Header

Ångest. En klump i magen lika stor som en fotboll..
Jag älskar mitt jobb. Men att min lediga helg gått så fort som denna och att veta att nästa helg innebär jobb. Ja, då känner jag verkligen ångest hela vägen in i själen.

Så vad har jag gjort på min lediga helg? Vad har den bestått av egentligen? Jo, en och annan film, en utgång och promenader hand i hand med min kärlek. Ja, nu förstår jag ju nog varför den gått så fort. Time flies..

Anyway, ny vecka, nya tag och jag känner att det är dags för mig att sätta upp lite mål för hösten. Så jag inte tappar fokus och att jag driver mig själv och saker å ting framåt.

Ett inlägg som ett note to self alltså.

Sov gott.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Kan ni förstå att jag är ledig? En hel helg? Nope, me neither.

Såå, vad börjar jag min lediga helg med? Taccos, The flash, fötterna i ett fotbad samt lite pillande med bloggen.

Jo, jag tackar jag.

Till kvällen igår istället; Jag tände ljus i hela lägenheten och rensade småplock i alla rum. Läst på om lite olika Feng Shui-tips och verkställde en hel del redan igår kväll. Låter det löjligt om jag redan nu känner en viss bättring i harmonin hemma? Eller är det bara något jag fått för mig?

Jaja, liten side-note egentligen. Nu tänkte jag ta mig en lång dusch och sen försöka besluta mig för om jag ska gå på sommarens sista dagsfest på Port du soleil imorgon eller inte.

Kanske ses vi där för att fira av sommaren?

Likes

Comments

Behövde inte ens tänka två sekunder innan jag beställde den ljuvliga skepparmössan högst upp.

Någon som missat att jag är mer än redo för höstens felfria mode och dess mörka kvällar?

Likes

Comments

Good(?)morning universe.

Ojojoj, vilken dålig start jag haft på min dag idag. Tror ni inte att jag vaknar upp av att grannen under mig typ bilar upp hela sin lägenhet vid 8-tiden imorse? Fy tusan. Sen att jag har en förkärlek till regn men inser att paraply inte finns hemma samt att jag inte äger en regnkappa, så är jag inte ett jättefan av att komma till jobbet och se ut som jag är nyduschad.

Så nu; en kopp kaffe och försöka komma på rätt sida inför denna jobbdagen:

Stor kram!

Likes

Comments

Likes

Comments

Men heej allesammans.
Har ni haft en fin morgon? Jag sitter i soffan och njuter till fullo. Jag har inte en tanke på mitt jobb utan sitter bara och vandrar tankarna över sidorna i senaste Vakre Hjem. Är så lugn.

Vill ni veta något annat, bortsett från att jag återfått mitt lugn, som är ovanligt nu för tiden? Det är att jag inte har någon att-göra-lista en dag som denna, som alltid när jag får en stund över. Åter igen, detta lugn.

Blir sugen på att planera en fest när jag sitter här och bläddrar. En liten kräftskiva kanske? Haha, känner fingrarna klia inför en to-do-list trots allt. Mhmm, tack livet för idag.

Önskar er en jättefin tisdag. Stor kram.

Likes

Comments

Mer inspiration finnes på zara.com.

Likes

Comments

Men godkvällens mina få fina läsare.

En hel månad har gått utan uppdatering och jag har egentligen inget riktigt sug efter att blogga heller. Jag vet ju varför. Jag kände mig tillslut tvungen att uppdatera för andras skull och det är ju inte alls tanken med denna bloggen. Det mottot har jag bestämt mig för att följa lite bättre nu.

Finner jag inspiration så kommer det hamna här, vill jag skriva några dagboksrader om min dag så kommer även det hamna här.
Jag är så glad över att ni läser och tror bara jag behöver finna min tid på dygnet igen för just nu är jobbet helt enkelt för mycket och jag jobbar ihjäl mig medan större delen av kollegorna har semester.

Nu längtar jag efter min tid på året. Hösten och vintern då min ork, inspiration och livslust är som starkast.

Då jag kan klara vad som helst samt kan och vill dela med mig av allt mys och kärlek jag har hos mig i vardagen.

Kram och puss, nu hoppas jag att vi ska börja höras lite oftare igen.

Likes

Comments

Hej, hej, hallå dagboken.

Sommaren är här och med den kom även den kassa uppdateringen. Nej, vem försöker jag lura. Har helt enkelt tappat suget lite. Så mest för att jag alltid vill ha vissa speciella stunder i mitt liv, att bläddra tillbaka till och läsa om, så får ni lite slattiga inlägg här för stunden. Hoppas det funkar också.

Har ett satans jätteproblem att få över mina semesterbilder till (först och främst) Nouw-appen men att det inte heller går att få över till datorn ger mig lite smått panik. Så om ni ens är intresserade fortfarande haha, så är dom på ingång(hoppas jag).

Imorgon är det i vilket fall som helst fredag och jag känner det i heela kroppen. Trots att jag jobbar öppning till stängning hela helgen så vet jag att på söndag väntar utgång med mina finaste pärlor till vänner.
Och att på måndag, när jag vaknar upp bakfull och eländig, så vaknar jag bannemej upp till SEMESTER.

Två ljuvliga bilder på min silvriga livsnjutare Berlioz som älskar morgongos så mycket att han trillar av sängen.

Likes

Comments

En av de mest fantastiska kvällarna i mitt liv.
Slogs av sådan tacksamhet över vart jag är, vem jag är och vilka fantastiska människor jag har i mitt liv. Som förgyller mina dagar och ger mig så mycket drivkraft och glädje. För där står man, blir omfamnad av sin kärlek och skriker ut till tonerna av The Scientist å bara känner allt på samma gång. Det är en känsla som inte går att beskriva med ord.

Coldplay har alltid funnits med mig i min uppväxt och flera år tillbaka så lärde vår gamla musiklärare oss spela och sjunga Yellow, efter det var jag jag fast.

Att jag förra helgen fick stå där och uppleva musiken live är ofattbart och jag blir helt till mig bara jag tänker tillbaka på denna åh så jäkla fina kväll.

Likes

Comments

Instagram@amandakallman