Då bestämde jag mig att jag verkligen ville detta och ta möjligheten. För jag visste att detta skulle öppna nya dörrar och jag skulle få ett minne för livet. Jag hade antagligen ångrat mig om jag inte hade tagit denna chansen!

Jag vet och visste om att många har starka meningar kring detta och jag vet om att jag inte alltid kommer få positiv respons. Än så länge är de endast positivt men de finns alltid de som hellre sänker andra medmänniskor än höjer!

Jag är en person som alltid vill att något ska hända. Jag vill uppleva mer, få lära mig mer och bara få leva. Så detta var perfekt för mig. Detta är det sjukaste jag gjort, att åka i princip till andra sodan jorden, helt själv, i ett helt dygn, och inte veta vad som vänta eller att inte heller känna någon jag skulle stöta på under denna resan. Kan ni tänka er?

Ex on the beach var nästan tvärtemot än vad jag förväntade mig. Precis som de flesta andra har även jag förutfattade meningar. Jag trodde de skulle vara svårare att komma in i gruppen, tjejerna skulle inte tycka om mig (de flesta som stöter på mig ute säger ofta att de trodde jag var en bitch, vilket inte stämmer, och har tagit avstånd från mig för de) och jag skulle inte ha lika roligt som jag hade! Jag kom rätt bra överens med alla i huset och idag har jag inget otalt med någon. Jag är så glad att jag träffat och lärt känna dessa personer, ni förstår inte vilket härligt gäng de här är!

Angående min medverkan, så är jag inte helt nöjd. Utav det ni sätt (vilket inte är så mycket) är jag lite tillbakadagen, det är ju inte så konstigt då det är ny miljö, nya människor och en annorlunda situation man sätts i som man aldrig tidigare varit med om! I verkligheten, eller rättare sagt hemma i Sverige, är jag nog 10 gånger mer framåt, pratgladare och kaos på fyllan om man får uttrycka sig så haha!

Jag ångrar inte en sekund att jag medverkade i programmet och kommer heller aldrig göra. Jag är en utav väldigt få som fått denna chansen och det har varit en amazing upplevelse! Jag har växt otroligt mycket som människa efter detta och har hittat mig själv mer än vad jag hade då. Idag har jag bättre självförtroende, känner mig mer bekväm i mig själv och jag bryr mig faktiskt inte ett skit om vad andra tycker och tänker om mig. Om ni vill yttra era åsikter och sänka en annan person är ni inte bättre själva. Höj varandra istället! Själv tycker jag att man höjer sig själv genom att höja andra, man mår ju 1000 gånger bättre efter att ha gett någon en komplimang och se personen lycka. Keep the love up! ❤

Hoppas ni fortsätter att följa min resa i programmet, för mer kommer komma! 🐱

Likes

Comments

Äntligen kan jag gå ut med att jag kommer vara med i Ex on the beach 2017! Har varit svårt att hålla tyst om de men äntligen är de officiellt. Så sitt bänkade framför tvn ikväll 22.00 på kanal 5! ❤

Likes

Comments

För någon vecka sen var jag uppe i Göteborg en dag för att fotas lite. Fotades hos Liam som jag inte jobbat med förut men är sååå nöjd med fotona! Här är några stycken utav dem!

Likes

Comments

Body/ madlady.se Super high waist jeans/ Bikbok.com

Likes

Comments