...är klockan i skrivande stund och jag befinner mig i Alicante och har precis landat på flygplatsen och mamma och pappa har hämtat upp oss. Vi är nu påväg till huset! Uppdaterar er mer imorgon, godnatt! <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Stå upp för allas lika värde, allas rättigheter samt skyldigheter. Skydda de som nervärderas, utsätts, plågas och torteras. Allt som syns och allt som inte syns. Det som ingen vet om det, mörkertalen. Ett nej är ett nej. Oavsett vem. Sätt ner foten. Detta ska få ett slut.

Trots att jag själv har turen att inte vara utsatt vill jag vara med i kampen och stödja samt kämpa för de som är och varit. Och det uppmanar jag er att också göra, för är det inte du är det en bästa vän, en syster, mamma eller flickvän eller någon annan.

Likes

Comments

God morgon onsdag!

Då var det redan onsdag. Tiden springer iväg! Idag blir det jobb igen, men börjar inte förrän 15:00, så passade på att sova ut och vaknade av mig själv 09:30. Behövligt! Därefter blev det frukost och sen ut på promenad med B. Ska vila lite framför tv:n nu ett tag. Har blivit extremt trött om dagarna. Förstår verkligen inte hur jag kan vara så utmattad.

Har inget att bjuda på här i bloggen och därför får ni en liten moodboard med lite inspiration nu i denna lite trista period på året. Tråkigt höstrusk, förkyldningar, trötthet och mycket jobb och inte inspiration. Ville peppa upp mig själv lite med lite roliga bilder 😍

PUSS

Likes

Comments

Då var det måndag igen då. Började med att äta lite frukost och nu har jag precis varit ute på en liten promenad med B. Titta vilka fina bilder jag lyckades knäppa!

Har lite planer inför kommande veckan och det ser ut ungefär såhär:

Måndag: Lugn dag hemma, har inga speciella planer. Planerade för ett pass på gymmet, men känner mig lite småförkyld, så vi får återkomma.

Tisdag: jobb 10:30-18. Kanske hinner med gymmet också.

Onsdag: Gymmet och jobb 15-22.

Torsdag: Gymmet och också inför Spanien.

Fredag: Packa och på kvällen åker vi till vårt hus i Spanien. Jippi!

Lördag och söndag: återstår att se, men lite semester blir det. Ledig helg 😍

Väldigt enformig vardag jag har, men det är skönt med rutiner. Vi får se vad veckan bjuder på för skoj.


PUSS

Likes

Comments

Instagram@amandahlarsso