Idag råkade jag buttcall'a min värdpappa, han ringde tillbaka och frågade ifall det var något jag ville eller behövde hjälp med. Efter jag svarade nej och bad om ursäkt för att ringa honom av misstag frågade han om jag hade en minut då vi ändå var på telefon.
Han tyckte att jag inte verkat vara mig själv det sista. Inte på de sättet att jag hade gjort småmissar när det kommer till jobbet/vardagen utan att jag inte verkade vara "samma glada Amanda".
Han tyckte att ända sedan jag snackade om handbollen för någon vecka sen, hade jag verkat deppig, nere. Han frågade ifall det kanske kunde vara saknaden av handbollen? eller om det var något han, min värdmamma eller barnen hade gjort eller gör.

Jag svarade nej.
Vilket kanske egentligen inte är helt sant. Vart mycket bråk inom famljen det sista. Schema ändringar och sista minuten extratimmar. Stressen och pressen som min Värdmamma lägger över en, säker på att det är oavsiktligt, går över gränsen ibland. Pikar ang min vikt/mitt utseende. Bägaren rinner över. JAG ORKAR INTE. Jag behöver ett break.
Jag försöker ha uppe en fasad framförallt framför barnen, men ibland rasar den. Försöker att inte ta åt mig. Försöker att inte ta det personligt, men fan va det är svårt.

"wether you want it or not, you're a part of our family, and we love you. And I just wanted to make sure that you're ok. Let me know if there is anything I can do."

Scott är mestadels på jobbet hela dagarna, kommer hem relativt sent, allt som oftast på mobilen samt är ofta på jobbresor. Så de faktum att han var den som sa något, han som inte är around allt för mycket. Fick mig att verkligen börja fundera på vad jag ska ändra för att jag ska kunna bli mitt glada jag igen.
När vi la på satt jag i bilen. Jag började gråta. Gråta för jag inte vet vart jag ska börja. Känner mig vilsen. I mig själv. Som marcolioo i skogen <3.
Måste ändra på något, för han har rätt. känner mig inte som mig själv. Är inte bästa Amanda. Är någon annan alien just nu som gömmer sig i hoodtröjor samt små äter. För antar att de är de "feta, inte längre sexiga/smala" personer gör (ord från städerskan ang mig) LOL jaja
Däremot är jag så glad att jag inte är själv. Även fast jag sällan berättar för mina vänner allt allt jag känner, för de är bara sån jag är, håller det för mig själv och tror att det kommer lösas, vet jag att de finns här. Vilket är väldigt skönt. hjälper.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Dröm knytis hemma hos Sannisen imorse. Skivbar ost, kaviar och tunna pannkakor. MAGAAAD HEAVEN. Fralla, med ost, tomat och gurka, alltså it's a party in my mouth, som Jack skulle ha sagt.
Så najs verkligen. Svensk frulle, svenskt skitsnack med svenska brudar. 10 AV TIO

Likes

Comments

från bakisutflykten igår till ocean beach med svennarna.

tycker denna bilden e så gossig på viccan, haha ser ut som ett litet busigt barn

Likes

Comments

Min värdpappa hade hockeymatch fredag kväll, för en gångs skull hängde jag och barnen på. Morgonen efter när Jack spelade baseball, passade jag och Emmy på att ha våffelfrukost i sängen.

Ledig lördagkväll. Jag, HBemma, Jennifer och Alice, köpte några flaskor billigt vin och softade hemma hos Jennifer.
Efter en jädra massa näseblod från min snok, och några shottar av Ikeas flädersaft tog vi oss ut till Harlot.

Idag när vi alla hade återhämtat oss en smula plockade jag upp mina svenskar från the hood här. Elin, Vickan och Lisa. Käkade frulle, strosade runt på en strand i City, letade efter en gunga för att ta instapics med city i bakgrunden men gungan var givetvis trasig sen shoppade även citronkransar på TJmax.
Hawaiian poke till middag innan vi slutade i Viccans soffa, där även Wilma joina oss. Wooop

Likes

Comments

Alltså såna här meddelanden gör mig så så så glad. Att få veta att någon tänker på en och att de saknar en. Heléne och Johannes, var två au pairer som bodde här i Kalifornien men som har åkt hem till Danmark och Tyskland.
Trots att det sög så hårt när dom lämnade, visste jag ändå att vi kommer ses igen. Vilket gjorde det lättare.
Vissa personer vet man att man kommer träffa igen.

Likes

Comments

På googles campus, har android byggt upp några figurer(bla en donut med sprinkles), vilka jag och Lisa åkte ner till idag efter jag hade vart på crossfit samt sprungit ärenden.
Efter vi tagit mestadels väldigt fula bilder åkte vi till san mateo college. Så nice att bara strosa runt på campus här om man inte har något att göra.
Kikade självklart in footballs planen osv. Planen, eller snarare hela skolan hade finaste utsikten jag sett. Tack vare att det var näst in till molnfritt kunde vi se ända in till city, samt bay bridge o san mateo bridge.
Fick dessvärre inte någon bild därifrån, men kommer med säkerhet åka tillbaka dit.

Likes

Comments

Sea world. Så så så ballt. Drömmen som man hade när man var liten om att bli delfinskötare slog blossade upp igen.
Ni som känner till min värdfamilj vet vid det här laget att VIP tourer är givna. Så vi fick träffa, klappa och mata djuren.
Beluga Val, valross samt pingviner va några av de djuren vi fick dansa, gosa och pussas med.
Vi hade lunch brevid späckhuggarnas pool, där de efter hade en show.

Även om jag hade en så fruktansvärt jävla bra dag, på så många sätt, kan jag inte rå för att tycka synd om djuren. Är detta verkligen rätt för dessa underbart vackra varelser?

Likes

Comments

HAPPY EASTER DÄR HEMMA!!!!!
Brunch på klubben klockan 11 stod på schemat. 11.20 gick min värdpappa ur duschen och min värdmamma satt och sminkade sig fortfarande. Haha, passa tider är verkligen inte min värdfamiljs starkaste sida.

Maten var jättegod men till gick jag som "Betsys kompis/familjevän" (min värdmammas äldre dotter) då jag, som nanny/au pair inte får komma till klubben. Så om någon skulle fråga var jag här på besök, för att träffa Betsy, som jag gick på boarding school med i Barcelona. Hur knep? Förstår mig verkligen inte på dehär med den där klubben. Aja
Alla på klubben är antingen 45+ eller småbarn. Haha så för oss va de inte jätteparty. Då alla är så propra och överklassiga.
Men med en Easter Bunny som drack champagne och gratis mimosa vart det helt okej.

Min ägg jakt vart lyckad och barnen uppskattade den väldigt mycket! Så de va kul!

Likes

Comments

Gjort iordning ett påskägg var till mina värdbarn. Förhoppningsvis kommer äggen uppskattas!!
Tanken är att de med hjälp av ledtrådar ska leta efter bokstäver, som sedan bildar ett ord. Ordet kommer vara ett rum i huset som de sedan ska leta efter deras ägg i.


Likes

Comments

Några bilder från dagen på sea world.
Fler bilder kommer samt även lite om vad vi gjorde där. Men jag är helt slut så bilderna får tala för sig själva!

Likes

Comments