Hur ser din morgon och kvälls rutin ut?

🕗 🌞Min morgon starta alltid med att jag tar mina R2 dag kosttillskott sedan självklart använder jag våran grymma tandkräm som ger tillbaka mina vita tänder utan blekningsmedel, som dessutom innehåller 24-h anti plack skydd ⭐️

🕘 🌝 Min kvälls rutin är att jag tar mina R2 night kosttillskott, använder mudmasken för att få bort all orenheter jag fått i ansiktet under dagen plus att hur underbart är det inte att gå och lägga sig med ett lent och mjukt ansikte? 🙌🏼 och avslutar självklart med våran tandkräm ⭐️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hur tänker folk? Hur tänker dom när dom förstör någon annans privat liv?
Det är något jag har tänkt på ganska mycket dom senaste dagarna. För det är precis vad som har hänt, någon har trängt sig in i mitt privat liv, förstört det som har känts säkert för mig. Osäkerheten av att komma in i min trappuppgång ifall det kommer stå någon där eller gå ner i förrådet ifall någon kanske stå där. Jag vågar inte ta mina kvällspromenader längre, jag kollar mig alltid en extra eller 2 extra gånger runt om mig.

Hur tänker man när man åker hem till en personen och slår, drar, ringer flera gånger på ytterdörren, skrämmer grannarna, kastar på mina fönster, sitter utanför min lägenhet och det värsta av allt ringer och skrämmer min mamma.
Detta är precis vad som hände för lite mer än 1 vecka sedan. Denna person har förstört den säkerhet som jag känner, jag känner mig konstant osäker, tänk ifall han skulle stå där?
DETTA ÄR INTE OKEJ!

Att människor idag ska behöva stå ut med sånt här är skrämmande tycker jag, förstår inte ni att ni verkligen förstör för andra?

Likes

Comments

Godkväll! Hoppas ni har haft en bra dag, det har jag haft!
Sov hos mamma och pappa inatt så mamma hade gjort våfflor till frukost. Är ju våffeldagen idag så aldrig fel med mammas våfflor ❤ var in till Karlstad med mamma och pappa och fixad lite grejer till lägenheten och nya byxor.

Nu sitter jag här och kollar på talang, måste säga att tjejen som var i början shit va modig. Kulor med eld (vad nu det heter? 🙈) så roligt att kolla på, och killen som sjöng hård rock sista alltså så himla go kille 😍
Ha nu en mysig lördagskväll!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Sitter just nu och kollar på bikinis, eftersom att i maj åker jag till marbella med företaget och mitt team.
LÄNGTAR så otroligt mycket, ska bli så extremt roligt.

Ialla fall bikbok har ju fått in grymt snygga bikinis.
Blir nog att införskaffa sig en (läs flera) därifrån till Marbella, tycker även det är otroligt snyggt när man kan matcha sin bikini outfit med smycken, hattar eller shorts i samma färg.

Mitten bikini

Likes

Comments

Igår var det äntligen dags att fortsätta på min sleeve. Denna gång blev peter pan och tingeling klara så nu är det bara resten av armen kvar...

Började ialla fall denna dagen med en långpromenad i det underbara vår vädret, hur underbart är det inte nu när det är ljusare längre och varmare på dagarna. Jag älskar det ialla fall!
Dagen har sedan fortsätt med möten, det är en annan sak som jag älskar. Det är så otroligt skönt att ha hittat ett jobb som jag älskar och tycker är så kul!

Likes

Comments