Header

Har tenkt en stund på å begynne smått på utvidelser i øret. Og har snakket med en kompis om det en god stund, siden han har mange utvidelser. Da han hadde feil størrelse første gangen, og bare hadde med en den andre gangen bestemte jeg meg for å bare bestille.

Så jeg bestilte disse fra Crazy Factory.
https://www.crazy-factory.com/en-GB/
(Kopier og lim inn. Ikke bare klikk).

De på bildet er 1,2 | 1,6 | 2,0 | 2,0 (mm)

Det tok vel litt over en uke før de kom, ikke så billig som jeg håpet, men så fine! Elsker de allerede. Gleder meg utrolig mye til å begynne med dem.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

For litt over en uke siden, ringte jeg Studio Z for å spørre om det var mulig å få tatt tunge piercing den uka. Damen i telefonen sa "Ja, det er bare å komme en gang mellom klokka 12 og 18 på tirsdager og torsdager." Og bestemte meg for å ta den på tirsdagen, og fikk @Emiliejohansen til å bli med meg.

Rett etter jobb, møtte jeg en kompis, Sindre, mens jeg ventet på at Emilie skulle komme med bussen. Plutselig ble han også bare med når jeg skulle ta den. Og når jeg hadde satt meg i stolen, var det plutselig tre. Sindre, Emilie og en kompis av Sindre som jeg ikke aner hvem var. Haha.

Jeg var sykt nervøs! Vurderte flere ganger å bare dra mens vi venta. Men de sa at vi ikke sku dra før jeg hadde en piercing i tunga. Så det skjedde. Jeg tok piercing i tunga tirsdag 15 november. Altså sist uke. Det var absolutt ikke så ille som jeg trodde det skulle være. Hun damen var veldig flink til å gjøre det, og til å roe meg ned. Syns ikke det var noe vondt, men var ubehagelig.

Når jeg kom hjem lagde jeg meg salat... Noe som ikke var så veldig smart. For rett etter jeg var ferdig med å lage salaten, prøvde jeg å spise litt mais, noe jeg ikke klarte. Da måtte jeg bare le av meg selv.
I begynnelsen ble det lite mat på meg, og det eneste jeg spiste var suppe. Men nå har jeg endelig klart å spise litt mer. Gikk innom Studio Z, og fikk beskjed om at jeg måtte slutte å leke med piercing, og at jeg helst bare skulle spise suppe i en måned. Noe jeg ikke helt klarer. Ups. Men merker jo hva jeg ikke kan spise...

Likes

Comments

Vet ikke helt hva jeg skal si, eller hvordan jeg ska si det, men det er mye som har skjedd i det siste...

Er over en mnd siden hodet mitt har vært "på tur". Altså jeg har hatt endel tanker og følelser som hare har krasjet sammen og gjort sånn at jeg ikke har blogget ordentlig.

Begynnelsen av sist måned skjedde det en ting, jeg ble knust, og var desperat etter å ha folk å være med. Jeg ville være mye opptatt. Ville ikke være hjemme. Det værste jeg kunne gjøre var å være hjemme. Det hadde ikke skjedd noe hjemme, så hadde ikke noe med det å gjøre, men når jeg kom hjem visste jeg at jeg kom til å gå ned på rommet og være alene. For meg på den tia var det farlig for meg å være alene. Jeg fikk panikkanfall ikke lenge etter jeg ble alene på rommet. Og den dagen ingen var hjemme, og jeg hadde ingen å være med, var det helt forferdelig.
Så jeg skaffa meg litt nye venner, ikke mange, utenfor skolen, og hang med de. Etterhvert fikk jeg en travel hverdag med skole, venner og lekser. Det trives jeg veldig godt med. Da var jeg for opptatt til å tenke på en viss person. Men denne uka har jeg blitt så sliten av utplassering i YFF (altså jobbing istedet for skole) og fått endel tanker i hodet. Jeg følte jeg måtte snakke med personen snart, sånn jeg slipper å tenke så mye på det. Jeg hadde så mange spørsmål. Heldigvis skulle pappa mot der personen bodde, i dag, så jeg hang meg på. Og følte jeg bare måtte innom. Fikk endelig svar på det jeg lurte på, alle de små spørsmålene jeg gikk å tenkte på. Endelig kan jeg slappe av med det. Føles så utrolig godt å kunne gjøre det.

Bloggen glemte jeg faktisk av en periode. Håret mitt var jeg så usikker på, og selvtilitten falt litt, men har kommet opp igjen. Skole og venner tok oppmerksomheten, og jeg glemte å fokusere på bloggen. I det siste har jeg sjekket innom bloggen på statistikken for å få lyst til å få statistikken opp igjen. Men motivasjonen og tiden kom ikke helt til som jeg ville. Å skylde på tid syns jeg er helt feil å gjøre, for om man virkelig vil noe, lager man tid til det. Men ja...jeg så faktisk ikke at jeg hadde tid. Valgte andre ting å gjør over bloggen, selvom jeg satt på bussen tilogmed. Det gjør meg litt frustrert at jeg lot bloggen bare ligge, men skal prøve å få bloggen opp til normalt igjen. Motivasjonen er på vei tilbake der den var.

Ser mye lysere på ting fremover, og skal prøve å få ting til å bli bedre. Vent å se!

Likes

Comments