Dagens humör: Less på vädret men annars glad!

Dagens mående: Är inne i en bra period i livet, liksom allt går bra bara

Dagens borde: Städa min garderob, det ligger kläder över allt verkligen och plugga körkort

Dagens frisyr: Utfällt

Dagens smink: Concealer (life-saver under hösten), brunpuder, mascara och lite ögonskugga!

Dagens klädsel: Leggings och en tröja och kappa

Dagens planer: ​Se serier

Dagens materiella vill ha: Ett par utsvängd jeans

Dagens beroende: Nachos

Dagens tråkigaste: Har 0 ork till något, vill bara sova och vakna upp om två veckor och vara i tipp topp form!

Dagens längtan: VIll inte avslöja något men man längtar alltid till framtida resor

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej kan aldrig lova er en regelbundenhet i min kommande uppdatering men idag tänkte jag i alla fall slänga in ett inlägg. I mitten av augusti flög jag ner till Örebro. Där har det varit tre veckor introduktion med fest varje fredag och lördag från terminens start.  Jag hade förstahandskontrakt på en fin lägenhet med Länsgården, rekomenderar hyresvärden i Örebro. Nåväl. Igår lämnade jag in sista hemtentamen inför pedagogikkursen och det kändes väldigt skönt. Fredagen blev utgång med underbara tjejer! Hade så kul men resten av helgen ägnades åt hemtentamen princip, För att säga kort om dagen har den spenderats i stan. Var med Rebecka och Alicia en kort stud. Träffade min syster och hennes kompis på Max och åt lunch. Sedan mötte jag upp Emma efter hennes jobb och vi köpte godis för 100kr vardera så nu vankas det en film <3

Likes

Comments

Hej fina! Första veckan efter studenten spenderades i Grekland med Rebecka. Sedan var jag hemma några dagar för att packa om till en bilsemester i ungefär en vecka varav fem dagar spenderades i Göteborg skärgård, och sedan avslutade jag min bilsemester med att ta tåget till Stockholm och vara där under fyra dagar med Emma. Det har gått snart tio dagar sedan jag kom hem, hunnit träffa samtliga saknade personer men har hänt väldigt mycket saker på dessa tio dagar, som vissa är riktigt jobba. Bland annat har en närstående dött i cancer. Usch för den sjukdomen alltså. BLÄÄÄ. :(

Kan ni gissa vad jag gjort idag? Blev väckt halv tolv för att vi skulle fara på släktkalas hos min farbror, ätit gott hela förmiddagen., Resten av dagen ska nog spenderas framför någon film och sen ska vi kanske basta ikväll. Tänk om man hade det såhär varje dag resten av livet. Dagar utan krav, man bara är liksom, gör det man känner för, tar det lugnt och bara har det allmänt nice. Ska verkligen njuta fullt ut varje dag denna sommaren. Efter Kreta fick jag ju lite färg iallafall men hade varit bra med lite sol nu så man kan upprätthålla brännan, har precis duschat och smörjt in hela mig i lotion. <3


Likes

Comments

HEEEEEJJ!! nu tänkte jag bryta mitt mönster och hålla bloggen aktiv 2 dagar i streck!! Gårdagen vart ganska kul ändå, började kvällen hos Rebecka och sen rullade vi in vidare mot båten. Det var mycket folk och vi hann dricka lite innan vi for även fast vi tog bussen vid 22 för det är sååååå låååååååååååååååång kö där.


Likes

Comments

Hej! I skrivande stund väntar jag på att popcornen kan bli färdiga så att jag kan fortsätta kolla färdigt SKAM. Känns som man borde ta vara på dagarna när det är sol ute, så idag passade jag och Emma på att göra det, kom hem efter 19 tiden! Sov riktigt dåligt inatt så ska försöka somna tidigt idag. Puss!

Likes

Comments

Tänk att det är lite mer än två veckor sedan vi kom från Gran Canaria, och cirka två månader sedan jag kom hem från resan till Gran Canaria i januari med familjen. Tiden går så jäkla fort. Det är mindre än 80 dagar tills vi tar studenten. 80 dagar?! Hur kul blir inte det. Finns många spekulationer i min skalle kring framtiden. Den ger mig så mkt hopp men samtdigt skrämmer de mig att jag snart (läs nu) måste välja vad jag vill göra!

Likes

Comments

Tjabbis! Ska inte gå in på varför jag har bloggat, inte helt enkel prioterat de. Haha. Idag är det måndag (säger du de!?), och jag har skrivit en bucketlist på vad som ska göras, eventuellt träning om jag inte har lika mkt mensvärk senare. Lana del Ray. Kan ju vara världens snyggaste människa. Helvete!

Likes

Comments

Hej! Låter ju konstigt att säga det igen. Anledningen till att jag har bloggat är för att jag har varit i Gran Canaria. Denna gång var jag en vecka med min kompis. Rebecka! Lite varmare väder bjöds det på också. I skrivande stund sitter jag hemma i Luleå.


Likes

Comments

Hej, sorry för dålig update! Har varit i Gran Canaria två veckor och fått mycket värme och sol jag kan leva på ett tag. Har varit lite upptagen i helgen vilket ni säkert också har varit, jobbat lite och umgås med familjen och en kompis.. Sen jag har kommit hem från resan har jag mest försökt landa. Dock så saknar jag värmen maten och allt där till från resan så mycket. Åkte inte till gymmet i helgen iallafall, så blir nog en tur dit imorgon. Ni som snapade med mig såg att jag tog en liten pause och myste med min lillasyster istället haha. Imorrn har jag en kort skoldag så efter skolan ska jag på stan lite. tänkte ev få med mig en jacka och ett par skor, lär bli svårt att hitta båda, är så kräsen! Bloggar imr! Nu ska jag ta och sova!

Likes

Comments

Hej! Jag heter Amanda och bor i en stad i Norra Sverige som heter Luleå. Jag har bloggat förut men i takt med att många kompisar sluta blogga så tyckte väl jag att det inte var lika kul längre.. Men nu har jag skapat en ny bloggish! Kul? Ja såklart jag har saknat de. :) De hoppas jag verkligen ni också har gjort, vad jag kommer dela med mig här är en del av min vardag,inspiration och tankeställare.

Likes

Comments