Bilder, På vift

Denna helgen åkte jag iväg med tre vänner och gjorde absolut ingenting vettigt på två dygn. Fruktansvärt skönt faktiskt. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er!
Måndag igen och jag började veckan med att försova mig. Saknar motivation för det mest just nu och framförallt för att gå upp ur sängen och pallra mig till skolan. Tror dessutom att en hemsk förkylning är påväg.
I helgen jobbade jag två korta pass, ett i lördags och ett i söndags. När jag kom hem från jobbet igår var huset fullt av släkten som var här för att fira min bror som nyligen fyllt 19. Utöver det har min helg varit väldigt lugn vilket varit skönt.
Det verkar som att några vänner från Stockholm och Uppsala kommer ner på höstlovet och det gör mig mer taggad på livet. Kommer förhoppningsvis jobba en del på lovet för att få en mer stabil ekonomi men att ha dom i stan känns så skönt!
Detta var en liten sammanfattning av mitt liv just nu. Lät lite sorgligt nu när jag läste igenom det men så får det la vara ibland I guess.


Likes

Comments

Innehåller adlinks

​Är sjukt taggad på att införskaffa mig höst kläder. Har bestämt att jag inte ska frysa denna hösten samt vintern så tjocka och varma tröjor vill jag ha i mängder!

Likes

Comments

Bilder, Livet är en fest

Satt och rensade bilder från min mobil igår och insåg vilken sjukt bra sommar jag haft detta året. Så många saker jag hann med att göra! Bilderna ovan är en sammanfattning av min sommar och jag blir på riktigt helt lycklig av att kolla på dom! Det var mitt sista riktiga sommarlov och blev det bästa jag haft!

Likes

Comments

Livet är en fest

I fredags fick Victor körkort (!!!) så vi åkte runt lite och senare på kvällen köpte vi thaimat och tog det lugnt hemma.

I lördags fyllde Lea år och på förmiddagen kom Victor, Bozhi och Jakob förbi med världens bästa present till henne! Lea älskar ketchup så detta var så himla klockrent!

Min present till Lea

Senare på kvällen var det middag hos Lea med ungefär 15 tjejer och det var superkul! Vet att Lea har taggat denna dagen så länge och tyckte verkligen den blev som vi hoppats!

Likes

Comments