Header

Att jag har haft ytterligare en oslagbar helg är ett faktum. Jag kan inte fatta att jag har en hel dag kvar imorgon och att jag faktiskt är ledig?

Gårkvällen, läs fredag trots min mitt-i-natten-bloggning, var så mysig. Elin och Carl bjöd på fisksoppa och hemlagat bröd i sin finaste form. Sällskapsspel och chokladpudding toppade kvällen till en solklar 10/10. Tack finisar.

Idag stod jag på jobbet 10-17 och trots hundratals kunder så kunde tiden inte gått långsammare. Vilket inte var lika roligt. Blev dock upphämtad hemma klockan 18:30 och då gick bilen med bästa familjen in till Scandinavium.

Jag ser det som en sån otrolig ära att jag fick se Paul Simon ikväll. Vilken ikon. Skriver om det imon.

Nu är det läggdags efter att ha kollat första avsnittet av årets Så mycket bättre. Vad tyckte ni om det? Jag är inte jätteimponerad. Men man brukar ju ändra sig efter ett par program.

Nej, nu måste jag nana.

Natti.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Cause' it's a perfect day.

Trots att jag vaknade lika förkyld som tidigare i veckan så var det på helt rätt sida. Jag har gjort ärenden, köpt blommor och go-kaffe och nu sitter jag hemma och fixar mig. Lockar håret, sminkar mig och nu är det dags för nagelfix. Och nu slog klockan champagne o'clock.
Ikväll ska vi träffa kära vänner på middag! 💫

Likes

Comments

Klicka er in på vår Facebook eller Instagram för att vara med och tävla om drömmarnas jeans!

Replays Hyperflex är ofattbart stretchiga och håller sig i samma perfekta form som ni ser på bilden. Önskar att jag också kunnat vara med och tävla haha.

Lycka till!

Likes

Comments

Behöver sömn.
Skriver imorgon igen. Lite friskare, lite lyckligare.

Likes

Comments

Att jag hade behövt stanna i sängen imorgon är en underdrift. Är bombtät i näsan och mina ögon rinner. Inte beredd på detta. Måste sluta med de håliga favvojeansen (501ct i mitt hjärta). Eller kanske bara ta på mig vinterjackan? Snygga jeans är ju faktiskt A och O i garderoben och min behöver faktiskt fyllas på. Tycker jag i alla fall. Ska försöka make a case mot Johan bara haha.

Har haft en så fin dag idag på många vis. Klockan ringde och jag klev i mina andra favoritjeans imorse (bootcut Levi's) och åkte till Kungsmässan för att möta upp min mystjej på kaffe och karriärsnack.

Hon är en levande peppmaskin den där Elin, är oövervinnerlig efter en stund med henne. Blev såklart mycket mer prat än så och vi plöjde lätt ett par timmar innan bilen gick hem igen.

Nu måste jag dock sova. Bli av med huvudvärken och försöka glömma bort min täppta näsa. Förbereder mig mentalt för jobb 10-20 imon.

Sov gott!

Likes

Comments

Få saker jag älskar så mycket som att få spetsa till min vardagliga outfit med något fint på huvudet. Personliga favoriterna är sammetskepsen, kepsen längst ner till höger och den beiga hatten.
Alla dessa ovan är från H&M.

Likes

Comments

1. Vad ville du bli när du var liten?
Jag ville jobba med späckhuggare. Ett djur som alltid legat mig närmst hjärtat. Ända sedan jag först såg Save Willy skulle jag säga.

2. Vad trodde du att du skulle bli när du var tonåring?
Frisör. Läste ju till det på gymnasiet men märkte också under mitt sista år att jag ville annat med mitt liv.

3. Vilka var dina bästa / sämsta ämnen i skolan?
Mina bästa ämnen har alltid varit språk. Min engelska anser jag vara flytande och väldigt bra. Det är också något jag får höra mycket. Tuffast var matematik och teknik. Har det helt enkelt inte i mig.

4. Vad gjorde du efter gymnasiet?
Fick jobb i en present- och inredningsbutik och åh, som jag älskade det. I början vill säga. Fick upp en passion för inredning och detaljer samt intresset för handelsmiljön.

5. Vilket var ditt allra första jobb?
Jag jobbade på glasscaféet hemma i Åsa. Det var det bästa första jobbet man kan tänka sig. Cheferna jag hade då, Roger och Lana, var så omhändertagande och riktiga lärare måste jag säga.

6. Vad har du haft mer för yrken?
Jag har jobbat extra som städerska på sjukgymnastiken i Åsa, som frisörtrainee och som säljare i olika butiker.

7. Vad går ditt nuvarande jobb ut på?
Jag är säljare på Jeansbolaget och Brothers på kungsmässan. Ett varierande jobb där jag får lära mig att bli proffs på jeans i ena butiken och kostymer i andra. Syr även mycket och får lägga upp jeans och även ha ansvar samt driva JB's instagram och Facebook.

8. Vilka är dina starka / svaga sidor på ditt jobb?
Jag är:
+ Positiv
+ Glädjespridare
+ Strukturerad
+ Flitig
+ Lyssnare
+ Kreativ

Minussidorna är rätt svåra även om det alltid finns något man kan bli bättre på.

- Inte så "säljig" som man kanske ska vara. Jag skulle nog aldrig kunna sälja en lögn t.ex. Vill liksom inte säga att något sitter bra om det inte gör det.
- Släpper ofta före någon annan istället för att ta plats
- Har svårt att säga nej.
- Försöker vara på flera ställen samtidigt och ibland blir det då även så att mitt ansvar, alltså det sociala media, hamnar i andrahand. Prioritera bättre.

9. Nämn något som du är extra stolt över att ha gjort i ditt jobb?
Jag är väldigt stolt och glad över att ha fått ansvar över sociala media på min senaste samt min nuvarande arbetsplats. Det är en värld som växer med stormsteg och jag tycker det känns stort att få det lagt på mina axlar.

10. Vad skulle du vilja jobba med om du inte hade det yrke du har i dagsläget?
Jag vill jobba som antingen inköpare, som Visual Merchandiser eller kanske till och med fortsätta inom sociala media, nationellt för ett märke/företag?

11. Vad tror du skulle vara det sämsta jobbet för dig?
Jag är en väldigt känslig person som tar saker och ting väldigt personligt. Skulle nog aldrig kunna jobba som telefonförsäljare som får skit och skäll om vartannat. Det skulle bryta ner mig som person.

12. Vad gör du om fem år?
Om fem år är jag klar med den utbildning och inriktning jag valt och håller på att bygga ett namn för mig och bygger hus med min kärlek med en liten på väg. Det är min dröm.Likes

Comments

Puh! Som vi har städat idag. Rensat ur skåp, skurat överallt, dammsugit, moppat, tvättat, diskat och även klämt in en långfilmspaus. Det bästa med dagen har varit att jag har skrattat så jag gråtit större delen av dagen. Att jag ska gifta mig med denna killen är inget jag hellre vill på jorden en sånhär dag.

Nu står han och flippar burgare och jag är så himla hungrig. Lägenheten är så fin, han är så fin och maten luktar såå gott.

Ha en fin kväll 🍂

Likes

Comments

Kaffekokarn puttrar och idag ska jag och kärleken höststäda hemma. Har haft bästa helgen såhär långt och nu väntar en dag när det bara är han och jag.
☕️🍂☔️

Likes

Comments

Instagram @amandakallman