Header

Så här kan det se ut, när man ska fotografera dottern och Duchess blir fundersam över vad det är för typ som ligger i hennes leksaksgrej. Vi som var så rädda att vår fina misse inte skulle tycka om bebisen som skulle komma, men det har gått över förväntan och Duchess är så fin med vår tjej - sniffar försiktigt på henne, går och tittar när hon hör att bebis gråter, lägger sig i närheten av oss i soffan o sängen och ska vara med o mysa. Våra fina små tjejer ♥

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Du är perfekt ♥

Här är hon 15 dagar gammal, är redan med och fäster blicken, har huvudet uppe bra länge och försöker härma när man lipas, vår lilla stjärna. Till storleken ser hon mer ut att vara 1-2 månader än (som i dag) 18 dagar. Hon har lagt på sig ett halvt kilo från födselvikten och växt hela 3 cm se hon valde att kika ut, jisses, en riktigt stor tjej har vi fått. Kläderna i storlek 56 kommer nog växas ur inom en månad, så det var himla tur att vi inte köpte något i 50, haha.

I dag ska vi till BVC för att följa upp vikt och längd ytterligare, ska bli kul o se hur mycket mer hon växt och lagt på sig sen senast, jag gissar på att hon ligger och gnager på 5kilos strecket.

Likes

Comments

I söndags åkte vi, efter att ha slängt en massa skräp på Retuna, för att fira den här lilla sötnosen som fyllde hela 2 år. Tycker det var nyss jag satt med henne i famnen och hade panik när Elin gick på toaletten i två sekunder. Snart kommer nästa kompis i årsligan (vi har lyckats pricka in att varje sommar, runt just Juli månad, har en av oss i en kompisskara fått barn och i år är det då våran tur). Spännande!

Efter gott fika, bus med småttingar och en smälld ballong för mycket, så åkte vi för att hyra släp och hämta upp ett linneskåp jag spanat ut på blocket, som nu pryder ena väggen inne på kontoret, såå fint! Känns så skönt att jag börjar se ett slut på min, för tillfället, att-köpa-lista till lägenheten. Det tar tid, men fint blir det!


Likes

Comments

fotograf: Elin Selin

Så var den här, vecka 39+6, doomsday, beräknad födsel, dagen D.
Och mini verkar trivas alldeles för bra med att sparka på mina revben för att kika ut över huvudtaget. Tyvärr. På ett sätt gör det mig inte så mycket just nu, för jag har liite saker till jag skulle vilja göra klart innan ninjan i magen välkomnar sig själv till världen, men listan har blivit väldigt kort, så det får inte gå allt för lång tid heller - för då har jag inget att göra istället.

Var på, förhoppningsvis, mitt sista besök hos barnmorskan idag, bebis vad fixerad låångt ner, växte enligt kurvan, hade normala hjärtslag och på så vis redo för världen (dock inte enligt bebisen själv tydligen). Nu ligger jag i sängen med ryggont, en galen katt, en snarkandes sambo och en hickande unge i magen. Funderar på vad jag ska göra i morgon förutom att luncha med mamma och syrran - blir nog till att städa toaletterna och ringa lite samtal. Såå roligt. Eller något.

Likes

Comments