Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

What you need
om du inte är en grym människa som har tålamod att göra sin egen pizzadeg så köp en pizzadeg. Jag brukar köpa ett färdigt kit med pizzadeg och tomatsås i ett. Spicy är godast.
Ananasringar
Tomat
Gul lök
Quornfärs(går bra med köttfärs med)
Kryddor

Sätt ugnen på 200grader.
Lägg ut ananasringarna på pizzan.
Lägg ut tomatskivorna och löken.
Strössla ut den förstekta quornfärsen.
OST.

In i ugnen i ungefär 15 minuter.

Likes

Comments

Äntligen torsdag! Jag ska först jobba och gå på möte osv för att sen snabbt sticka hem och åka till stallet. Ska rida Blomme idag, ska bli kul och mysigt. Vi ska hålla oss till ridhuset idag också så får vi se om jag hittar fler knappar på den här snabba busiga ponnyn. Han är himla rolig att rida alltså. Idag kanske vi även galopperar, jag har ju inte gjort det än.

När jag är klar i stallet ska jag plocka iordning hemma och laga någon middag. Imorgon börjar jag tidigt & slutar ännu tidigare så blir en lugn kväll.

Nu ska jag se Gilmore girls på tåget.

Likes

Comments

Jag har köpt nytt smink som jag ska testa en period. Jag har använt samma sminksorter i evigheters evigheter (typ) och smink är inte min piece of cake men såg en haul från en youtuber och det här tipsades det om. Så, för sammanlagt 100kr blev dessa tre produkter mina. Jag vet inte vad jag ska säga. Använt en gång. Tycker inte om concealern tror jag, men gillar pudret hittills.

Nya ögonbryns- och ögonskuggspenslar landade i brevlådan. Gillar dom.

Likes

Comments