Header

Tenk at lillle jenta mi allerede er 9måneder gammel! Og ikke minst se hvor mye hun har vokst.

Husker så godt når jeg fikk hun, at hun var så rolig og forsiktig, og ikke minst usikker på det meste og sov mye. Men nå har vi såvidt tid til å slappe av for nå skal hele verden utforskes, og det å slappeav er jo kjempe kjedelig.
Heldigvis virker rotreningen, og vi får pauser innimellom. I mine øyne er hun enda "dum" når det gjelder hjernetrim aktiviteter, men det er vel fordi jeg selv sliter med tålmodighet.

På de 7månedene av hennes (så langt) 9måneders liv, har hun vært alene på løpetur to ganger. Heldigvis har vi fått tak i henne, men uff det er ikke lett når hunden din bare løper avgårde og storkoser seg, mens du prøver å få henne tilbake, men hun lytter ikke.

Hun kan ikke så mange triks, men hun kan de grunnleggende som sitt, ligg og gi labb. Det å bli, er ikke gøy for plutselig går vi jo fra henne, så hun reiser seg raskt. Men et annet triks som hun kan er "bamse", som beatår av at hun skal sitte, og vi legger frem forarmen, og sier "bamse" og hun legger de to forlabbene sine på forarmen, og sitter så pent. Som en bamse basically. Hehe (sorry om dårlig forklart).
Men nå merker vi at hun er i skikkelig sånn humør der hun lukker ørene sine og vil ikke høre på oss, noe som er skikkelig frustrerende til tider! Blir spennende fremover også. Spessielt mot nyttår, raketter osv.

Q: Har du hund, eller dyr som du har sett utviklingen på?

Likes

Comments

I går sluttet jeg tidlig på skolen, så endte med å vente på kjæresten i over en time.
Når han endelig var ferdig, tok vi bussen hjemover til han for å sette på Stickerbombs (eln.) på den ene skjermen på bilen hans. Men plutselig når vi kom rundt svingen, og så huset, oppdaget vi også at bilen til foreldrene var borte. Og selvfølgelig lå jo Stickerbombs-ene i bagasjen på den bilen. Siden vi ikke hadde tilgang til dem, måtte vi vente i noen timer før foreldrene kom hjem, og vi kunne hente tingene fra bagasjen.
Endelig gikk vi ut for å begynne på bilen, men det å ta av snø fra skjermen osv. Hadde han ikke tenkt på å gjør før dem kom hjem, så måtte stå å vente på det en liten stund. Det var kjempe kaldt ute! Men det tok heldigvis ikke altfor lang tid, så vi begynte raskt. Og tok sånn passe tid å holde på med det, men ganske kjipt at han ikke hadde ordentlig lys. Han hadde bare en bord lampe liksom.. heldigvis kom naboen ut med et ordentlig jobbe lys, og vi fikk sett mye bedre, og ble enklere å jobbe. Litt amatørfeil på den, men bedre enn det kunne endt.

Likes

Comments

Add me on snapchat:
jonassenamanda

Likes

Comments