Godmorgon godmorgon!!
Nu är det skola igen.. jag orkar inte
Nu sitter jag bara i skolan och skriver detta inlägget innan jag ska till lektionen. Jag va tvungen att vila lite haha..
kände att jag inte fick göra det klart i morse.
Jag slutar runt 11 halv 12 idag så det är skönt .
Men vad ska jag göra efter skolan?
Ne bara bara hemma och kolla film för jag är ju fortfarande sjuk.
I lördags åkte jag ut till oliver ju, och vad gjorde vi?
Ingenting i stort sätt. Kollade film.. käka.. haha ja typ det.
Våra helger består typ av att vara inne och kolla film, eller så får jag kolla på när han spelar.
Men nu hade jag tänkt att gå på lektion .

Puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godmorgon godingarna.
Idag är det lördag och på måndag börja skolan igen. Mitt lov har ju varit lite halv bra. Har vart jätte sjuk och har fortfarande lite feber. Men det hindra mig inte till att göra det jag planerat. Idag ska jag till oliver. Ovanligt för igår va den första fredagen jag va hemma på väldigt väldigt länge.
Men idag så ska jag till oliver, bussen igår 12:37. Men är dock inte så sugen på att åka buss eftersom jag fortfarande e sjuk.
Men jag klara det. Hoppas ni kommer få en bra lördag och hoppas att ni hade en bra söndag
puss

Likes

Comments

Hej hej hej..

Hade tänkt att börja blogga igen nu efter snart ett år.

Mycket har hänt. Men allt det kan jag skriva om i ett annat inlägg.

Ett inlägg varannan dag hade jag tänkt, så får ni komma med förslag om vad.

puss

Likes

Comments

Hejsan alla. Förlåt för jag inte ha bloggat mycket idag men det har vart min födelsedag så har gjort mycket. Men tackar för alla gratulationer och fina presenter är jätte nöjd med allt jag fick. Kommer inte visa för jag orkar inte hålla på att ta kort. Men fick en hel del kläder o mer o sådant. Men jag blev ju firad på morgonen o sedan efter skolan åkte jag till stan och köpte en Foundation och ett par Calvin Klein String Hihihi...
Så kom min kille åå. Fick ett par riktigt fina örhängen. Så tack alla. Haft en jätte bra födelsedag.
Puss

  • 581 readers

Likes

Comments

Hej fina ni. Hur har ni haft det idag? Själv har jag haft det bra. Eftersom jag fyller år på måndag så har pappa o några firat mig lite i förväg. Sedan efter det gick jag och baby ut på stan och åt sushi.. Mm...
Så denna dagen har endå vart riktigt gött. Soligt har det också vart.puss

Visst är min tårta fin?

Likes

Comments

Tjena fina ni. Vaknade typ nu har vart vaken ett tag nu. Men tjena vad trött jag o Alfred har varit. Bussresan tog nästan 4 timmar igår och vi vaknade kl 6 igår också, så det va inte det bästa. Men vi har ätit frukost och så. Ska hoppa in i Duschen och göra mig ordning för vid 3 kommer min släkt och ska fira mig eftersom jag fyller år på måndag så det blir lite tårta och sådant. Men hoppas ni får en bra dag

  • 649 readers

Likes

Comments

Godmorgon bloggisen. Idag blir det hemfärd eller Ja vi ska till Ljungby hem till min pappa. Efter en lång vecka på en bondgård kan man säga att Jag lagom är utmattad. Det har vart en hel del slit. Men det har endå vart riktigt roligt. Så nu håller jag på att göra lite mat som jag och min kille kan ha på bussen eftersom 4 timmar på en buss är inte det roligaste. Medans killen håller på nere på gården. Så nu ska Jag fortsätta packa klart sedan så ska jag hjälpa till nere på gården. Så ni får ha det bra idag. Puss

  • 658 readers

Likes

Comments

Tjena bloggisen. Är klockan redan 21? Tiden går riktigt snabbt. Men som ni nog vet så är jag med min kille i Linköping, på en bondgård.. Hahah. Låter rätt tråkigt men faktiskt riktigt gött. Komma bort från allt skit i Göteborg. Jag gillar också att hålla på med hästar o sådant , så det går bra. Men idag har vi inte gjort så mycket har kollat till en ny kalv dom har fått här på gården. Riktigt söt.
Men standard kolla till hästarna och korna och sova. Jag tror att jag aldrig har sovit så Mycket som Jag gör nu här. För det är mycket mycket slut på dagarna. Men nu ligger jag och min kille i sängen och Jag ska försöka om jag kan se det nya "ex on the Beach" . Sedan ska jag nog sova så jag är pigg och go imorgon. Men godnatt hörni.
Puss

  • 710 readers

Likes

Comments

Godmorgon, natten till idag va inte den bästa. Först missade färjan så vi fick stå i kö i en timma och då vart klockan ungefär 12 när vi vart framme på andra sidan sedan vart det 4 timmar i en bil, vi vart framme i Linköping halv 5. Och vi somnade halv 6 i morse. Sä nu är min hjärna helt omställd. Men nu sitter vi ytligare i en bil och ska åka till dom som har hästar o massa djur.
Men vad ska ni göra idag??
Puss

  • 724 readers

Likes

Comments

Kläderna för denna dagen

  • 727 readers

Likes

Comments

Instagram