Hejhej 😘

Igår runt typ nio så åkte jag till Isabelle och sov här så det var jätte mysigt. Vi gjorde inget speciellt utan pratade mest oså. 

Idag så ska vi se på bio, haha. Vi ska se Justin Bieber belive tror jag den heter 😄 Just nu har vi nästa precis kommit hem för vi var ute och fixade biljetterna och sen köpte vi dricka oså. Det blåste och regnade sönder så det var inte så mysigt.. Har inte så mycket mer att skriva nu så jag skriver mer när jag kan 😚

( Bildlöst inlägg bara för att jag är på Isabelles dator )

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments Hejhej!☺

Fyra dagar kvar till julafton! Det är helt otroligt vad allt har gått fort, speciellt hela sjuan. Känns fortfarande som om vi precis hade börjat sjuan. Men men idag så fick vi våra betyg eftersom att det är jullov nu 😊

Är ganska nöjd med mina betyg faktiskt. Hoppas ändå att skolåret gåt bättre nästa år. Skulle egentligen ha åkt till Överby idag med Sabina, Emilia och Boman men orkade inte så åkte hem. Till helgen så är jag väll med några kompisar och hittar på nått kul med dom.

Har inte så mycket mer att skriva nu så ni får ha de så bra 😘Likes

Comments

Hejhej ☺

Gick inte så bra med att börja blogga, haha. Men jag ska försöka så gott jag kan. Har inte vart så lätt att blogga nu för det har hänt en del saker.. Jag är sjukskriven från skolan hela denna veckan, det är en sak som har hänt och som jag inte kommer ta upp på bloggen och det har vart en anledning till att jag inte har bloggat.

Idag så vaknade jag runt tio och satte på paradise hotel eftersom jag missade avsnittet igår. Senare idag så ska jag träffa Linn. Vi har inte setts på ett tag nu så ska bli kul att träffa henne igen, så vi får se vad vi gör då. Sen vet jag inte om jag ska dra till Vänersborg och träffa Ligj eller om jag åker hem.

Har inte så mycket mer att skriva nu, så jag ska försöka skriva när jag får tid över. Men ni får ha det bra 😊

Likes

Comments


Hej Hej! ☺

Som rubriken säger så är jag tillbaka på bloggen igen! Jag slutade att blogga på grund av att det var så mycket som hände i mitt liv då men jag ska försöka på nytt nu och verkligen ta bloggen på allvar, va sägs om de? 😉

Jag ska börja blogga igen för att jag behöver det, jag använder bloggen för att lätta på alla mina känslor i text. Jag kommer ju såklart att blogga om vad jag gör och vad som händer i mitt liv.

 Sen så vill jag bara säga att när jag bloggade förut så kom det upp ett sånt inlägg om känslor, hur man kunde må oså och det var några som var jätte gulliga och sa till min lärare i skolan att jag då hade skrivit det inlägget och dom trodde att de var jag som mådde så, åh visst kan jag må skit ibland men jag skrev bara av mig som sagt så det är inget ni som läser såna inlägg behöver oroa er om. Jag kommer slänga upp såna inlägg lite då och då säkert men det är ingen fara. Ni kan alltid skriva på Facebook eller kommentera om det är nått ni undrar så svarar jag så fort som möjligt.

Så, nu har jag fått sagt det som jag ville. Jag hoppas verkligen att ni kommer tycka om det jag bloggar om nu. Men ni får ha de så bra så skriver jag ett till inlägg senare ikväll. Puss & kram 🌸

Likes

Comments