Header


I lördags fyllde jag 23 år i livet. Jag tycker att jag har utvecklats och mognat samt blivit mycket klokare under det senaste året. Jag har tagit beslut som jag aldrig trodde att jag skulle behöva ta och upplevt saker som jag aldrig trodde att jag skulle uppleva. Framförallt så har jag lärt känna mig själv på ett helt nytt plan. Jag har alltid varit en vilsen själ som har prioriterat andra före mig själv, men för första gången någonsin så känner jag mig tillfredsställd med mig själv. Nu är det jag som är nummer ett vid prioriteringar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Härom veckan så kände jag ett sånt stort behov av förändring i mitt hem. Inte nog med det, så kommer jag verkligen behöva en egen spegel i sovrummet nu när jag ska bli sambo. Jag är verkligen supernöjd med resultatet, rummet känns öppnare och byrån passar mycket bättre in i rummet och går fint ihop med mina nattduksbord då de är från samma serie.. Tänk att en sån liten förändring kan påverka en så mycket.

Likes

Comments


I helgen har jag målat om i extra rummet i min lägenhet. För i slutet av april ska jag nämligen bli sambo igen. Men den här gången med två till. Julia och hennes hund Diva. Hur galet va?! Jag ser fram emot det som bara den, att ha någon att komma hem till men jag tror framförallt att vi kommer ha så jävla kul! Jag är redo för ett nytt kapitel i mitt liv.

Likes

Comments


Förra veckan så blev jag slängde jag ihop denna glass som inte innehåller vitt socker!


Du behöver:
2 bananer
2 msk jordnötssmör
1 msk kakao, eller helt efter egen smak
1-2 dl valfri mjölk (laktosfri, mandelmjölk, kokosmjölk, ja vad som helst)

Dela bananerna i bitar, frys i någon timme. Ta ut och tillsätt resten av ingredienserna och mixa med hjälp av en stavmixer, mix & go eller varför inte en matberedare om man har en sådan. Låt stå i frysen i cirkus 1-2 timmar. ENJOY!

Likes

Comments


Försöker att börja mindag med havregrynsgröt varje dag. 2 dl havregryn, 3 dl, lite salt, in i micron 4 minuter. Smaksätter med kanel, banan och dränker med mjölk... MUMS. Har testat att ha till både vanlig mjölk, mandelmjölk och ris och quinoa mjölk. En riktigt bra start på dagen! Men inget är ju bättre än frallor och yoghurt, men detta är ett snabbt och nyttigt alternativ!

Likes

Comments