Header

Likes

Comments

Kan vi gissa vad jag gör? Jo, jag tittar på House, som vanligt haha. Gick upp runt tio, drack smoothie och åt ett paket BelVita. Soffläge blir det fram till klockan fyra. Då ska jag åka till Karlskoga och äta på den indiska restaurangen med familjen.

När jag kommit hem därifrån så har jag inga planer i alla fall, vi får se vad det blir faktiskt.

Vad har ni för planer för dagen?

  • Filed under: vardag

Likes

Comments

Therese Lindgren

Amir Akrouti

JLC

NikkieTutorials

RemLife

  • Filed under: tips

Likes

Comments

Dagen började hos Nadia runt åtta imorse då jag spenderade natten där. Vi mer eller mindre gick upp, klädde på oss och drog sen till skolan. Skoldagen bestod av att titta på film fram tills klockan elva då vi slutade.

Efter skolan så åkte jag hem på en gång, satte mig vid datorn och började spela Sims då jag har en ny expansion! Har suttit här hela dagen och sitter nog en stund till faktiskt.

  • Filed under: vardag

Likes

Comments

Skoldagen slutade redan vid elva och då satte sig jag, Nadia och Simon i bilen och åkte till Prästbäcken för lite mat.

Direkt jag kom hem så slängde jag mig i sängen och startade House. Ångesten ligger på lite idag så jag blir nog kvar i sängen resten av dagen och förhoppningsvis somnar jag i tid ikväll också.

Likes

Comments

Nu tillslut sker första skoldagen. Känner mig inget pigg alls och hade gärna haft ett par månader till av sommarlov. Det blir nog inga "tuffa" skoldagar denna vecka i alla fall utan det drar igång till veckan istället.

Slutar rätt tidigt idag och har inga planer för dagen utan det lutar åt en hemmadag.
Har ni startat skolan?

  • Filed under: vardag

Likes

Comments