Hej kära ni. Mitt humör är på topp idag och jag är sååå taggad! Gick upp tidigt för att säga hejdå till Ellinore som tar studenten idag!!!!! Har lagt mig i sängen en stund till och ska snart gå hem för att göra mig redo för min brors student. Ska kolla på hans utspark och också stanna en stund på hans studentfest.

Ikväll först och främst ska jag hem till Ellie och fira henne, därefter hem till Amanda som också tar studenten.

Finaste och bästa vän nu på morgonen
😍


Likes

Comments

Go'morgon läsisar. Sitter på bussen påväg mot sista dagen i skolan. Ska såklart ebdast ha lite avslutning och sådant. Efter sticker jag och foxar mina fransar. Behövs!!! Efter det möter jag upp bästis (som för övrigt tar studenten imorgon!!😍) i stan för att ta en fika och kanske få något med sig hem.. Ha en fin dag!

Likes

Comments

Hade en tid klockan 9 imorse för att fixa brynen. Så skönt att äntligen fyllt i dem och slippa gå ögonbryn lös.. mina är så blonda så de inte syns annars hehe..

Har ätit frukost och legat kvar i sängen. Gav solen en chans och satte mig på balkongen i en kvart innan jag tröttnade. Tycker det är så tråkigt att sola själv och speciellt när man bara har en balkong att sitta på. Livet i lägenhet är inte nice när solen är framme tyvärr.. Senare idag ska jag antagligen träffa några tjejkompisar annars är planerna oklara än så länge.


Likes

Comments

Går i stan med bästis för att hitta det sista inför studenterna på torsdag och fredag. Efter det ska vi hem och lägga oss 20 minuter i solariet och kvällen spenderar jag med pojkvännen!

Likes

Comments

I torsdags var jag på två studenter men han fira ett par stycken till hos Michelle! Hade en toppen kväll och stort grattis till ni fina tjejer igen!

Jag jobbar fredag-söndag och därav orkar jag inte riktigt uppdatera eller rättare sagt så hinner jag inte! Har fullt upp den kommande veckan så bloggen får ligga på hyllan lite... puss!

Fick inte med speciellt många bilder från studenterna tyvärr..


Likes

Comments