Dalma, en ungersk au pair jag har umgåtts med mycket senaste tiden hade hejdå party, i lördags då hon flyttar till NY i en månad nästa vecka för crossfitgymmet. Hatar så mycket att säga hejdå. Fan va de e jobbigt.
Men hon har inte lämnat än så ska bara ha kul sista tiden!

På söndagen stöttade vi vår Buddy Leo som skulle tävla i tyngdlyftning! I ett litet klassrum, på en skola i SF. Så intressant!!!
Kändes som att vara tillbaka till gamla skruttna idrottshallar och spela cup med handbollen. När det inte betydde ett skit om att målet höll på att rasa ihop eller om att golvet sviktade. Allt som betydde något var att man fick göra det man älskade mest. Häftigt hur tyst det blev när de skulle lyfta.

Direkt efter åkte jag in till At&Tpark och hejade fram the Giants till seger mot the Twins!
Vi bevittnade även ett frieri på läktaren!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Torsdag. En bra sådan! Trots att jag har haft väldigt låg energi idag har det var en väldigt nice dag.
Jag och Emmy bakade cookies direkt på morgonen, så började dagen med ett kakfoftande kök! Hur underbart?
Åkte till Crossfiten efter barnen åkt till skolan. Jack hade kort dag idag då det var hans sista skoldag innan sommaren. Så jag kunde inte stanna lika länge som jag hade önskat på crossfiten. Men var så mysigt att bara få hänga med Jack, utan stress och massa måsten. Då vi annars har massa aktiviteter och saker att göra.

Vi lekte med hans nurfguns, ritade och hoppade studsmatta. När vi hade hämtat upp Emmy och lämpat henne hos hennes mamma åkte vi givetvis till Sky high hahahaaha galet hur ofta vi är där. 4 dagar i veckan typ.
De bara skrattar åt oss när vi kommer innanför dörrarna numera.

Jack gav mig en teckning. Med bla ett hjärta, där det stod "Love, Jack".
När han gav teckningen till mig sa han "Amanda, jag vet att du inte kommer stanna för alltid och att du lämnar snart. Så ville bara ge dig denna." SMÄLTE.

Är så kul på crossfiten nu. Klarar av att göra saker jag aldrig klarat av tidigare. Känner mig starkare. Känner mig gladare. Känner mig uppskattad. Älskar känslan av att folk tror på mig. Speciellt när jag själv tvivlar.
Älskar att gå dit. Mår så bra och har så kul. Älskar alla leenden när möts av när man kommer dit.
Så många olika och roliga personligheter där som gör mig glad.
Älskar också mitt lilla "team" jag alltid tränar extra med efter dagens workout. Älskar hur de pushar mig. Hur de tror på mig. Hur de skrattar med och åt mig.
Älskar att man kan vara sig själv. Spelar ingen roll vem du är eller hur du ser ut. Du passar ändå in.
Blir stolt över mig själv. Inte bara över det faktum hur långt jag har kommit utan även att jag accepterat att det kommer ta tid. Att det är okej att vara dålig, svag i början. Att alla börjar vi från någonstans.
Boxen räddar många av mina dagar.

Innan Jack lämnade för skolan idag. Typ 10 kärleksfyllda, gosiga kramar.

"Okay guys, grab some equipment, something random! dumbbell, weight plate, rower, what ever you like! PICTURE TIME!"

He said something random. So I brought a fan.

Likes

Comments

Drog mig i sängen lite extra, bara för att det var söndag.
Jag, Victoria och Elin åkte ner till stanford. Gick runt på mallet där, strosade runt på campus och hade picknick i solen. Mötte upp några andra tjejer o bara chilla.
Vi avslutade dagen med mat i Half moon bay, grillade skaldjur och fisk! Mummmmmaaaaaaa
Kikade solnedgången, kallt men åh va fint!

Likes

Comments

Min fina vän Victorias värdmamma jobbar med event och hade vart med och planerat ett event i at&t park idag.
Viccan va så söt och frågade ifall jag och Jack ville med. Vi hade verkligen en så mysig förmiddag tillsammans med Victoria och ett av hennes värdbarn.
Jack som är ett stort baseball fan klädde självklart på sig hela giants uniform, när han fick reda på att vi skulle till arenan.
Det fanns rutschkanor, ansiktsmålning samt man kunde se hur hårt man kunde kasta en baseball.
Vi hade picknick på planen och mös runt bland alla aktiviteter som fanns på och runt planen.

Likes

Comments

Med Emmy i Yosemite på klassresa och Scott i New York, slutade det med att jag och Jack blir helt ensamma hemma då Lora blev inringd sista minuten till att göra en intervju i Los Angeles imorgon.
Så mysigt att få vara själv med Jack.
När jag berättade för honom i bilen att det bara skulle vara oss två, sa han att han var jätteglad för de, för att han faktiskt önskat ha en dag med bara mig. Gosen.
Gick till hans favorit resturang och åt pizza samt spelade one on one, på basketplanen.
Nu chillar vi i sängen och kollar på matprogram. Mystisdagggg

Likes

Comments

Min lilla Em, och min värdpappa gick i tåget och kastade ut godis.

Viccis gick i paradtåget

Alla barn gick crazy, för alla i paraden kastade ut godis

Givetvis var brandmännen där. ❤️❤️

Alla ni som följer the warriors, känner igen denna mamman. Haha hon är alltid med på "dance cam" haha och är typ känd här i området för det. Askul, så klart att hon fick en bil!

Likes

Comments

Igår visade jag och Victoria, Dalma Santa Cruz och lite av Highway 1.

Likes

Comments

One elephant went out to play, upon a spider's web one day, he had such enormous fun, that he called for another elephant to come.

Two elephants went out to play, on a spider's web one day. They had such enormous fun, that they called for another elephant to come..

Osv osv..
Lora och scott var ute på ett möte ang safari ikväll så jag hade barnen själv. Älskar att ha dom själv när det är läggdags. Ser till att dom har duschat och är klara för sängen relativt tidigt så vi har gott om tid för att ligga och prata, läsa bok och bara gosa innan det är dags att släcka.

ikväll sjöng jag elefantvisan för Emmy upp till 20 elefanter, då hon hade svårt att sova.
Jag kom ihåg att jag hade sjungit den för mig själv när jag var yngre om jag inte kunde sova. Verkade funka för henne också så det var lyckat.
Hon hade aldrig hört visan innan så hon tyckte det var kul.

Likes

Comments

Efter en mysig lördagskväll med barbecue, dricka och hot tub, ringde klockan en aning för tidigt för mig och viccan i morse.
Precis som förra året ställde jag upp i områdets fun run med mina host kids. Jag sprang 2km med Jack och efteråt bjöds det på pannkaksfrulle som brandmännen fixat!
Väldigt mysigt event, där man först springer 2, 5 eller 10km. Käkar frulle och sedan kan barnen prova på golf, soccer eller bara leka runt.

Jag, Elin och Victoria körde till Half moon bay för lunch. Följde sedan highway one söderut och landade på en strand och chillade ett tag.
Sen fick vi äntligen träffa Lisa igen efter att hon har vart iväg med sina föräldrar som har vart här på besök! Saknat den fisen!!!!!

Likes

Comments

Today, me, Elin and Victoria x2, took the bart in to San Francisco. Jumped off at 24th mission street and just started to walk around. Such a fun street to just walk back and fourth on. So many weird and fun people and a lot of street art and cool stores.
Since it was Victorias first time in the city, after some food at mission we went to Union square as well.

she found her beloved grapes.

V and I. thughs.

well, food is life.

Viccan and Elin, cuties!!

Likes

Comments