Hejjssan!

Har inte varit så aktiv på bloggen men jag ska försöka ändra det och vara mer aktiv. Jag gör inte så mycket på dagarna, så har inte så mycket att skriva om.
Igår blev jag sjuk så fick åka hem från skolan. Mådde så jävla dåligt men idag mår jag lite bättre. Jag far alltså hemma idag också men imoron ska jag gå till skolan.
Idag har jag bara kollat gossip girl i sängen och sen började jag med en bullet journal och det är verkligen roligt att göra. Kollade inspiration från We heart it. Jag rekommenderar verkligen att ni ska göra en bullet journal, de är kul. Kanske ska göra en inlägg och ge några tips till att göra en bullet journal.

Ha det så bra! :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejj alla finisar!

Idag tänkte jag skriva om att jag inte mår så bra hela tiden och jag vill försöka hjälpa er som inte har det så bra heller.

Det är så att för 2 år sedan mådde jag skit hela tiden. Inget känndes roligt och jag skrattade typ aldrig. Allt gick åt helvete då. Jag kan inte beskria känslan hur jag mådde, det var så skit. Jag började stanna hemma och gick alldrig typ nåmera med komisarna, jag pratade nästan alldrig med mina föräldrar. Jag bara låg i sängen alla dagar. Jag började stanna hemma från skolan också, för att jag kunde bara inte gå dit. Jag kunde inte fokusera. Och då började jag skada mig själv.

Tur att jag har så fina kompisar som kom hem till mig och tittade på hur jag mådde. Dom fattade att allt var inte okej. Dom stöttade hela tiden. Jag är så tacksam att jag har så fina vänner. Dom betyder allt för mig. <3 Men en dag sa dom, att jag måste gå och prata till någon om det här, för att dom ville inte att jag skulle må såhär. Jag började tänka på det där och jag tänkte att dom har rätt. Jag kan inte resten av livet må såhär och bara ligga i sängen och vänta att jag skulle må bra igen, för det skulle ju inte hända bara sådär.

En dag gick jag till skolan, pratade med en kurator om det här. Jag började prata med henne ofta och det började hjälpa lite gran. Kuratorn sa, att jag skulle berätta till mina föräldrar vad som pågår i mitt liv just nu. Det var så jävla svårt att säga det till dom. Jag visste inte hur dom skulle reagera och jag visste inte heller hur jag skulle börja. Men en dag så berättade jag allt. Det gick bra. Dom stöttade mig. Det känndes så bra att berätta de till dom. Allt blev lättare.

Det gick 1 år och allt gick typ bättre. Hade fått medicin och pratade med kuratorn ännu. Och jag pratar med kuratorn ännu också. Jag är så himla tacksam till alla som hjälpte mig. Dom årena var ett helvete för mig, och jag vill inte att ni skulle känna det där som jag kände. Jag vill inte att ni ska må sådär. Gå prata med någon om allt inte är okej för dej! <3 Det hjälper, jag lovar.

Puss och kram! Ha en jätte bra dag <3Kuvahaun tulos haulle your skin isn't paper don't cut it

Likes

Comments

​Hejjssan!

Igår, på lördag var det en super trevlig dag. Klockan typ 12:30 gick jag till Kaskö och träffade mina kompisar där. Vi lyssnade på musik, pratade och hade det trevligt. Sen kl. 17:00 ringde vi till Sanna om hon kunde sjussa oss till Kstad, och det kunde hon. så alla vi 5 hoppade i i baksätet, haha! Kl. 17:30 var vi framme i Kstad Abc, vi åt och chillade bara och efter en liten stund började vi gå från abc till stan. Det var typ 6 kilometer, hahah! Men vi klarade det. Kl. 19:15 kom min pappa och hemta oss och vi får ti Kaskö och lämnade mina kompisar där. Min, pappas och min styvmammas resa gick vidare till Vasa. Vi var framme i Vasa typ klockan 21:30 sen gick vi till Hesburger och åt där, och sen åkte vi till Burger King och hemtade milkshakes, å de va så jävla gott!! Vi kom hem på natten och jag gick direkt till sängen och började sova, var så himla trött.Likes

Comments

Hej!


Tänkte berätta om min helg som inte var så speciell. I fredag var jag hos mina kompisar och bara chillade, gjorde inte nå mycket då. Men på lördag får jag kl. 13 till Sara och sen typ kl. 16 får jag, Sara, Salla och Aada till kstad abc, vi hade jätte roligt haha. Vi träffade en kompis där också. Vi var där typ i 5 timmar. Sen kom vi hem typ kl. 20:30 tiden, så gick vi ut en stund till och träffade på några kompisar. Kl. 22 gick jag hem och kollade på netflix, ofc. Söndag var en chill dag. Jag var med kompisar och vi gjorde inte så mycket. Idag är det en tråkig dag och är så himla trött. Ska någ inte göra nåt idag typ haha!

Likes

Comments

Gomoron!

Ursäktar för dåligt uppdatering dom senaste dagarna, men det beror på att har varit sjuk och har inte gjort något speciellt heller. Blev sjuk i tisdag och mådde jätte dåligt men tur va att jag blev frisk igår.
Har inte gjort nå mycket fast jag har höstlov haha. På måndag var jag med mina kompisar och hade roligt på kvällen.  Igår var jag också med kompisar och var också ute å körde på kvällen :) De var helt nice.
På veckoslutet ska jag till Rangsby för pappa bor där så ska vara där veckoslutet. Vet ej vad jag ska göra alls.

Likes

Comments

Hejj!

Veckan startade helt okej, har inte gjort så mycket så därför har det inte kommit nya inlägg på några dagar.
Idag fick jag en ny telefon, oneplus 3T och den är super bra!! Om ni letar efter en bra mobil så köp one plus haha! :) Ska inte göra nå mycket denhär veckan förutom läsa till et prov som är på fredag.

Likes

Comments

Hejjssan!

Nu är det måndag igen och veckoslutet var helt awesome. På lördag gick jag och mina kompisar till fagerö på kvällen och vi hade super rolit men tyvärr minns jag inte så mycket av den kvällen, tror att jag drack för mycket hahaha! Skäms typ för mycket. På söndag var det bakfyllan, usch!! Vi hade också kalas på söndag för min lillebror fyllde år en vecka sedan. Det var helt nice. :)
Och idag hade jag prov som gick typ bra och denna skoldagen gick snabbt, hah! Nu ska jag vila en stund och sedan kanske ska jag ut med kompisarna litegran.

Likes

Comments

Hej! Idag slutade jag skolan kl. 14:55 och det var en helt ok dag i skolan. Kom hem typ kl. 16 tiden och sen åt jag, städade lite och gjorde läxor. Har också ett prov på fredag så läste också på den. Sedan gick jag ut med kompisarna och bara chillade. Sju tiden kom jag hem igen och kollade på netflix en stund med mamma. Vi kollade på The Mist, en riktigt bra serie!! Nu ska jag bara kolla netflix igen och bara chilla resten av kvällen.

Likes

Comments

Hej! Idag är det tisdag å det är väldigt tidigt nu men tänkte endå skriva ett inlägg.
Igår gjorde ja inte något speciellt. Kom hem från skolan å sen åkte jag med moppe till närpes centrum å chilla med kompisarna. Var där typ en timme å sen åkte jag ti kaskö å va ute å körde med moppe där också haha. Runt kl. 20 åkte jag hem för jag var riktit trött, men måste endå göra läxorna då. Tur att vi inte får nå mycket läxor hahah!

Likes

Comments