Header


En vecka senare än förväntat så sitter jag här med datorn i knät och redo för att skriva. Har iallafall under denna vecka hunnit klippa av mig håret, shoppat i stora mängder, umgåtts med människor jag tycker om och haft en lugn helg, samt att jag igår fick träffa min saknade bästavän. Och vädret denna vecka kan ingen ha klagat på, då solbrillorna vart på och den tjocka jackan har hängts tillbaka in i garderoben. Och ja, jag har fått vårfeeling deluxe.

Dock har väl inte denna söndagen levererat lika bra som veckan, men det är trots allt dags för enligt mig veckans slappdag. Vilket innebär övningskörning, mys med mammsen och våfflorna som missades igår under våffeldagen. Bättre sent än aldrig kom jag och mamma fram till. Edit, mamma kom nyss hem och sa att våffelsmeten var slut, typiskt oss.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Klockan är nu över ett och jag har sovit sedan tio, mådde så fruktansvärt illa så det var välbehövligt. Och idag har jag varit ett känslomässigt freak och har därför egentligen inte velat titta in här. Har gått från att gråta till att skratta till att skrika stup i kvarten. Visar sällan sånna känslor men cirkus en gång i månaden måste man ha ett riktigt mental breakdown för att sedan kunna resa på sig igen som en ännu bättre person. Så någon nytta finns det ju i det hela, även om man inte ser det just när man sitter i sängen o gråter, eller skriker så att grannarna hör, men thats life och livet går vidare.

Bara av att få ha skrivit av mig detta har lättat trycket i huvudet och nu är det dag att sova vidare. Alla har vi dippar och detta var min för nu, nu ska jag ladda upp för en familjemiddag imon, längesen hela familjen var samlad och det är ju något särskilt med det, hjärta dom.


Likes

Comments

Har alltså suttit nu i över 45 minuter och försökt spara ner dessa bilder från photoshop då jag var tvungen att ändra storleken på de, snacka om att tekniken vill sammarbeta :)). Har i alla fall börjat min dag med en massa möten som drog ut på tiden en del, hunnit handla mat för ikväll samt massa gott som jag tryckte i mig ursäkta ordvalet för nån timme sedan. Nu ska jag svara på en del mail, jobba med bloggen samt försöka hinna ta lite bilder, på agendan ikväll har jag ingen aning om vad som händer ännu så det återstår att se. Ska iallafall laga kycklingtallrik till mat och förhoppningsvis se klart det sista av Prison Break.

Och på tal om att vädret levererar sol och lite värme???? Me like. Jag hoppas verkligen att detta vårväder håller i sig, och det kan ju inte bara vara jag som känner så om jag inte har helt fel. Får dessutom inte glömma att nämna Zara Larssons nya album som släpptes idag, pricken över iet för idag.


Likes

Comments

Klockan har slagit elva, samtidigt som mitt humör dragits ner till botten ganska rejält. Har blivit lite av en vana att det kommer just på kvällarna, men ska inte klaga så mycket på det för det är för mig bara ett litet ilandsproblem. Lagade mig iallafall en god pastarätt innehållande kyckling samt sås smaksatt med curry, detta med att laga mat när man bor själv är fascinerande, men otroligt kul. Lär ju leva i köket när jag flyttat hemifrån, eftersom mat står mig nära om hjärtat, skämtosido.

Nu ska jag ta mig ett glas iskallt vatten, hinna med o läsa några bloggar, fortsätta mitt konstant kollande av Prison Break och försöka somna, lär ta ett litet tag då jag inte alls är trött. Godnatt

Likes

Comments

Det står illa tomt här igen, som vanligt.. Har ingen ordentlig ursäkt mer ön att jag inte orkat lägga energi på saker på sistone och därmed inte heller bloggen samt sociala medier. Men jag har samlat på mig lite energi under helgen samt idag som bjöd på en studiedag, så jag hoppas vara back on track väldigt snart.

Har idag iallafall spenderat den mesta tiden framför tvn och Prison Break, hunnit en sväng om Ica, lagat nudlar med stekt kyckling samt att jag precis kom tillbaka till lägenheten efter att övningskört hem en snabbis. Nu ska jag stänga ner datorn, färga min utväxt samt fortsätta mitt tvtittande och göra mig något gott att äta, Roligare än så bjuder inte denna kvällen på. Pussar

Likes

Comments

Ingen kommer någonsin kunna fylla mina tomrum efter min bästavän, idag är det ett halvår utan dig. Vi alla saknar dig, trots att du lever vidare på en bättre plats, du var och kommer föralltid vara min bästavän och världens bästa hund.

Likes

Comments

Instagram@amandahertinge