Header


Moa. aka världens bästa människa fyllde alltså arton i veckan och självklart firades det med en stor brunch, matkoma och med en kamera i handen. Och jag som ännu inte ätit något idag trots att klockan snart slår två blir en aning hungrig av dessa bilderna, inte det mest optimala att publicera detta inlägg nu.

Väderprognosen för idag är iaf strålande sol och värme??!! Ja tack. Ska alldeles strax hoppa i bikinin och befinna mig i solstolen för x antal timmar, kan behövas.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag älskar dessa två trots att det sägs alldeles för sällan, detta är världens bästa människor i vått och torrt, mina förebilder. Jag hade inte varit hel utan er, allt ni gjort och gör för mig kommer för alltid att vara oslagbart. ily.


Likes

Comments


Och helt plötsligt var det sommarlov och skolfri???!!! Vi laddar om för att rulla in på vårt sista år, ett sista år i skolan. Det värmde något extra i hjärtat när studenterna sprang ut i fredags, och särskilt när vår finaste Karin, livets människa var en av de. Vad hade man gjort utan henne? Och tänk, att nästa år är det jag och gänget som står där, där o då tror jag ingen kommer kunna beskriva min lycka.

Vi kollade iallafall både utsläppet och kortegen för att sedan befinna oss på Karins mottagning, med en photoshot som visade breda leenden och en massa skratt, är väl rätt typiskt oss iofs och en massa god mat och tårta. Att jag är omringad av dessa fina människor, guld. Satt och log när jag kollade dessa bilder, de sprider så mycket kärlek och glädje.


Likes

Comments

God eftermiddag, eller något i den stilen. Hängt exakt hela dagen i min spetsiga baddräkt trots att jag bara visats i solen några ynka minuter för att knäppa bilderna nedan. Råkade bränna mina axlar i torsdags och jag som råkar vara extremt smart i dessa lägen valde att ligga och pressa även igår. Ett mindre bra val. Så idag är min kost på topp som i princip bara består av glass, isvatten och baconchips medan jag befinner mig i sängen största delen av tiden. Men, absolut inget jag klagar över.

Lär i alla fall ligga här resterande av dagen då tjejerna ska ut på krogen ikväll, vilket jag som novemberbarn får stanna hemma ifrån, blir ju trots allt min tur sen också.


Likes

Comments

Den tid på året igen, när solen börjar skina och det är dags att ta fram våra fina kroppar. Eller mindre fina, enligt våra ideal och skeva samhällsbild. Den där skeva bilden att du ska ha en fitnesskropp med stora kurvor och en putig röv. Det är även dags för oss tjejer att bli kallade horor för att visar oss lättklädda, blir visslade på som om vi vore små djur och också behöva anpassa sig av det skeva idealet. Att vi tjejer, oavsett storlek ska behöva dölja våra underbara kroppar, för ett skevt ideal och ett lika skevt samhälle, nej där sätter jag ner en fot.

Min kropp är min kropp, och den är unik såsom alla andras också är, punkt slut där. Vi ska få visa vår fina hud, trots bristningar och celluliter utan att anses som äckliga slampor, horor and so on. Vi ska inte bli visslade på som om vi är era slavar så fort vi går ensamma utomhus. Vi rockar våra kroppar, oavsett färg, storlek och utseende. Men inte för er, utan för oss själva. För att våra kroppar är så jäkla grymma, och jag älskar min kropp, så som alla där ute också borde göra. Men jag förstår de som inte gör det, för samhället beordrar oss att vi ska leva efter ett ideal. Jag kommer aldrig sluta älska min kropp för att någon säger åt mig att göra det, tvärtom. Jag kommer älska den ännu mer. Det är dags för oss att ta fram våra fina kroppar, för trots allt. Vi tjejer är bäst och vi rockar loss i våra fina kroppar. Och jag hoppas på nått sätt att jag kan nå ut till alla otroligt fina tjejer där ute. 


Likes

Comments


// Övingskört igen för första gången på över en månad // En pizza på Falkenbergs bästa pizzeria, Napoli i all ära //// Mammsens pärla // En blandning av glass i en skål, stekandes i solen //// Sverige levererar bra väder <333 // Glasstripp med Willie, trots att det var hon som åt //

Såhär har alltså mina senaste dagar sett ut i bilder, även en vinkväll ute samt en massa mys. Nu ska jag strax vidare till skolan för ett möte angående mina studier och mående, riktigt skönt att slutet är nära nu. Efter mötet har jag och mamma snackat ihop oss om att vi ska köpa en lyxshake. Och på tal om det så levererar solen även idag, och imorgon är det sista skoldagen innan långhelg och jag är förövrigt riktigt jäkla glaa.


Likes

Comments


Söndag och klockan slår 18:33, och jag har bokstavligen talat inte gjort någonting idag. Legat med håret i fläta, adidasbyxor (som förövrigt är något av det skönaste att ha på sig) och en tjocktröja under mitt täcke med serier på tvn hela dan. Eller hela dagen är väl att ta i då jag faktiskt sovit till och från tills klockan visade två idag. Mindre effektiv söndag, trots en lugn helg.

I fredags satt jag och yessi bänkade i soffan och sände live via Periscope, nostalgi ja. Kom inte ihåg när man använde den appen senast men ack vad mysigt vi hade. Hann öven med en tripp till Gislaved med Wilma, och agerade shoppingstöd. Igår gjorde jag i princip ingenting fram tills klockan 21 då jag och tjejerna åkte ner till Halmstad för en fika på Nosh som vi avlutade med att sätta oss på Solsidans uteservering medan de drack vin. Körde sedan vidare de till krogen medan jag och WIlma hängde i bilen, och trots denna relativt lugna kväll var jag inte i sängs förrens tre.

Och nu behöver jag få i mig mat, då jag inte ätit på hela dagen vilket jag har mig själv att skylla för. Lutar sig åt någon snabb köpemat och prat med päronen som är hemma igen efter sin lilla skånetripp. <333


Likes

Comments

Instagram@amandahertinge