Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


Ännu en vecka har passerat. Det är skrämmande hur fort tiden går. Ibland så vill man åka tillbaka i tiden och få saker ogjorda, ibland så vill man att tiden ska stanna, ibland vill man att tiden ska gå långsammare och ibland få tiden att gå fortare. Är det inte lite sjukt egentligen? Att man aldrig riktigt är nöjd över hur "fort" tiden går.

​​Idag är en sån där dag som känns. Kanske är det så att det är söndagsångest eller det faktum att det bara är en vecka kvar på min sjukskrivning.. Men klumpen i bröstet gör det svårt att andas och jag har känt mig nedstämd och ledsen nästintill hela dagen.. Men man måste få bearbeta alla känslor som man känner, dåliga som bra. Undviker man de "jobbiga" känslorna och låtsas som att allt är bra så gör man bara det värre för sig själv och man kommer få ett bakslag utan dess like, jag talar utav egen erfarenhet. Så ikväll tänker jag bara känna det jag känner.

Likes

Comments


Vet inte hur många gånger jag har skrivit och berättat att jag gillar variation när det kommer till träning. Denna vecka har jag naturligtvis tränat på gymmet då jag älskar styrketräning, men jag har även testat på ett dans pass samt gått en hel del promenader. Just när det kommer till promenader så tycker jag att det på något sätt är avkopplande. Sen är det bara positivt om man promenerar med någon för då tänker man ännu mindre på att man motionerar och så är det ju faktiskt väldigt trevligt att prata med någon. Jag hoppas att vädret nästa vecka tillåter minst lika många promenader som jag har betat av denna vecka. Mer promenader åt folket!

Likes

Comments


Något som jag ständigt gör är att jag flyttar omkring mina blommor. Det blir som en liten förändring utan att man egentligen gör så mycket. Min garderobs blommar mår inte så bra, som man kan se på bilden. Så jag försöker hitta en plats där den trivs. Håller hoppet uppe om att den ska återhämta sig. Haha vilket växt fantast man är. Men växter är väldigt viktigt för mig, de bidrar liksom till så mycket.

Likes

Comments


Idag upptäckte jag att det faktiskt syns på kroppen att träningen ger resultat. Så himla kul att se, även fast att det inte riktigt är mitt mål med träningen, alltså att få den att se ut på ett visst sätt. Det viktigaste för mig är att den ger mig styrka och energi. Men fick ändå en boost av att se mig själv i spegeln idag..

Idag blev det ett lättare benpass på gymmet med Jill. Följt av en efterlängtad promenad med Evelina. Som jag har saknat hennes sällskap! Hon är så himla förstående, fin, rolig, positiv och helt enkelt bäst.

Snart ska jag ta mig i kragen och gå ner till tvättstugan och hämta min tvätt. Sen blir det att duscha och bädda nytt i sängen. Jag är rätt så nöjd med dagen trotts att jag önskat att jag hade hunnit med att göra mer saker, men men, det är en dag imorgon å!

Likes

Comments


Det finns nog inget som jag tycker är snyggare än en lätt muskulös rygg. Musklerna ska liksom inte vara allt för stora men man ska ändå se att musklerna finns där när man spänner sig. Min rygg är absolut inte där än, men jag kämpar på och snart så ska jag nå min drömrygg.

Likes

Comments


Har just genomfört veckans sista träningspass. Det blev ben, rumpa och mage. Igår hade jag aldrig trott att jag skulle hamna på gymmet idag. Men jag vaknade upp med energi utan dess like. Så jag tänkte, varför inte gå till gymmet och göra av med lite energi? Inga ursäkter här inte. Men imorgon måste kroppen få VILA innan en ny träningsvecka börjar.

Likes

Comments