Header

Igår hade jag mitt första cross country lopp, det gick bra. Var 7 minuter snabbare än tjejen efter mig i laget haha. Tror att jag var någonstans i mitten bland alla tjejer dock. Men det var kul och efteråt så stack jag med Alysanne och Richard från laget downtown Chattanooga och åt glass. Det är verkligen superfint downtown och det var första gången jag var där, men ska dit med några vänner i helgen igen!

Nu sitter jag efter träningen och väntar på min v-bror som ska hämta mig och sen måste jag plugga inför mitt stora engelska test imorgon.. Usch.
Ha det bäst!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vilken superbra dag på stranden! Vi kom fram vid 12 för killarna var så sega haha... Och sen stannade vi där till strax efter fem. Det var verkligen hur bra som helst! Vi hade så kul i bilen också på vägen hem. Vilken tur jag har med min värdfamilj verkligen, ser inte hur det skulle kunna vara bättre på något sätt.

Och idag har jag mitt första lopp, det är 5 km och vi ska springa mot 30 (!!!) andra skolor. Ska bli kul för jag känner några från en annan skola som ska springa idag. Och på bilderna ser ni min "nya" uniform, kul att någon sprang i den förra säsongen haha.. Den är inte i världsform men funkar! Ha det bra! Och önska mig lycka till..

Likes

Comments

Hej! Denna helgen har varit superbra! I fredags åkte jag med Ashley och fikade på starbucks och såg på bio, vi såg the visit. Den var superbra, troligtvis den bästa skräckfilmen jag har sett. Sen när jag kom hem beställde vi hem pizza och hade en mysig kväll.

Sen igår så sov vi länge och efter frukost så skypade jag med mina föräldrar och sen stack jag och min v-bror hem till en annan utbytesstudent i området. Och när vi kom hem bestämde min v-mamma sig för att vi skulle dra en spontanare till stranden dagen efter. Så vi gick och la oss 9 för att gå upp 4 och köra till stranden. Klockan är 10 nu och vi har cirka en timme kvar i bilen. Det ska bli övernajs och vädret är på topp!

Skriver en till uppdatering på vägen hem.
Ha det gött!

Likes

Comments

Igår efter träningen så hämtade några kompisar från skolan mig och vi åkte till the mall och åt på Chick-fil-A. Nuggetsen där är underbara haha, och jag var dödshungrig efter vår backträning så det var gött! Jag kom hem runt 7 och såg att jag hade fått ett paket från min familj hemma i Sverige. Så glad jag blev! Daim, omega 3-tabletter (jag råkade säga till mamma att jag inte äter någon fisk här...), en tidning, brev och en tandborste av någon anledning (? please explain ;) ).

Idag hade vi träning igen ute, det var sjukt varmt, jag tror vi är uppe runt 35 grader. Och sprang i trapporna på läktaren. Kuligt, och 11 varv runt fotbollsplanen. Nu ska jag på zumba alldeles strax med min värdsyster och våra grannar!

Vi hörs!


Likes

Comments

Igår var jag på min första cross country träning och jag var den enda tjejen i laget haha. Killarna är supersnabba så vi kan väl bara säga att det var svårt att ta sig ur sängen imorse. Träningen var 1 mile (1,6 km) snabbt, sen backträning och sen en 1 mile snabbt och efter det nedvarvning 1/2 mile. Jag försökte ju hänga med killarna som springer 6 min/mile vilket är strax under 4 min/km och det gick helt okej haha. Men jag kan knappt gå idag, och idag stod distans på schemat.

Vi sprang ca 6 km lugnt så det var mest skönt. Det var en annan tjej där idag också så det var kul, tydligen ska tre andra tjejer börja och då är vi tillräckligt många för ett tjejlag. Men killarna är hur sköna som helst så det spelar mig egentligen ingen roll.

Imorgon är det fredag! Vilket betyder långhelg, för det är Labor day på måndag, gött!
Vi hörs!

Likes

Comments

Nu har jag varit här i USA i en månad och en dag. Tiden har verkligen sprungit förbi, jag skojar inte!
Idag så lämnade jag in alla papper för cross country och imorgon är min första träning. Ska bli kuuul, men det bästa helt ärligt är att jag slipper skolbussen hem. De har sitt första lopp idag vilket jag missar, men det gör inte så mycket.

I fredags så var jag på min första amerikanska fotbollsmatch. Den höll på sjukt länge haha, från 7.30 till 10.30. Jag var där med mina värdsyskon och lite andra vänner från skolan så det var riktigt kul!

Vi hade ett pep rally i skolan, helt plötsligt i 6th block så kom skolbandet i korridorerna och spelade och alla sprang ut ur klassrummen och skrek och sjöng lol. Sen var vi i hallen där cheerleaderna gjorde sina cheers och fotbollsspelarna fick springa ut och få en massa applåder. Det var så bra stämning och verkligen amerikansk school spirit!

Ha det bra!

Likes

Comments