Allmänt, Bilder

Hej på er!
Igår åkte jag till skolan vid 8, trots min sovmorgon till tolv, för att fota till vårt UF-företag. Vi ska äntligen få upp en hemsida med internetshop så vi behövde ta lite bilder till det. Resultatet blev faktiskt väldigt bra och nu ska vi bara pilla lite mer med hemsidans design och så sen så kommer vi öppna den! Efter massa månader känns det som att vi äntligen lyckats få ett driv i vårt företag vilket är jätteroligt verkligen. Så nu taggar vi hemsidan wiho!!

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er!
Idag är en bra dag för det är fredag, solen lyser, jag har ätit två frukostar och jag använde solisar påväg till skolan. Egentligen har det varit en hel bra vecka för mig. Jag har haft mycket mer energi än vanligt vilket varit så härligt och humöret har varit på topp nästan hela tiden. Helgen hoppas jag blir likadan trots att den kommer bestå av pluggande från början till slut.

Ikväll ska jag i alla fall ut och äta med Victor och hans familj sen antagligen träffa några kompisar efteråt och innan det förhoppningsvis hinna träna! Ja ni läste rätt Amanda Hellquist ska träna, dessutom två dagar i rad! Vad händer? Men känner att energin måste ta vägen någonstans så varför inte?
Hoppas ni också haft en bra vecka och får en bra helg!

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er!
Idag har varit en sjuklång men härlig dag. Var i skolan till fyra och efter det åkte jag och Sara till stan för att fixa saker till vårt UF. Jag kom hem strax efter sju och efter det har jag inte gjort så mycket mer. Nu e Victor här och vi försöker plugga, därav hans mycket bekymrande min på bilderna, men snart ska vi nog gå o lägga oss.

Likes

Comments

Allmänt

Skickade efter lite bilder för ett tag sedan och de har äntligen kommit! Älskar att ha bilder i fysisk form istället för bara på mobilen eller i datorn! Nu ska några upp på väggen och några in i ett album jag hållet på att pyssla med!

Tre favoritbilder

Likes

Comments