Header

Har nästan inte tänkt på min 18-års dag alls, det kommer kännas väldigt konstigt att fira den här borta utan vänner och familj...

Jag vaknade upp från en dröm i morse och trodde nästan att jag var i Sverige, det kändes konstigt och förvirrande. Jag har nog börjat inse mer och mer hur långt borta jag är från alla människor jag älskar och känner mig bekväm med. Det är inte så lätt att få nära vänner i skolan, folk är väldigt intresserande av att man är utbytesstudent och frågar gärna en massa frågor och så. Men det tar tid att komma folk nära.

Det blir bara bättre

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag vaknade jag 7 för att gå till catz med v-mamma och mellan v-syrran Kelly (som är hemma från college i en vecka), det är ett träningscenter som liknar crosstraining. Jag älskar det! Extremt jobbigt är det dock, när passet var över gav mina ben seriöst upp och jag lade mig ner på marken. Men det var det värt!

Senare under dagen åkte vi till target för att köpa en yoga matta, bars och mini reese's.

V-pappan åkte för att kolla på en LA Galaxy soccer game och då hade jag, v-systrarna och v-mamman en girls night med dinner och en film.

Vid 9 tiden ringde Zoila mig och frågade om jag ville följa med och åka till en outdoor mall i Glendale. Självklart var jag på så jag, hon och Aisling åkte dit och gick runt i affärer och åt cupcakes. Jag åt världens godaste, red velvet hette den. Dessutom fick jag med ett par shorts och en bok.

Jag älskade verkligen Glendale, en så otroligt mysig stad med en massa butiker, restauranger och fin dekoration. Riktigt härlig stämning! Dit kommer jag definitivt tillbaka.

Likes

Comments

Först och främst vill jag bara be om ursäkt för att jag varit så extremt dålig på att uppdatera den senaste tiden. Det beror helt enkel på att det var varit så himla mycket nytt, jag har varit så exalterad och verkligen haft svårt att sitta ner och tänka klart. De första tre veckorna gjorde jag inte ens läxorna, hade bara så himla svårt att fokusera, men det är bättre nu! Idag gjorde jag läxor :)

Ska snabbt sammanfatta allt, det går väldigt bra med värdfamiljen! De är superhärliga, jag känner mig bekväm och det känns verkligen som om jag är en del av familjen. Det går ganska bra med kompisar i skolan också! Just nu äter jag lunch med ett gäng som jag redan träffade de första dagarna. Det är självklart jobbig ibland i och med att man inte känner sig helt bekväm och att de alla har känt varandra och umgåtts i minst 3 år. Helt ärligt så gäller det bara att ha en positiv attityd, då går allt lite bättre.

Förra veckan åkte vi på en senior beach trip till Huntington, jag fick skjuts av Aisling och där nere träffade vi alla andra seniorsen. Vi badade, spelade volley ball och grillade s'mores. På vägen hem åkte vi till BJ's och jag provade en Pizzooki för första gången, det är en stor kaka med glass på. Extremt gott!

I söndags åkte vi till en asiatisk marknad där man kunde köpa en massa mat, främst asiatisk mat, men de hade också vanlig grill, friterad glass (jag vet???), och faktiskt brasilianska pastel. Jag åt väldigt mycket, vill liksom känna av den amerikanska kulturen i mina smaklökar och runt midjan. Favoriten var nog en friterad spiral potatis.Likes

Comments

I fredags gick jag på My first football game, jag var otroligt taggad för det! Förstod i princip ingenting, tittade mer på cheerleaderna än själva spelet men det var kul ändå! Helt ärligt verkar de flesta amerikanare själv inte förstå spelet vilket är intressant i och med att det är så stort här i USA.

Jag träffade några tjejer under veckan som är sjukt härliga och blev jätte intresserade av att jag är utbytesstudent, de ville ta med mig till matchen och sen till "in n out" efteråt. Så det gjorde vi! In n out är tydligen väldigt stort där, alla hade pratat om det hela veckan så jag hade ganska stora förhoppningar och jag blev inte besviken kan jag säga.

Innan the game jobbade jag med "ASB" (elevkåren) med att sälja t-shirts. Och efter in n out hade en av tjejerna en fest hos henne, där fick jag träffa en massa nya personer från skolan vilket var kul!

Likes

Comments