Header

I dag har vi inte gjort mycket för världen, jag och Esther gick upp alldeles för sent och tog en dusch, gick över förväntan, brukar alltid bada henne i handfatet annars. Efter det blev hon lite gnällig och då la vi oss i sängen igen och jag fick henne att somna, sen sov hon i, hör och häpna, hela fem timmar tills pappa kom hem. Jag passade på att plocka lite hemma och byta sängkläder, då spyflugan varit i farten igen.

Hon behövde säkert sömnen efter vaccinet, men ville ta en liten promenad för o få lite frisk luft, så när Viktor gick till gymmet så tog jag och Esther en höstig promenad till blomsterlandet för o köpa hem lite blommor. Hittade några fina gröna växter (dom är så mycket mer lättskötta än växter med blommor på) som nu pryder bokhyllan I vardagsrummet och fönstret i hallen. Man kan aldrig ha för mycket gröna växter hemma, fråga en som börjar få ett växthus till hem, haha.

Nu sitter jag och redigerar bilder från bröllopet vi var på förrförra helgen, medans jag småbläddrar i en jultidning och dricker te, hur mysigt är inte det? Äkta #mamalife.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I dag var det åter igen kontroll hos Bvc, Esther är nu 64 cm lång (en dm längre än när hon föddes) och väger 6,5 kg. Hon följer sin kurva, två över normalkurvan, till punkt och pricka.

Det var ju även dags för första omgången vaccin denna gången, vilket var jobbigare för mamma än för Esther, haha. Måste skryta lite, för hon grät inte längre än en halv minut, under själva sticken, sedan var hon lika glad som vanligt, min modiga lilla flicka. Hade varit andra bullar om det var jag som skulle vaccineras, fegis som jag är när det gäller sprutor, haha.

Efter Bvc gick jag med Esther och handlade, lämnade av allt hemma och sen gick vi och mötte Viktor efter jobbet, så skönt nu när han jobbar i stan och vi kan gå och möta honom, så får vi mer tid tillsammans. Efter vi hämtat upp papi så tog vi en sväng på stan och jag köpte lite hudvård (är det inte typiskt att allt tar slut samtidigt?), en supermysig halsduk och två böcker till Esther, varav den ena ska hon få i antingen adventpresent eller på julafton - har inte bestämt mig ännu. Känner jag mig själv så blir det nog till advent, svårt att hålla sig enda till julafton, haha! När vi kom hem förresten så låg Duchess som på bilden, haha testpiloten själv!

I morgon är det lite ärenden som ska göras inför dopet, blir roligt! Vika tvätt står också på schemat, vilket inte alls är lika roligt.

Likes

Comments

Tycker Duchess.

I dag har jag haft rätt fullt upp, eller, sakerna har gått hand i hand. Blev sovmorgon med lillstumpan och sedan lunch med mamma på stan, följt av shoppingrunda med Frida och Anna, därefter hem, amma Esther och sedan gå över till grannen för styrelsemöte. Morgondagen är lika kontinuerlig den, då franspåfyllnad, fasadmöte och en liten tur på äventyr står på schemat. Möjligtvis kommer ytterligare två paket som ska hämtas ut också. Skulle verkligen behöva tvätta också, Esther har lyckats förbruka nästan alla hennes kläder genom att spy och bajsa ner dom, så är verkligen dags nu. Ska bli så skönt när vi får in vår tvättmaskin och torktumlare i lägenheten, för tillfället måste vi fortfarande tvätta i tvättstugan och det är inte det snabbaste alternativet med endast en maskin och ingen torktumlare, suck.

Likes

Comments

Så var det nästa årsdag, vår årsdag. För fem år sedan satt vi hemma i min lägenhet och du frågade för andra gången om det var vi nu och det var det ju. Sedan dess har vi skrattat, utvecklats och vuxit tillsammans, blivit sambos och föräldrar. Vad lyckligt lottad jag är att ha dig, min kärlek och bästa vän, min själsfrände - dig vill jag bli gammal med

Likes

Comments

Det är tur hon är så söt, min lilla skitunge (bokstavligt talat) ❤️

Ah, där har ni det glamorösa mamalife:t, dränkt i kaskadspya och sprutbajs. Har jag nämnt att man känner sig fett fräsch när man för en gångs skull är nyduschad och har tvättat håret, jäklar va exklusivt det känns numera! Jag tänkte att jag skulle fotografera vid båda tillfällena, men det kändes inte så smart att mitt i bajset plocka fram kameran, samt att varje sekund extra i spya inte lät så lockande vid en extra eftertanke. Så ni får helt enkelt föreställa er bilden.


I lördags natt åt Esther tydligen alldeles för mycket för när jag höll på o gunga henne på bröstet för att hon skulle somna om igen, så välde orimliga mängder spya ur henne på hela mig, henne och sängen, lagom kul sådär mitt i natten o ställa sig och dra bort alla lakan, duscha sig själv och bebis och sedan trängas alla tre i gästsängen för madrassen i våran säng behövde torkas.


Följt av att idag vid blöjbytet slänga över en blöja i panik och det ändå inte räckte när Esther tyckte att det var en bra idé att bajsa lite till när luften ändå var fri så att säga, och därmed sprutbajsa ner hela Skötbordet, sig själv, mig, väggen och golvet. Aah, inget säger kärlek som att torka bajs som rinner ner för väggen när det samtidigt rinner på benet.


Sen spydde hon ner bodyn när jag precis fått på henne kläderna. Man vet liksom inte riktigt om man ska skratta eller gråta. Nu skrattar jag, då grät jag nästan. Välkommen till #mamalife

Likes

Comments

Instagram@amandahlindell