Vilken härligt dag, jag är glad.
Har hunnit med massor idag, jobbade till fyra sen en lååång promenad med Lina och Felicia, skönt att prata av sig om allt!
Det blir samma sväng imorgon och Cleo är trött och nöjd!
Och på torsdag har Fredrik bokat bord på Tages och jag längtar så efter god mat. Men efter allt som jag gjort idag är jag trött och kommer somna gott, redan nerbäddad i sängen.

Tbt till marbella i september förra året, suktar efter sol☀️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 212 Readers

Likes

Comments

I veckan har jag känt mig super rastlös, varit ut och promenerat och försökt ta mig framåt men det har känts tungt. Men vågen visar sammanlagt minus 6 kilo vilket känns super bra!
Så dags att rycka upp sig och börjar med en promenad imorgon med Lina.
Gossip girl har underhållit mig i veckan, två säsonger senare..
Suktar efter sötsaker och drömmer om cheesecake livet som en sockermissbrukare.

  • 167 Readers

Likes

Comments

Motion

Idag har jag varit ledig, känns som att jag hunnit allt och inget på samma gång.
Det som jag fokuserat på idag är promenader och få upp flåset lite. Även haft ett fotosession på hundarna då vi var på dagen och gick på isen.
Efter det hamnade fokuset på gossip girl, som jag för övrigt sett två gånger. Och nu på kvällen flåsade jag och Moa runt stan.
Avrundar med kall Loka och mys i soffan.

Foto: Josefin Nilsson

Likes

Comments

Nu äntligen har jag landat i soffan efter en härlig arbetshelg. Det är otroligt hur pigg jag känner mig, på mina delade turer brukar jag alltid lägga mig och sova mellan 12.30 och 15.30 och sen iväg på kvällsturen. Och i lördags var jag så pigg att det kändes meningslöst att lägga sig att sova.
Jag, mamma och mormor for runt och kikade på hus och myste på.
Idag slutade jag 16.45, så skönt att avrunda helgen med en lång promenad och surr med Josefin och Moa.

Men som sagt just nu är det soffläge med bubbelvatten och gossip girl. Cleo är minst sagt lika trött som jag.

  • 243 Readers

Likes

Comments

Jag vet redan nu utan att tveka att för två månader sen hade jag enbart tittat ut och sagt nej jag ids inte gå ut idag. Men ni ska veta att idag har jag och Moa plumsat runt stan (6.5 km) och surrat samtidigt. Till och med nu efter att jag jobbat och promenerat känner jag mig pigg, fantastiskt.
Samtidigt som man svettas så hinner man surra av sig alla sina problem med en vän, jag kan om jag vill.
Vågen har samtidigt visat igår minus 5 kg från startvikt och jag kunde inte vara gladare!
Men eftersom jag har jobbhelg blir det en tidig kväll för mig.

  • 308 Readers

Likes

Comments

Motion

Herregud. Helt. Slut.
Efter att ha jobbat från 07.00 imorse till 16.00 for jag hem bytte gardiner och städade upp i lägenheten. Blir så nöjd varje gång jag städat och ren bäddat. Sen är jag helt övertygad om att jag är hög på endorfiner.

Allt jag gör känns roligt, jag har börjat tänka att allt jag gör för mig gynnar mig, positivare livsinställning.
Efter jag blåst igenom lägenheten for jag och Josefin till pitholmsheden och gick 10.1 kilometer!

Allt detta har lett till att jag och hunden Cleo är super slitna och avrundar med ljus, te och Johan Falk.

Ibland måste man vara stolt över sina framsteg, jag är helt övertygad om att andra ser en gladare och piggare Amanda.

  • Motion
  • 351 Readers

Likes

Comments

Motion

En tanke som slog mig på dagen är att tidigare i livet har det varit shaming på vänner som tränat och dom har vigt en hel dag åt det. Att "vi får se om jag kan umgås på onsdag, ska träna" och jag har köpt det, helt rakt av. Tränar man tar det en dag, har jag alltså trott. Men att träna eller gå tar cirka 1-2 timmar av ens vardag och en halvtimme åt att duscha och göra sig redo för annat.

Så många bortförklaringar från min sida, att aldrig komma igång. "Nej jag hinner inte gå en långprommis idag ska och träffa blablabla". Man hinner om man vill helt enkelt. Prioritera om och gör rätt, sluta med töntiga bortförklaringar och ta vara på dagen istället.

Jag älskar att sova länge och då menar jag länge. Men som jag skrev i förra inlägget så började jag mitt nya liv med att sova men då jag har ändrat inställning till min aktivering i vardagen så har jag ändå hunnit träffa vänner, promenera och sparka PÅ EN DAG. Jag är otroligt fascinerad av mig själv, att jag från en dag till en annan kunnat börja tycka det är roligt att röra på mig.


foto: Josefin Nilsson


Likes

Comments

Jag börjar med att presentera mig med lite fakta

Svårt att missa, jag heter Amanda Jadinge, bor i en liten etta i en liten stad. Har världens finaste sambo och världens busigaste hund. Varför jag valt att börja blogga är för att kunna skriva av mig, gå tillbaka och ha en överblick på mig själv.

Dom som vill får alltså frivilligt hänga med. Jag är 22 år gammal förövrigt och har nog aldrig riktigt känt mig vuxen förens nu, fyra år senare än då man tror att man är "vuxen". Har inte alls levt ett hälsosamt liv, då menar jag med karameller och coca cola. Sen har man väl alltid varit frisk på att festa.

2 Januari i år började jag med mitt nya liv, låter klyschigt i know, men jag gör det av en anledning jag inte riktigt ännu kommer att avslöja. Men sen den andra januari så har jag varit coca cola och godis fri och jäklar det känns bra. Inte i början, men nu känns det helt okej. Eftersom jag börjat nu med att försöka hjälpa mig hjälpa mig själv så ska jag tappa ett visst antal kilo. Promenader och en paus på festande.

Men jag måste säga att det är inte det att jag tror jag kommer sakna att festa, en paus är bara bra. Men jag tror jag kommer sakna sällskap. I mina umgängen blir det mest att man ses över myskvällar med chips och godis eller fredagar och lördagar med alkohol. Det är svårt att hitta annat att göra ibland. Men jag löser det, får världens bästa pep av nära vänner och familj. Jag är på gång.


Likes

Comments