Header
View tracker

Det här med pastasallad måste ändån vara något av det godaste. Så det var precis vad kvällsmaten bestod av, pasta, köttbullar, gurka, tomat, parmesan och vitlökssås mums. Och dessutom är det första december idag vilket innebär endast 24 dagar kvar till jul som är absoluta favoriten med året. Fick i alla ett par örhängen från min julkalender och det är nu man suckar efter hål i öronen, mina har dock växt igen men kanske inom snar framtid fyllt på med nya. Tycker det är så himla snyggt med massa hål i öronen när man har uppsatt hår.

Ska förhoppningsvis även få pussa på min pojkvän ikväll, en människa som alltid sprider lycka. Men det lär ta ett tag till så tills dess ska jag lyssna på julmusik i högtalarna och göra mig något gott.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Det här med matta naglar måste väl ändån vara något av det snyggaste i nagelväg?? Har ett matt topplack som jag använder som gör vilket nagellack som helst matt, kanske använt det lite för mycket för det är snart slut.

Ja jag är tillbaka, kan väl varit något av en medveten paus för lika fort som inspirationen kom försvann den. Men med hjälp av bland annat tumblr och andra bloggar så är den tillbaka ännu en gång. Strävar vidare mot mina mål och bloggen är något jag inte vill ge upp, i alla fall inte inom en snar framtid. Kan låta lite klyschigt men tankarna går i ett.

Likes

Comments

View tracker

Standard att jag ligger i min säng och kollar på tv när jag tar upp datorn och bloggar nuförtiden. Ny vecka i alla fall, inte roligaste att komma tillbaka efter helgerna och jag är så fruktansvärt trött, det blir ju liksom mörkt redan när jag är i skolan. Var i alla fall en snabbis i Halmstad med Malin innan och köpte en tröja jag suckade efter för en vecka sen när vi också var nere. Fick även med mig en grå tröja med högre krage och ett par gråa byxor hem för ett bra pris.

Resten av kvällen ska jag umgås med Jonte så fort han kommer tillbaka samt ta en snabb titt inför morgondagens prov.

Likes

Comments

Att ligga i sängen med dator och tv på är ingen höjdare, i alla fall inte när du knappt sovit och har sprängande migrän och förkylning. Tvivlar på att det är någon som tycker annat på den fronten. Här ska min dag spenderas för nu i alla fall, måste ta tag i att få i mig mat dessutom för magen är inget annat är hungrig.

Någon glädje i det hela är väl att jag fick med mig dessa två hem igår. Var en snabbis med mamma i stan och hann med en snabbis på Kicks samt Espresso House. Det är i alla fall ett på lösögonfransar från No.7 och ett Duo-ögonfranslim. Har lite av en craving för långa ögonfransar då det är så himla snyggt.

Likes

Comments

Bilder från i söndags, då systern bjöd på plockmat hemma hos henne.

Ett tag sen sist, tragiskt men sant. Och jag är återigen sjuk, har en plan om att jag ska städa mitt rum och sedan vänta på att min kära pojkvän ska komma hit. Dagarna går i ett och jag har noll inspiration på alla fronter, så himla trist. Därför har bloggen fått lida en aning och hamnat åt sidan, men nu känner jag mer inspiration än för en vecka sen så det är påväg tillbaka. Har i alla fall hunnit med att fylla år, gå i skolan och umgås med människor som står en nära om hjärtat.

Likes

Comments

Instagram@amandahertinge