Header

Vinden på Mykonos alltså:)

Häromdan när vi åt en mysig middag på Mykonos. Glömde ta bild på maten, var alldeles för hungrig:(

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Den gamla hamnen på Mykonos

Vad vi trodde var lilla Venice. Haha visade sig att vi hade helt fel.. Men väldigt vackert ändå!

Får dela upp inläggen från Mykonos för det blev ganska många bilder! Mykonos var så fint och mysigt, om man bortsett från vinden. Haha och jag som tycker att Karlskrona är fruktansvärt blåsigt!

Det som något drog ner vår vistelse på Mykonos var vårt boende, helt okej ställe verkligen, men det var en bit att gå när man skulle till stan och hem igen. + att Mykonos var väldigt dyrt i jämförelse med de andra öarna, men det var vi sedan innan beredda på. Verkligen värt ett besök dock! Mycket vacker ö, iallafall av det vi såg! Vi hann med några timmar på paradise beach och även den var nice tycker jag! Men inget slår älskade Mylopotas på Ios;)

skriver senare igen! Häj

Likes

Comments

Paros var precis som Naxos helt underbart. Allt går i ljusa, fräscha färgskalor såsom vitt, blått och grått och jag älskar det så så så mycket! På Paros solade, badade och gick vi mycket, runt i lilla centrum flera varv. Det är lätt att man går vilse!! Stadskärnan är som en labyrint, kändes som vi bara gick i cirklar tills någon av oss kände igen oss och hittade en väg ut haha. Vi såg även solnedgången vid en fin kyrka inte långt från vår lägenhet och satt uppe länge på terrassen och pratade, livet på en pinne helt enkelt!

Imorse tiiidigt anlände vi till Mykonos där vi snart spenderat ett dygn. Fick bli en snabbvisit denna gång, men vi har hunnit med mycket på kort tid! Om det är något vi gör så är det att ta vara på dagarna, vi hinner med hur mycket som helst! Men mer om Mykonos imorgon, nu måste jag sova för färjan imorgon går vid 09. Och då ska vi åka till ett av mina absoluta favoritställen på jorden, nämligen till världens bästa Ios!! Längtar så jag spricker. Hör av mig imorgon! Kram

Likes

Comments

Bästa souvlaki! YUM

Naxos alltså!! Vi blev förälskade, det var kärlek vid första ögonkastet. Torget och hamnen var något av det finaste jag någonsin sett! Så gulligt och mysigt. Ovanför ser ni lite av den delen på ön där vi bodde, nämligen i St. George. Vi hade nära till allt och bodde väldigt fint. Ett plus var att vi gäster på hotellet varje morgon serverades kaffe och kaka på takterrassen, me gusta!

Imorse lämnade vi Naxos efter tre dagar och begav oss vidare mot Paros. Just nu sitter jag på vår mysiga terrass efter en heldag på stranden. Här blåser det mer och båtturen hit var rätt obehaglig pga det, meeen vi överlevde!

Ikväll ska vi lära känna Paros, gå runt och titta lite med andra ord, så trevligt. Imorgon ska vi åka buss till en annan strand, Santa Maria heter den tror jag. Hör av mig senare, PoK.

Likes

Comments

Nu sitter vi i hamnen och väntar på båten som ska ta oss till Naxos. Personalen på hotellet var så snälla och körde oss ner till hamnen så vi slapp ta bussen! Om en timme går båten och sedan tar det två timmar till Naxos, wihoo.

Hörs senare! Ha d gött

Likes

Comments