Header

Instagram:
@nouwamanda

Snapchat:
jonassenamanda

Twitter:
@nouwamanda

WeHeartIt:
jonassenamanda

Youtube:
Amanda Jonassen


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Fra Foyn:

Fra Tango frisør:

  • 50 lesere

Likes

Comments

Når jeg var på shopping med Emilie på tirsdag, fant vi invitasjon til "Damenes aften på Foyn", noe som var nå på tirsdag.

Først gikk vi litt på bryggen i Tønsberg, fordi vi var ganske tidlige. Men en time før det begynte stilte vi oss i køen ute, fordi bare de 100 første fikk goodiebag.
Var ganske kaldt å stå der ute så lenge, men vi klarte oss.

Var mye fint i goodiebagen, så kommer eget innlegg om det. Itillegg fikk vi også en liten goodiebag fra Tango frisør.

Det ble moteshow i begynnelsen, og en liten stund etter det ble det gratis mat og drikke prøver fra Waynes Coffe og et sushi sted. Vi dro etter det for å rekke bussen hjemover, men var visst mulighet til å vinne ting senere på kvelden.

Q: Hadde dere en bra dag på Torsdag?

Likes

Comments

Topper --> Urban
= 399kr pr. - 50%
(Adidas topp 299kr)
Bukse --> Urban
= 399kr
Belte --> Urban
= 199kr
(gratis i dag, fordi jeg kjøpte bukse)
Ansiktsmasker --> Cubus
= 99kr pr. - 40%

Likes

Comments

Etter skole på fredag reise jeg rett til Moss, for å møte søte Madeleine. Hadde ikke sett henne på lenge, siden hun bor langt borte, men heldigvis var hun hos faren sin i helga/ferien.

Vi gikk inne på et kjøpesenter en stund, der vi hadde det utrolig gøy og var litt barnslige. Det var hvertfall jeg. Haha. Også gikk vi til en skole hun hadde gått på før, og hun snakket om de fine minnene hun hadde der. Det var søtt. Rask tur innom McDonald ble det også før vi tok turen rett til ferja, mot Horten.

Hjemme her slappet vi av, butikken, snakket og så på tv mens vi flettet håret til hverandre. Og generelt hadde det gøy her hos meg til vi sovnet.

På lørdag slappet vi av for det meste, men det ble en rask tur til Horten for å kjøpe deksel før middag. Men tiden gikk fort, så plutselig skulle hun dra, noe som er trist.
Nå gleder jeg meg utrolig mye til neste gang vi møtes! Har hatt det utrolig koselig og gøy med henne i helga. Kommer til å savne henne!

Q: Har du en kompis eller ei venninne som bor langt borte?

Likes

Comments