Igår var vi i Boston. Kikade runt i Downtown o china town. Åkte till Harvard och MIT.
Så alla restauranger på Harvard måste servera glass. Det är ett krav på skolan, lol. #drömskola

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Niagarafallen!!!!
Dessvärre kan man inte åka båtturen under vintern. Så mäktigt. Hur högt dånet var av vattnet samt misten som drev omkring.
Rekommenderar alla att åka hit!!!

Jag var tyvärr bara på New York sidan. Nästa gång vill jag ta mig över till Canada sidan!

Likes

Comments

Igår fyllde Jack 8!!!!! Vilket är väldigt stort, då man inte behöver ha bilbarnstol samt att man får vara med på ”after dark” på trampolinstället! Vilket han har sett fram emot hur länge som helst.
Ringde honom för att säga grattis. När han insåg att det var jag blev han jätteglad!! Vilket värmde hjärtat på mig (oj tantvarning men faktiskt)
Sen gick vi över till FaceTime. Och de var så kul att se dom igen. Både barnen och Saga! Saknar dom verkligen, känns verkligen som att jag är borta från min familj.
Men känns skönt att veta att jag kommer tillbaka dit iaf 2 dagar innan jag åker hem, och då kommer jag även hinna se Betsy igen!

Likes

Comments

Corning glass museum, vart andra stoppet idag. Efter jag sett filmen ”ett glasblåsares barn” när jag va mindre har jag vart fascinerad av glasblåseri. Något jag alltid velat prova på, ett tag var det även mitt drömyrke? Haha udda I know.
Vi fick sett hur det gick till när de tillverkade en skål samt en tallrik. Jag tyckte det var ascoolt haha.

Sen åkte vi några timmar till norrut för att se Niagarafallen upplysta i mörkret! Så mäktigt.

Likes

Comments

Första stoppet idag, blev Hersey’s chokladworld! Kalle och chokladfabriken IRL!

Likes

Comments


Chinatown

United States Capitol and Library of Congress

National archive

Eftersom min vistelse I️ D.C var väldigt kort, valde jag att inte lägga allt för mycket tid på museum. Då de var mycket jag ville hinna se.
Men ett museum jag stannade till på var de African American history museum. Vilket var så intressant! Skulle kunna gå där inne hela dagen.

National monument of Washington

World War II memorial
När jag var där hyllade de några veteraner. Tycker det är fint att dem hedrar de som offrar sina liv för sitt land.

National museum of American history

Vietnam veterans memorial

Lincoln Memorial

Memorial bridge

Arlington National Cemetery

Washington National Cathedral

Likes

Comments

Las Vegas Blvd aka the Strip.

Trots att jag var sjuk mestadels av tiden i Vegas, är det är riktigt kul ställe. Väldigt fake alltihop men nice om man vill rymma från verkligheten ett tag!

Likes

Comments

Grand Canyon. WOW WOW WOW!
Oj va mäktigt. Får fortfarande rysningar.

Men mina planer från börjar var en längre roadtrip. Den satte dessvärre polisen stopp för.
Jag har aldrig blivit stoppad av en polis tidigare. Så fick hjärtklappning när jag såg blåljusen.
Min hyrbil hade inga registreringsskyltar, vilket jag påpekade när jag plockade upp den.
De berättade att pappret i vindrutan var giltigt istället, då bilen var ny. Jag litade på de. Hahaha polisen sa sedan annorlunda.
De kollade upp pappret vilket visade att bilen ej var registrerad som den skulle och att jag ej var tillåten att köra den.
Tack o lov var polisen snäll och lät mig stanna och ta in Grand Canyon. Han sa dock att när jag var klar där, behövde jag ta tillbaka bilen direkt och lämna tillbaka den. Sen på vägen hem blev jag stannad igen(!!!) pga samma orsak. Men jag förklarade vad den tidigare polis konstapeln hade sagt och jag slapp ännu en bot.

Jag är glad över att jag I️ alla fall kom till Grand Canyon. Men oj vad jag är besviken för allt annat jag missade. Som jag hade planerat för dag 2.
Efter lite snack fick jag tillbaka pengarna för bilen på hyrstället.

Som ni ser på bilden över var alla samlade på samma ställen och tog bilder. Jag ville ha en unik bild. Så jag klättrade ut på en liten klippa, utanför säkerhetsstängslen.
Benen var av jelly och adrenalinet rusade medan jag staplade mig ut.

Jag är så glad att jag gjorde detta för det var något helt annat där ute. Obeskrivligt. Gick rätt in I️ själen.
Jag frågade ett äldre par, som påminde om mormor och morfar ifall de skulle kunna ta en bild om jag gick ut på klippan (som i övrigt påminde om lejonkungen). De sa självklart för de ville bevittna mina dumheter LOL. När jag stod där ute och de hade tagit bilden med min telefon tog han upp sin egna telefon och tog en bild.
”Jag måste ju dokumentera detta, måste ju ha bevis när jag berättar för gamlingarna hemma dessa knasigheter du har för dig”
Sen kom det fram en kvinna som hade stått längre bort, hon visade att hon också tagit en bild då de tyckte att jag vart modig. Haha #famousinthecanyons

Likes

Comments

East Jesus- där allt räknas som konst.
Någon mil längre in, efter salvation mountain. Fanns ”East Jesus” ett ställe där de tagit skräp och gjort om till en konstsamling. Lite creepy och alla som hängde där var drogade av olika slag.
Men jag är glad att jag åkte dit. För har aldrig sett något liknande!

Likes

Comments