Header

Foto, Andra hästar

Häromveckan kom det en liten bebis till stallet där Shoganan bor. Fireball heter han, passande namn då hans mamma heter Tequila. Jag hade med mig kameran i torsdags och jag måste ju visa er! Han är för söt alltså.

Likes

Comments

Vardag

Som jag har väntat! Idag när jag kom hem från gymmet låg det ett paket i brevlådan. Jag blev så glad! Det har varit förseningar i och med att Göteborgs hamn har en stor konflikt som ta mig tusan aldrig går över, men idag kom det! Jag prenumererar inte på Glossybox månatligen utan jag köpte den här boxen som då är i samarbete med Kenza. Om ni inte redan visste det så är jag ett huge fan av Kenza, hon är verkligen en inspiration.

I och med att jag aldrig har köpt en glossybox tidigare var det extra spännande att se vad som fanns i paketet. Men det var så fint paketerat så jag ville knappt öppna det. Vitt och guld med diamanter, det är verkligen Kenzas melodi.

Och alltså, helt sinnessjukt vad billigt för den här boxen med tanke på innehållet?!

Det är alltså ett nagellack från Essie, ett topcoat från Essie, olaplex (bara den kostar 250kr!), ögonskuggspenna från Manna, läppglans från Clarins, ögonfransprimer från Benefit, ögonbrynsgelé från the browgal, sminkborste från Luxie, 3 ansiktsmasker från L'Oreal.

Likes

Comments

Foto, Vardag

God morgon på er!

Hoppas ni hade en bra måndag, om inte, så hoppas jag att ni får en fantastisk tisdag! Jag låter så äckligt käck när jag skriver sådär, innerst inne vill jag att tåget aldrig någonsin ska komma så jag kan gå och lägga mig igen. Trött idag, precis som alltid. Den här oändliga tröttheten, spelar ju ingen roll när jag somnar för jag är lika trött ändå.

Igår satt jag i 4 timmar och jobbade med bloggen, min fotosida m.m. Redigerade bilder till två kunder samt blev inbokad på ett sjukt roligt jobb den 8 juli. SÅ taggad. Jag letar redan inspiration till de här fantastiska bilderna, och jag lovar att visa er resultatet om kunden går med på det, vilket jag tror hon gör. Ska bli så roligt!

Idag ska jag först jobba. Efter ska jag till Dammen och hälsa på Anneli. Vi ska äta kvällsfika och promenera. Ska bli mysigt att åka dit, var längesen jag var där nu. Men nu måste jag verkligen dra mig! Vi hörs under dagen med roliga inlägg!

Några bilder från när jag var och hälsade på hos min pappas tjej Maud. Hon har 16 ragdoll katter hemma, varav 13 kattungar!

Likes

Comments

Foto, Outfits, Vardag

Min kamera fick jobba på midsommarafton vill jag lova. Emelie och Jimmy hade glömt att ladda sin kamera, så därför togs det extra mycket kort med min. Ni har ju redan sett filmen från min midsommar, men det blev så otroligt fina bilder så jag måste ju givetvis skriva ner vad vi gjorde också.

Jag gick upp tidigt för att åka till min syster Emelie. Hjälpte både henne och Ellinor att göra frisyrer. Medan jag gjorde min egen frisyr gjorde de kransar.

När kransarna var klara började photoshooten. ;)

Olivia med sina föräldrar.

Emelie och Jimmy hade dukat så fint!

Jag såg ut såhär! I jumpsuit från Nelly.

Jag & mamsi.

Från vänster: Olivia, Ellinor, mamma, jag, Emelie & Elias.

Vi tog ännu fler bilder..

Jag & min midsommardröm.

Mamma och pappa med bebisarna.

Jag & min favorittjej. <3

Avslutar dessa uppställda bilder med Oliwer & Anti..

Vi åt lunch innan resterande gäster kom och vi skulle gå till midsommarstången.

Likes

Comments