Gomoron!

Ursäktar för dåligt uppdatering dom senaste dagarna, men det beror på att har varit sjuk och har inte gjort något speciellt heller. Blev sjuk i tisdag och mådde jätte dåligt men tur va att jag blev frisk igår.
Har inte gjort nå mycket fast jag har höstlov haha. På måndag var jag med mina kompisar och hade roligt på kvällen.  Igår var jag också med kompisar och var också ute å körde på kvällen :) De var helt nice.
På veckoslutet ska jag till Rangsby för pappa bor där så ska vara där veckoslutet. Vet ej vad jag ska göra alls.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejj!

Veckan startade helt okej, har inte gjort så mycket så därför har det inte kommit nya inlägg på några dagar.
Idag fick jag en ny telefon, oneplus 3T och den är super bra!! Om ni letar efter en bra mobil så köp one plus haha! :) Ska inte göra nå mycket denhär veckan förutom läsa till et prov som är på fredag.

Likes

Comments

Hejjssan!

Nu är det måndag igen och veckoslutet var helt awesome. På lördag gick jag och mina kompisar till fagerö på kvällen och vi hade super rolit men tyvärr minns jag inte så mycket av den kvällen, tror att jag drack för mycket hahaha! Skäms typ för mycket. På söndag var det bakfyllan, usch!! Vi hade också kalas på söndag för min lillebror fyllde år en vecka sedan. Det var helt nice. :)
Och idag hade jag prov som gick typ bra och denna skoldagen gick snabbt, hah! Nu ska jag vila en stund och sedan kanske ska jag ut med kompisarna litegran.

Likes

Comments

Hej! Idag slutade jag skolan kl. 14:55 och det var en helt ok dag i skolan. Kom hem typ kl. 16 tiden och sen åt jag, städade lite och gjorde läxor. Har också ett prov på fredag så läste också på den. Sedan gick jag ut med kompisarna och bara chillade. Sju tiden kom jag hem igen och kollade på netflix en stund med mamma. Vi kollade på The Mist, en riktigt bra serie!! Nu ska jag bara kolla netflix igen och bara chilla resten av kvällen.

Likes

Comments

Hej! Idag är det tisdag å det är väldigt tidigt nu men tänkte endå skriva ett inlägg.
Igår gjorde ja inte något speciellt. Kom hem från skolan å sen åkte jag med moppe till närpes centrum å chilla med kompisarna. Var där typ en timme å sen åkte jag ti kaskö å va ute å körde med moppe där också haha. Runt kl. 20 åkte jag hem för jag var riktit trött, men måste endå göra läxorna då. Tur att vi inte får nå mycket läxor hahah!

Likes

Comments