Så jävla hemskt. Har precis kollat klart på min älskade serie O.C och nu gråter jag som in i helvete. Helt sjukt hur man kan fastna och leva sig in i ett tv program, hallå eller? haha patetiskt. Samtidigt lite sur nu då det var sånt DÅLIGT slut! Asshole som producerade den serien.. Dags för mig att leva mig in i en annan nu, måste bara hitta en riktigt bra. Ingen jävla bullshit som the office eller vad det nu heter, nä fyfan! 

Men skitsamma borde inte börja nu då klockan som sagt närmar sig halv tre och det känns underbart för jag ska upp om några timmar... Sista dagen på denna veckan iallafall sen är det avslutning nästa vecka, gött!!! Untz

Åh stockholmno


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Uppe tidigt idag! Kunde nämligen inte somna om så gick upp och ut på en promenad med hunden istället. Nu sitter jag i soffan och käkar min halvätna macka... Tack majsan. Fast här ute och vill inte åka hem med bussen så blir väl till att vara kvar här ute, alltså händer inget speciellt. Kan kolla till kattungarna, dör så söta!

Likes

Comments

Ligger här i väntan och spelar lite dota.
Nej men ligger i sängen och kollar på käraste klassikern O.C . Snart klar med andra säsongen woopwoop.

Är hemma hos papa och var egentligen tänkt att Felicia skulle med hit men hon blev sjuk så bidde ingenting med det. Saker blir ju aldrig som man tänkt säg ändå har jag fått lära mig! Med det blev det ingen shopping av måsten denna helgen heller men antar att jag får ta det i veckan eller något. Dags för mig att inskaffa mig lite mer sommriga kläder. 

Nåväl, nu ska jag fortsätta mitt tittade, nighty nighty!

Likes

Comments

Skola på en ledig fredag! Redigt duktigt man är. Nu har vi precis käkat stor lunch, snacka om matkoma! Men nu dags för pluggande igen! Seeeya


Likes

Comments

Onsdag idag, regnigt, blött och trötta hundar. Har precis käkat lunch och strax är det tags för hundprov! Good luck! Vet någon som inte kommer ha svar på ett skit..
Var på hundplan förut och hade lite mentalträning. Gick la bra inget speciellt direkt. Sen var det tävling, två lag och med hunden skulle vi springa en bana. Fan va kul det var, aldrig skrattat så mycket! Med fläskberget som dampa genom hela banan haha herregud

Likes

Comments

Har nu fått i oss redigt goa mackor. Satt fint i magen! ÄLSKAR vädret, nu känner man att sommarn är påväg :D

Likes

Comments

Fan vad jag hatar att bo i lägenhet! Jag hatar grannar, varför finns de. Antingen tvättar de, spelar hög, jobbigt, rövdålig musik eller så gör de någon annan skit! Inte hjälper det när man sätter upp lappar heller. De skiter fullständigt i det. Sen finns det barnfamiljer som väcker än tidigt med tuppen. Härligt med sömn kan jag säga. En till nackdel med lägenhet är att allt folk ser in så att gå naken är bara att utesluta.

Annars ligger jag med min hela, inte krossad mobil och kollar på lite smått och gott.
Hade skit skoj hos Linnea igår. Blev la lite klag från som sagt GRANNAR men men hoppas hon tyckte det var bra ändå! Har inte mått sådär jättebra idag nej, vem har? Trött , grinig och hungrig. I love It! Eller
Nu måste jag försöka sova ska till Frölunda med Felicia imorgon och shoppa osv!

Likes

Comments

Nuuuu är vi hemma hos Felicia och har fixat oss en stund. Alldeles strax bär det av till Linnea! Fan va kul det kommer bli, riktigt taggade. Hör av mig imorgon när man vaknat till!


Likes

Comments