Header

Vil bare først si at denne jenta absolutt ikke er meg, og ingen jeg kjenner. Sier heller ikke noe om hvor (annet enn legevakta) og når dette skjedde. Ville heller ikke beskrive jenta så mye. Men også vil jeg bare si at det at hun jenta kom inn den kvelden, på akk denne legevakta, da jeg var der, gjorde et sterkt inntrykk på meg. Det fikk meg til å tenke ganske mye. Kanskje du ikke blir like påvirket av hendelsen, men følte for å dele den.

Innlegg uten bilde.


TW! Advarsel: kutting//suicidal...

På legevakta...
Etter å ha sitti en stund, så jeg en jente komme inn.. Hun kom med ambulansen, men gikk innover selv. En av ambulansepersonene foran, og den andre bak. De gikk sakte, hennes tempo. Hun hadde håret forran ansiktet, og så skrå nedover mens hun gikk. Venstre forarm var bansasjert med hvit bandasje. Venstre legg var helt skåret opp. Som om hun hadde blitt dratt etter veien. Blod... Hun forsvant sammen med ambulansefolka, inn døra på legevakta.

En stund senere kommer hun gående normalt utover i hennes tempo, som om ingenting har skjedd. Går likt som sist. Idet hun går ut den siste døra kommer ambulansefyren etter henne, og sier navnet hennes rolig, og fortsetter etter hun, løper ikke.. Like etter går det en annen fyr ut etter dem, han har med seg to ryggsekker, den ene sekken har førstehjelpskrysset på seg.

Senere kommer jenta gående innover. Ambulansefyren foran, hun i midten av "rekka", og to politimenn bak.
Mer ser vi ikke av dem før vi er innenfor den døra inn til undersøkelsesonrådet. Da ser vi at politiet drar, og vi skjønner raskt hvor hun jenta ligger. Så ut som at hu var alene der inne, med tanke på at ambulansefolka var utforbi rommet/gikk rundt.
Rundt to/tre timer etter hun kom til legevakta, kom det et nytt politi "par" som følte henne ut, sammen med ambulansefolkene. De gikk fortsatt i hennes tempo, som en rekke gjennom gangen, og ut.
Mer så vi ikke til henne.

Likes

Comments

I begynnelsen var hun endel urolig, men med en gang hun fant roen, og la seg ned sammen med oss var det helt herlig.
Prøvde å ta henne med uti vannet, men følte ikke for å presse henne med uti den dagen, med tanke på at det var litt kaldt. Så endte opp med at hun og Stian (typen min) lekte i sanden. Noe som var helt utrolig søtt å sitte å se på. Et lykkelig øyeblikk.

Vi var på stranda på mandagen. Er helt utrolig at hun nå er 14 uker allerede! Wow. Altså 3måneder...

Likes

Comments

Søndag ettermiddag fikk vi et nytt familie medlem. Hun kostet meg et par tusen kroner, og er endel slitsom å være rundt. MEN hun er så utrolig søt!

Og har allerede fått navnet Tiara, og angrer ikke på at jeg kjøpte henne. Selvom jeg blir litt oppgitt med tanke på at hun bare er 12uker, ikke vant med å gå i bånd/tur generelt, og enda ikke lært seg å gå på do ute.
Det blir jo selvfølgelig bedre etterhvert. For ser jo allerede fremskritt. F.eks så hører hun litt på når vi sier "kom", Tiara, og det å sitte. I'm impressed.

Likes

Comments