Bjuder på några bilder från Bröllopet, tagna av fotograf Viveka Österman!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu har jag äntligen en ledig dag efter 6 långa pass! Längesen jag jobbade helg så det gick bra ändå, ganska kul att få gå lite andra pass än förmiddag som jag alltid annars gör.
Idag står städning av lägenheten på schemat, ska bara skura i vardagsrummet och dammtorka så är jag klar! Mycket ovanligt att Amanda är klar med städning kl 12 på dagen.

Kan bjuda på lite bilder från förra veckan och från tisdagen när jag tog mitt pick och pack till fjällen. Det var så fint väder och jag var ledig så jag kände att nää nu far jag, även om ingen kunde komma med mig. Men det var sååå skönt att bara vandra runt ensam. Värsta terapin!

Körde lite kvällsmys med mig själv i fredags när William var borta.

Knäppte oxå av lite bilder på denna sötkorv och hennes systrar, mer bilder kanske kommer upp här senare!

Likes

Comments

Några bilder från en underbar vecka på Mallis, som levererade lika bra igen. Nu är vi tillbaka i norr och slöar ut oss i byn det sista innan det är dags för jobb på måndag igen. Vad vi tycker om det behöver nog inte ens nämnas.

Likes

Comments

Känns nästan lite konstigt att gå in här och skriva något när jag inte gjort det på evigheter. Och extra konstigt känns det eftersom att mitt liv ser så annorlunda ut nu jämfört med då.
Det var inga glada miner innan flytten men det är värt att nämna att det har gått bra! Riktigt bra faktiskt! Om jag trivs i Kiruna eller inte har jag inte kommit fram till än, men att flytta hemifrån kan va en av de bästa saker jag gjort, det var nog helt enkelt dags för det. Det är så otroligt skönt med eget!

Är lite sugen på att ta tag i bloggandet igen, men vi får se. Kanske, kanske inte. Det brukar ju gå i perioder som ni kanske märkt.

I övrigt så har vi nästan färdigställt vårt låååånga donande i lägenheten och det börjar äntligen likna ett hem. Även om den lilla renoveringen som vi gjort har varit nästintill klar så har vi inte haft så mycket möbler mm, men nu börjar det ta sig och saker börjar få sin plats och det är såå skönt.

Lilla rummet är dock inte klart än, där är det fortfarande rosa och barntapeter, men där planerar jag gråa väggar. Blir najs tror jag, och så klickar vi nog på ett golv där med.

Nu ska jag ta tag i lite tvätt och ladda upp för ett kvällsskift. Jobbar i princip bara förmiddag så det är nästan kul att få jobba min enda kväll i månaden.
Har dock jour för första gången ikväll så får se hur det går..

Hade!

Likes

Comments

Usch, nu har den där flyttångesten krypt på sig ordentligt! Varför gör jag ens detta mot mig själv? Puckat! Att byta jobb och säga hejdå till världens bästa kollegor suger. Blir liksom ofrivilligt frivilligt.
Dessutom hamnar jag norrut, till den enda ort jag alltid lovat mig själv att inte flytta till, redan när jag satte min fot för första gången i Kiruna sa jag "Här ska jag aldrig bo, aldrig!!" Säg aldrig så, det är dumt, för då hamnar ni dit! Karma...
Men man får ta det dag för dag, jag är ju tack och lov inte fast där för evigt om jag inte väljer det. Får väl helt enkelt hoppas på att jag ändå hamnar söderut tillslut-om det nu är det jag vill. Det vet jag inte heller. Jag vill bo hemma. Hemma hos mor och far. Gärna backa tiden några år, till åren då livet var enkelt och bekymmerslöst, och där hade vi stannat tiden, och bara levt!

För att klämma in något positivt så kan jag tillägga att jag hade en underbar helg!
Åkte till Luleå med lillasyster direkt efter jobbet i fredags, slutade redan 11:30 så vi kom iväg rätt tidigt.
Checkade in på Clarion, promenerade runt på stan en sväng och sen gick vi på spa! Helt underbart!
På lördag shoppade vi lite till innan vi styrde kosan mot Haparanda och IKEA, fick med mig lite möbler till lägenhet och annat smått och gott!
Sjukt skönt att komma iväg en sväng och välbehövlig tid med syrran!

Likes

Comments

Visar några av mina personliga favoritbilder på detta vackra brudpar jag fotade i höstas!

Likes

Comments

Kanske borde jag bara ta och lägga bloggen lite åt sidan? Fast det har jag ju egentligen redan gjort.
Livet har fullt upp med annat just nu. Jag har fått nytt jobb och om cirkus en månad blir det flytt. Många blandade känslor när det gäller den saken. Ska ju inte direkt långt bort men det är ändå en stor förändring.
Allt som är så självklart i mina dagsrutiner kommer att ändras. Nytt jobb, ny ort, nytt - eget hem.
Men förhoppningsvis så vänjer jag med det ganska snabbt.
För övrigt så känner jag mig lite mer pigg och glad än vad jag var när jag skrev här sist. Kanske är det vårsolen som äntligen börjat kika fram?

Back in the days, bara för att jag hade den bilden

Likes

Comments


Jag vill kunna andas som vanligt igen, jag vill ha frihet, jag vill släppa, jag vill längta, jag vill känna, jag vill slippa trycket, jag vill vara hel, och jag vill framförallt inte känna att jag ska spricka itu.
Jag känner mig proppfull. Jag ryms inte i mig själv.
Hur gör man det?

Likes

Comments

Hej 2017!
Välkomnar dig med öppna armar samtidigt som jag har lite skräckblandad förtjusning i kroppen. Kommer ske en del stora förändringar i mitt liv detta år, förändringar som inte ligger alls långt fram, nästan lite för nära. Det är konstigt det där med tiden, när det är länge kvar till något så känner man att hur ska jag orka vänta, men sen när det närmar sig dit man längtat så undrar man vart tiden tog vägen. Lite så känner jag nu.
Vet inte heller riktigt när allt sker vilket nog kanske påverkar en hel del. Skulle vara skönt att ha ett bestämt datum för allt. Speciellt till när jag ska börja på nytt jobb. Hade underlättat mycket att veta exakt när jag får börja.

Vilket fall, hoppas ni haft en fin jul och nyår. Det har jag. Inget märkvärdigt, bara lugnt å skönt, behövs inget mer för tillfället. Kraven sjunker med åren. Usch, börjar bli gammal. Snart 21, illa! Plötsligt är man väl 35.

Nu ska jag försöka leta reda på John blund, inte för att det är någon brådska. Är ledig imorgon. Har en riktig lyxvecka, tre dagars jobb. Finemang tycker jag!

Likes

Comments