Header

​Måndag, måndag, måndag... Inte riktigt min dag på veckan, inte heller min favvodag, snarare så långt ifrån det man kan komma. Trots det så brukar skolan rulla på relativt snabbt på måndagar, underlättar verkligen en del. Gick i alla fall till fyra, sen dess har jag tagit en powernap på cirka en timme samt kollat runt på youtube. Verkligen ingen ork till något. 

Något ljus ser jag ändån i det hela, för snart landar pojkvännen i min famn som brukar lätta upp stämningen något. Borde egentligen inte vara såhär trött efter en helg, men med bland annat huvudvärk går det inte att vara annat. 

Likes

Comments

1. Länk // 2. Länk // 3. Länk

1. Länk // 2. Länk // 3. Länk // 4. Länk

Några favoriter från NA-KD som jag hittade under deras bästsäljande. Känns verkligen som jag inte har någon stil nu förtiden, slänger mest på mig ett par jeans och en tjocktröja, dels för att jag inte har orken till att leta upp kläder samt som att det känns som jag inte har några. Hamnat i en riktig svacka när det kommer till mode och kläder, vilket är så synd då det för övrigt är jättekul att pyssla med. Kan inte riktigt säga vad det beror på heller för den delen.

Söndag, en mindre rolig dag på veckan som alltid. En skoldag imorgon kan man inget annat att sucka för, för vem hade inte önskat en lite längre helg. Borde förhoppningsvis gå relativt fort då lovet väntar runt hörnet, och därmed också min födelsedag. Idag har jag hunnit med en tur till Varberg med min syster för mat på Campino och nu ska jag ta en dusch innan jag ska invänta min pojkvän.

Likes

Comments

Vaknade upp till en sån där typiskt höstdag idag. Kortfattat grått, tråkigt med regnet hängande i luften, sånt väder som resulterar till att man inte gör någonting. Skräll som man säger har jag ändån gått upp och fått sminka mig, fotograferat samt filmat en del.

Ska ta tag i att göra lite mat till mig själv också då päronen redat ätit. Ska hinna med och träffa pojkvännen samt fixa undan det jag lyckats stöka ner i mitt rum. Hela veckan har jag dessutom suktat efter popcorn, så får unna mig en påse ikväll för suget har blivit något extremt under denna veckan. För övrigt ska jag attackera min pojkvän ikväll då jag lyckats sakna honom en del sen bara igår. Haha

Likes

Comments

Årets årliga höstmarknad var återigen här och man kan inte komma undan att man måste unna sig några munkar i höstkylan. Gick därefter hem till pojkvännen som jag legat och degat samt halvt sovit i omgångar då jag är så fruktansvärt trött. Gör väl inte så mycket när jag sovmorgon till 9.20 imorgon och halva skolveckan avklarad. En vecka närmare halloween och en vecka närmare min födelsedag som snart är kommen, dock inget vidare att fylla 17 kan väl tänkas i mina ögon, men födelsedagar må vara speciellt och något lite extra.

Nu ska jag återgå till mitt munkätande, mysa med Jonte och ta vara av kvällen med människan jag älskar så otroligt mycket, lyckligast med han.

Likes

Comments

Instagram @amandahertinge