Header

Vardag

VILKEN DAG.

Jag startade dagen tidigt på kontoret och det har vart full fart, men slutade redan 14.15 så var hemma klockan 15, så skönt! Då käkade jag snabbt (makaroner för det är typ allt vi har hemma) och kollade på Gossip Girl. Handlade åt mamma som är sjuk och så åkte jag och hämtade Oliwer på jobbet. Nu är vi hemma, han spelar CS och jag har pluggat lite grann. Fick just reda på att jag ska göra nationella prov på tisdag morgon i svenska, herregud(!). Hur ska detta gå. Men det är bara att få det överstökat. Är så less på skolan nu och vill verkligen bara bli klar. Den 15 maj skriver jag sista provet och sen är jag klar för gott med mina gymnasieämnen, om jag blir godkänd vill säga.

Nu ska jag tvätta håret, smörja in mig med brun utan sol, måla naglarna, packa det sista och kontrollera allt innan jag ska ta ett snabbt städrace och därefter lägga mig i god tid. Är så trött, sov bara 5 timmar inatt. Nu börjar jag dessutom få lite resfeber..

Likes

Comments

Vardag

Hej på er!

Hoppas allt är bra! Jag har försökt strukturera upp saker och ting inför resan sedan jag kom hem från jobbet, tycker det känns som jag har missat något! Det är så mycket att hålla ordning och koll på inför den resan till skillnad från andra resor jag har varit på. Men jag tror och hoppas att allt är under kontroll.

Nu är även räkningarna betalda och inlägg tidsinställda under hela resan så jag ska strax sticka ner för att hämta min resväska och börja packa. Därefter måste jag plugga lite innan det är dags att sova. Imorgon jobbar jag det bästa passet någonsin och ska därefter till gymmet. Sen packdags, pluggdags och så äta middag hos mamma. :)

Så vi hörs senare!

Likes

Comments

Tankar

Det är pirrigt nu faktiskt. Om 2 dagar står vi på flygplatsen och ska lämna in våra väskor. Ta varandra i handen och gå igenom säkerhetskontrollen. Köpa något att äta och kolla skräckslaget in i varandras ögon. Vi ska åka på den längsta flygresan någon utav oss har gjort. Till en världsdel som ingen av oss tidigare har varit i. Till en plats dit vi båda har drömt om. Det pirrar i hela magen när jag skriver det här. Om två dagar är jag i staden som jag känner i hela kroppen att jag hör hemma i. Jag längtar så efter att stå på flygplatsen i den helt oupptäckta staden, hoppa in i en gul taxi som ska ta oss till vårt hotell. Checka in och bara kasta grejerna för att springa ut på gatan och möta upp en bästavän. Alltså? Jag ryser. Jag längtar så jävla mycket. Och nu är det två dagar kvar.

Jag är så glad att jag ska få uppleva den här resan med mitt livs stora kärlek. Herregud.

Här nedan ser ni en bild som Matilda (bästisen jag skrev om här uppe) har tagit på sitt tak..? Eh, sjukt? Eh ja. Där ska vi ta massa coola bilder. JAG LÄNGTAR SÅ MYYCKEEEEET.

Likes

Comments