Header

Idag har varit vår sista dag i NYC :'( otroligt hur fort tiden går när man har roligt. Trots halsont och förkylning så har våra 5 dagar varit fantastiska!

Idag har vi hunnit med en hel del. Imorse åkte vi till Staten Island och gick runt en stund innan vi tog färjan tillbaka till Manhattan. Bilderna ovan är från vårt lilla äventyr, sååå fint med skyline<3

Vi åkte tunnelbana till Upper East side och åt en god lunch på the met steps (trapporna utanför Metropolitan museum of art). Jättemysigt! Vi åt även mjukglass i centralpark innan vi vandrade uppåt på 5th ave.

Finaste NY.

Helt ovetandes om vad som tydligen skulle hända idag (hehe) så gick vi förbi Trump tower och lyckades hamna mitt i kaos. Idag vid 16 besökte Trump New York för första gången sedan valet och folk var inte glada över detta. Det var många som demonstrerade mot honom, men även många följeslagare som skrek otrevliga saker åt de som demonstrerade. Mitt i allt stod alltså lilla jag och Ella haha... vi fick reda på mycket när vi stod där och kollade, b.la. Att Trumps fru och son tydligen inte bor med honom i Vita Huset utan på hotellet här i New York, och att det därför är polisövervakning 24 h om dygnet. För att komma in i hotellet behövde man även gå igenom metalldetektorer som finns på flygplatser. Safety first!:D vi såg honom inte, men jag tror att han visade sig senare.

Imorgon vid 10 åker vi till Boston. Det ska bli trevligt! Hörs.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dagens brunch på otroligt mysiga och goda Two hands i Nolita. Rekommenderas starkt! Ella tog acaibowl och jag tog någon form av farmer's plate full med godsaker. Till efterrätt delade vi på banana bread, YUM!

Likes

Comments

Idag har vi gått runt i Downtown och också gått fram och tillbaka till Brooklyn via Brooklyn bridge. Efter några timmar bestämde vi oss för (av okänd anledning) att gå upp till vårt hotell på Midtown. Det är 10 kilometer:). Vi stannade dock i Soho och gick i butiker samt fikade på Le pain, såå mysigt ställe men tyvärr otrevligaste personalen.

Jag har haft halsont i snart två veckor och började äntligen känna mig bättre tidigare idag. Så promenaden var otroligt onödig för nu kan jag inte svälja igen... Jajaja blir väl förhoppningsvis bättre när vi kommer till Boston och kan varva ner på riktigt!

Fina, bästa Manhattan. Otroligt vackra byggnader!

Omedvetet stötte vi på flat iron på vägen hem, kul!

Nu ska vi sova. Imorgon blir det frukost i Nolita! Kram

Likes

Comments

Och så var vi äntligen framme vid en av höjdpunkterna på resan. New York!! Får fjärilar i magen bara av att skriva orden. Älskade stad.

Igår landade vi runt 10 på Newarks flygplats. Efter en hyfsat kort uberresa var vi framme vid vårt hotell beläget mitt i smeten! Även kallat Mid Town och Times square. Igår strosade vi runt efter vi checkat in och däckade i varsin säng runt 22.

Idag har vi egentligen bara också strosat och shoppat lite! Nu ska vi på middagsjakt. Hörs!

Lunch på shake shack igår. Drömmiga burgare!

Vi köpte med oss lunch och hittade ett perfekt ställe att sätta oss ned i Central Park.

Såklart blev det ett besök på Sprinkles cupcake ATM, så kul grej!

Likes

Comments

Idag är det fredag den 28/4 och vi har varit på Bahamas, i Nassau. Alltså vi har varit på Bahamas!!! Otroligt?! Fantastiskt?! Ja typ så. Vattnet var verkligen kristallklart och jag som inte gillar att bada njöt ordentligt.

Storasyster Sofia!! Minns du filmen holiday in the sun med Mary-Kate och Ashley vi alltid såg som barn? Idag har jag varit på hotellet de bodde på i filmen, Atlantis. Jag var som ett barn på julafton<3

Glada och nöjda med denna dagen ska vi nu lägga oss. Imorgon är vi tillbaka i Florida och då tar vi oss med detsamma till Fort Lauderdale där vi ska spendera dagen och natten innan New York väntar. Kram!

Likes

Comments