Header

Massor med nytt är just vad som hänt här och i mitt vardagsliv. som sagt så har jag nu flyttat till Arvidsjaur, är så nöjd över de beslutet. Nu bor jag tillsammans med min sambo Rasmus och våra två hundar Eira och Ruff. Vi bor i en två i centrala Arvidsjaur.

vi har hunnit bo här i snart i fem månader och allt har tagit sin tid men de känns ändå lite som att vi just flyttat in då så mycket annat kommit i mellan då vi fixat i lägenheten, men med tålamod så håller vi tummarna på att de blir bra i slutänden. vi flyttade in här i juni och nu har vi oktober så hösten har verkligen bitit sig fast på riktigt och snart är alla löven borta och snön ligger djup( hoppas hoppas).

Tänkte att jag skulle summera vad som hänt under sommaren och ta upp våra utflykter och berätta hur vi upplevt denna sommar tillsammans.

Nu väntar disken från våran gemensamma lunch, Rasmus jobbar men kommer oftast hem för att äta lunch och de är ju så mysigt. Nog för att det är skönt då han är borta ibland med men de är som så lugnt och stilla just då. Så diska och plocka undan lite är vad jag ska göra nu, sen hoppas jag på att vi kan åka och hämta våran nya sänggavel. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

~ Inställningen är allt ~