The museum of ice cream. Ett så kallat "popup museum" som åker runt och har öppet några veckor, sen åker de vidare till nästa ställe. Detta var sista veckan för LA, sen kommer det öppna någon annanstans.
Så kul ställe. Man fick smakprover efter vägen. Beroende på vad det var för rum man kom in i.
Det fanns allt från strösselpool till banangungor och kul texter på väggarna.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Uppe i ferris wheel.

Världens första starbucks

O.M.G. Alltså godaste Ever!!!!!!! Åt en laxfylld pirog typ. MUMMA kan ej beskriva, drömgod. Piroshky piroshky, in my heart.

Den äckligt coola tuggummi väggen

Vi åkte upp i Space needle. Så vackert. Man set verkligen hela Seattle.

The Fremont troll. Som ligger under en av broarna i Seattle.

Vi var ute på pub crawl med hostelet. Skojskojskoj.

Likes

Comments

Likes

Comments

Från när jag åkte med min värdfamilj till flygplatsen för att släppa av dom där. Vi satt och höll händer hela vägen till flygplatsen. Mina värdbarn ville inte att jag skulle gå. Haha Dom sa att dom kunde slänga alla sina kläder och saker som dom hade packat för att ta med mig istället. Massa slängpussar och hårda långa kramar.
Nu vet vi ju att vi kommer ses om en vecka. Tänk hur svårt det kommer bli när jag ska lämna i December. Omg

Körde på route 66, ner till St Louis.

Fredag. Många restimmar men oj va de var värt de! Kom fram till St Louis vid halv tre tiden och då mötte jag upp Blomdahlarna!
SÅ kul att se dom igen!
Vi började med att gå till the gateway Arch. Satt och kollade in alla amerikaner och icke-amerikaner som strosade förbi. Pratade skit.
Åt statens godaste glass på Ted Drewes.
Innan vi gick ut för lite Deepfried mat åkte vi till Hampus high school och kollade in. Så amerikanskt!! Älskar.
Vid midnatt var det dags att hoppa på bussen igen upp till Chicago.

Likes

Comments

Igår insåg jag att jag var inte hade något större planerat från torsdag em-söndag. Eftersom att jag var ledig kände jag att jag borde göra någonting med min lediga tid.
Såg på snapchat att mina kusiner var påväg till st Louis igen. För att lämpa av Hampus till skolan igen, för att nytt år i highschool.
Så bokade mig en spontanbiljett till Chicago, som som lyfte vid 1.30, på fredag morgonen efter ha vart närmare 2 timmar försenat.
Med små, men med tillräckliga marginaler, hann jag med mitt tåg och buss som jag nu sitter på och är påväg till st Louis!
Så himla excited och taggad på att träffa Blomdahlarna!!!
Planen är sen att åka nattbuss till Chicago inatt igen, så jag får dagen där inne imorgon innan jag åker hem tidigt söndag morgon.
Senare på söndag flyger jag till Vancouver med Emsi!

Bilder från en vecka sedan, när Betsy var här och hälsade på

Likes

Comments

bjuder på denna :)

Likes

Comments

"Color run" - mindre av springandet och mer av färgen.
Var ett event här på klubben där man sprang runt och kastade färg på varandra. Inga lag, inga vinnare, inga förlorare - bara glada miner.
Var verkligen så kul. Vi glömde handdukarna hemma så vi fick klippa ihop papperspåsar så vi kunde sitta på så vi inte fick färg på de beiga inredningen av Loras bil. Haha

"Color run" - more of Color and less of the running.
We went to an event at the club where you were throwing powdered color at each other.
There were no teams, no winners, no losers - only smily faces!
Was so much fun! We forgot our towels at home so we had to cut some paper bags and fit them together so we didn't mess Lora's beige car up too much. LOL

Before/after

Likes

Comments

som utlovat kommer här en snutt från mig födelsedag. Som firades med några av mina fina svenskar på denna sidan av Atlanten.

Likes

Comments

Dalma, en ungersk au pair jag har umgåtts med mycket senaste tiden hade hejdå party, i lördags då hon flyttar till NY i en månad nästa vecka för crossfitgymmet. Hatar så mycket att säga hejdå. Fan va de e jobbigt.
Men hon har inte lämnat än så ska bara ha kul sista tiden!

På söndagen stöttade vi vår Buddy Leo som skulle tävla i tyngdlyftning! I ett litet klassrum, på en skola i SF. Så intressant!!!
Kändes som att vara tillbaka till gamla skruttna idrottshallar och spela cup med handbollen. När det inte betydde ett skit om att målet höll på att rasa ihop eller om att golvet sviktade. Allt som betydde något var att man fick göra det man älskade mest. Häftigt hur tyst det blev när de skulle lyfta.

Direkt efter åkte jag in till At&Tpark och hejade fram the Giants till seger mot the Twins!
Vi bevittnade även ett frieri på läktaren!!!

Likes

Comments

Torsdag. En bra sådan! Trots att jag har haft väldigt låg energi idag har det var en väldigt nice dag.
Jag och Emmy bakade cookies direkt på morgonen, så började dagen med ett kakfoftande kök! Hur underbart?
Åkte till Crossfiten efter barnen åkt till skolan. Jack hade kort dag idag då det var hans sista skoldag innan sommaren. Så jag kunde inte stanna lika länge som jag hade önskat på crossfiten. Men var så mysigt att bara få hänga med Jack, utan stress och massa måsten. Då vi annars har massa aktiviteter och saker att göra.

Vi lekte med hans nurfguns, ritade och hoppade studsmatta. När vi hade hämtat upp Emmy och lämpat henne hos hennes mamma åkte vi givetvis till Sky high hahahaaha galet hur ofta vi är där. 4 dagar i veckan typ.
De bara skrattar åt oss när vi kommer innanför dörrarna numera.

Jack gav mig en teckning. Med bla ett hjärta, där det stod "Love, Jack".
När han gav teckningen till mig sa han "Amanda, jag vet att du inte kommer stanna för alltid och att du lämnar snart. Så ville bara ge dig denna." SMÄLTE.

Är så kul på crossfiten nu. Klarar av att göra saker jag aldrig klarat av tidigare. Känner mig starkare. Känner mig gladare. Känner mig uppskattad. Älskar känslan av att folk tror på mig. Speciellt när jag själv tvivlar.
Älskar att gå dit. Mår så bra och har så kul. Älskar alla leenden när möts av när man kommer dit.
Så många olika och roliga personligheter där som gör mig glad.
Älskar också mitt lilla "team" jag alltid tränar extra med efter dagens workout. Älskar hur de pushar mig. Hur de tror på mig. Hur de skrattar med och åt mig.
Älskar att man kan vara sig själv. Spelar ingen roll vem du är eller hur du ser ut. Du passar ändå in.
Blir stolt över mig själv. Inte bara över det faktum hur långt jag har kommit utan även att jag accepterat att det kommer ta tid. Att det är okej att vara dålig, svag i början. Att alla börjar vi från någonstans.
Boxen räddar många av mina dagar.

Innan Jack lämnade för skolan idag. Typ 10 kärleksfyllda, gosiga kramar.

"Okay guys, grab some equipment, something random! dumbbell, weight plate, rower, what ever you like! PICTURE TIME!"

He said something random. So I brought a fan.

Likes

Comments