Header

De va så långe sedan!
Kommer att fylla i allt som hänt.

Eftersom jag inte jobbar så spenderar jag tiden hemma. De vill säga uppe i Arjeplog. Då jag inte jobbar så är jag här, så vi bor tillsammans 85% typ.

Likes

Comments

Igår hade vi verkligen ett helt underbart väder, klarblå himmel och strålande sol och inte alls speciellt kallt, så jag och Eira spenderade stora delar av dagen ute i snön.

Andreas och Oskar kom hem med ett släp med stockar som vi ska kapa och klyva som vi sedan kan elda. Och sedan åkte Oskar och jobbade och jag åkte med A in till Arjeplog för att spendera ett par timmar i garaget. Partisk anslöt efter att han slutat, sedan kom David förbi och vi åkte och käkade ute tillsammans och efter de så fortsatte grabbarna i garaget och David stannade och hjälpte Andreas.

Jag gjorde inte så mycke men jag hade kul i alla fall :)

Likes

Comments

Söndagen spenderades i garaget stora delar av dagen. Och A va super gullig och överraskade mig med kaffe då jag va dödstrött i bilen.

Likes

Comments

Igår tog jag och Eira en promenad efter skoterspåret. De är helt galet vad mycket snö vi har. Då jag gick igenom strået hade jag snön över midjan, helt galet.

~ här är lite bilder ~

Likes

Comments

Igår så blev det en heldag i garaget. Jag satt och pluggade körkort stora delar av dagen men tillslut tröttnade jag på de med och satte mig och ordnade till mina naglar.

Sen käkade vi ute med en kompis till A som fyllde år. Efter maten blev de ett par timmar till i garaget. Jag kollade Youtube-klipp och dom fortsatte med vad dom nu gjorde.

Väl hemma igen så slängde vi oss i soffan tills Oskar kom hem, och gubbarna tog var sin grogg och spelade tv-spel. Jag kollade på och drack smoothie, tills jag gick och la mig. A kom efter en stund och inom kort somnade vi som stockar.

Älskar verkligen min nya tröja, och älskar hur mitt hårt växer som ogräs.

Likes

Comments

Tänkte jag skulle berätta vad de tre bästa och värsta saker jag vet är.

De tre bästa saker jag vet

1. Det absolut bästa jag vet är att somna och vakna bredvid Andreas. Tryggheten, värmen och att vakna av att han i sömnen drar mig närmare, helt underbart.

2. Mina älskade vovvar, meja och Eira. Dom är verkligen som mina små barn.

3. Frukost, jag är en riktigt frukost människa. Älskar när de finns massor man kan välja mellan, pannkakor med frukt och bär är en favorit om jag måste välja.

De tre värsta saker jag vet

1. Spindlar. De är de mest fruktansvärda jag vet. Dom är lurviga, har många ben och ser ut som riktiga mördare.. Hata är ett starkt ord men de är något jag hatar. Jag börjar gråta nästan varje gång jag ser en, och de har hänt att jag svimmat.

2. Starkt kaffe, jag är en sån människa som vill ha mjölk i mitt kaffe. Och då ska de vara mycke mjölk annars går de inte att dricka.

3. När folk lovar en sak för att sedan strunta helt i de dom sagt. De är en sak jag verkligen inte klarar av, sånna människor som varit en del av mitt liv och gjort så mot mig mer än en gång är inte någon jag håller kontakt med alls. Tillit är en så stor del när de kommer till både vänskap och förhållande.

~ en liten Eira ~

Likes

Comments

Klockan va ca 23 innan vi va hemma och isäng, så innan jag somnade sa jag de till A att de skulle varit helt underbart skönt om jag fick en sovmorgon nu då han är ledig.

Men jag fick ingen sovmorgon, kl 06.45 ville Eira ut. Klädde på mig och gick ut med henne och gav henne mat sen gick vi och la oss igen men då hon va gnällig så klev jag upp igen och gick och la mig på soffan. Hon är verkligen lustig den här hunden, för hon somnade direkt på soffan, jag startade en dokumentärserie men de dröjde inte länge innan jag oxå somnat.

Men nu myser jag och Lillan framför en film i väntan på att gubbarna ska vakna.

Likes

Comments

Nog för att Eira är väldigt mammig av sig men när A åker till jobbet så ligger hon på hans kudde tills vi kliver upp, och springer till dörren när jag frågar vars pappa är. Och igår startade A upp 912;an och nu står den framför våran ingång till hustet och själkvart ville Lillan upp på den. Så knäppte några bilder på henne och skickade till A på jobbet.

Likes

Comments

Jag och Eira tog en promenad tidigare. De är verkligen helt underbart fint här. Vi gick ner på sjön och sen hem igen och va ute lite hemma på gården. Och Eira ville upp på "monstret" som står utanför våran dörr.

Likes

Comments

~ Inställningen är allt ~