Header
View tracker

Hej! Ingen bra uppdatering från mitt håll. Men motivationen är ju inte direkt på topp och mitt liv är väl inte det intressantaste. Om ni då inte bryr er om min shopping, skola, praktik eller jobb.

Det roligaste i mitt liv är väl att jag är jävligt nöjd med mitt köp av vinterkläder och jag är väl förbered. Tackar definitivt ja till kyla och snö nu!


Likes

Comments

Så taggad inför imorgon!! Låt denna dagen gå fort!!!


Likes

Comments

Fick den här underbara parfymen av Alexanders mamma, hur generöst? Luktar sött som godis men samtidigt en väldigt kvinnlig seriös doft. La vie est belle från Lancome!
Likes

Comments

Hej på er! Har varit upp sedan halv nio, rensat bland kläderna och ska försöka ta mig ork till att städa undan allt jag slängt omkring mig.

Idag ska jag jobba som jag även gjort de senaste 3 dagarna. Hoppas på lite kaos på jobb efter några dagar med knappt något att göra. Ikväll kommer antagligen tjejerna hem till mig för en myskväll eller vad de blir. Vi får se! XX


Likes

Comments

Beställde hem dessa från Gina Tricot då de är så väl omtalade och de verkade vara perfekta. Vilket dem var! Så otroligt sköna. Om ni inte har köpt så måste ni, 3 för 149;-!


Likes

Comments

View tracker

Införskaffade mig en ny väska, behövdes en större än min Michael Kors. Denna finns att köpa på Scorett för 399:- har jag för mig.


Likes

Comments

Igår gick jag upp tidigt för att ta bussen och fixa ögonfransarna. Så kämpigt att sätta sig på bussen mot stan klockan 8 på morgonen. Nöjd blev jag i varje fall, like always!

Kom hem igen, gjorde mig iordning och körde sedan till dop med Ellinore och tre andra jobbkollegor. Julija på jobb har fått världens sötaste lilla flicka! 😍
Likes

Comments

Klumpig som jag är gick jag in i en pinne med benet, rev upp mina favvo jeans och fick ett enormt blåmärke och en ruva som antagligen blir ett är, hur lyckas jag?


Jobbade mestadels förra veckan men både måndag och tisdag har jag varit ute i solen hela dagarna med fina vänner. Stranden i måndags och badet igår. Härligt att få lite färg i varje fall!


Likes

Comments

Åt en sen middag med mitt hjärta igår på Mando. Efteråt körde vi hem och la oss och kollade fortsättningen på en serie som vi kollar på. Myskväll!


Likes

Comments

Tiden går helt galet snabbt just nu och jag hinner knappt med! Har dessutom ingen motivation till bloggen just nu dessvärre men försöker slänga upp något inlägg då och då i varje fall.

I torsdag började sommarrocken här i Svedala och varade tills lördag. Så tre dagars festande blev de och hade en rolig helg trots spö regn i lördags.

Just nu sitter jag hemma hos Maja med tjejerna och kollar VM. Ska ta en runda plump när detta är slut när det nu lär bli av. Detta år faktiskt den första hela fotbolls matchen jag har sätt hehe.. inte riktigt något som intresserar mig!

Har förresten färgat håret igen.. Fick ett ryck efter förändring!


Likes

Comments