Header

När jag läser igenom mina gamla inlägg inser jag att jag knappt har berättat något. Så nu ska jag dela med mig av lite information gällande de närmaste dagarna.

På fredag morgon, 5.00 ska jag samlas med de andra STS-utbytisarna på Kastrup för att senare åka vidare till London. I London kommer vi möta upp alla utbytesstudenter från Europa som ska med på samma Prep Course i New York. Alltså inklusive min schweiziska värdbror Robin, weeey! Och sen åka därifrån till New York. Vi stannar fyra nätter i New York på ett college där vi ska prova olika sporter, gå på föreläsningar, vara i NYC, shoppa osv. osv.

Och sen, på tisdag efter lunch så ska jag och Robin vidare till värdfamiljen. Vi mellanlandar i Charlotte innan vi kommer till Chattanoogas flygplats strax efter fem på kvällen. Och där står vår värdfamilj och väntar på oss. Det känns så overkligt när jag skriver det, men det är verklighet om 10 dagar.

Är det något mer jag har fått veta? Ja, att jag ska ha ytterliggare en värdbror. Yousef från Libyen, han var utbytesstudent men kunde tyvärr inte återvända till sitt hemland och bor nu alltså i min värdfamilj. Vi är alltså sex syskon! Det kommer bli så kul.

Idag har jag varit och handlat det sista inför avresan, alla presenter till min värdfamilj är nu fixade. Men ifall de skulle vara här inne på min blogg och kika så väntar jag med att visa det tills efter jag har gett dem.

Nästa gång jag skriver är jag förmodligen i mitt rum i Hixson, Tennessee. Vi hörs!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Nu var det ett tag sen och idag är det alltså bara fem (!!!) dagar till min avresa. Det känns sjukt och overkligt. Jag har varit nere i lite av en svacka där jag kände att jag verkligen inte ville åka och jag har frågat mig själv v a r f ö r jag har valt att åka ifrån mina vänner, min familj och alla nära här i Sverige, för ett år i USA där jag inte känner någon.

I fredags och igår hade jag två riktigt jobbiga avsked, jag trodde faktiskt inte att det skulle vara så jobbigt som det var. Men samtidigt nu, så känner jag att jag äntligen kan börja tagga mitt utbytesår igen. Jag tror dock inte att jag kommer bli redo att åka, det blir man nog inte.

Och här är lite bilder från min avskedsfest jag hade förra lördagen, absolut en lyckad kväll! Kommer sakna alla så mycket.. 

Likes

Comments