Herregud. Häromdagen, tror det var dagen efter konserten, bröt jag ihop och bara grät av ren och skär lycka när jag kollade igenom alla bilder och videos för typ tusende gången. Det är för mäktigt och ofattbart att ta in att jag faktiskt på riktigt träffade och kramade min största idol och inspirationskälla, och inte bara det utan nästan hela mitt favoritband. Har fantiserat om och haft så många drömmar om att jag träffat Oli och hela BMTH - och så händer det på riktigt. Så jävla galet. 

 

En av mina största drömmar gick i uppfyllelse!
 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår var den lyckligaste dagen i hela mitt liv. Jag såg mitt absoluta favoritband spela, för fjärde gången och de var så jävla bra, precis som alltid! Men inte nog med det - jag fick autografer och fick träffa, "prata" och KRAMA fyra av de fem medlemmarna i bandet och min största idol Oliver Sykes. En av mina största drömmar jag har haft är just att få träffa honom och jag har fortfarande inte typ fattat att jag har gjort det.. Ögonblicket när han kom ut och när han stod där bland de få fansen som orkat vänta kvar efter konserten, och kramade och tog kort med alla upplevde jag i slowmotion, jag var som förtrollad och bara stod och tittade på honom och på hur jävla fin och vacker han är, innan jag fick fram orden och frågade om vi kunde ta kort och om jag kunde få en kram. Helt. Jävla. Sjukt. Vet inte vad jag ska säga men det är så jävla otroligt alltihop. Trodde inte det kunde bli bättre mer än att jag skulle få se dem live igen, och så fick jag träffa nästan hela bandet. Så himla obeskrivligt underbart!!!
Konserten var sjukt bra, vi stod rätt långt fram på sidan så vi såg och hörde de asbra. Jag och Julia försökte klämma oss in längst fram men det var rätt omöjligt men de var så jävla awesome ändå!

Jäklar alltså, jag kan inte förstå att jag kramat mina största idoler. Bästa dagen och kvällen i mitt liv!!!

Likes

Comments


En av mina största inspirationskällor och idoler. Ord som dessa får mig att fortsätta framåt.
Likes

Comments

I ungefär sju, åtta år har jag lyssnat på metal/metalcore/deathcore/hardcore/deathmetal mm. Den musik jag lyssnar på går under väldigt olika många genrer/namn så jag väljer att kalla det för metal för det blir lättast. Under dessa år har jag lyssnat på hur många band som helst, kan nog inte ens räkna på ett ungefär hur många, och många band har även kommit och gått - men ett band som funnits med enda från starten är Bring Me The Horizon. När jag började lyssna på metal så var Bring Me The Horizon bland de allra första banden som jag stötte på, och jag fastnande direkt och sen dess har jag aldrig slutat lyssna på dem. Jag har sett hur dem har utvecklats från album till album och hur dem har ändrat sin stil emellanåt, och jag har aldrig tröttnat eller tyckt att dem blivit sämre. Dem har snarare bara blivit bättre ju mer åren har gått, och deras senaste album, Sempiternal, är annorlunda mot deras tidigare album men det är också så fantanstiskt bra. Oliver Sykes röst är helt jävla otrolig och deras låtar har så sjukt många gånger gett mig gåshud. Det finns inget annat band som kan få mig att må så bra som BMTH. När jag mår dåligt eller är arg/stressad/nere/ledsen/har ångest mm, så är det bara dem som kan lugna ner mig, faktiskt. Låter säkert sjukt töntigt men så är det faktiskt. Samtidigt kan dem göra mig så förbannat glad och pepp. Med andra ord är dem mitt favoritband, och kommer alltid att vara det. Och om fyra dagar kommer jag få se dem igen. Har sett dem tre gånger innan, och jag kommer ihåg varenda gång. Och precis som de andra gångerna kommer jag med stor sannolikhet gråta en skvätt av lycka!

 


Likes

Comments

I tisdags drog jag, Tim och Julia iväg på The Mosh Lives Tour 2013 på Brewhouse i Göteborg, och det var (som väntat) hur jävla bra som helst! Strålande väder, lätt att hitta dit, bäst sällskap, ingen kö in och alla banden var sjukt jävla bra. Emmure och Chelsea Grin var faktiskt bäst, kan nog vara för att jag lyssnat på dem mest och tycker lite mer om dem än dem andra banden, även om de var sjukt bra också! Allt var så obeskrivligt underbart, jag var glad och fan nästintill lycklig och glömde bort för en stund att jag var sjuk! Nu får jag tyvärr betala för det - är helt slut i kropp och huvuvd och har ångest så det skriker om det och mår bara sjukt dåligt, trots att det gått några dagar nu. MEN det är så värt det!


 


Det blev inte så många bilder, mest videos!

 
Likes

Comments