View tracker

Allmänt

Jag kan spendera timmar och kolla på Jon Olssons vloggar utan att bli uttråkad.
Jag vill vara klar med skolan.
Jag borde ta tag i saker som måste göras istället för att skjuta upp allting och endast prioritera det roliga.
Jag skulle flytt mörkret och kylan om mitt liv och ekonomi hade tillåtit det.
Jag älskar popcorn! Tror på riktigt inte det finns något som är godare än salta popcorn eller ännu bättre! Popcorn med smak av salt & vinäger samt vitlök! Bästa jag vet!!!
Jag måste lära mig att njuta mer av nuet.
Jag behöver börja träna! Fick ett fyra veckors träningsschema och klarade av att hålla det i en vecka...
Jag får tårar i ögonen så fort jag tänker tillbaka på Kenya :(.
Jag kan inte koncentrera mig längre perioder. Hittar alltid någonting annat som tar mitt fokus och sen tar mig till andra tankar.
Jag borde inte umgås med människor när jag är hungrig. Jag är så odräglig när jag är hungrig men jag inser det sällan inte förs än efter jag ätit och tänker på hur jag var...
Jag undrar hur jag någonsin i mitt liv ska ha råd att flytta hemifrån.
Jag gillar inte
mörkret under vinterhalvåret. Det gör mig så deppig och trött!
Jag älskar inte folk som inte tänker hela vägen. Är fruktansvärt trött på alla människor som endast tänker på sig själva och aldrig på konsekvenserna av det de gör.
Jag måste inte köpa alla de onödiga saker jag köper. Måste verkligen bli bättre på att hålla koll på mina utgifter så att säga.
Jag längtar till att jag fyller 18 snart och till Paris!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Allmänt

Julljus är uppe och nedräkningen till jul har börjat

Likes

Comments

View tracker

Klädval

Snart är det jullov och halva trean är då redan över! Det är så sjukt hur fort det går. Jag har faktiskt redan börjat tänka lite på studenten och hur den ska bli. Framförallt har jag börjat tänka på vad för kläder jag ska ha haha.

Till själva studentdagen lutar det just nu mot att jag kommer ha några slags kostymbyxor och en topp eller en jumpsuit. Känner inte riktigt att det är jag att ha en vit liten klänning. Tänker att till exempel ett spetslinne och snygga byxor skulle funka jättebra.

Till studentbalen kommer jag nog bara ha något enkelt. Är livrädd för att bära färg då jag tycker det är svårt att hitta någon som passar min hudton så kommer antagligen att ha någon neutral färg. Modellen tänker jag också ska va ganska simpel utan massa glitter och attiraljer.

Älskar att sitta och kolla runt på framförallt balklänningar och trots att det är ett bra tag kvar så skadat det la inte att vara i tid haha.

Studentdagen

adlinks - Första - Andra - Tredje

Studentbal

Likes

Comments

Allmänt

Mellis at Lillys ~ Fridayskål ~ Vintriga trädtoppar

GAplugg ~ GAplugg ~ Mat till GAplugg

Likes

Comments

På vift

Gissa vad jag och Lea gjorde igår!? Vi bokade flygbiljetter till PARIS! Är så sjukt taggad och tror verkligen att det kommer bli en så grym resa. Vi åker på påsklovet och är borta i fyra dagar! Känns skönt att ha något riktigt najs som motivation under jobbiga jobbtimmar!

Likes

Comments