Header

Igår blev vi äntligen klara med vårt grupparbete och kunde skicka in det. Nu är det bara redovisningen imorgon som är kvar.. Tycker verkligen inte om att redovisa och kan inte det jag ska säga heller..


Efter två dagar med jobb är jag helt slut i benen. Blivit en hel del jobb nu eftersom att de håller på att bygga om i affären. Bra för mig! Så de kommande två veckorna blir det en del jobb, ska bli så kul att se när allt är färdigt!


I lördags var pappa, Lotta och Alfred inne i Kalmar så det blev en runda på stan. Eller vi hann typ med bilkompaniet och intersport. Efteråt åt vi middag på Park hermina 😍 det var riktigt gott så det kan jag definitivt rekommendera! @


Nu väntar sängen så att jag orkar att stå upp på redovisningen imorgon!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I tisdags var Annie och jag i Borgholm för en shoppingtur och vi båda fick med oss några saker därifrån, så jag tänkte visa några av sakerna!

Piké från Gant, Danielsons / byxor från only, Esters&Williams / t-shirt från Morris, Lavendel

Likes

Comments

För 6 år sedan försvann du ifrån oss, men ändå finns du i mina tankar hela tiden. I allt jag gör så finns du där och jag önskar att du fortfarande var här så att jag kunde uppleva nya saker med dig och återuppleva gamla minnen. Varje gång jag äter glass så tänker jag på dig, för du verkligen älskade glass och kunde äta en hel 2 liters glass själv när vi fikade. Varje sommardag satt vi på trappan och åt glass, du och jag farfar. Även om du finns i mina tankar varje dag, så tänker jag lite extra på dig idag.

Farfar 💕

Likes

Comments

Igår var vi äntligen och beställde vårt kök! Så till påsk är det dags att göra i ordning. Som jag längtar, vill helst ha nytt kök nu, eller igår hade väl varit det bästa. Det är så tråkigt när det är trångt och sakerna inte får plats i skåpen vilket är ett problem nu då våra tallrikar är för stora så att luckorna inte går att stänga. Ska bli så skönt att äntligen få ordning i köket! Dessutom är inte köket superfint och fräscht längre, så ska bli en riktig upplyftning för hela lägenheten med ett nytt kök. Nu är det ju dock 4 veckor kvar, så jag får väl snällt vänta på att dessa veckor ska gå. Jobbig känsla när man bara vill att tiden ska gå fort men ändå önskade att den stod stilla.

Likes

Comments

Efter en dag med fotboll och kanonväder sitter vi nu hemma hos en kompis och kollar mello! Bra lördag helt enkelt!

Spelade fotboll redan vid 10 imorse, tyvärr gick det inte jättebra. Efter matchen var det bara hem och duscha och göra mig i ordning för att sedan bege mig till Färjestaden och kolla på John som också spelade fotboll. För de gick det bättre än för oss iallafall!

Nu blir det snart hem till sängen då vi båda är helt slut efter dagen. Man kan ju dock inte klaga på vädret! Hur magiskt! Kunde därför inviga ett par av mina nya skor idag! 😍

Likes

Comments

Hejhej!

Igår befann jag mig hela dagen på norra Öland där vi städade mitt rum och fixade i ordning eftersom att det är där jag kommer att bo i sommar. En hel sommar från John, hur ska det gå?

Vi pausade i vårt städande för lunch hos farmor som fyllde år. Då vår träningen flyttades och istället blev inomhus kunde jag inte träna då jag bara hade med mih kläder för utomhusträning. Jag valde därför att stanna kvar i Böda och åkte till farmor även för middag och fika med resten av släkten och hennes vänner.

Nu sitter jag i bilen påväg hem från träningen och är helt slut! Löpning och fyspass 😥 Annars har dagen bestått av plugg och lite annat som jag måste bli klar med denna veckan. Snart väntar mat, dusch och sängen!

Godnatt!

Likes

Comments

För någon vecka sedan fick jag hem ett par skor, och för några dagar sedan ett par till. Det är sant, man kan aldrig ha för många par skor! Jag älskar skor, och gärna vita, vanliga sneakers eller converse!

Så himla nöjd är jag!

Likes

Comments

Idag drog jag upp Annie och Kornelia vid 9 för att åka till min gamla lägenhet och hämta lite saker. När vi väl var där så tyckte Annie att det var lika bra att ta med allt, så det gjorde vi. Vi lastade in allt i bilen och begav oss sedan till Böda där pappa fick bestämma vad som skulle behållas och vad som skulle bort, han är lite bättre på att göra sig av med saker än vad jag är. På vägen upp stannade vi i Borgholm för att äta mat. Vid 15-tiden var vi påväg tillbaka mot Kalmar igen. En riktigt trevlig och mysig dag när jag fått visa de mina kvarter 😂 Mer road trips!

Längtar så till sommaren då man kan göra lite mer sådant och sitta ute och fika! Då ska jag ta med de på massa fik och restauranger på norra Öland! 😍

Nu sitter vi hemma hos en kompis och har kollat på "på spåret". GAMLA. Ska nog snart gå hem och sova, imorgon väntas det match, då måste jag vara pigg!

Likes

Comments

Igår satt jag och försökte planera min vecka lite och det är inte lätt att få in extra träning med skola och fotboll 3 gånger i veckan plus match, men jag gör så gott jag kan. Vill få in gymmet som en rutin i min vardag och något som jag gör för att det är kul, inte för att jag känner mig tvungen, men för att det ska bli så skulle jag behöva spendera varje dag där till en början och det går INTE. Hur ska man lösa det? Någon gång måste jag ju hinna vila och hinna med livet också, även om träningen är en stor del av mitt liv. Utan träningen skulle jag inte vara den jag är, och utan fotbollen skulle jag nog bara sitta hemma hela dagarna..

Jag skulle vilja träna mycket nu så att jag har en grund och inte känner mig tvungen att träna lika mycket i sommar då jag verkligen inte kommer att ha tiden. Då jag kommer bo på Öland hela sommaren så har jag inte heller närheten till Malkars och kan gå dit och träna när jag vill. Nu finns det ju som tur är gym där uppe också, men frågan är om det är värt det om jag ändå inte har tiden. Då kanske det är bättre jag försöker att ut och springa och träna lite hemma när jag har tid för det. Men som sagt så måste jag försöka hitta in i rutiner för det nu för att jag överhuvudtaget ska ta ett enda löpsteg i sommar, för om jag inte tränar nu så kommer träningen att ligga på hyllan hela sommaren, bortsett från fotbollen då.

Den stora frågan är alltså, hur hittar man tid för att ta sig till gymmet? Hur lyckas man få in det till en rutin i vardagen med allt annat som hör till?

Kanske handlar det bara om att jag måste ta mig tiden till att göra det och inte fundera över vilken tid det tar. Om jag lyckas med det så kanske det inte blir sånt stort projekt av att ta sig dit, träna och ta sig hem som jag anser att det är nu. Jag kanske helt enkelt planerar för mycket över hur lång tid det tar för mig att träna. Det bästa är kanske att när jag känner att jag har lite tid, gå dit, träna så mycket jag hinner på den tiden och sen gå hem! Då har jag iallafall tränat en stund, och det finns ju många pass som man kan göra på kort tid. Man behöver ju inte träna i 1h eller mer varje gång man är där. Ja, det är inte lätt det här med att planera och det har aldrig riktigt varit min grej. Måste ligga i generna, tid och planering är inte vår starka sida!

Likes

Comments

Nyss hemkommen efter ett gympass med Elina, första gången som vi gymmar ihop och lyckas hålla fokus under hela tiden. Blev ett mage/ryggpass även idag, standard för min del! Haha. Har så svårt att träna armar för jag är för klen så jag orkar ingenting, och ben är också svårt att träna då jag ALLTID får träningsvärk i benen efter att jag gymmat. Träningsvärk är inte optimalt när man tränar fotboll 3 gånger i veckan, den försvinner aldrig då. Men ska försöka köra lite armar någon dag i veckan iallafall.

I övrigt så har jag varit i skolan och lyssnat på gästföreläsningar idag, inte jätteintressant men ändå helt okej! Har man inget vettigare för sig ändå så kan man ju lika gärna sitta i skolan och fördriva tiden.

Efter skolan försökte jag mig på att laga en fiskgryta, den blev helt okej men inget jag längtar efter att äta igen. Skulle smaka under tiden jag lagade och då var såsen inte riktigt varm så det smakade alldeles för mycket fisk, vilket var det enda jag kände när jag skulle äta sen.. Tråkigt.. Vi som skulle försöka äta mer fisk, men jag hittar inga bra recept tyvärr..

Såhär skulle maten sett ut idag, men det jag ställde fram var bara smulig fisk i sås. All fisk hade liksom smulat sönder sig under tillagningen. Man kanske inte skulle rört runt så mycket?

Likes

Comments