A day in my life

Hej mina vänner, ovänner, älskare och bekanta. Hur har ni det? jag har haft det upp och ner som vanligt.

Har varit i Stockholm en sväng, vilket resulterade i en väldans boost i livet. Jag hängde med en god vän och gick runt på olika affärer, tog långa promenader och bara kände in allting. Sen så slank vi förbi Josefin & Vanja på drömmis! blev "starstrucked" och stod mest och glodde men HERREGUD. Vilka kvinnor!

Fick med mig en fin hatt, en gryffindor halsduk, lush's snow fairy duschgel samt lite produkter från #monyayclub.

Är så nöjd.

Just nu i denna stund i livet känner jag att jag BEHÖVER ett nytt kapitel. Jag måste göra någonting nytt, jag måste förändra något. Jag vill känna mig så pass nöjd med tillvaron som man kan vara. Varför är jag ALDRIG nöjd?

Har väldigt svårt att sova om nätterna, kanske för dessa tankar på vad som kommer näst. Vad jag ska göra för att må bra, hur jag är när jag mår bra. Vem är Amanda?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!

Hoppas ni har det bra. Jag är sönderstressad at the moment så jag hänger hemma idag faktiskt.

Har tänkt ligga i sängen och glo på serier, städa och äta mat. Om orken tillåter så ska jag försöka få klart lite uppgifter till skolan också, men det är inte prio just nu.

Igår hade jag en mysig dag. Jag och en otroligt fin vän bakade fittor. Cupcakes alltså. Dom blev väldigt gulliga trots att vi använde frosting som lim, vilket resulterade i att alla ser befruktade ut. Well, vi försökte.

Innan det så lagade jag väldigt god mat. Vegansk såklart. Slängde ihop massa grönsaker och åt med hemmagjorda falafel-biffar. Och någon slags aioli. Helt otroligt gott!
Ska försöka knäppa lite härliga bilder idag också, vi har ju fått oss ett vinterland.

Om det är en sak jag lärt mig under mitt 19-åriga liv så är det att alltid lyssna väldigt noga på min kropp. Jag kollapsar otroligt snabbt. Allting går i kras på 2 sekunder.
Så det är just det jag ska göra idag. Lyssna på min kropp när den sparkar bakut.

  • 12 Readers

Likes

Comments

A day in my life

Godmorgon hörni.
Idag är en knasig dag.

Vaknade klockan 8 (försov mig, självklart) och ringde direkt till vårdcentralen för att boka tid för att prata om mina panikattacker och den sociala fobi jag har i stora grupper människor.
Fick till svar att jag måste vänta över en månad på en tid, men visst. Såklart jag bokade den.

Självaste grejen att behöva VÄNTA på psykisk ohälsa är helt orimligt. Psykisk ohälsa är ingenting som tar pauser, utan den är närvarande i olika former under hela mina dagar.

Men men. Nu sitter jag här. Borde egentligen vara i skolan, borde egentligen ett test i naturkunskap. Men jag kommer inte upp ur sängen.

Jag går upp för att dricka mer kaffe och kedjeröka ute på altanen. Sen går jag och lägger mig igen.
HUR mycket ska en människa orka?
Är så trött i både kropp och själ.
Har hopp för att imorgon blir det en bättre dag.

(PS. Glöm inte bort att #metoo cirkulerar på Instagram och Twitter just nu. Väldigt viktigt.)

Likes

Comments