Nämen tjaaaaa. Är du här? Haha nej jag bara skoja. Nej men Amanda du har ju inte varit ett dugg aktiv och du sa att du skulle vara det. Jag vet, jag vet. Jag har varit lite upptagen på sistone så jag känner att jag kommer börja blogga mer aktivt när jag har mer ork och lust. Får väl hoppas att det blir snart. Men iallafall nu när jag ändå är igång. Hur är läget? Jag hoppas det är braaaa. Imorgon börjar skolan igen... yey.... Ja typ sådär eller inte alls.. Någon stans. Asså jag har funderat på en liten sak.
VAD IN I HELSKOTTA SKA MAN HA PÅ SIG? Typ sådär. Asså jag vet inte jag har ganska svårt att hitta något. Antingen är man för fin eller så är det för vardagligt eller ja det brukar vara så. Sås sås SÅSANKA. Ja men bra Amanda.. Fint och kreativt.. Jaja nu ska jag inte plåga er allt för mycket med mitt babbel. Men hade gött så länge!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 35 Readers

Likes

Comments

Häääjjjj! Hur är läget? Jag hoppas det är braaa. Idag fyllde jag år. 14 bast nu då. Tänkte bara skriva nåt lite snabbt nu på kvällen. Som vanligt inte planerat alls... Orkar inte skriva så mycket mer så ni får hade'!!
Här får ni en födelsedags egopic haha:').

  • 57 Readers

Likes

Comments

Tja! Hur mår ni? Jag hoppas det är braaaaa. Det har inte hänt något speciellt kul i mitt liv än så länge. Dock hade jag mössa på mig i skolan igår. Positiva reaktioner blev det men sen va det inte mycket mer med det. Asså Gud vilket roligt liv jag har. Btw jag fyller år på söndag!
Det va nog inget mer jag ville säga.
Hade'!!
Här kommer en av alla bilder jag tog igår när jag hade mössa:')


  • 64 Readers

Likes

Comments

Hoolaaaa! Hur är läget typ? Jag hoppas det är braaaaaa! Idag har jag legat hemma och varit sjuk. Yeey ennu en dag i paradiset. Asså det stör mig för jag tänkte träffa en idag but nooooo då ska jag bli sjuk. Aja nu ska jag åka hem till min mormor och morfar.
Hade'!!!

  • 78 Readers

Likes

Comments

Asså varför ska folk söka upp detta? Jag skulle gå in på Wikipedia och det som kommer upp som näst mest sökt på är Wikipedia/lesbiska. Är det verkligen så konstigt? Har inga kommentarer. Har inte så mycket mer att skriva om för stunden haha.
Hade'!!


  • 104 Readers

Likes

Comments

Tjabba tjena! Hur är läget? jag hoppas det är braaa! Det är äntligen FREDAG!!! Fridays are forever! Det är skola idag and that's it. Visst låter mitt liv intressant.. Nu ska jag dock fortsätta med att kolla på american horror story så hade'!!!

  • 105 Readers

Likes

Comments

Tja! hur är läget med er alla? Jag hoppas det är braa.

Alltså det är ju så att det här känns lite stelt. Första inlägget på länge liksom. BTW jag tog bort alla mina gamla inlägg för jag kände att det blev väldigt skumt. Jag har inte tänkt på vad jag ska skriva ALLS! Men det fick bli något litet.

Det känns lite tråkigt att sitta här och skriva om min dag så jag tänkte att ni skulle få välja! Även om det inte är någon som läser detta kanske haha jag är ensam.. Känner att jag inte har någon fantasi alls men man får ta det som det kommer.

Ni kan kontakta mig via kik, instagram och ask. Har problem med min mail för tillfället så ni kan tyvärr inte kontakta mig där eller så får nu gärna kommentera det här nedanför sen. Ni får hade'!!

kik'Amandaisen

insta'amandabrinck

ask'amandabrinck 

Likes

Comments