Header
View tracker

Idag förnyades gymkortet efter över fyra veckors uppehåll. Det blev ett ben pass med my main bitch. Squat squading for the win. Jag har verkligen saknat träningen och jag är sjukt motiverad att ta tag i den igen. Sen blir allt så mycket roligare när man har någon att träna med, man får liksom en extra push att ta sig till gymmet!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Vet inte om det går att ha en mysigare helg än vad jag just haft. Jag fick äran att vara hundvakt i helgen. Så min helg har bestått av en massa mys och långa promenader. Har till och med skedat blivit snarkad i nacken. Hur mysigt?! 

Likes

Comments


Trotts never ending sjukdomar och motgångar så känner jag mig faktiskt riktigt glad. De senaste tre dagarna har varit så himla mysiga. Jag har blivit uppvaktad av fina vänner, umgåtts med mami två dagar på rad och idag har man varit hundvakt, vilket har inneburit mysiga promenader och tonvis med kyssar. Jag fortsätter helgen i samma mode, liksom bara ta det lugnt och vila. Hoppas innerligt att jag hinner bli frisk till på måndag, för nu är jag ganska trött på att ligga hemma och vara sjuk.

Likes

Comments


Denna växt har varit i min familj i 16 år så, den är säkert 20 år gammal, hur sjukt är inte det?! Idag fick den sig en trimning, så nu är den lite mindre och söt, mitt lilla träd. De grenar som jag klippte bort fick hamna i en liten vas. Huuuuur fint?

Likes

Comments


Dagens brakfrukost bestod av bananpannkakor med kvarg, äpplen och hasselnötter, en spenat och mango smoothie och kiwi på sidan om. Behöver jag ens berätta hur mätt jag blev? Men så jäkla GOTT!

Likes

Comments