HallÄ hallÄ!

Idag Àr det lite mer Àn en vecka tills dess att jag stÄr pÄ Landvetter och vÀntar pÄ ett flyg till Amsterdam och dÀrefter flyger vidare till Filippinerna. Min vÀntan har inte varat lÀnge, men spÀnningen Àr som sagt olidlig. Jag vet inte vart jag ska börja.

För cirka tre veckor sedan blev jag taggad i ett inlÀgg pÄ Facebook av en vÀn, ett inlÀgg dÀr en familj i Filippinerna sökte en svensk au-pair - och jag nappade. Jag skrev till familjen och frÄgade om tjÀnsten fortfarande fanns, och innan jag visste ordet av det hade jag fÄtt tjÀnsten och bokat flyg till Manila. Men det Àr mycket var kvar att göra.

Vaccinationer var det första jag tÀnkte pÄ, och efter flera samtal sÄ fick jag Àntligen en tid till vaccination, dÀremot visste jag inte alls hur mycket det skulle kosta. Jag behövde vaccinera mig mot malaria, kolera, japansk hjÀrnhinneinflammation med mera. Och det blev dyrt, men det kunde man nÀstan rÀkna med.

Sen började jag sakta men sÀkert bocka av min checklista. ReseförsÀkring - Check! Reseapotek - Check!

Jag insÄg ocksÄ att jag inte skulle vara hemma över jul eller nyÄr, och jag bestÀmde mig för att leta julklappar till barnen i Filippinerna och familjen hÀr hemma! Dessutom sÄ tycker jag att det lÄter lite roligt att jag firar nyÄr i framtiden - hela 6 timmar innan Sverige! HELT OTROLIGT!

Nu har jag lÀngtat klart! NÀsta helg trÀffar jag lite vÀnner och familj, och dÀrefter ska jag bara packa det absolut sista - sen Àr jag klar och redo för ganska mÄnga timmar i luften...


Have a safe flight,
Amanda đŸŒâœˆïž

Likes

Comments