Header

I går var det julbord med jobbet och första gången som Esther och Viktor var själva hemma längre än timma. Guuud så nervöst det var att "lämna" sin bebis, eller ja, vara utan snarare, hon va ju hemma med sin pappa så var ju inte att lämna bort henne direkt, haha, men ni förstår nog vad jag menar. Bara det att gå någonstans utan vagnen, liksom, vart brukar man hålla sina händer?!

Innan julbordet som var på statt, så var det lite förfest på jobbet, var kul att träffa på sina kollegor och kändes väldigt mysko att kliva in i personalrummet när man inte varit där på snart 6 månader. Maten var god och jag drack mina 3 första cider på över ett år (!), kändes konstigt det med, haha.

Vid 21.30 gick jag hem och mötte upp Viktor och Esther som va på sömnpromenad, hade längtat ihjäl mig! Förstår inte hur jag ska klara mig när man ska börja jobba igen. Hon är väldigt mammig på kvällarna just nu (troligtvis en utvecklingsfas då hon är svårare att få o somna), så pappa hade inte haft det jättelätt,  stackarn. Men det är viktigt att de får sin tid ihop själva också!

Summa summarum så var kvällen lite ovan och konstig, god, rolig och full av längtan.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

December, månad 12, sista dagarna av 2017. Fasiken va fort det går. Min favorit månad dock, eller en av dom i alla fall. Den innehåller julen och alla mysiga dagarna med förberedelser för julafton och i år får jag börja fixa extra, eftersom i år har jag en dotter att ordna den mest magiska tiden för - åååh så roligt! 

Likes

Comments

Vid 10 vaknade jag av att Esther låg och försökte prutta med munnen bredvid mig. Vi ammade och bestämde oss för att gå på babymassagen på vår bvc en timma senare, så vi gick upp och gjorde oss i ordning och pallrade oss iväg. Väl där upptäckte vi och en annan mamma att det var stängt för utbildning, självklart den enda dagen vi var där väl i tid. Jahapp så båda vi och bestämde oss för att ta en promenad tillsammans istället, vi hade ju trots allt ändå tagit på oss byxor och gått ut redan. Vi gick och babblade i ca 45 minuter om graviditeten, kraven på en som mamma och hur nålrädda vi var - alltså hur skönt är det inte att man helt spontant tar o går en sån lång runda med någon man bara sett en gång tidigare och allt bara flyter på?

När vi sagt hej då och vi ses, så ringde jag en vän och råkade hamna på Meze med henne och en vän till henne när de skulle gå o luncha. Babblet flöt på där med och efter vi setat där i nästan 2 timmar så gick vi en snabbis på stan och sen för att hämta ut paket som jag beställt under Black Friday.

När vi tillslut kommit hem så ringde en av elektrikerna och kom förbi och fixade vårt proppskåp på 10 minuter. Nu är det sista elen kvar och sen kan vi börja mosa upp vitvaror, hurra!

Likes

Comments

dagen efter dopet blev vår lilla stjärna hela 4 månader gammal, jisses va fort det går! Hon väger nu ca 7,2 kg och är 66,5 cm lång, en riktigt lång tjej verkar hon bli,  men det är väl inte så konstigt med en mamma på strax under 1,80 och en pappa på 1,94. Hon svikta lite i viktkurvan denna gången,  vet inte om det är för att jag för tillfället kör med amningsnapp (tycker hon äter oftare och längre med den, som om hon inte får tillräckligt nästan, för utan är hon nöjd efter 7 minuter) eller för att hon helt enkelt går ner till kurvan under, vilket var normalt enligt bvc. Hur som helst är hon en frisk och glad tjej och det är viktigast!

Fick beröm av bvc för att hon är så "med", för hennes greppförmåga och för att hon redan vänder sig från rygg till mage. Sa på förra kontrollen att hon va påväg att vända sig och mycket riktigt så började hon med det veckan efter, så lägger man ner henne på rygg någonstans kravlar hon över på mage och är på god väg att ta sig framåt,  hon har bara inte fattat att armarna ska med utan hon kör lite mask-stil på sitt försök att krypa #hejdålugnastund

jag är glad så länge hon är på typ samma ställe jag lämna henne, förhoppningsvis håller det i sig en stund till 😏

Likes

Comments

precis som sin mamma och pappa så här Esther påbörjat ett samlande av gosedjur, eller okej då, det är väl vi som påbörjat det är henne, men hon verkar helt okej med konceptet "drunkna i gosedjur". Samlingen blev ännu större efter dopet och mycket möjligt att tomten kommer med några till i jul.

Likes

Comments

Instagram@amandahlindell