Header

Hej på er!

I skolan så har vi fått jobba med att göra egna affischer för olika mol, globala mål. Jag skulle göra en affisch som hade med att alla har rätt till hälsa och medicinskt sjukvård. Så jag tänkte att ni kan få se hur de n blev. Bilden är på min lillebror.

KRAM


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Det har varit väldigt dåligt uppdaterande men jag ska försöka bli bättre på det.

Hur som helst så har jag lite bilder från 2 olika photoshots som jag tänkte lägga in lite bilder ifrån. Jag kommer inte lägga ut bilderna på mina kompisar utan det blir nog bara bilderna som blev på mig i detta inlägg.

Photoshot 1

Photoshot 2

Likes

Comments

Hej på er!

Just nu sitter jag med min familj och har myskväll och äter ost. Vi kollar på jurasic world. Det var min syster som gjorde allt det här mysiga och överraskade hela familjen. Eller aa,.. nästan hela. Små brorsorna sover för att det har redan blivit läggdags för dem.

Hur som helst så har jag idag varit med en kompis som hjälp mig med ett fotoarbete. Fall det är okej för henne så kommer jag lägga upp resultatet på torsdag.

KRAM

Likes

Comments

Hej på er!

Dagens outfit är en tröja ifrån "pull and bear", ett par svarta byxor från Ullared, en blå jacka, mitt Thomas Sabo armband och mina vita Nike skor.

KRAM

Likes

Comments

Hej på er1

Hittade en rolig lista med 20 frågor som jag tänkte kunde vara kul att svara på.

1. Vad heter du? Amanda Johanne Chramer Hillilä.

2. Vad kallas du för? Mina kompisar struntar i att uttala A i början, så Manda.

3. Vad vill du att folk ska kalla dig? Jag vet inte riktigt. Jag vill ha något speciellt smeknamn, men det finns inga bra jag kan komma på. Om ni vet nåt bra så kan ni ju få skriva det.

4. Vad gör du just nu? Ska egentligen sova, men orkar inte så tänkte att jag kan blogga istället.

5. Vad skulle du egentligen vilja göra just nu? Sitta på ett plan mot New York med mina vänner.

6. Vad har du på dig? Just nu, ingenting speciellt, för jag ska sova.

7. Vad har du gjort idag? Jag har varit med min kompis Emma och vi har bara varit hemma.

8. Vad var det roligaste med din dag? Att jag fick träffa min kompis som jag inte träffat så mycket den senaste tiden.

9. Vad var det tråkigaste med din dag? Att min alldeles nya väska gick sönder, första gången den användes.

10. Om du fick beskriva en perfekt dag, hur skulle den då vara? Att den skulle vara extra lång så att man hinner med att göra mycket. En lyxigare frukost än en rostad macka med oboy, kanske till och med hotellfrukost, men att jag fick den gratis. Sedan att jag fick shoppa, fast shoppingen var helt gratis för att jag fick plocka vad jag ville ur butikerna, och sedan att jag vann 10 miljoner kronor och en resa utomlands. Då skulle jag kunna ta med alla mina vänner och familjemedlemmar till en resa. Så ser en perfekt dag ut.

11. Om du tittar åt höger, vad är det du ser? Min klädhängare.

12. På tal om höger, är du vänsterhänt eller högerhänt? Högerhänt.

13. Om du hör ordet perfekt, vad förknippar du det med? Något omöjligt.

14. Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför? På sommaren är det ju varmt och skönt, men jag gillar ju julen, så sommar eller vinter.

15. Vilken högtradition är din favorit, julen, midsommar, påsk etc? Och varför? Julen, för att då får jag oftast träffa hela släkten vilket jag tycker är jätte kul. Sen får man även köpa presenter till andra, vilket jag älskar. Men man får även presenter själv.

16. Beskriv den perfekta outfiten? En basic outfit men med ett utstickande plagg. Spelar ingen roll vad som sticker ut, men troligtvis en tröja eller väska.

17. Choklad eller sur/salt godis? Choklad of course!!!

18. Sallad eller McDonalds? Vem väljer ens sallad? McDonalds såklart!

19. Pengar eller kärlek? Kärlek! <3

20. Beskriv din favoritscen från en film/serie alt. länka med youtube. Det finns en jätte rolig scen från Brooklyn Nine Nine men som jag fortfarande inte kan hitta efter en halvtimme,så jag tar en till fråga istället.

21. Tv eller dator? Dator såklart. Finns mer att göra på en dator än på en tv.

Likes

Comments

Hej på er!

Jag kände för att pyssla och sökte upp lite olika förslag på google och hittade då dessa tavlorna och kände för att testa mig på dem.

Så jag tog fram papper, hålslagare och ramar för att sedan sätta igång.

Jag använde bara hålslagaren för att få alla dessa prickar och limmade sedan fast dem på ett papper, men resultatet blev inte riktigt perfekt, jag blev inte super nöjd.

Förhoppningar:

Resultat:

Jag skulle kanske för det första gjort ballongen mer oval formad. Men men, gjort är gjort och jag orkar inte göra om. Så det bästa jag kan göra är väl ändå att önska er lycka till istället.

KRAM

Likes

Comments

Hej på er!

Idag fick jag min glossybox. Här får ni se vad jag fick.

Först var det en roséguld pincett från "Pick and pinch". Den har vassa men ändå smala kanter, vilket gör den alldeles perfekt till att t.ex. noppa ögonbrynen.

Sen så fick man även ett liquid lipstick (krämigt läppstift) från "The beauty crop" GRLPWR som var i färgen "Peach Please" men jag tyckte inte om färgen super mycket. Förutom färgen så verkar den bra, så jag får väl testa att beställa den i en annan färg. Den ska vara lätt att applicera och ska inte heller torka ut tack vare sheasmör och vitamin E.

Det tredje man fick med var en deodorant ifrån "Palmolive". Den doftar citrus och oliv.

Sedan så fick man även denna flytande highlighter från "Manna kadar". Den har en svag rosa ton med skimmer.

Det sista man fick med i boxen var en sheet mask från "Beautaniq beauty". Den ska ge energi till trött hud och innehåller kiwi, citron, tomat och jordgubb.

Ifall att ni känner er sugna på glossybox och också vill prenumerera på det så kan ni bara trycka här så får ni troligtvis all den information ni behöver.

KRAM

This post isn't in english because I don't know where I should write it, cause I don't want to but the pictures in twice and I just think that is getting messy, So sorry for that, but on these pictures you can at least see what I got in my glossybox this month. If you want to have glossy box you can just press here

and you will probably get all the information you will need.

HUG

Likes

Comments

Hej på er!

Jag och min syster beställde hem någonting så kallat orbeez. Vi beställde 10 000, så 5 000 var. Jag har undrat vad som är grejen med dessa och tyckt dem har verkat super onödiga, men det visar sig vara en av det bästa sakerna jag rört vid. Dem är så sköna att röra vid och jag kan aldrig släppa dem längre. Jag tipsar faktiskt alla att köpa såna här och bara känna på dem, så underbart.

KRAM

Hello!

My sister and I ordered something named Orbeez. We ordered 10,000, so 5,000 each. I have wondered what the meaning with these are and thought they have seemed super unnecessary, but it turns out to be one of the best things I touched. They are so nice to touch and I can never let them go anymore. I actually recommend everyone to buy this one and just touch them, so wonderful.

HUG

Likes

Comments

Hej på er!

Idag tog jag outfit bilder på min lillebror Arthur. Så här får ni väl helt enkelt se bilderna.

KRAM

Hello!

Today I took outfit pictures on my little brother Arthur. So here you simply get to see the pictures.

HUG

Likes

Comments

Hej på er!

Jag kommer börja skriva på engelska också då jag har fått reda på att jag har engelska läsare. Det kommer fortfarande att stå på svenska men det kommer alltid att stå på engelska under den svenska texten och alla bilder.

Det var allt jag skulle säga så det blev ett kort och snabbt inlägg.

KRAM

Hello!

I will start writing in English as I have found out that I have English readers. It will still be in Swedish but it will always be in English under the Swedish text and all pictures.

That's all I'd say so it became a short and quick post.

HUG

Likes

Comments