Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vi är i Los Angeles för tillfället. En helg i Los Angeles för att framförallt spendera ett par dagar på Disneyland. WIHOO
Igår efter vi landat hängde jag och Jack vid poolen fram tills vi skulle gå och äta middag. Så underbart härligt! Utomlandskänsla.
När vi senare kom hem till vårt hotellrum inser vi att vi har några tusentals miniflugor som täckte taken i vårt rum. (Vårt "rum" är som en stor trea med två toaletter)
Då hotellet var fullbokat fanns inte att byta rum på kartan. Vilket resulterade i att vi, två städtanter, tre från lobbyn, en elektriker samt en hälsokille +2av hans gubbar, fick stå och dammsuga upp varenda fluga.
Så 1.5 h senare, efter att säkringen gått då vi hade fyra dammsugare i ett rum, påfyllning av batterier samt några panikattacker från oss, kunde vi äntligen gå och lägga oss.

Likes

Comments

Idag sa vi hejdå till vår favorit australiensare, Amber. Så tråkigt att hon lämnar för hon är så skön att hänga med!! Men med tanke på hennes sits förstår jag helt, och självklart vill jag bara det bästa för henne!
Vi köpte henne en parfym hon hade kollat på tidigare, samt att jag och Sofia rimmade lite samt skrev ett "brev". Hon verkade verkligen uppskatta det. Så det var kul!

  • Au pair

Likes

Comments

Skolan ringde hem till Lora idag tack vare att Jack hade busat i skolan. Han hade alltså inne på killarnas toalett, krypt under dörren till ett bås där det stod en kille och kissade. Inte nog med det, fick han för sig att smiska pojke på rumpan.
Lora var självklart inte alls glad, men jag kunde inte rå för att skratta när hon berättade det för mig.

Mitt lilla busfrö.

Likes

Comments

Jag tror att jag har bestämt mig nu. Bestämt mig för att stanna ytterligare några månader. Tanken på att lämna i mars känns inte alls rätt. Känner att jag inte är redo att åka hem om 5 månader. Behöver mer tid. Så några mer månader får det allt bli.

  • tankar

Likes

Comments

Ikväll sa jag hejdå till Erika som åker hem imorgon. En jättesöt och mysig tjej från Italien. Så tråkigt att hon lämnar! Och nästa vecka lämnar Teresa. Så tråkigt när vänner lämnar.
Vissa vet man att man kommer hålla kontakten med. Men med vissa vet man bara inte om man någonsin kommer se dem igen. Vilket är lite sorgligt.

Likes

Comments

​När vi var i Georgia lyssnade vi nästan bara på Country musik. Musiken var överallt, på radion, i butiker även när det var bonfire-nights. Vilket jag inte har något emot, då jag tycker de kan va nice att lyssna på ibland. Tex när man tröttnat på både toplistan samt hip hop/RnB radiokanalen ​som annars spelas flitigt i min bil.
En låt som spelades ofta i Georgia var en låt av Florida Georgia Line, H.O.L.Y. Gillade faktiskt denna. Småmysig, Hoppas ni gillar den också. 

Likes

Comments

Sunday - funday, stämmer verkligen så bra in här. Då de är då jag alltid är ledig. Söndagen som var, vart beräknad att bli varmaste dagen hittils. Vilket den också blev. Så vi åkte ner till Santa Cruz och hängde på stranden. Solade, badade, kollade in lifeguards och bara hade det allmänt gött.
Jag lämpade av Sophia, och åkte vidare för middag med Emi. 

Denna dagen var precis vad jag behövde efter en lång vecka.

Vi vart ett gäng au pairer från både Hillsborough samt några från Santa Cruz.

Mr YO, aka Johannes, gjorde en sjöjungfru i sanden, hade aldrig kunnnat göra en lika bra.

Likes

Comments

fotbollssäsongen är i full rulle och igår var det matcher. 

Likes

Comments

När jag var påväg till gymmet i morse, blev jag stoppad i köket av Lora och Emmy. Vi pratade en stund, pratstunden resulterade med att vi alla tre stod och dansade YMCA rörelserna i köket medan vi kollade på denna videon.
För gymmet jag gymmar på är just ett YMCA-gym.

Likes

Comments