Header

Vi lagde et "fint" hjerte av russekortene hennes, før vi dro til Tønsberg. Der fant vi Burger King kronen, noe jeg bare måtte ha siden jeg hadde bursdag i går. Hehe.

Så fant vi Bubble Tea, og tok oss tid til en burger på Maccern. Etter det endte vi opp med mange fine bilder <3

@Emiliejohansen er jo bare bae! Hun kom med det gode forslaget om å ta bilder sammen igjen, noe vi ikke har gjort på mange månder... Så det var kjempegøy å endelig få gjort det igjen.
Det fikk jo litt fart på motivasjonen til blogging igjen også. Noe som føles så utrolig bra!

Håper bildene av henne kommer snart ut på bloggen hennes. Check it out!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Dagen startet med en plan for dagen: spise middag med pappa klokka 3. Utenom den planen, hadde jeg ingen ide om hva jeg skulle utover dagen/kvelden og natta.
Etter middagen fikk jeg en melding om at en venn skulle på legevakta, og ville ha meg med. Noe som gikk bra, og jeg dro hjem igjen etterpå. Ikke lenge etter jeg kom hjem, fant jeg ut at jeg skulle farge håret mitt. Ble hentet, og dro rett til kiwi for å kjøpe hårfarge før de stengte.

Satte meg på gulvet når jeg kom inn, leste på boksen, og var helt borte en liten stund. Tankene stod helt stille da jeg skulle blande fargen, og gjør alt klart. Måtte nesten le av meg selv hvor dum jeg plutselig ble. Jaja fikk blandet det vertfall.
Så var det å farge håret... Noe jeg var sykt nervøs for, med tanke på at det faktisk var blondt jeg skulle farge til. Og det var første gang jeg skulle farge det selv uten hjelp. Jeg som er så vandt med at pappa gjør det for meg... MEN det gikk faktisk ganske bra! Ble ikke akkurat blondt, men mer som lysebrunt. En hel grei farge, så er fornøyd. Var forberedt på å bli blond da, men liker den sånn den er nå.

Håret mitt var ferdig farget, og tørket før klokka 8. Så da så jeg på serie resten av kvelden, og musikk mens jeg tok på kjolen og sminken, helt til pappa ringte og sa at han var på vei hjem. Vi reiste til Tønsberg for å se fyrverkeriet, men vi fant ut at vi kanskje stod på litt feil plass for det ble ikke noen bra bilder. Men vi dro hjem, spiste og så på film, før vi la oss.

Q: Hvordan var din nyttårsfeiring?

Likes

Comments

Mens jeg var ute å kjøpte julegaver til familien, fristet det litt å kjøpe noe til meg selv også. Noe jeg gjorde, og dette er resultatet. Sokker fra Urban.

Vet ikke helt hvorfor, men har hatt lyst på sånn "kule" sokker med mønster, helst lange, i en stund nå. Og plutselig kjøpte jeg dem bare til meg selv som julegave. Hehe. Det å si at det er julegave til meg selv, er vel bare en unnskyldning for å kjøpe de, men shh.

Q: Har du kjøpt gave til deg selv i år?

Likes

Comments

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si eller gjøre for tiden. Føler jeg blir dømt og kritisert for hver eneste ting.

For eksempel kan jeg nesten ikke engang ta på meg en kjole en dag, uten at noen skal kritisere valget mitt.

Likes

Comments

Jeg er usikker på hva jeg skal si. Jeg føler meg som en jævla sexdukke, og jeg sier til guttene at jeg ikke er en sexdukke.

Har følt meg så heldig i det siste som har klart å skaffe meg flere venner, mer gutter enn jenter. Men det er bare sånn jeg er... Klarer meg bedre med kompiser enn venninner. MEN det har vært jævlig i det siste.
•En gutt, på samme alder, spør om seksuelle bilder og spør etter sex, noe jeg sier nei til hver gang, og ber han slutte å mase fordi det ikke kommer til å skje.
•En gutt på 20år virket ganske snill, nesten som en bestevenn for meg, men den dagen jeg ble med han hjem, prøvde han seg på meg. Lente meg ned i senga, kyssa meg, og lagde sex bevegelser med hoften sin mot meg. Jeg prøver å dytte han bort, sier at jeg ikke er interessert i han på den måten, og sier nei. Men det går en stund før han skjønner det.
•En kompis jeg har kjent i en god stund, har prøvd å hinte etter sex. Kyssa meg på halsen, noe jeg trodde han gjorde som kødd med tanke på hvor godt vennskapet vårt var, men noe som endte i at han prøvde å kle av meg toppen min. Jeg dro den ned med en gang, og gikk litt bort fra han.
•En gutt jeg nylig har blitt kjent med face to face, og aldri tekstet med, sende nylig snap og spurte "Kunne vi hatt oss sammen en dag du er ledig snart?".

På grunn av disse guttene, føler jeg meg faktisk dritt. Jeg føler at folk (gutter da) ser på meg som en man bare kan ha sex med. Men det er jeg ikke, og har aldri vært det heller. Jeg er ikke en som ligger med hvem som helst, de jeg har hatt sex med, har jeg vært i forhold med. Og jeg skjønner virkelig ikke hvordan guttene kan tolke og tenke så feil. I tillegg er jeg ganske åpen om at jeg liker en gutt, som er ganske spesiell for meg, og har ikke lyst til å gjøre noe med noen andre. Det er han og bare han, ingen andre. Hvordan noen gutter kan misforstå det, er ikke til å skjønne!

Gutter! Jeg er faen ikke en jævla sexdukke.

-Norsk jente, 16år.

Likes

Comments