View tracker

Hänt mycket senaste tiden. Har haft jättemycket värt att uppdatera om. Trots det har bloggen stått tom.
Thanksgiving- MATKOMADELUX HALLÅÅÅ ELLER
Vinkat hejdå till en av mina favvotjejer här, Emi. En av tjejerna som jag kom hit med, som gick in i rematch och hamnade på östkusten! (hjärtekross på mig)
shoppat på black friday.
Dansat balett på Carmels strand.
Tagit hand om en 8 månaders hudvalp, fick tårar när jag lämnade ifrån den, haha - kär
körde vilse på San Francisco airport och det tog mig 50 minuter att hitta rätt då GPS vägra sammarbeta
Gjort muggar och koppar som en galning för att försöka få ihop mina timmar på skolan som jag behöver.
sagt ja till ytterligare några månader i min värdfamilj
myst med alla mina fina vänner
köpt den perfekta julgranen

Bara lite av ad som har hänt. Ville gott göra er. Tänkte göra en VLOGG där jag svarar på frågor. Så tänkte ha en frågestund. Så i slutet på veckan gör jag en video där jag svarar på frågorna.

Kan vara allt från vad jag saknar mest hemifrån, hur många julgranar min värdfamilj har i huset till jul eller hur många gånger Jack (mitt värdbarn) har kallat mig för mamma. You name it.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Såg denna på en annan tjejs blogg. This is so me right now.

Likes

Comments

View tracker

Bilder från The bridge. Med mamma och pappa. Konstigt att man kan tycka om en bro så mycket som jag tycker om Golden Gate. Så mäktig.

Älskar den Amerikanska flaggan. Inte bara hur den ser ut, men också hur stor respekt amerikanerna har till den och att den står för så mycket.

Likes

Comments

MAMMA OCH PAPPA ÄR HÄR
Så konstigt men så kul att ha dom här! Idag åkte vi till Golden Gate bron, en andra gång, för att denna gången gå över.
Efter jag jobbat några timmar på eftermiddagen gjorde vi en liten kort snutt om dagen. Titta och njut. OBS hörselproppar kan behövas, om man har känslig hörsel!!
Spontan video, dåligkvalite då vi gjorde den med datorkameran, men who cares? vi hade så kul när vi gjorde den.

Likes

Comments

Miss Malmö kom på besök i helgen. Så kul att träffa henne igen! Felicia kom hit samtidigt som mig, och bodde till en början här i närheten men gick in i rematch då hon inte trivdes allt för bra.
Hela fredagen bestod utav att försöka hitta halloween utklädnad. Som jag skrev tidigare var jag en krita. Jättenöjd med mitt val av outfit då alla uppmärksammade den, gav roliga kommentarer samt några ville ta kort haha.

Fredag kväll spenderades på Stanford. Älskar Stanford. Eller tror snarare att det är collage livet över lag här som jag diggar.

I försök att hitta en utklädnad.

Lördagen turistade vi runt då Felicia inte hunnit se så mycket av San Francisco innan hon flyttade.
Lördagkväll var det på med kritan igen, och hemmafest inne i San Francisco stod på schemat.

  • Au pair

Likes

Comments

När jag väckte Emmy imorse flög hon nästan upp när hon insåg vilken dag det var, "HAPPY HALLOWEEN". Hon var typ mer exalterad över halloween för min skull än vad jag var om det nu va möjligt.
Jack hade ingen skola så vi åkte till stan och åt glass, var på trampolinstället sky high samt åt burgare (eller han åt jag tittade på)
Senare mötte vi upp några av familjens kompisar och gick ut och trick or treat'a.
Dom har alltså stängt av en gata här i området. Där alla på gatan pyntar deras hus spöklikt. Aldrig sett något liknande, men älskar det!
Barnen sprang runt knackade på varje dörr och jag och Victoria sprang efter. De fick med sig massa godis hem så barnen var så nöjda när de hällde ut allt godis på bordet i köket.
Såg så mycket roliga kostymer efter vägen också. Haha fanns allt! - snacksmaskin, Donald Trump samt pikatchu. Barnen verkade älska min, kostym haha alla bara "mamma titta där är en rosa krita".
-om ni inte ser det på bilden, va jag som sagt en krita.

Likes

Comments

Playdate stod på schemat med Jacks söta kompis Finn idag. Som vanligt önskade killarna att åka till Sky High - stället med massa studsmattor.
Men jag klagar inte, är ett kul ställe för barnen att hänga på. De kan vara aktiva och jag går bara runt och kollar medan de gör konster samt leker. Så gör mitt jobb väldigt enkelt.

  • Au pair

Likes

Comments

På Jacks skola idag, fick barnen bjuda in sina mor och far föräldrar att komma på besök. Men eftersom att alla inte har turen att ha sina mor och farföräldrar vid liv eller boendes nära, kunde man även välja att ta med sig en speciell person/kompis.
Då mina värdbarns mor och far föräldrar bor i Chicago samt Kansas, fick jag möjligheten att gå med min favoritkille till skolan.
När jag kom till klassrummet möttes jag av världens största leende samt fick jag en stor kram. Kan ju inte annat än bli varm inombords.
Efter första lektionen med pyssel, mattelekar samt läsning gick vi till kyrkan. Barnen sjöng och det var både prästen och några elever som sa några väl valda ord. Väldigt fint gjort.


Likes

Comments

Idag har jag och Emi bestigit en fjärdedel av Kebnekaise. Vi gick ut och tog oss en hike som visade sig vara brantare än vi beräknat. Men oj va nice! Vädret var perfekt. Sällskapet lika så. Även utsikten.
Emi bor ca 20-25 minuter ifrån mig via motorvägen. Detta stället låg ytterligare 10-15 min ifrån henne. Trots det kunde vi se ända bort till området jag bor i, samt skymta San Francisco. Inget att klaga på där inte!
Scotts företag har en Box i en arena här. Ikväll var det Disney on ice. Så Scott fixade biljetter till oss. Så mysigt!!!

-Dagens höjdpunkt var ändå när farmor och farfar ringde och överraskade för att säga grattis på namnsdagen till mig.

Likes

Comments