Hej! Har inte gjort annat än att jobbat, gymmat och städat idag. Väldigt tråkig dag men har ändå fått gjort mycket! Imorgon är jag ledig så ska försöka göra något!
Godnatt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Något som blivit väldigt populärt är ju detta med chokers, och jag älskar det! Jag har själv 3 stycken tror jag och jag vill ha många fler. Detta är en trend som jag verkligen har hoppat på!

​Här är tre favoriter från NA-KD som jag även vill klicka hem. (tryck på bilden så kommer det upp)

Likes

Comments

Godmorgon! Ska snart bege mig mot jobbet, jag ska bara jobba några timmar så de är skönt! Sen vet jag faktiskt inte vad som händer, jag är ledig två dagar nu så vill hitta på något! Aja nu måste jag skynda mig!
Hörs sen

Todays Breakfast - proteinbröd med kalkon, avokado och tomat med varmt citronvatten

Likes

Comments

Ligger just nu i sängen och har precis satt på en serie. Träningen gick helt okej och nu är jag väldigt trött. Imorgon är de jobb som gäller men sen vet jag inte mer. Godnatt!

Måste förresten bli bättre på att ta bilder för detta håller ju inte haha

Likes

Comments

Hej! Jag har jobbat hela dagen, men nu är jag äntligen hemma. Ska byta om till träningskläder direkt nu och ge mig ut för lite löpning. Älskar att träna men har väldigt ont i mina fötter och ben så får se hur de går... Tänkte bara kika in och säga hej!

En bild från min frukost imorse 👌🏻

Likes

Comments

Hej! Idag har jag inte fått gjort så mycket, vädret har inte varit på topp så då blir det lätt att man stannar inne. Jag fick iallafall träffat Josefin för en sen lunch på heat idag. Det var riktigt mysigt! Jag har även ätit tapas med familjen. En lugnt söndag helt enkelt. Nu ska jag snart sova då jag ska upp och jobba imorgon.
Godnatt på er!

Likes

Comments

Hej! Jag har nyss vaknat och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Jag är ledig från jobbet så vill utnyttja dagen. Jag ville bara kika in och säga hej, jag är fortfarande lite ovan men vi får hoppas att detta kommer gå bra!
Puss!

En bild från midsommar med mina två favoriter❤️

Likes

Comments

Hej allihopa!
Jag heter Amanda och är 18 år och bor i Strömstad. Jag har tänkt att börja blogga igen efter ett uppehåll på lite mer än ett år. På den här bloggen kommer ni att få följa med på min vardag men även om träning, mode & skönhet och massa annat.
Ha de bra!

Likes

Comments