Header

OUTFITS, VARDAG

När jag var i/på Österlen med min familj så tog min syster den här gulliga bildserien på mig och min systerdotter Olivia. Hon är ta mig tusan den sötaste tjej jag någonsin sett. Är så stolt moster och gudmor till den här loppan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

RESOR

Det här var literally sunday. SÅ outhärdligt varmt. Det var nog veckans varmaste dag. Vi hängde på stranden hela dagen.

Svalkade av oss med en glass.

Oliwer var söt, solbränd och fräknig.

Jag badade med min enhörning.

Vi åt lunch på hotellet, club sandwich!

När kvällen äntligen kom gjorde vi oss iordning för att äta middag.

Solen höll på att gå ner vid stranden, och det var fortfarande sjukt varmt.

Vi hamnade på en resturang som sände en VM(?) matchen i repris till Oliwers lycka.

Beställde in mat! Så gott!

Avslutade med en drink innan vi gick i lite affärer. Sen höll vi på att smälta bort i värmen och Oliwer var dessutom sjuk, så vi gick hem och sov.

Likes

Comments

VARDAG

Dagen innan jag åkte till Grekland var jag äntligen hos frisören, bästa Erika igen! Jag tyckte mitt hår var lite gult och det skulle vi ordna. Hon gjorde slingor och sen la hon i någon färg/färgbomb/silverschampoo som totalfärgade mitt hår grått! Jag blev helt paff när jag såg det. Så coolt fast så ovant. Jag tycker nog inte jag passade jättebra i det gråa håret, men jag tycker absolut att det är bättre än det gula jag hade.

Jag önskar det vore lätt att vara blond alltså, att ha den perfekta tonen. Men jag har typ fått det nu! SÅ nöjd med min frisör.

Vad tycker ni om det gråa håret?

Likes

Comments

CHILL OUT aka CHILLI

Igår åkte jag iväg med Chilli för första gången. Vi skulle testa på att träna gymkhana för min gamla tränare Eva-Lena! Det var så otroligt längesedan jag red gymkhana, och Chilli har gjort det en gång tidigare om jag har förstått det rätt. Vi hade alltså inte så höga förhoppningar. Men, det gick så otroligt bra! Han tyckte det var så himla roligt och var inte rädd för något alls. Inga problem liksom :) Jag blev hel-impad utav att han var så cool. Öronen var spetsade hela tiden. Duktiga killen!

Trött kille efter träningen med nosgrimman på sned.

Nu börjar jag få ett grepp om honom, så jag ska göra en presentation om honom i dagarna! :D

Likes

Comments

OUTFITS

Jag köpte nya shorts och ny tisha innan vi åkte till Rhodos. Båda två är nya favoriter. Jag ska visa lite fler bilder på dom! De båda två kommer från H&M.

Shortsen är gröna med guld-detaljer på vilket jag tycker är väldigt snyggt. De är väldigt classy och man ser liksom uppklädd ut i dom.

T-shirten är vit, basic, inget speciellt. Men jag tycker om volangerna på ärmarna. Det ser så feminint och snyggt ut fast samtidigt är det inte för barnsligt. Jag gillar det verkligen!

Likes

Comments