Header

Gissa vem som är tillbaka igen?? JAAG. Har varit tomt här alldeles för länge nu, dagarna har verkligen gått ihop i ett, jag tar knappt bilder längre och har noll inspiration så fort jag inte bloggar.

Har i alla fall en inställd idrottslektion idag som gör att jag nu är hemma i min säng, kollandes på en serie jag blivit besatt av Shadow Hunters, har ni Netflix så är detta ett tips!! Och ikväll är det dags för att gå handledarkursen med mamma för att få börja köra i bil, kan vara dags ny med ynka 10 månader kvar till min 18årsdag, känner mig fortfarande som 15.

Likes

Comments


Blev lite omvända och ändrade planer för kvällen, vilket känns typiskt mig för det brukar sluta med att jag sitter hemma i min säng. Bad mamma köpa med en liten godispåse hem i alla fall, så får väl tröstäta i mig den och kolla film. Och kanske lyxa till det med ett glas vin senare, dricker så sällan.

Dessutom fick jag dra mig upp till skolan idag, vilket var mindre kul. Att gå runt snyftande efter luft och allmän dålig känsla i kroppen är ingen hitt om ni frågar mig. Tog mig igenom ett matteprov som gick förbannat äckligt j*vla dåligt. Ni vet en sån riktig skitkänsla och jag frågar mig själv hur det kunde bli så. Inte så konstigt egentligen eftersom jag missat de viktigaste mattelektionerna, så blir jag godkänd kommer jag förhoppningsvis bli överlycklig, för det sög verkligen just för stunden. Idag är verkligen en sån riktig skitfredag.


Likes

Comments

Vaknade upp till frost imorse och jag som är sängliggandes blev överlycklig av detta, slängde på mig en pyjamas och gick ut någon minut för att endast knäppa några bilder i vinterkylan. Hjälpte dock inte mitt mående och ligger återigen i sängen helt frusen, till julmusik. Ska gå upp och göra en kopp varm choklad och förhoppningsvis bli något piggare.

Och hörrni, idag har jag julkänsla deluxe, hur mysigt?? Ska lägga mig under mitt tjocka täcke och titta på julfilmer under dagen, dricka varm choklad och bara mysa.

Likes

Comments


Två veckor senare och kvar i samma bubbla, suck.. Är sjuk bokstavligen hela tiden och det känns som jag sett klart alla serier och filmer som finns över nätet. Dessutom är julkänslan knapp och det känns som om vi fortfarande är fast i oktober, och hallå det är tredje advent på söndag. Men jag klagar inte för julen är enligt mig den bästa högtiden på året, tror att jag hamnat lite för mycket i obalans och inte hunnit tänka så mycket på den i år, kan nästan slå vad om att det kommer vara tvärtom om bara några dagar.

Att jag legat sängsjuk är ingen nyhet och det är i alla fall ungefär vad jag gjort de senaste veckorna, pussat på min pojkvän, köpt julklappar, myst till det lite extra, satt upp granen mm. Så trots mitt mående så mår jag bra, det ända jag kan klaga på är det förbannat dåliga väder. Men det är väl sånt som hör till denna årstiden. Nu ska jag lyssna på julmusik och vänta på min favoritperson.


Likes

Comments

Det här med pastasallad måste ändån vara något av det godaste. Så det var precis vad kvällsmaten bestod av, pasta, köttbullar, gurka, tomat, parmesan och vitlökssås mums. Och dessutom är det första december idag vilket innebär endast 24 dagar kvar till jul som är absoluta favoriten med året. Fick i alla ett par örhängen från min julkalender och det är nu man suckar efter hål i öronen, mina har dock växt igen men kanske inom snar framtid fyllt på med nya. Tycker det är så himla snyggt med massa hål i öronen när man har uppsatt hår.

Ska förhoppningsvis även få pussa på min pojkvän ikväll, en människa som alltid sprider lycka. Men det lär ta ett tag till så tills dess ska jag lyssna på julmusik i högtalarna och göra mig något gott.

Likes

Comments

Instagram@amandahertinge