Lite bilder från när jag och gänget från klassen va på utflykt till tjolöholms-slott. Super fint väder och världens bästa sällskap! Är så glad i dom, men inte lika glad att vara med på bild (lol surar på varje bild). Det va iallafall jätte mysigt och vi fikade och åkte bil!
P&K

Likes

Comments

Hej! Du har förmodligen klickat in hit för att du har någon som helst koppling till mig, så välkommen kompis/familjemedlem/annan person.

Vet inte riktigt varför jag skaffade mig en blogg, fick någon sorts feeling för att ha någonstans att lägga upp bilder och dela mina tankar som inte räcker till för min instagram, facebook eller pinsta. Så här sitter jag nu, på min "lediga" dag (Min första lektion var inställd så jag valde att vara sjuk) och skriver på min blogg. Oj va det låter konstigt, är ju faktiskt ingen blogg-tjej, jag kanske uppfyller kraven. Jag älskar verkligen kläder, och då menar jag inte na-kd och chiquelle kläder. Utan mitt klädintresse brinner för Gucci, Dagmar, Filippa K, Chanel, Commes des garcon´s och alla andra roliga märken. Blir som förtrollad när jag ser ett sådant fint konstverk signat av herr Karl Lagerfeldt eller Alessandro Michele. Inte för att jag kommer uppdatera om nya kollektioner som släppts, det håller jag för mig själv och låter andra utforska. Det är som en liten hemlig religion för mig. Jag säger inget men jag har koll. Det kanske är mer mina kläder som kommer synas här, jag vet inte, detta är ju ganska spontant. Alla mina kläder är i största uträckning inte signade av någon prydlig designer, men jag gillar att sätta min egna touch på mina kläder (när jag orkar anstränga mig).

Mitt andra intresse som jag brinner för är Cheer, men det vet du antagligen och jag har ingen aning om jag kommer skriva om det eller inte, det är ju en del av min vardag men inget som jag kanske pratar om lika mycket som jag tänker på det.

Här är jag och min blogg iallafall, jag sätter inga krav på att uppdatera den. Vill inte heller ha några förväntningar att den ska bli uppdaterad. Kanske kikar in här ibland för att lägga upp mina bilder eller tankar, vem vet? Hoppas vi syns snart!

P&K


Likes

Comments