Header

Igår var mitt första friidrottslopp, det var ett relay meet vilket betyder att det är endast stafetter. Jag skulle springa 4x800m och 4x400m, man springer alltså en av de 4. Min 800 sprang jag på 2.57 vilket var vår snabbaste tjejtid (med en sekund!) och jag var tvungen att springa igen haha. Och sen min 400 var på 1.12. Det var riktigt kul men vi var där från 16 till 21, så jag var ganska död när jag kom hem. Jag ser framemot resten av säsongen.

Jag och Claire

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår åkte jag, Ashley, Sunheri, Aubrey, Katlin och Madison till Knoxville vilket är en av de större städerna i Tennessee för att köpa klänningar till prom. Vi åkte till Bella Boutique som skulle vara den största prom-affären i Tennesse, inte en chans att det var så men det är okej. Vi var i affären i fem timmar men ingen av oss köpte en klänning haha. Jag ska till Nashville nästa helg med min värdfamilj så vi ska titta då, men det börjar bli lite snålt med tid. Detta är klänningen jag gillade bäst från igår:

Likes

Comments

Hemresan börjar ju redan närma sig och det är helt galet. Jag är kluven, den ena halvan av mig tycker att det ska bli skönt att komma hem, den andra halvan vill verkligen inte lämna allt här. Iallafall, jag fick min flyginfo för någon dag sen. Jag kommer åka hem den 7e juni klockan 15.16 och mellanlanda i Chicago och London. 88 dagar till jag får se min familj igen!

Likes

Comments

Nu närmar sig prom, och såklart måste man ha en klänning. Amerikanare spenderar sjuka summor på klänningar för prom, de flesta mellan 200 och 400 dollar. Men jag har hört någon som köpte en för så mycket som 900 dollar! Helt galet. På söndag ska jag åka med några vänner till den största prom-affären i Tennessee, Bella Boutique. Det ligger i Knoxville vilket är ca två timmar härifrån. Jag har tänkt mig något likt de klänningarna på bilderna.

Likes

Comments

Etc par fredagar sedan när jag kom hem efter träningen hade Larry gjort ett promposal för mig. Det är något killar (eller tjejer för den delen) gör när de bjuder någon till prom. Jag tycker att det är den gulligaste grejen ever haha, önskar att vi hade det i Sverige. Iallafall, på hans skylt stod det "Det skulle vara en ära att få bjuda den vackraste tjejen i världen till prom. Vill du bli min promdejt?" Självklart. Supergulligt!

Likes

Comments

I lördags spenderade jag nästan hela dagen downtown med Claire. Vi hade en superbra lunch, hon förstår konceptet med fika haha. Och sen så gick vi omkring i alla små butiker, downtown är verkligen så mysigt.

Likes

Comments