Header

Nu är äntligen garderoberna på plats och jag är så nöjd! 3 meter garderob med spegeldörrar, kan der bli bättre?! Det fknns bara ett problem, de är 2.36 höga, vilket är en bit längre än jag. Alltså behöver jag nästan en stege för att nå kläderna, men jag är nöjd ändå!

Nu ska det bara bli ordning i garderoberna också!

Köket är också nästan klart, elektriken kommer imorgon och sen är det bara målaren kvar. Men det går att använda köket och nästan alla lådor är uppackade! Så nu återstår bara hallen!

Vi får leva i kaos ett litet tag till!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu börjar det äntligen närma sig slutet på vår renovering, iallafall köksdelen!

Såg här såg det då ut före vi rev ut allting:

Efter vi rivit, fick riva ner några väggar för att få mer plats i köket då det innan var ganska litet och istället var infällda garderober i sovrum och hall.

Såhär ser det då ut nu, inte färdigt men det börjar iallafall likna ett kök och efter imorgon kan vi förhoppningsvis använda köket till att laga mat. Hittills så kan vi använda både diskho och diskmaskin så jag behöver inte diska i handfatet mer! Så skönt! Riktigt äckligt att behöva diska i handfatet.

Likes

Comments

Påsk & påskväder, snö, regn, blåst, sol & hagel. Ja, det sammanfattar nog påsken ganska bra. För min del har påsken bestått av jobb, har jobbat varje dag sen i onsdags och på kvällarna har jag försökt hjälpa till med köket! Vi har äntligen börjat få dit lite skåp, så nu börjar det iallafall kännas som att det liknar ett kök. Efter det så ska det bara målas lite i kök, hall och sovrum och så lite el på det så kan vi nog snart laga mat igen! Som jag längtar till en riktig måltid! Känns som det är evigheter sen. Även fast köket börjar likna något så bor vi fortfarande i ett kaos, nu är även hallen tom så allt som var där befinner sig i sovrummet. Så enda stället som faktiskt går att vara på just nu är i sängen.

Imorgon ska jag försöka lägga upp lite bilder på köket före och under renovering. Men nu ska jag försöka få lite sömn innan ännu en dag med jobb väntar! Hoppas ni har haft och fortsätter att ha en trevlig påsk trots vädret! 🐣

En gammal vårbild bjuds det på i detta tråkväder

Likes

Comments

Godmorgon!

Rörig helg beskriver helgen ganska bra! I fredags fick John åka in till akuten då han hade ont i lungorna, visade sig att han tydligen har haft en hjärtsäcksinflammation som nu är påväg att gå över. Efter en natt på sjukhus fick han äntligen komma hem. Då det inte var något större fel på honom så kunde vi ändå börja lite smått med köket. Så efter att ha sprungit upp och ner för trapporna 100 gånger var jag helt slut. Nästa gång vi renoverar så blir det i ett hus.

I och med att vi börjat riva ut köket så lever vi nu i ett fullständigt kaos och det finns ingenstans att vara.. Köket står i vardagsrummet och en del av hallen är också i vardagsrummet och lite i sovrummet, och ändå så är hela hallen full.. ja, det är minst sagt inte lätt det här. Men förhoppningsvis har vi snart ett kök igen så att vi iallafall kan få lite ordning på saker och ting!

Likes

Comments

Godkväll!

Började dagen med en löprunda innan det var dags att ta tag i köket. Har spenderat större delen av dagen åt att packa ner köket i lådor så att vi kan börja göra om imorgon, 12 flyttlådor senare så är hela köket nerpackat!

Till middag lagade jag thaimat, jag älskar verkligen receptet jag hittat. Så himla gott! Därefter begav vi oss mot Runsten för att gå runt i byn och sälja medlemsskap!

Nu ligger vi hemma i sängen och ska snart sova!

Likes

Comments

Godmorgon!

Gårdagen bestod av en tur till Böda för att byta däck på bilen. Väl hemma igen var det bara att laga mat, äta och sen iväg igen då vi skulle kolla KFFs premiär! Men det var inte mycket att se då de förlorade med 1-5! Riktigt tråkigt. Något annat som är riktigt tråkigt, det är KFFs klack, står man i klacken så ska man fan heja på sitt lag tills domaren blåser av matchen. Men inte i KFF, då står klacken helt tyst hela matchen och när det är 10min kvar av matchen så har alla gått hem. DÅLIGT!

Helgen har spenderats i Degeberga på träningsläger så jag är helt slut nu, både kroppen och i hjärnan. Sängen var bland det oskönaste jag har sovit i så ryggen har inte riktigt återhämtat sig än.. I övrigt har det varit en bra helg!

Nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen och få något vettigt gjort även denna dag.

Likes

Comments

Så skönt det är att det är varmt igen! Hoppas det håller i sig hela sommaren! hoppas kan man ju. Varit mycket jobb förra veckan och så även den här. Men nu är vi snart klara med ombyggnaden! Tråkigt men samtidigt skönt då det varit några hektiska dagar då man vill få så mycket som möjligt gjort. Men nu till helgen är det bara en vecka kvar och sen börjar vi äntligen med vårt kök istället! 

På vägen hem från jobbet så gick solen ner, och det är så fint när det är klart så jag lyckades fånga solnedgången på några bilder! Längtar till sommaren och förhoppningsvis hinner jag med några solnedgångar vid havet. 🌅

I lördags var det ju även våffeldagen, tyvärr blev det inga våfflor för vår del förrän igår! Istället inkasserade vi årets första vinst mot Vetlanda! ⚽💪

Likes

Comments

Igår blev vi äntligen klara med vårt grupparbete och kunde skicka in det. Nu är det bara redovisningen imorgon som är kvar.. Tycker verkligen inte om att redovisa och kan inte det jag ska säga heller..


Efter två dagar med jobb är jag helt slut i benen. Blivit en hel del jobb nu eftersom att de håller på att bygga om i affären. Bra för mig! Så de kommande två veckorna blir det en del jobb, ska bli så kul att se när allt är färdigt!


I lördags var pappa, Lotta och Alfred inne i Kalmar så det blev en runda på stan. Eller vi hann typ med bilkompaniet och intersport. Efteråt åt vi middag på Park hermina 😍 det var riktigt gott så det kan jag definitivt rekommendera! @


Nu väntar sängen så att jag orkar att stå upp på redovisningen imorgon!

Likes

Comments

I tisdags var Annie och jag i Borgholm för en shoppingtur och vi båda fick med oss några saker därifrån, så jag tänkte visa några av sakerna!

Piké från Gant, Danielsons / byxor från only, Esters&Williams / t-shirt från Morris, Lavendel

Likes

Comments

För 6 år sedan försvann du ifrån oss, men ändå finns du i mina tankar hela tiden. I allt jag gör så finns du där och jag önskar att du fortfarande var här så att jag kunde uppleva nya saker med dig och återuppleva gamla minnen. Varje gång jag äter glass så tänker jag på dig, för du verkligen älskade glass och kunde äta en hel 2 liters glass själv när vi fikade. Varje sommardag satt vi på trappan och åt glass, du och jag farfar. Även om du finns i mina tankar varje dag, så tänker jag lite extra på dig idag.

Farfar 💕

Likes

Comments