Hej alla fina.
Jag har inte kunnat blogga på ett riktigt bra tag då jag faktiskt inte har kunnat komma in på bloggen. Det har vart fel på inloggningen och när jag försöker att fixa det via mail så står det att mitt lösenord ändrats men kommer fortfarande inte in på den. Har någon av er också vart med om det?
Men hur som helst hade jag tänkt att börja blogga igen, nu när jag har kommit in på den igen.
Jag har nog inte så mycket att säga mer än att jag har gått i skolan och vart extremt mycket sjuk.
Ligger även just nu i min säng med mycket feber och illamående. Så det har vart en slapp dag, kollat på film, läst bok. Det är något jag verkligen inte gjort på så länge, men efter jag såg Att Joakim Lundell släppte sin så kände jag att jag verkligen behövde den. Så när jag nu var på Gekås/Ullared i måndags så hittade jag den. Sjukt bra bok!! Rekommendera starkt.
Så hörni vad har ni gjort då?

Puss och kram!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sommarlovet börja gå mot sitt slut... Nästa vecka börja skolan igen. Haft ett underbart lov med många bra minnen och även många dåliga minnen. Men men... 9:an nästa och frågan är hur det kommer gå?
Kan knappt tänka på det om jag ska vara ärlig hahah... :/
What ever... Ni får se lite bilder från mitt lov!
PUSS!!

Likes

Comments

Som jag skrev i ett blogginlägg nyss om hur det är att leva med någon som har kontrollbehov så fick jag frågor "om det tog tid för dig att bli dig samma igen som du var innan detta" och ja det gjorde det. efter mitt första destruktiva förhållande som jag skrev om mest i det förra inlägg så handlade det om ett år. Jag trodde det skulle bli som vanligt när allt var över. Men nej det blev det inte. Visst jag mådde bra på ett sätt, men mådde väldigt psykiskt dåligt verkligen. jag var nästan alltid deprimerad.

Efter allt då när jag kom in i det senaste förhållandet då... jo visst jag mådde fortfarande bra men endå dåligt.. Det var efter julen 2016 allt blev skit igen.. och nu är det över jag mådde väldigt dåligt i nästan 4 månader efter det... nu idag mår jag toppen.. Allt blev bra efter jag träffat många nya människor, fått umgås mycket med mina vänner och gjort det jag tycker är jätte roligt.

Men ifall det finns någon där som verkligen mår psykiskt dåligt över sådant här... I know you. Men gör bara det du känner är roligt och som får dig att tänka på annat.

Tänkte bara skriva lite kort om detta!!

puss älskar er(!!)


Likes

Comments

Likes

Comments

Godkväll...

Jag vill ta upp en sak med er. Hur det är att leva med någon med kontrollbehov.

Kan vara så jobbigt... att leva med en person som ständigt bestämmer över dig, vart ska vara, vilka tider, vilka du får ha kontakt med, vilka du får umgås med?.

Jag har vart med om detta två gånger i två förhållande. Jag tänker absolut inte nämna  några namn  eller något som gör att ifall personen läser detta känner sig nertryckt på något sätt, vill bara skriva av mig lite.

Alltså mitt förhållande jag hade va väldigt mycket kontroll... det va INTE mycket jag fick göra. Jag fick inte umgås med personer som de flesta va mina absolut närmsta vänner för att han inte tyckte om dom?

Det kanske inte låter så farligt eller så jobbigt... men JO! Det är fan inte så roligt faktiskt. Jag skulle vara med denna personen dagligen hela tiden, oavsett hur mycket jag älskade honom så tröttnade man.. och leder till rätt mycket bråk och det leder till slag?, att få vara "instängd", liksom det kunde t.ex vara att jag inte fick följa med han ut när han skulle träffa sina vänner och han kunde vara borta i flera timmer, han svarade inte när man ringde för att han fortfarande sur på mig?!

Det va väldigt många gånger jag fick kämpa för att jag mådde så psykiskt dåligt...

Jag tror nog att just denna personen tänkte att liksom han kan göra vad som helst med mig för att han ska må bra, genom att trycka ner mig till en nivå som Absolut ingen förtjänar att vara nere på. Allt för att han ska må bra.

jag tror nog det mesta handlar om svartsjuka. Något jag har lärt mig är att svartsjuka funkar inte så att man kan kontrollera en person på detta sätt eller att trycka ner någon på detta sätt som han gjorde med mig. Om just han nu skulle tro att vi skulle kunna vara tillsammans i mer än det året vi va tillsammans så tror jag nog han tänkte helt fel. Jag tröttande snabbt eftersom att jag aldrig fick känna en frihet eller att få kunna må bra utan att allt skulle bli ett helvete fort jag tog ett steg utanför min dörr.. för det va så det va.

Det tog mig tid att återställas till denna person jag är idag. Det va mycket kämpande kan jag säga. Och ingen absolut INGEN ska få vara nere där jag var en gång eller känna sig otrygg varje dag.

Det finns många sätt att ha kontrollbehov har jag lärt mig.

Ett sätt att kunna kontrollera en person på rätt sätt för att båda ska å bra.

Och sättet han gjorde mot mig... tänker aldrig låta detta hända igen.

Efter detta har jag lärt mig att inte vara så naiv!

Hoppas ni alla mår bra. älskar er!!


Likes

Comments

Holaa Babes.
Det har vart blogginlägg till och från... Men men.
Midsommar va ju nu i helg, va min midsommar som planerat?
Haha nej inte riktigt kanske.
Vi skulle från början bara vara hemma, umgås med familjen, ja ni vet. Men NEJ. Åkte ut till rörö, festade.. Sedan tror jag nog ni kan gissa hur det gick? Och hur det slutat? Hmm..
Men den va ju endå bra förstås. Efter det åkt vi nog tillbaka till hyppeln..
Ååh!! Dessa färjor.. Hur fel får inte dom gå?
Jaja, åkte tillbaka till hyppeln hade det gött där.. Tror jag:/. Efter det somnade jag självklart. Lördag?:/ jadå, träffade mina vänner där ute hade det sköj självklart, skulle till rörö igen för att hämta lite grejer, MEN SJÄLVKLART ska färjorna bara gå helt fel, åh!!
Så vi åkte runt typ allt FERUTOM till rörö, gick hem till en vän umgicks lite bara. Gick ut träffade några där... Äsh, vad ska jag skriva. Vi hade det roligt sov sedan hos mitt ex :///.. Och hur hamnade jag där är frågan...
Men men hur va eran midsommar, hoppas ni hade det lika roligt som jag.

Fundera nu på att sova...är fortfarande trött från det Lilla jag sov i helg.
PUSS ÄLSKAR ER!!

Likes

Comments

Fan nu blev klockan sent igen?
Men godkväll igen Babes. Så seg dag så jobbig dag. Jag sa i mitt förra inlägg att det skulle hända så mycket idag.
Jo men det har det la gjort men har inte kunnat ta några bilder eller skrivit med någon. Från kl 3 till 10 på kvällen har min mobil vart död! Har inte hittat någonstans att sitta och ladda i mer en 5 min innan en alla mina vänner ska dra någonstans.
Men det är lördag och va tvungen att vakna halv 9 för att innan till ungdomsmottagningen halv 11 hihi... Och något jag aldrig förstod var att jag skulle hämta p-piller och hon ställde frågor om min mens och när jag hade sex senast. Men efter att jag hade sex senast så har jag haft min mens men endå gör hon graviditetstest så jag förstod inte? Aja..
Gjorde även klamydiatest. Mys...
Efter det blev det frisören . Gud va det tog tid. Efter att tagit bort alla mina gula toner och fixat mitt slitna hår så blev det så bra!!
Jag ska försöka så jag får in en för och efter-bild.
Efter det blev jag bara kvar i stan resten av kvällen. Och nu ligger jag hemma i min säng. Ska se om jag har några bilder från idag!
Godnatt PUSS OCH KRAM ÄLSKAR ER!!

Likes

Comments

Godkväll Babes!
Hur mår ni idag? Som några av ni läsare har märkt så har jag skrivit två inlägg om "
Hur det är att leva med någon som har kontrollbehov." Men vart tvungen att ta bort det av anledningar men vill inte ta det här på bloggen.
Tänkte bara skriva ett spontant inlägg om hur det har vart idag.
Min dag har börjat bra kollat på youtube bara myst i min säng. Drog sedan in till stan för att möta en vän. Vi hade det mysigt tills vi börja prata om olika saker och fick riktigt mycket ångest som jag jag skrivit om och det skrev jag om i inlägget "
hur det är att leva med någon som har kontrollbehov." Så jag fick ångest och mådde dåligt. Mår även dåligt nu men ska bara tänka bort allt. Fortsätta med att kolla på youtube. Ska snart ut och ta en långpromenad, det brukar alltid få mig på bättre humör. Imorgon kommer nog ett lite roligare inlägg för då ska jag hitta på lite saker!
Men PUSS OCH KRAM!! älskar er

Likes

Comments

Godmorgon godmorgon!!
Nu är det skola igen.. jag orkar inte
Nu sitter jag bara i skolan och skriver detta inlägget innan jag ska till lektionen. Jag va tvungen att vila lite haha..
kände att jag inte fick göra det klart i morse.
Jag slutar runt 11 halv 12 idag så det är skönt .
Men vad ska jag göra efter skolan?
Ne bara bara hemma och kolla film för jag är ju fortfarande sjuk.
I lördags åkte jag ut till oliver ju, och vad gjorde vi?
Ingenting i stort sätt. Kollade film.. käka.. haha ja typ det.
Våra helger består typ av att vara inne och kolla film, eller så får jag kolla på när han spelar.
Men nu hade jag tänkt att gå på lektion .

Puss

Likes

Comments

Instagram