Header


​Har ni missat de nya protein puddingarna från Barbells? Jag har hunnit med att smaka både choklad och päron med vanilj. Det finns även en i kokossmak men jag avstod från att köpa den då jag hade käkat kokoskvarg en hel vecka.

Den i chokladsmak tyckte jag inte alls var lika god som Njie's choklad propud trotts att även de har gjort om sin chokladsmak. Men jag tyckte att Barbells smakade lite mer konstgjord och lite åt karamell hållet, inte riktigt som choklad. Men päron och vanilj var betydligt mycket godare. Gifte sig bra tillsammans och inte alls på tok för söt. Den enda nackdelen med den var att den var klumpig, eller rättare sagt grötig. Så andra gången jag käkade den så skakade jag den ordentligt men då upplevde jag att den blev jättelös. Aja, god var den iallafall!

Likes

Comments


Röd är en sån himla fin färg som står för energi och passion. Varje gång jag bär rött så känns det som att jag är med i en kellogs reklam och jäääklar vad fräsch man känner sig.

​Jag ​har lyckats köpa på mig lite röda träningskläder den senaste tiden. Hoodie:n är från Nike och den har jag faktiskt fått av Filip, linnet köpte jag på Bershka och "sport-bh:n" köpte jag på H&M. Men den använder jag faktiskt inte på gymmet. Den har används som en lite festligare topp, flätan i bak är ju bara så snygg!

Likes

Comments


Förstår inte varför allt ska hända mig just nu.. Jag har liksom haft mitt bästa år någonsin, men oktober har bara eskalerat. Halva månaden har gått och jag har hunnit blivit påkörd av en cyklist, men röntgen visade att det inte var någon skelettskada som tur var. Men jag kan ej beskriva den smärtan jag hade i flera dagar och inte nog med det så visade det sig att jag hade fått infektion i såren som uppstod av krocken. Och förra veckan vaknade upp med en halsmandel stor som en kardimummaskorpa. Så jag cyklade till Hälsovårdcentralen efter jobbet på onsdag och alla symptom tydde på att det var körtelfeber men det var tydligen förtidigt att ta prover. Så jag har varit tvungen att låsa in mig själv i lägenheten och stänga ute omvärlden. Men igår när jag äntligen kunde göra proverna så visade dem inga tecken av körtelfeber. Så det enda doktorn kunde komma fram till var att jag har haft ett virus inkroppen men att min kropp har läkt ut det. Men nu tycks jag ha fått magkatarr av allt det här. Påriktigt jag känner mig mentalt instabil, orkar inte svara när folk ringer eller smsar. Hatar att jag blir såhär, vill kunna ta motgångar bättre. Men jag känner mig som ett offer. Nu tänker jag njuta av mitt äpple med jordnötssmör.

Likes

Comments


Vilken befrielse, igår rök äntligen håret! Jag trivs mycket bättre i den här korta längden men såhär kort hår har jag inte haft sedan jag var barn. Känns som att jag har blivit några kilon lättare och några år yngre haha. Nästa gång kanske jag till och med klipper det kortare, vem vet...

Likes

Comments

​Tights och bh från H&M, linne och skor Nike.
​​
Under sommaren har det inte blivit mycket träning. Men nu ska jag äntligen ta mig tillbaka till mina tränings rutiner och det firar jag med nya träningsskor och kläder. Allt för att motivationen ska vara på topp!

Likes

Comments


​HOLA! LONG TIME NO SEE!
Denna dag började med en redig frukost bestående av bananpannkakor, kvarg, nektariner och hasselnötter tillsammans med en spenat och mango smoothie. Jag lider för tillfället av en förkylning som plågar min hals något oerhört. Idag är en sorglig dag, för idag tog vi farväl av Filips morfar Sören. Det var en väldigt vacker begravning men jag grät non stop.... Nu har jag bäddat ner mig i soffan och hoppas på att friskare tills imorgon för då åker vi till Rönnskär.

Likes

Comments