View tracker

Avslutade dagen med stolthet för att jag tog mig igenom mitt långa arbetspass. Typ en vecka sen jag jobbade ett helt pass, känt mig i oskick ett bra tag och i söndags tog jag mig igenom fyra timmar innan jag gav upp och åkte hem.
Dagarna går lite segt framåt nuförtiden, som sagt har jag inte varit och är ännu inte i skick...och det är jobbigt när man inte vet vad som är felet. Om det är fysiskt eller psykiskt eller om det är både och kanske. Total slut är jag i alla fall, så pass mycket vet jag!
Imorgon väntar ett långt pass till, bara att kämpa och hoppas på att det går.

Lördagens bröllopsfotografering gick i alla fall rätt bra, jag är nöjd med tanke på att det var min första. Kanske visar upp några bilder här så småningom.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

När jag ändå inte kan sova så kan ni också få ta del av lite frestande bilder från Grekland. Alltså, dedär blåa vattnet!!! Så sjukt vackert! Tänk att jag har plaskat i det! Blåaste vattnet jag sett, blir alldeles törstig! 😍

Likes

Comments

View tracker

Snart avverkat förmiddagspass nr två. Har vart extremt trött och borta dessa dagar. Brukar alltid gå svinbra när jag har öppning, älskar att vara på jobbet tidigt på morgonen, men nu känns det som att jag aldrig vaknar.
Bara att kämpa på. Väntar på lite spännande besked också så livet går typ ut på att vara nervös och trött just nu!🙄

Grekland 2016

Likes

Comments

"The Biggest Communication Problem Is We Don't Listen To Understand. We Listen To Reply."

Likes

Comments

Florida, palmer och sol - ja tack!!
Saknar USA lite extra mycket just nu, vill tillbaka! Men jag är också så sjukt glad att vi faktiskt åkte dit, jag och mina fina kusiner! Vi ville dit, vi drömde om det och vi gjorde det! Är så glad att jag har vänner som velat och vill göra samma saker som jag. Tack vare dom har jag minnen att ta med mig för resten av mitt liv! Det är guld!

Likes

Comments

Kommer sova gott inatt efter kvällens träningspass! Slutade jobbet klockan två och tog mig ut på en 1h lång promenad tillsammans med Lina, hann bara komma hem och äta så drog Elin med oss på gymmet. Flera år sedan jag hängde på gym, har mest bara promenerat/joggat och sånt när jag tränat men det var verkligen grymt skönt att köra ett redigare pass, med sällskap dessutom. Det måste göras om! Känslan i kroppen är mumma!

Ska försöka somna lite tidigare ikväll så det inte blir så jobbigt att stiga upp imorgon, har gått ovanligt segt de senaste dagarna. Snoozar 10 gånger om och så måste man stressa järnet sen vilket inte är någon drömmorgon direkt.

Godnatt!

Likes

Comments

Godmorgon! Ledig idag, skönt men rastlöst, längesen jag var hemma en ledig dag utan några planer. Sov dessutom nästan till klockan tio, vilket är väldigt länge för min del. Tror jag hade en massa sömn att ta igen eller bara ett väldigt stort behov av att sova. Lina kom hit en sväng igår kväll och slumrade till när hon var här också...kul kompis😄

Nu ska jag stiga upp och se vad denna dag har att erbjuda, måste försöka få något vettigt gjort!☺️

Sötfia😍

Likes

Comments

Jag är verkligen sämst på att blogga!! Men vad ska man skriva om? Lever inte direkt ett intressant liv.
Sitter nu i bilen påväg till Haparandra med mami, vi tänkte fara till Ikea och slösa pengar.👌🏼 Flänger runt en hel del nuförtiden, blev en snabbis till Kiruna i fredags över dagen och på onsdag ska jag och kollegan på utbildning till Gällivare.
Hursomhelst så är det helt för underbart att vara ledig en måndag efter jobbhelg, det gillas starkt!

Helgens mästerverk alá mig och Malin

Likes

Comments

Helgen spenderades i Kiruna denna gång, skönt med lite omväxling faktiskt!
Idag kämpade jag mig upp till jobbet 05:45 och det blir en repris av det imorgon oxå. Har ett finare pass på onsdag och sen får jag två dagar ledigt igen. Helt okej jobbvecka trots allt!
Nu ska jag dra några trudelutter på mitt kära piano, händer alldeles för sällan nuförtiden. Inspirationen står helt still å det är skittrist rent ut sagt. Vill ju ha värsta flowet, utvecklas osv osv. Men där sitter jag och varenda ton känns tråkig. Blä.

Likes

Comments

Tog en sväng upp på slalombacken efter jobbet idag. När solen äntligen visat sig inser även jag att hösten är riktigt fin!

Likes

Comments