Header
View tracker

I lördags hade vi överraskningsfest för vår favorit-Matilda som åker till New York den 12/12 för att jobba som au pair.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Vilken underbar helg alltså.

I fredags var jag barnvakt åt Olivia medan Ellinor var hos frisören. Handlade inför lördagens påhitt och skulle baka pepparkakor med Oliwer, men istället blev det tacos framför Idol och jag slocknade klockan 21:30.

I lördags kom min moster & mina två kusiner hit för att baka tårta. Vi hade fixat en överrasknings hejdå-fest åt Matilda som lämnar oss för USA i ett år. Det blev jättelyckat! Himla roligt. (Bilden är därifrån.) Matilda sov över hos mig på natten med.

I söndags åt vi Adventsfrukost innan Oliwer åkte iväg till sin tränare inför innebandy-match och jag åkte till mamma för att baka lussekatter. Hände en incident med bilen så fick åka en rejäl omväg med, yeye. På kvällen kom Oliwers mamma + partner hit så fikade vi innan Oliwer åkte iväg till ett par kompisar för att se på amerikansk fotboll medan jag fixade hemma. Mysig helg! Igår kände jag dock av halsont och feber, när jag vaknade imorse kändes det som ett öppet sår i halsen. Hua :(

Likes

Comments

Idag har det gått ett år sedan livet tog en helt ny vändning i jobbsammanhang. Från att ha gått i skolan, jobbat några dagar i veckan på ett äldreboende till att få ett samtal från en chef i Göteborgs stad som erbjöd mig heltidsjobb. Jag tackade ja på studs och den 1 december 2015 klev jag för första gången in på kontoret och kände mig pytteliten. Chefen mötte mig och fick en snabb genomgång vad som väntade mig och avtalsskrivande. Därefter presenterades jag för min mentor.

Och nu, ett år senare jobbar jag min sista dag för den här veckan, för det här avtalet och när jag kliver in på kontoret på måndag morgon gör jag inte det som visstidsanställd utan som fastanställd.

Det känns helt fantastiskt och jag är så himla glad över att min chef gav mig en chans att bevisa vem jag är och vad jag kan bidra med, endast 19 år gammal.

Likes

Comments

Ni som har följt mig en miljard år vet att jag älskar Håkan Hellström och till och med har en av hans låttexter intatuerat på kroppen. Idag spelar Håkan på Scandinavium och det är den första utav två kvällar. Jag ska givetvis gå båda dagarna. Idag med Emelie & Sandra, imorgon med Ellinor & Anti. Ska bli superkul och jag längtar efter att få skriksjunga med Håkan. Som om det här inte vore nog med två Håkan-konserter släpptes även det biljetter till hans sommarkonsert på Ullevi i sommar. Magiiiiiskt. Jag fick biljetter! Jag har haft sån otrolig tur med biljetter det senaste (har hittills aldrig stått utan biljett..). Vågar knappt köpa för någon gång lär man väl stå biljettlös. Inte än iallafall! Så sommaren blir fet med först Ariana Grande med Emelie i Stockholm och sen Håkan på Ullevi med Sandra. Najs.

PS! Notera gärna Oliwers november-musch. Jag mår skit. Tur det snart är december. DS.

Likes

Comments