Header

GUESS WHAT?! Petter från STS mailade mig för någon dag sen med all information angående ansökingen. Jag blev så pepp och har börjat fixa med min ansökan redan. Det är totalt 18 delar och jag har klarat av 4 hittills... Jaja, har 47 dagar kvar! Det är svårt och tar mycket tid men åh så kul. Livet leker kan man säga!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Inte speciellt mycket. I början av maj ansökte jag till STS. Och nån vecka senare var jag på intervju. Det var inte farligt alls, tjejen som intervjuade var supergullig och det gick jättebra (även intervjun på engelska, som jag var lite rädd för). Jag fick även en massa inforfmation och sånt som kan vara bra att veta innan man bestämmer sig att åka. STS-tjejen hade sjäv varit på ett utbytesår så det kändes verkligen som att jag pratade med rätt person. Det mesta som hon sa visste jag redan då jag har stalkat utbytesstudenters bloggar i två år haha.

En vecka senare fick jag det gula kuvertet som jag hade längtat efter. "Du är antagen till STS High School program år 2015/2016..." osv. osv. Den 20 maj betalade jag den första delen av pengarna för att säkra min plats. Och det är det som har hänt. 

Förra veckan fick jag ett mail om att mer information och sånt kommer i slutet av sommaren, SÅ TAGGAD!

xx

Likes

Comments