Header

I måndags var min första track&field-träning. Det var superkul men riktigt riktigt jobbigt, mycket mer seriöst än cross country. Vi är ca 10 tjejer och mycket fler killar och vi har 4 coacher. Träningen började med uppvärmning vilket var 800 meter löpning och en massa olika stretchövningar. Sen hade vi coreträning, löpteknik och sen 4x200m. Jag gjorde bara tre för jag var väldigt nära att spy haha. Men det var riktigt kul och alla tjejerna var väldigt snälla och hjälpsamma. Igår hade vi ingen träning eftersom att det regnade väldigt mycket och jag vet inte om vi kommer att ha någon idag heller.

Ha det bäst!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Torsdagen hände inget speciellt, det var bara en chill dag och på kvällen så hade vi en liten Award Ceremony. Jag och Larry fick "Cutest Ever Award" haha...

På fredagen gjorde vi något riktigt ballt, vi åkte helikopter. Det var så kul och rätt läskigt, så så värt! Resten av dagen så packade vi och hängde vid poolen. En riktigt bra sista dag!

Och sen på lördagen var det dags att åka hem och resan var slut.

Likes

Comments

På onsdagen hade vi inget planerat förrän 19 på kvällen. Så på förmiddagen åkte jag, Jocelyn, Caroline, Dennis och Alex och shoppade. Vi lyckades tydligen åka till fel köpcenter (med samma namn och såg likadant ut!!!) så vi gick mest runt och letade efter affärerna vi hade sett på söndagen. Vi åt iallafall supergoda men dyra glassar på häagendazs. Sen gick vi tillbaka till hotellet och chillade vid poolen.

Vid 19 så var det dags att åka på en luau. Det är en middagsshow med Hawaii-buffé och en massa dans och sång. Det var hur bra som helst, alla hade så kul. Vi fick gå upp på scenen och lära oss hula-hula dans haha...

En himla bra kväll.

Likes

Comments

Måndagen var vår första dag på universal studios. Vi gick upp tidigt och gjorde oss iordning för dagen. Vi hade matchande tröjor som alla hade på sig haha. Måndagen var en jättebra dag och vi kom inte hem förrän sent. Och som nästan alla andra kvällar så avslutades den i jacuzzin.

På tisdagen lämnade vi inte vårt hus förrän 13 så jag och Jocelyn passade på att gå och sola vid den stora poolen. Vi gick till den andra parken Islands Of Adventure och hade en bra men lång dag. Jag var helt död när vi kom hem.

Vi alla hade en liten anteckningsbok där andra kunde skriva snälla saken om en. Det var så roligt både att skriva och att läsa vad andra skrev till en.

Likes

Comments

Dag två - min värdmammas födelsedag. Den började med att vi blev väckta 7.30, superkul, och sen var vi ute genom dörren vid 8.30. Eftersom att den var min värdmammas födelsedag så åkte vi och hade brunch på New Smyrna Beach. Det var supergott och vädret var underbart. Efter vi var klara där åkte vi vidare till Ron Jon's Surf Shop vilket är en riktigt känd affär med alla möjliga strandgrejer. Detta var på Cocoa beach som är en annan känd strand. Efter det så åkte vi till ett stort köpcenter med alla märkesaffärer för grymma priser, + att det var Presidents Day så vi fick extra rea. Jag köpte en Nike-tröja, Adidas-skor och en Michael Kors-väska. Vi var där i cirka 2 timmar vilket definitivt inte var tillräckligt med tid. Vi ska åka tillbaka igen senare i veckan. När vi kom hem därifrån så åt vi middag och sen klämde vi fem tjejer in oss i en superliten jacuzzi haha...

Det var även alla hjärtans dag och jag fick Swarowski halsband och armband av min speciella person. Världsbäst.

Likes

Comments

Första dagen började 2.30 på morgonen då vi började göra oss redo för avfärd. Halv fyra var vi påväg och hade en lång bilresa framför oss. Vi stannade klockan 7 för frukost och 12 för lunch och sen var vi framme i Orlando, Florida runt 13.30. När vi kom fram till hotellet så gick vi över regler och matschema, då vi är 13 kids haha. Och sen åt vi mackor till middag. Många av oss gick och satte oss i vår jacuzzi och bara pratade till det var ganska sent och sen var det dags att gå och lägga sig för att vara redo för den kommande dagen. Men jag, Jocelyn, Caroline och Claire satt uppe hur länge som helst och snackade i vårt rum, och sen var första dagen slut.

Likes

Comments

I fredags var jag på ett intressemöte för track & field vilket är friidrott. Det var ca 40 pers som kom dit så vi är ett relativt stort lag vilket är kul. Jag ska antagligen springa de längre distanserna men jag är inte helt säker än. De längre distanserna är 1 mile och 3 miles (1.6 och 5 km). Så jag har börjat springa igen, vill ju vara i någon slags form när träningarna börjar om en månad. Det är redan varmt här igen, runt 18 grader, så det är helt ok att springa. Bara 11 dagar till Florida!

I fredags var jag också på Cook out med Sunheri och Ashley, glömde att ta bild så jag har bara en på halvkäkad mat hehe. Jag måste bli bättre på att ta bilder!

Likes

Comments