God jul.. hoppas alla har haft en riktigt god jul! Och till alla som inte kan fira jul av olika anledningar så tänker vi på er<3!!

Och till er som har firat jul hoppas ni är nöjda med allt. Själv är jag jätte nöjd med det jag har fått och alla fina människor.
Puss på er!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 45 Readers

Likes

Comments

Godmorgon!!!
Eller kan man säga godmorgon kl 11:27? Äsch.. ha det kan man!
Jag bloggade ju senast för inte alls längesedan.
Det har hänt mycket men inget jag kommer dra upp hör på bloggen.
Men..
Vi kan ju börja med att jag har blivit brunett IGEN.. som vissa vet har vart det flera gånger innan. Bilder finns lite längre ner

Och sedan ör det julafton imorgon och nyår nästa söndag?
Asså detta året har gått så fooort! Får nästan lite ångest över hur snabbt det har gått och hur händelserikt detta året har vart.
Till 2018 hoppas jag på en förändring på mig själv.. eftersom att dom senaste månaderna har det vart lite upp och ner med mitt mående och sådant. (Allt sådant kanske vi kan ta i ett annat blogginlägg)
Men jag hoppas verkligen på en förändring!! Har nästan aldrig haft sådant ”nyårslöfte” för att jag vet att jag aldrig kommer hålla det hihi..
men får la börja göra det.
Detta året har jag som nyårslöfte att börja träna hihi.. och att kunna ändra på mig själv, så jag blir den jag brukar vara.

Hoppas ni oxå har något roligt nyårslöfte.. isåfall skriv och berätta för mig!!

Puss och Kram!!!

Likes

Comments

Hej finisar!!
Här ligger jag i Nicholas säng med feber och förkyld. Typiskt att man ska bli sjuk innan jul. Och tråkigt att inte kunna jobba något.
Hoppas att ni mår bra iallafall.
Tänkte bara smyga in med ett
spontant litet inlägg, för snart är det jul och ååå så mysigt!!
Jul är verkligen den högtiden jag älskar mest och när man kan känna sig lugn.
Som många vet är jag En väldigt uttråkad och stressad person.. hur nu det går ihop?
Men när jag väl är stressad så blir allt så tråkigt för det blir oftast att saker jag är stressad för inte bli av.
T.ex om jag ska in till stan och håller på att missa bussen.. då blir jag stressad, sen blir det inte av att jag åker till stan.
Men under julen så är man lugn och man umgås med sin släkt och vänner.. man är inte uttråkad för att det händer alltid något.
Iallafall i min släkt.. händer inte det ena, då händer det andra.
Men så mysigt att det snart är jul.
Helt ärlige så vet jag inte vad jag ville komma med detta inlägget!!
Håller på att planera ett till sådant ”viktigt” inlägg som folk bör läsa!
Så ni får har det så bra!! Puss puss!

Likes

Comments

Hörni!! Förlåt.
Jag har inte bloggat på huuur länge som helst. Men har haft mycket att göra då jag gör i skolan OCH har börjat jobba på burger king jippi!!

Ser att jag har fått nya läsare på bloggen.. då mina läsarna per inlägg har gått upp.
Och självklart får det mig på humör och vill börja blogga igen. Det går väldigt mycket upp och ner just nu med bloggandet. Jag glömmer inte av det men jag jobbar ju från 16:00 till 20:00 nästan varje dag och ibland mycket längre dagar! Så det blir inte så mycket nytt att blogga om.
Men något som så himla sjukt är hur snabbt detta året har gått! Det är 15 dec idag och nästa helg är det JULAFTON? Vaaa?!
Vad ska ni göra på julafton och nyår?
Själv ska jag nog va med familjen på jul och på nyår?... har jag inte planerat än. Hihi...
Kom med förslag
Snap- ahgsson
Instagram - amandahgustavssson (3 S)

Hoppas ni får en bra helg och god jul!!
MASSA PUSSAR!!

Likes

Comments

Hej alla fina.
Jag har inte kunnat blogga på ett riktigt bra tag då jag faktiskt inte har kunnat komma in på bloggen. Det har vart fel på inloggningen och när jag försöker att fixa det via mail så står det att mitt lösenord ändrats men kommer fortfarande inte in på den. Har någon av er också vart med om det?
Men hur som helst hade jag tänkt att börja blogga igen, nu när jag har kommit in på den igen.
Jag har nog inte så mycket att säga mer än att jag har gått i skolan och vart extremt mycket sjuk.
Ligger även just nu i min säng med mycket feber och illamående. Så det har vart en slapp dag, kollat på film, läst bok. Det är något jag verkligen inte gjort på så länge, men efter jag såg Att Joakim Lundell släppte sin så kände jag att jag verkligen behövde den. Så när jag nu var på Gekås/Ullared i måndags så hittade jag den. Sjukt bra bok!! Rekommendera starkt.
Så hörni vad har ni gjort då?

Puss och kram!!

Likes

Comments

Sommarlovet börja gå mot sitt slut... Nästa vecka börja skolan igen. Haft ett underbart lov med många bra minnen och även många dåliga minnen. Men men... 9:an nästa och frågan är hur det kommer gå?
Kan knappt tänka på det om jag ska vara ärlig hahah... :/
What ever... Ni får se lite bilder från mitt lov!
PUSS!!

Likes

Comments

Som jag skrev i ett blogginlägg nyss om hur det är att leva med någon som har kontrollbehov så fick jag frågor "om det tog tid för dig att bli dig samma igen som du var innan detta" och ja det gjorde det. efter mitt första destruktiva förhållande som jag skrev om mest i det förra inlägg så handlade det om ett år. Jag trodde det skulle bli som vanligt när allt var över. Men nej det blev det inte. Visst jag mådde bra på ett sätt, men mådde väldigt psykiskt dåligt verkligen. jag var nästan alltid deprimerad.

Efter allt då när jag kom in i det senaste förhållandet då... jo visst jag mådde fortfarande bra men endå dåligt.. Det var efter julen 2016 allt blev skit igen.. och nu är det över jag mådde väldigt dåligt i nästan 4 månader efter det... nu idag mår jag toppen.. Allt blev bra efter jag träffat många nya människor, fått umgås mycket med mina vänner och gjort det jag tycker är jätte roligt.

Men ifall det finns någon där som verkligen mår psykiskt dåligt över sådant här... I know you. Men gör bara det du känner är roligt och som får dig att tänka på annat.

Tänkte bara skriva lite kort om detta!!

puss älskar er(!!)


Likes

Comments

Likes

Comments

Godkväll...

Jag vill ta upp en sak med er. Hur det är att leva med någon med kontrollbehov.

Kan vara så jobbigt... att leva med en person som ständigt bestämmer över dig, vart ska vara, vilka tider, vilka du får ha kontakt med, vilka du får umgås med?.

Jag har vart med om detta två gånger i två förhållande. Jag tänker absolut inte nämna  några namn  eller något som gör att ifall personen läser detta känner sig nertryckt på något sätt, vill bara skriva av mig lite.

Alltså mitt förhållande jag hade va väldigt mycket kontroll... det va INTE mycket jag fick göra. Jag fick inte umgås med personer som de flesta va mina absolut närmsta vänner för att han inte tyckte om dom?

Det kanske inte låter så farligt eller så jobbigt... men JO! Det är fan inte så roligt faktiskt. Jag skulle vara med denna personen dagligen hela tiden, oavsett hur mycket jag älskade honom så tröttnade man.. och leder till rätt mycket bråk och det leder till slag?, att få vara "instängd", liksom det kunde t.ex vara att jag inte fick följa med han ut när han skulle träffa sina vänner och han kunde vara borta i flera timmer, han svarade inte när man ringde för att han fortfarande sur på mig?!

Det va väldigt många gånger jag fick kämpa för att jag mådde så psykiskt dåligt...

Jag tror nog att just denna personen tänkte att liksom han kan göra vad som helst med mig för att han ska må bra, genom att trycka ner mig till en nivå som Absolut ingen förtjänar att vara nere på. Allt för att han ska må bra.

jag tror nog det mesta handlar om svartsjuka. Något jag har lärt mig är att svartsjuka funkar inte så att man kan kontrollera en person på detta sätt eller att trycka ner någon på detta sätt som han gjorde med mig. Om just han nu skulle tro att vi skulle kunna vara tillsammans i mer än det året vi va tillsammans så tror jag nog han tänkte helt fel. Jag tröttande snabbt eftersom att jag aldrig fick känna en frihet eller att få kunna må bra utan att allt skulle bli ett helvete fort jag tog ett steg utanför min dörr.. för det va så det va.

Det tog mig tid att återställas till denna person jag är idag. Det va mycket kämpande kan jag säga. Och ingen absolut INGEN ska få vara nere där jag var en gång eller känna sig otrygg varje dag.

Det finns många sätt att ha kontrollbehov har jag lärt mig.

Ett sätt att kunna kontrollera en person på rätt sätt för att båda ska å bra.

Och sättet han gjorde mot mig... tänker aldrig låta detta hända igen.

Efter detta har jag lärt mig att inte vara så naiv!

Hoppas ni alla mår bra. älskar er!!


Likes

Comments

Instagram