Vi gjorde det mesta av vår sista dag här i paradiset. Donuts och kanelbullar innan frukost - precis som alla andra dagar.
Barnen skaffade henna tatueringar, Emmy flätade håret och vi åkte rushkanorna samt vattenhissen om och om igen.
Sprang in i Nikita idag också! En tjej som jag träffade några få gången via Felicia. Så random men så kul! Älskar när man träffar personer man känner, när man liksom bara springer in i dom på ställen man minst anar att träffa någon man känner!

En sista solnedgång

Likes

Comments

Även denna dagen började vi med Donuts på uteplatsen, innan frukost. Jag Emmy och Jack gick ner tidigt (för att vara denna familjen) till poolen då de skulle göra provapådyk i poolen.
Vi åt middag med en man som var pappa till en av scotts vänner när han växte upp. Hans fru gick bort tragiskt några år sedan. Men nu är han nygift och fortfarande nykär i sin fru Birgitta, som också mists sin käraste . Sötaste paret.

Några pics från idag.

Likes

Comments

Vi hyrde snorklarna i 24 timmar, eftersom vi hade några timmar kvar i morse. Passade jag på att gå ner innan frukost och snorkla. Så fint.
Eftersom Jack inte var med, kunde jag gå lite längre ut och därmed se mer. Såg så många fina, coola fiskar, en stingrocka och vattnet var så klart, så vackert.
Svårslagen start på dagen i min värld.

Likes

Comments

Startade dagen med donuts och kaffe innan vi gick up och åt frukostbuffé. Lol. MATKOMA yes.
Snorklade med Betsy innan hon flög tillbaka till LA.
Poolhäng/beachen har ockuperat resen av dagen. Tänker ej klaga på de faktiskt.
Scott tog ut barnen på middag ikväll, så att jag och Lora kunde ha våran tv-kväll som varje annan måndag, bachelor måndag.

Likes

Comments

Maui. Har inget emot att stanna här uppkommande veckan.

Likes

Comments

Bilder från förre helgen. Då jag lördag förmiddag åkte till Half moon bay. tog en morgon kaffe medan jag snackade med pappa och sedan lillebror på telefon. Älskar att få updates om hur allt är hemma.
Strosade runt i hamnen och mest njöt av havsdoften och att solen hittat hem igen.
Hade lite tid att slå av så medan jag väntade på att mina vänner skulle komma passade jag på att prata med Frida. Vilket gjorde mig så glad. Att få skratta med henne igen. Få catcha up. yep, fyllde upp mig innifrån, med massa glädje och värme.

När mina amigos slutat jobba/tagit sig upp ur sängen möttes vi vid en mysig, lite halvt gömd strand som man behövde kämpa lite för att ta sig till. När de gjorde iordning deras eld för bonfire'n de skulle ha, drog jag mig hemmåt för att ta hand om mina värdbarn.

Såg 50 shades darker på söndagen, samt cruisade runt på standford. Tänk så mycket mer man kan göra när det är bra väder ute.
Filmen var en besvikelse - men sällskapet och vädret var desto bättre!

Likes

Comments

Trots halvkasst väder med duggregn, drog jag mig ner till Crystals springs för en löprunda. Men vädret var verkligen perfekt för att springa i.
Efter 2.5 Miles märket var det en bänk med blommor på, undrar om det var deras årsdag eller något. Fint var det iaf.

Likes

Comments

Igår hjälpte jag och Sanna tjejerna att träna inför talangjakten de ska vara med på deras skola. Eller Sanna hjälpte till med dansen- medan jag tog med snacks och cupcakes.
Kände mig som en liten Kroppsmagnus lol. Assisterar på sidan men ack så viktig, behövd och uppskattad

Likes

Comments

Såhär ser det ut i mitt område nästan vart man än går. Mycket grönt och stora hus. Gosfaktor 

Likes

Comments