Header

För ett par dagar sen skypade jag med min värdsyster Jocelyn. Klockan var mitt i natten här i Sverige så jag var helt väck haha! Men hon verkar hur gullig som helst så det känns bra. Deras nuvarande utbytisar var också med i samtalet en liten stund och de verkar trivas superbra så det känns ju lugnande. Jag är fortfarande otroligt glad och nöjd med min värdfamilj! 

Bara 3 månader kvar till avreselägret i Göteborg!

Jag och min bästa riktiga syster! ♡

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Jag fick en idé av Matilda att göra en veckokalender / nedräkning tills jag åker. Visst ser det inte mycket ut? 

Jag har haft ganska mycket kontakt med värdfamiljen och de verkar superbra! Och Robin från Schweitz och jag klickar verkligen, det känns redan som att han är min bror. 

Ha det bra!

Likes

Comments

Wiihoo! Placeringen är nu helt fastställd. Jag ska bo i Hixson, Tennessee. Som är en "stad" / del av en stad med 40 000 invånare, och ligger nära Chattanooga som har 200 000! Helt ok måste jag säga. Jag ska bo i ett lägenhetsområde i centrum som har swimmingpool, tennisplaner och gym.

Skolan jag ska gå på heter Hixson high och är Wildcats (HIGH SCHOOL MUSICAL!!!). Den ligger ca 6 kilometer från där jag ska bo.

Familjen består av Dede som är ensamstående mamma med 6 (!!!) barn. Två egna barn som har flyttat hemifrån och har familj, ett fosterbarn som har flyttat hemifrån och 3 adoptivbarn som bor hemma. Det är Dennis, 18 år, Jocelyn, 17 år och Larry som är 14, + jag och Robin från Schweiz. Vi blir mycket kidz. Alla barnen gillar att spela tennis och är väldigt aktiva. Familjen älskar även att resa och Orlando är deras favoritstad.

Åh det känns ju helt underbart! Jag har mailat Dede och fått svar men nu svarar hon inte mig längre haha... Hoppas hon gör det snart igen så ska vi skypa.

Thanks Dede and Dennis, Jocelyn and Larry for hosting me! xx

Likes

Comments