Usch, nu har den där flyttångesten krypt på sig ordentligt! Varför gör jag ens detta mot mig själv? Puckat! Att byta jobb och säga hejdå till världens bästa kollegor suger. Blir liksom ofrivilligt frivilligt.
Dessutom hamnar jag norrut, till den enda ort jag alltid lovat mig själv att inte flytta till, redan när jag satte min fot för första gången i Kiruna sa jag "Här ska jag aldrig bo, aldrig!!" Säg aldrig så, det är dumt, för då hamnar ni dit! Karma...
Men man får ta det dag för dag, jag är ju tack och lov inte fast där för evigt om jag inte väljer det. Får väl helt enkelt hoppas på att jag ändå hamnar söderut tillslut-om det nu är det jag vill. Det vet jag inte heller. Jag vill bo hemma. Hemma hos mor och far. Gärna backa tiden några år, till åren då livet var enkelt och bekymmerslöst, och där hade vi stannat tiden, och bara levt!

För att klämma in något positivt så kan jag tillägga att jag hade en underbar helg!
Åkte till Luleå med lillasyster direkt efter jobbet i fredags, slutade redan 11:30 så vi kom iväg rätt tidigt.
Checkade in på Clarion, promenerade runt på stan en sväng och sen gick vi på spa! Helt underbart!
På lördag shoppade vi lite till innan vi styrde kosan mot Haparanda och IKEA, fick med mig lite möbler till lägenhet och annat smått och gott!
Sjukt skönt att komma iväg en sväng och välbehövlig tid med syrran!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Visar några av mina personliga favoritbilder på detta vackra brudpar jag fotade i höstas!

Likes

Comments

Kanske borde jag bara ta och lägga bloggen lite åt sidan? Fast det har jag ju egentligen redan gjort.
Livet har fullt upp med annat just nu. Jag har fått nytt jobb och om cirkus en månad blir det flytt. Många blandade känslor när det gäller den saken. Ska ju inte direkt långt bort men det är ändå en stor förändring.
Allt som är så självklart i mina dagsrutiner kommer att ändras. Nytt jobb, ny ort, nytt - eget hem.
Men förhoppningsvis så vänjer jag med det ganska snabbt.
För övrigt så känner jag mig lite mer pigg och glad än vad jag var när jag skrev här sist. Kanske är det vårsolen som äntligen börjat kika fram?

Back in the days, bara för att jag hade den bilden

Likes

Comments


Jag vill kunna andas som vanligt igen, jag vill ha frihet, jag vill släppa, jag vill längta, jag vill känna, jag vill slippa trycket, jag vill vara hel, och jag vill framförallt inte känna att jag ska spricka itu.
Jag känner mig proppfull. Jag ryms inte i mig själv.
Hur gör man det?

Likes

Comments

Hej 2017!
Välkomnar dig med öppna armar samtidigt som jag har lite skräckblandad förtjusning i kroppen. Kommer ske en del stora förändringar i mitt liv detta år, förändringar som inte ligger alls långt fram, nästan lite för nära. Det är konstigt det där med tiden, när det är länge kvar till något så känner man att hur ska jag orka vänta, men sen när det närmar sig dit man längtat så undrar man vart tiden tog vägen. Lite så känner jag nu.
Vet inte heller riktigt när allt sker vilket nog kanske påverkar en hel del. Skulle vara skönt att ha ett bestämt datum för allt. Speciellt till när jag ska börja på nytt jobb. Hade underlättat mycket att veta exakt när jag får börja.

Vilket fall, hoppas ni haft en fin jul och nyår. Det har jag. Inget märkvärdigt, bara lugnt å skönt, behövs inget mer för tillfället. Kraven sjunker med åren. Usch, börjar bli gammal. Snart 21, illa! Plötsligt är man väl 35.

Nu ska jag försöka leta reda på John blund, inte för att det är någon brådska. Är ledig imorgon. Har en riktig lyxvecka, tre dagars jobb. Finemang tycker jag!

Likes

Comments

Börjar äntligen friskna till efter 5 dagars jobbig förkylning. Känner mig inte helt pigg ännu men tänkte att jag skulle ta mig till jobbet imorgon ändå. Har hängt hemma så det räcker!
Nu laddar jag upp för en fullspäckad julvecka på jobbet i hopp om att jag känner mig piggare. Blir kaos annars. Jobbar ända till julafton, och har bara långa dagar.

Denna vecka började väldigt fint i alla fall, trots allt. Vi fick glada besked som man längtat och drömt om nu jätte länge. Känns så obeskrivligt skönt!!!

Likes

Comments

Den här bloggen har verkligen blivit sviken den senaste månaden. Jag har helt enkelt bara inte pallat att ta mig tid till att skriva. Har varit sjukligt stressad på senaste och att ens tänkt tanken på att jag måste blogga har gett mig panik, så då är det bäst att inte göra det tänker jag. En blogg är ju bara en blogg.

Jag har äntligen börjat lugnat ner mig lite, till stor del på grund av att luciavakan är över gissar jag. Har vart massa stress och press, speciellt med luciatåget. Har varken haft ork eller gnista, men kämpat på ändå...och jag är sjukt tacksam att jag slet till sista versen. Det blev så otroligt vackert och jag kunde för första gången i mitt liv vara nöjd över en prestation. Är otroligt självkritisk men kunde hålla mig från det denna gången.
Var världens finaste änglakör som stod där framme och sjöng om julens budskap, som så tydligt kom fram.
Blev också så stolt över alla som ställt upp och vara med, speciellt dom yngsta flickorna som höll sig uppe sent på kvällen.

Nu ska jag försöka sova en ordentlig natt, och slita en dag till på jobbet. Sen mina vänner har jag två lediga dagar som är oplanerade!!! Minns inte när det hände sist, så ja, megabehövligt!

Likes

Comments

Avslutade dagen med stolthet för att jag tog mig igenom mitt långa arbetspass. Typ en vecka sen jag jobbade ett helt pass, känt mig i oskick ett bra tag och i söndags tog jag mig igenom fyra timmar innan jag gav upp och åkte hem.
Dagarna går lite segt framåt nuförtiden, som sagt har jag inte varit och är ännu inte i skick...och det är jobbigt när man inte vet vad som är felet. Om det är fysiskt eller psykiskt eller om det är både och kanske. Total slut är jag i alla fall, så pass mycket vet jag!
Imorgon väntar ett långt pass till, bara att kämpa och hoppas på att det går.

Lördagens bröllopsfotografering gick i alla fall rätt bra, jag är nöjd med tanke på att det var min första. Kanske visar upp några bilder här så småningom.

Likes

Comments

När jag ändå inte kan sova så kan ni också få ta del av lite frestande bilder från Grekland. Alltså, dedär blåa vattnet!!! Så sjukt vackert! Tänk att jag har plaskat i det! Blåaste vattnet jag sett, blir alldeles törstig! 😍

Likes

Comments

Snart avverkat förmiddagspass nr två. Har vart extremt trött och borta dessa dagar. Brukar alltid gå svinbra när jag har öppning, älskar att vara på jobbet tidigt på morgonen, men nu känns det som att jag aldrig vaknar.
Bara att kämpa på. Väntar på lite spännande besked också så livet går typ ut på att vara nervös och trött just nu!🙄

Grekland 2016

Likes

Comments