Några foton som jag tog på fina systrarna Næss förra helgen i kylan.

I bakgrunden av bilderna skymtar man deras logga. Alltså... min fantasti bara sprudlade ;) haha nej men visst blev det väldigt bra? Ibland är enkelt snyggast!
Efter lite klipp och klistra fick jag även ihop nedan... Visitkort? Simpel men ändå i deras countrystil - som dom vill ha det. Behöver inte alltid vara så himla avancerat. Jag kan dock känna i detta fallet att den känns lite för enkel för min smak men som sagt - övning ger färdighet! För att bara ha testat och kastat ihop något lite snabbt på mobilen blev det ändå godkännt. Finns definitivt utvecklingspotential däremot! Oavsett är det väldigt kul. Man kan fasen göra allt via appar numera. Jag älskar att sitta och pilla med sånt här! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fredag

Lördag

Härliga fredag och om några timmar intar jag helg. Denna helgen ska jag heller inte jobba något så blir verkligen ledigt. Dunderskönt! Förra helgen var en lugn sådan också. Fredagen kom några tjejer över till mig. Jag stod för förfesten trots att jag var den enda som inte skulle varken dricka eller gå ut. Vem är jag ens?

På lördagen efter lite jobb och ytterligare "jobb" med att klicka några foton till Naess Music så var jag bjuden på middag hos mitt snygga favoritpar. Blev tapas och jäkla vad mumsigt. Love it. Sällskapet var lika trevligt som vanligt också.


Likes

Comments

I veckan tog jag en kaffe tillsammans med Carro och Mia och deras urgulliga valpar, Bailey och Zion. Alltså titta bara på dem. Så lurviga och goa. Vet inte hur många som kom fram och va nyfikna på dem. Visste inte att Espresso House tillät hundar men verkligen ett mycket trevligt initiativ utav dem.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Vet ni vad jag tycker ni ska göra som har Facebook, Instagram eller Twitter och bara älskar att lyssna på två fina stämmor? - Damerna är väldigt fina att titta på med så föredrar man bara det... go for it!

Ni ska självklart in och gilla/följ Næss Music på deras sociala medier.
Delvis för att jag kom på det fantasifulla men klockrena gruppnamnet Næss Music, startat upp deras sociala medier, tagit lite bilder och gjort några amatörinspelningar (måste ju få skryta lite)... MEN framförallt för att Lina och Wilma som deras riktiga namn är, är så grymma. It's a promise. Det kommer ni märka. Pricken över i:et för er som gillar country-musik och äldre rockmusik.

Vet ni vad det bästa är?
Tycker man om det så pass mycket och kanske ska ha fest? Konferans? Ha nyöppning? Eller bara vill ha ett trevligt uppträdande på sin restaurang/bar/pub?
You name it - så går dem att boka. YEY.
Hur bra är inte det? Kontakt kring frågor, material, beröm osv. sköts smidigast via linaochwilmanaess@gmail.com men går givetvis att skriva på Facebook, Instagram eller också Twitter.

And yes, det är ett norskt ä. Kan man inte få in æ ska det gå att söka som ae istället ifall det blir för avancerat :)

Gör nu onsdagen lite bättre!

Likes

Comments

När vi kom till Göteborg tog vi oss en god lunch på Hard Rock Café.

Då var 2018 påbörjat och 2017 är nu förflutet. Jag och tjejerna firade in det nya året i Göteborg på hotell Bellora som hade ett nyårspaket som var jättetrevligt. Jag tycker däremot att nyår är lite överskattat och är som vilken annan kväll. Vistelsen var oavsett superbra och jag är glad att jag fick spendera det sista dygnet på 2017 med mina favoriter. Hotellet var väldigt mysigt och den 4-rätters middagen på kvällen och frukosten/brunchen dagen efter får 10 av 10 utav mig.
Strax innan 12-slaget gick alla upp på takterassen för att skåla, räkna ner och kolla på fyrverkerier. Galet vad mycket folk som samlades nere på gatorna. Lite annorlunda än om man varit i Växjö city. Haha.
Nyårslöften? Ja jag hade kunnat komma på en mängd grejer jag skulle behöva göra mer och mindre av meen det är inget som ett nyårslöfte kommer garantera för min del. Det innebär dock inte att jag inte ha det i bakhuvudet. Tex att träna mera! Klassiker. Svära mindre? Haha medveten om detta.
Nyårslöften är snarare ett bra knep att få barnen att äta mindre godis för en peng eller leksak som belöning.

Likes

Comments

Vaknade idag av att mobilen plingade till och en timme senare blev det en grym brunch hos Koian. Kunde inte ha startat dagen bättre trots att man väcktes ur sin skönhetssömn. Ledighet när den är som bäääst!

Likes

Comments

Idag köpte jag lite spontant nytt bord och stolar. Vilken skillnad! Nu saknas bara gardinerna som jag beställde igår så kommer det bli perfekt.

Likes

Comments

Tomt nu under granen utan alla julklappar.

När fel pepparkakshus vinner går stormen loss... vi hade femkamp hos pappa. Super roligt! Förutom att vi barn är en aning tävlingsinriktade och alla dåliga förlorare.

Mina två små söta kusiner som jag försökte få en trevlig julbild med.

Bilder från min mysiga lillejul hos pappa och julafton hos min moster med mamsen! Älskar dom alla sååå <3

Likes

Comments